aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Idrettsveien 11 og 13 - siste byggetrinn i Skattumlia Terrasse!

Løken Idrettsveien 11 og 13

Skattumlia Terrasse - Siste byggetrinn - Delikate kvalitetsleiligheter med to balkonger, parkeringskjeller og heis.

 • 3 990 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 990 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 990 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND2 160
 • TOMT4 492 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  3 990 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Skattumlia Terrasse, utsikt fra terrasse i 3.etg.

Idrettsveien 11 og 13, Viken

 • Skattumlia Terrasse er nå ferdig utbygget med tredje og siste byggetrinn. Prosjektet består av 15 moderne og funksjonelle leiligheter. Skattumlia Terrasse tilbyr et godt, sosialt bomiljø og en hverdag uten snømåking, hagearbeid og utvendig vedlikehold. Bilen parkeres i felles garasjeanlegg og heisen tar deg til etasjeplan for din leilighet. Leilighetene har solrike og romslige balkonger, og alle interiør- og materialvalg er av god kvalitet og standard. Leilighetene har god tilgjengelighet med heis og trinnfri adkomst til boligens inngangsplan. Alt ligger til rette for et godt liv uavhengig av alder og eventuelle handikap.

  Beliggenheten er upåklagelig, rett ved et flott idrettsanlegg med treningsrom, aktivitetspark og en godt besøkt kafe. I nærområdet er det bussholdeplass, turstier, bade- og fiskevann samt oppkjørte skiløyper.

  Det er gang- og sykkelvei til sentrum med blant annet matvareforret-ninger, bank, apotek, kafe, frisør og bensinstasjon. Ved sentrum finnes også 1-7 skole med sfo-tilbud og barnehage.

  Skattumlia Terrasse gir deg muligheten til et enklere hverdagsliv med mindre hus- og vedlikeholdsarbeid og med mer tid til gode opplevelser og fritidsaktiviteter!

  Leilighetstyper:
  1. og 2. etasje:
  Planløsning leilighet type A - 103,6 kvm:
  Hall/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger.

  Planløsning leilighet type B - 82,8 kvm:
  Hall, gang, 2 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger (en via trappegang).

  Planløsning leilighet type C - 82,9 kvm:
  Hall, gang, 2 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, en balkong (en via trappegang).

  Planløsning leilighet type D - 100,2 kvm:
  Hall/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger.

  Planløsning leilighet type E (gjennomgående) - 109,9 kvm:
  Hall, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger.

  3. etasje:
  Planløsning leilighet type F (hjørne/toppleilighet) - 93,2 kvm:
  Hall/gang, 2 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, sammenhengende balkong på tre sider av leiligheten med to utganger.

  Planløsning leilighet type B - 82,8 kvm:
  Hall, gang, 2 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger (en via trappegang).

  Planløsning leilighet type C - 82,9 kvm:
  Hall, gang, 2 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, en balkong (en via trappegang).

  Planløsning leilighet type D - 100,2 kvm:
  Hall/gang, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger.

  Planløsning leilighet type E - 109,9 kvm:
  Hall, 3 soverom, wc, bad/vaskerom, stue og kjøkken, to balkonger.

  Leilighet type B og C har utgang til hver sin separate balkong fra felles trappegang.

  Alle leilighetene får en biloppstillingsplass og en bod i garasjeanlegget i første etasje.

  Selgers adgang til endringer:
  All informasjon i annonse og salgsoppgave (tekst og bilder) må ansees som veiledende og med mulighet for endring da prosjektet avventer endelig offentlig godkjenning og endelige avtaler med underleverandører.

  Skattumlia Terrasse består av tre trinn hvorav siste byggetrinn nå er ferdigstilt. Alle trinnene inngår i samme sameie.
 • Leilighetene er ferdigstilt og klare for innflytting.
 • Skattumlia Terrasse ligger på et nyere boligområde rett ved Høland Stadion, meget sentralt på Løken i Aurskog-Høland kommune.

  Det er gangavstand til sentrum med butikker, kafe, bank, apotek, bensinstasjon, barnehage, skole med mer. Beliggenheten gir også tilgang til store skogsområder og en rekke innsjøer og dammer, så her er det gode muligheter for både jakt og fiske. Sommerstid er det blant annet fint å dra på badetur til Damtjern med badestrand, badebrygge og fiskebrygge. Vinterstid er det oppkjørte skiløyper (og lysløype) i nærområdet.

  Høland Stadion tilbyr flerbrukshall, et lite og godt utstyrt treningssenter, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningsal samt aktivitetspark. I hallen er det et en kafe som utgjør en naturlig møteplass i hverdagen for alle som bruker hallen samt for øvrige gjester som ønsker en kaffekopp og en hyggelig prat. Det er også to naturgress- og én kunstgressbane, lysløype, BMX-bane og gode muligheter for rulleski. Det er svømmebasseng i tilknytning til skolen. På Aurskog finner du golfanlegg, og på snørike vintre er den lille alpinbakken ved Bjørkelangen åpen. På Bjørkelangen finnes også det nye svømmeanlegget Bjørkebadet.

  Ved Eidsverket på Bjørkelangen er det bygget et stort hestesportsenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Senteret skal blant annet være en nasjonal arena for reining - en type westernridning. Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum av Bjørkelangen.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Kiwi. Sistnevnte ligger på Løken senter, hvor du også finner apotek og bank samt øvrige butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen og Bliksrud næringsområde en rekke kjedebutikker og fint utvalg. Det er også kort vei til Rømskog, Hemnes og Mysen samt til Strømmen og Lillestrøm.

  Kommunen har flere kor, teatergrupper og aktive pensjonistforeninger. Løken Pensjonistforening og Hølandstreffen holder til på Løken og har som mål å tilby sosialt samvær, kulturelle opplevelser og stimulerende aktiviterer. På Fosser finnes Smia som er en lokal kulturarena med blant annet hyggelige forestillinger og en liten kafe.

  Området har offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste bussholdeplass er Haugentoppen som ligger ca. 300 meter fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min Bjørkelangen, 26 min til Aursmoen, 30 min til Fetsund, 37 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det trygg gangavstand til Løken barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det er to barnehager på Løken og en på Momoen. Løken barnehage er nyoppført og ble tatt i bruk i 2020. Aurskog-Høland har to videregående skoler, og begge ligger på Bjørkelangen.
 • Fra Lillestrøm til Fetsund. Opp i bakken etter Fetsundbroa, ta til høyre inn på riksvei 22 mot Mysen. I Fjeldsrud-krysset - følg riksvei 169 mot Løken. Ta av til venstre inn mot Hølandshallen og hold videre til venstre. Skattumlia Terrasse ligger øverst i bakken.
 • Byggemåte:
  Boligblokken er bygget i betong. Innvendige flater av gips. Det er isolasjon etter gjeldende krav. Tak og terrasser er tekket med membraner tilegnet formålet. Vinduer og dører er av tremateriale med beslag utvendig som tilfredsstiller dagens krav til U-verdi. Det er H-vinduer og balkongdører utad slående.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1..

  Skattumlia Terrasse består av tre etasjer med leiligheter og en høy 1. etasje som inneholder garasjeanlegget som er plassert på bakkeplan. Det betyr at du får et vidt og ganske fritt utsyn fra terrassene som vender ut mot Høland Stadion. Utsyn får du også fra stuene i disse leilighetene da store deler av veggen er dekket av vinduer som går helt ned til gulvet.

  Hvorfor kjøpe nytt?
  Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  Energiøkonomiske og klima-vennlige løsninger.
  Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  Det er svært lite vedlikeholds-kostnader i nær framtid.

  Kort fortalt
  15 lekre leiligheter.
  Leilighetene er fordelt på 3 etasjer.
  Det er syv 3-roms, åtte 4-roms.
  Bygningen har heis til etasjene.
  Parkering i felles garasjeanlegg.
  Sportsbod tilknyttet garasjeplass.
  Pene fellesområder i rolig område.
  Rett ved flotte Høland Stadion.
  Høland Stadion har trimrom, aktivitetspark, kafe m.m.
  Gangvei til skole og barnehage.
  Marka med turstier, skiløyper, fiske- og badevann i nærområdet.
  Leilighetene har solrike uteplasser.
  Kjøkken med stilfull innredning.
  Stue og kjøkken i åpen løsning.
  Leilighetene har bad og wc-rom.
  Bad med plass for vaskemaskin.
  Avtrekksventilasjon med gjenvinning (Fasec energisystem).
  El-anlegg med automatsikringer.

  Standard:
  Entré
  Leilighetene har inngang via felles oppgang, og det er heis og trapp til etasjene. Lune, fine entreer med plass for garderobeskap ønsker deg velkommen videre inn. Det er lagt parkett på gulvene, og veggene er malt i behagelige, tidsriktige farger.

  Stue og kjøkken
  Alle leilighetene har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning - rom med innredning av høy kvalitet. Kjøkkenet er levert av kjøkkenleverandør med god kvalitet. Rommet har parkett på gulvet, og veggene er malt i lyse, tidsriktige farger. Store vinduer gir fint lys på dagtid, og det er også utgang til uteplass.

  Bad/wc/vaskerom
  Alle leilighetene har både bad og separat wc-rom. Badene har delikate fliser på gulv og vegger, gulvvarme, avtrekk, toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørnet har innfellbare glassdører. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap/skuffer, og det er montert speil eller speilskap over servanten.

  Soverom og garderobe
  Leilighetene har enten to eller tre pene soverom. Fasec energisystem gir god inneluft året rundt, og det kan i tillegg kunne luftes gjennom store, gode vinduer. Alle soverommene har parkettgulv, og veggene er malt i lyse, behagelige farger. Det er plass for skap, og det er ellers gode lagringsmuligheter i sportsbod i garasje.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Alle leilighetene har utgang fra stue/kjøkken til både øst- og vestvendte balkonger. Leilighet B og C har utgang til den ene balkongen fra trapperommet (separate balkonger). Her kan varme sommerdager nytes i vakre, rolige omgivelser, og fellesområdet har rikelig med boltreplass for de fleste.

  Fellesarealet utgjør ca. 2.700 kvm og er avsatt til friareal, lekeplass og parkeringsplasser rundt leilighetene. Tomten er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser, samt noe plenarealer og beplantning for de tidligere byggetrinnene.

  Tomten disponeres av seksjons-eierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter og oppgitt areal i salgsoppgaven er omtrentlig.
 • Leilighetene har egen garasjeport tilknyttet sin biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

  Garasjeanlegget ligger i boligblokkens 1. etasje med adkomst fra bakkeplan via motoriserte portåpnere. I garasjeanlegget er også leilighetenes tilhørende boder plassert. Det vil være mulig å montere el-billader som et tilvalg mot ekstra kostnad. Det er heisadkomst og trappeløp til leilighetene.
 • Det medfølger en sporstbod plassert i garasjeanlegget.
 • Leilighetene og bygget har høy standard med bl.a. dørcallinganlegg, bredbåndsopplegg til lavspentskap (ett uttak), Fasec energisystem, varmepumpe og sprinkelanlegg.

  Det elektriske anlegget har selvfølgelig automatsikringer.

  Hvitevarer til kjøkken (platetopp, komfyr, kjøl/frys og oppvask-maskin) samt varmepumpe er inkludert i kjøpesummen. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

  Avtrekksanlegget fra Fasec energi-system og varmepumpen vil holde en jevn innvendig temperatur i alle årstider sammen med varmen i gulvene. Varmepumpe er også plassert på badet. Varmepumpen benyttes til oppvarming av varmtvann. Det er panelovner i fellesarealene.
 • Kabel-tv rør er lagt til sikringsskap. Inntrekk inn i bolig, tilknytningskostnader og abonnement besørges/bekostes av boligeier.
 • Leilighetene har et avtrekksanlegg fra Fasec energisystem og vil ellers varmes opp med vannbåren gulvvarme.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • 1. etasje
  Type A, 103,6 kvm - kr. 4.890.000,-
  (H0104, snr. 38)

  Type B, 82,8 kvm - kr. 3.990.000,-
  (H0103, snr. 37)

  Type C, 82,9 kvm - kr. 3.990.000,-
  (H0102, snr. 36)

  Type D, 100,2 kvm - kr. 4.390.000,-
  (H0101, snr. 35)

  Type E, 109,9 kvm - kr. 4.670.000,-
  (H0102, snr. 34, inngang fra nr. 13)

  2. etasje:
  Type A, 103,6 kvm - kr. 5.290.000,-
  (H0204, snr. 43)

  Type B, 82,8 kvm - kr. 3.890.000,-
  (H0203, snr. 42) SOLGT

  Type C, 82,9 kvm - kr. 3.890.000,-
  (H0202, snr. 41) SOLGT

  Type D, 100,2 kvm - kr. 4.780.000,-
  (H0201, snr. 40)

  Type E, 109,9 kvm - kr. 5.090.000,-
  (H0202, snr. 39, inngang fra nr. 13)

  3. etasje:
  Type F, 93,2 kvm - kr. 5.390.000,-
  (H0304, snr. 48) SOLGT

  Type B, 82,8 kvm - kr. 3.950.000,-
  (H0303, snr. 47) SOLGT

  Type C, 82,9 kvm - kr. 3.950.000,-
  (H0302, snr. 46)

  Type D, 100,2 kvm - kr. 4.890.000,-
  (H0301, snr. 45)

  Type E, 109,9 kvm - kr. 5.290.000,-
  (H0302, snr. 44, inngang fra nr. 13)

  Med forbehold om prisendringer.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 300.000,- leilighet. Dette gir dokumentavgift på ca kr. 7.500,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 172,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

  I tillegg til ovennevnte omkostninger skal det betales et innflytningsgebyr pålydende kr. 1.200,- samt et oppstartsgebyr til sameiet tilsvarende kr. 75,- pr kvm Bra for hver leilighet.

  Omkostninger til tv/nett-leverandør avhenger av valg av leverandør og tjeneste. Tilkoblingsavgifter bekostes av den enkelte kjøper. Det må påregnes felles valg av leverandør og eventuelt tjenester fra sameiets side.
 • Etter opplysning fra sameiets styre vil felleskostnadene for trinn 3 utgjøre kr. 2.160,- pr måned. Etter opplysning fra sameiets styre dekker felleskostnadene drift og vedlikehold av fellesarealer (heis, brannvarslingsanlegg, strøm i fellesarealer, trappevask m.m.)

  Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Det må påregnes endringer i oppgitt beløp som følge av sameiets fremtidige beslutninger.

  Felleskostnader faktureres fra forretningsfører.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Alle boder i kjelleren er tilkoplet felles strøm. Se Husordensregler for bestemmelser og gebyrer for fast tilkoplet enhet som kjøleskap, fryseskap eller fryseboks.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Kommunale avgifter og eiendomsskatt stipuleres til ca.kr. 15.000,- pr år. For gjeldende satser se www.ahk.no.
 • Det gjøres oppmerksom på at det erinnført eiendomsskatt i Aurskog-Høland kommune. Eiendommens skattegrunnlag fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. For gjeldende satser se www.ahk.no.
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

  Det siste byggetrinnet er inkludert i eksisterende sameie for øvrige byggetrinn og vil dermed følge vedtatte husordensregler, vedtekter, bestemmelser om fellesutgifter m.m. som allerede er vedtatt. Vedtekter og generelle ordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.
 • Høilund Regnskap AS.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven.
 • Det kan holdes inntil 2 dyr uten forutgående samtykke fra sameiets styre. Samtykke kan ikke nektes dersom gode grunner taler for at leietaker tillates å holde dyr, med mindre byggets formål og beskaffenhet ikke tilsier dyrehold, evt. begrensninger i type dyrehold.
  Dyrehold skal ivaretas på en slik måte at det ikke sjenerer andre boenheter. Dyr skal ikke være løse i fellesarealer innendørs.
 • Utleie er ikke nevnt i generelle husordensregler for sameiet. Det er ikke mottatt vedtekter fra forretningsfører. Det antas at utleie er tillatt, men den enkelte sameier som ønsker å leie ut sin seksjon må i forkant av en avtale konferere med styret om hvorvidt dette er tillatt eller ei.

  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Krav om at radon skal være målt trår i kraft fra og med 01.01.2014. Målt årsmiddelverdien skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. Selger har ikke utført måling. Det skal alltid gjøres tiltak for å redusere radonni-vået dersom det overstiger 100 Bq/ m3. Slike eventuelle tiltak vil da måt-te bekostes og utføres av kjøper.
 • Eiendommen vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse. Det er felles bygningsforsikring i sameiet. Den enkelte sameier må selv forsikre sitt innbo og løsøre.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr. 34 bnr. 186 (med snr.) i Aurskog-Høland kommune.
 • Offentlig. Interne veier på sameiets tomt.
 • 1948/1898-1/9. Erklæring/avtale. 04.10.1948. Forbud mot næringsvirksomhet. Overført fra: 3026-34/186. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2008/160114-3/200. Bestemmelse iflg. skjøte. 25.02.2008. Rettighetshaver: Aurskog-Høland kommune. Org.nr: 948164256. Rett til å legge og ha liggende tekniske anlegg på eiendommen. Overført fra: 3026-34/186. Gjelder denne registerenheten med flere

  2013/334270-2/200. Bestemmelse om bebyggelse. 25.04.2013. Bestemmelse om mønehøyde. Overført fra: 3026-34/186. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Området er regulert til boligformål.
 • Ikke aktuelt.
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).

  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 13.05.2022 som er dato på ferdigattest. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.

  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumen-tene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standard-leveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videre-
  selges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 100.000,- inkl. mva.
  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt fast pris pålydende kr. 40.000,- pr solgte enhet. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og opppgjørsgebyr pålydende kr. 18.900,- pr enhet. Det er også avtalt et oppstartsgebyr pålydende kr. 10.000,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag tilsvarende kr. 2.400,- pr påløpte time, dog begrenset oppad til kr. 75.000,-. Alle beløp er ink. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Hjott AS Ottesen
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev