aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Oddvar Kinnestads vei 4!
Velkommen til Oddvar Kinnestads vei 4!

LØKEN Oddvar Kinnestads vei 4

Pen, lettstelt ½-part av tomannsbolig fra 2018 m/3 soverom, solrik terrasse og carport. Fin utsikt, landlig og sentralt.

 • kr 3 200 000
 • BRA 90 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 97 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 304 365
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom3
 • ArealP-rom 86 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Oddvar Kinnestads vei 4 er en pen og lettstelt halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2018. Boligen har praktisk planløsning over to etasjer og et pent opparbeidet uteareal med asfaltert gårdsplass og plenflekk mot nord. Mot syd er det bygd en stor terrasse på ca. 40 kvm, vendt mot åkerlandskap og skog. Det er parkering i carport med sportsbod. Boligen har lyse veggflater, fine gulv og kjøkken i åpen løsning med stuen. Kjøkkenet fikk en lekker, sort innredning i 2021 med matte fronter og integrerte hvitevarer. I stuen er det pipe, som kan gi mulighet for ildsted. Boligen har tre gode soverom ? to i andre etasje og ett i første. Badet har inngang fra entreen og opplegg for vaskemaskin. Det er mulig å etablere ekstra toalettrom i bod i andre etasje. Velkommen til visning!
Boligen har en koselig terrasse med god plass til utemøblement.

Oddvar Kinnestads vei 4, Viken

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten mot nord er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, et lite plenareal og carport med sportsbod. Det er utelampe ved ytterdøren og levegg mot nabo. Mot syd er det bygd en stor terrasse på ca. 40 kvm, med dekke av terrassebord, tett rekkverk i front og hvitmalte levegger mot naboene. Det er gjennomgang til terrassen fra carporten, via sportsboden. Uteplassen vender ut mot et bugnende åkerlandskap og har utsikt videre til skogen og marka. Solforholdene er gode og det er plass til møblering i flere soner.

  Beliggenhet
  Boligen ble oppført i 2018 og ligger i et barnevennlig område, tett opp til idylliske landbruksområder, skog og mark. Det er ca. 1,1 km til sentrum med skole, barnehage, dagligvare, legesenter, apotek, kafé og fastfood med mer. Fra eiendommen er det ca. 600 meter til Høland stadion og umiddelbar nærhet til bussholdeplass. Her bor man omkranset av vakkert kulturlandskap og skogsområder. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i nærmiljøet, og mange benytter løypa til «Kongen» hvor det er fin utsikt over Løkenområdet. Om sommeren er det fint å dra på badetur til Damtjern, som har strand, badebrygge og fiskebrygge. Ved den gamle skolen på Moe er det gressbane med fotballgolf, tennisbane og ballbinge. På Løken finner du svømmebasseng og Høland Idrettsanlegg. Anlegget har flerbrukshall, treningsrom, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningsal. Det er også to naturgress- og én kunstgressbane, lysløype, BMX-bane, aktivitetsanlegg og gode muligheter for rulleski. På Aurskog finner du 18 hulls golfanlegg, og på snørike vintre er den lille alpinbakken ved Bjørkelangen åpen. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Det er flere staller og ridemuligheter i området. Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Løken og Kiwi. Sistnevnte ligger på Løken senter, som også har apotek og bank med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen torg og Bliksrud næringsområde en rekke kjedebutikker og et fint utvalg. Det er under 40 min å kjøre til Strømmen Storsenter og Lillestrøm, og ca. 50 minutter til Töcksfors shoppingcenter i Sverige. Det er også kort vei til Hemnes og Mysen. Området har offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 17 min Bjørkelangen, 22 min til Aursmoen, 37 min til Lillestrøm, 50 min til Töcksfors og 1 time til Oslo Lufthavn. Fra eneboligen er det gangavstand Løken barneskole og skoleskyssordning til Bråte ungdomsskole. Det er to barnehager på Løken og en på Moe. Aurskog-Høland har to videregående skoler og begge ligger på Bjørkelangen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Taktekkingen er av betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har liggende trebordkledning. Saltakskonstruksjon av tre med innredet loftsetasje. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Entredør er i malt formpresset utførelse med glassfelt. Terrassedør er i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass. Terrasse i trekonstruksjon på antas punktfundamentering. Spaltegulv av tre. Rekkverk og levegger i enkel trekonstruksjon. Lovlighet Halvpart av vertikaldelt tomansbolig ? Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Carport og Sportsbod ? Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Følgende punkter er bemerket i tilstandsrapport med tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak. Vinduer Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Vrider på ett vindu er løs/defekt. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Vrider skiftes av eier før overtagelse. Dører Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Entredør har slitasje i bunn både innvendig og utvendig. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Entredør bør utbedres med overflatebehandling eller utskifting. Innvendige overflater Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Det ble påvist bom (hulrom) i enkelte gulvfliser i entre/gang. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Fliser med bom har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak. Innvendige dører Vurdering av avvik: ? Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. ? Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Enkelte dører subber i karm. Konsekvens/tiltak ? Enkelte dører må justeres. ? Lokal utbedring må påregnes. Sanitærutstyr og innredning Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Det er avskaling på hjørne av servant. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 21.09.2023 og rapportdato 27.09.2023 utarbeidet av takstingeniør Petter Larsen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Egeninnsats

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré/gang/trapperom, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og soverom. 2. etasje: Trapperom/gang, 2 soverom og bod. Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm i bakkant av carporten.

  Standard
  Kort fortalt - Pen ½-part av tomannsbolig. - Vertikaldelt, over to etasjer. - Lettstelt med god planløsning. - Asfaltert gårdsplass og carport. - Sydvendt terrasse på 40 kvm. - Gode solforhold, landlig utsikt. - Lys entré med flislagt gulv. - Stue med åpen kjøkkenløsning. - Lekker kjøkkeninnredning fra 2021. - Alle hvitevarer er integrert. - Bad med opplegg for vaskemaskin. - Tre soverom, hvorav to i 2. etasje. - Bod/teknisk rom i 2. etasje. - Sportsbod på ca. 5 kvm i carport. - Boligen har balansert ventilasjon. - Busstopp i umiddelbar nærhet. - Kort vei til barneskole og barnehage. - Butikker i sentrum, ca. 1,1 km unna. Entré Velkommen inn i en nyere bolig fra 2018 med god planløsning, moderne standard og pene overflater. Boligen har en familievennlig planløsning med tre soverom, ett bad og mulighet for ekstra toalettrom oppe i andre etasje. Entreen har gråbeige fliser på gulv, lysmalte panelplater i perlestaff på veggene og en hvitmalt trapp med mørkbeisede trinn opp til andre etasje. Det er skoskap i entreen og plass til garderobeløsning under trappen. Kjøkken Kjøkkenet har en lekker innredning fra 2021, plassert i L-form åpent mot stuen. Innredningen har matte, gråsorte fronter, takoppforede skap og matchende benkeplate i laminat med nedfelt, vaskekum i kompositt. Både vaskekum, kran og benkeplater er i sort. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap er integrert i innredningen. Det er ventilator med belysning og komfyrvakt over kokesonen, lekkasjevarsler i benk og hvite plater over vaskekum og kokesone. Kjøkkenet har god benkebelysning og dagslys fra et nordvendt vindu mellom kokesone og vaskekum. Stue Stuen er gjennomgående og oppleves som lys og luftig med åpen kjøkkenløsning. Det er nordvendt vindu over kjøkkenbenken og et stort vindu og terrassedør mot syd. Terrassen på utsiden er ca. 40 kvm, har gode solforhold, landlig utsyn og blir en flott forlengelse av rommet i sommerhalvåret. Stuen har grått laminatgulv i enstavs utførelse og lysmalte panelplater i perlestaff på veggene. Det er god plass til sofa, tv-løsning og spisebord. Rommet har også pipeløp, som kan gi mulighet for ildsted. Bad/wc/vaskerom Boligen har et pent og lettstelt bad i første etasje og mulighet for å etablere et ekstra toalettrom i andre etasje. Badet har brunt gulvbelegg, hvite flisplater på veggene, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Innredningen er moderne og består av en heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speil med integrert belysning, et veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Soverom og garderobe Boligen har tre lyse og pene soverom, det ene ligger i første etasje og har vindu mot syd. Dette rommet har laminatgulv likt som i stuen og vegger i panelplater, malt i en mørk farge. De to andre ligger i andre etasje og har skrå himling, parkettgulv og lysmalte panelplater på veggene. Alle rommene har en god størrelse som gir plass til garderobeskap, i tillegg til seng og skrivepult eller lignende. Det ene rommet oppe har en liten alkove, godt egnet til kommode, lesekrok eller leksestasjon. Garderobeskap og kommoder på soverom i 2.etg. medfølger ikke. Andre etasje har også bod/teknisk rom og det er ellers lagringsplass i sportsbod på ca. 5 kvm i bakkant av carporten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Garderobeskap og kommoder på soverom i 2.etg. medfølger ikke. Dimmer til stuebelysning medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i carport med asfaltert dekke på siden av boligen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Polisenummer
  6196424

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme på bad. Det er pipeløp i stue/kjøkken, som kan gi mulighet for ildsted. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter og plassert i bod med lekkasjesensor. Sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  846515

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3216757

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/33/20/2: 04.01.1930 - Dokumentnr: 900133 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:20
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.04.1957 - Dokumentnr: 954 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:13
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:18
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:20
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.04.1967 - Dokumentnr: 1538 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:21
  Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:22
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:33 Bnr:20
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.10.2018 - Dokumentnr: 1472784 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/19


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg kjedede tomannsboliger på Høgtu datert 27.02.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via privat vei.  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  97042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 550,- oppgjørshonorar kr  5 950,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  23 800,-. Utleggene omfatter fotograf, kommunale opplysninger, opplysninger fra forretningsfører og tilstandsrapport fra takstmann. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2 250,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev