aktiv-eiendomsmegling
Visningsleilighet i Hus 1 - Ta kontakt for visning, tlf. 92637136

Fetsund Løkenåsen Panorama Hus 2

Løkenåsen Panorama Hus 2: Husbankfinansiering - Vestvendt m/ panoramautsikt - Garasje - Kun 5 ledig!

 • 4 000 000
 • BRA 58.5 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 000 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 000 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM1
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  4 000 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Løkenåsen Panorama Hus 2, Viken

 • Velkommen til Løkenåsen Panorama:
  Nå kan du sikre deg en lys og moderne leilighet i Løkenåsen Panorama Hus 2. Leilighetene ligger vestvendt og høyt i terrenget, noe som sørger for gode solforhold og en fantastisk utsikt ut over Fetsund, Glomma og Øyeren.

  Mer tid til å nyte livet:
  I Løkenåsen Panorama kan du bo i et hyggelig og trygt bomiljø, samtidig som du slipper å tenke på luking og plenklipping. Mindre vedlikehold og rutineoppgaver gjør at du heller kan bruke tiden på de gode opplevelsene. Leilighetene er lettstelte og romslige nok til at du får plass til både hobbyer, venner og slektninger.

  Start dagen med snøfri bil:
  Alle leilighetene vil disponere en parkeringsplass i garasjekjelleren. Dermed behøver du ikke lenger grue deg for norsk vinter med snømåking og is-skraping.

  Sommerdager på store terrasser:
  Alle leilighetene har vestvendte og romslige terrasser fra ca. 16 til 61 kvadratmeter. Her kan du kan nyte lange sommerkvelder og den flotte utsikten.

  Husbankfinansiering:
  Det tilbys finansiering på 80 % av kjøpesummen gjennom Husbanken. Dermed kan du nyte godt av de gunstige lånevilkårene som Husbanken tilbyr sine kunder. Dette innebærer blant annet svært lave renter.

  Ved bruk av Husbankfinanisering må tilvalg og endringer være i samsvar med de gjeldende krav Husbanken stiller om universell utforming.

  Finansiering gjennom Husbanken tilbys på følgende leiligheter: 101, 102, 103, 201, 202, 203, 301, 302, 303, 401, 402, 403, 501, 502, 503 og 602.

  Gå inn på www.husbanken.no for å se nærmere på betingelsene eller kontakt megler for ytterligere detaljer omkring dette.
 • Leilighetene er ferdigstilt. Kontakt megler for visning.
 • Løkenåsen er et populært boligområde - med god grunn. Kvaliteter som barnevennlig beliggenhet, gode solforhold, flott utsikt, nærhet til marka og kort vei til storbyen gjør at mange kan finne seg til rette i dette området.

  Tettstedet Fetsund i Akershus ligger svært gunstig plassert på kartet - bare 30 kilometer rett øst for Oslo. Stedet har i dag rundt 5700 innbyggere, og er i stadig vekst på grunn av sentral beliggenhet.

  Butikker:
  Det er ca. 2,5 km til Fetsund sentrum med blant annet dagligvareforretninger, apotek, vinmonopol, interiørbutikk, treningssenter m.m. Daglige innkjøp kan gjøres på Joker Løkenåsen som ligger i gangavstand fra leilighetene. Ønsker du et større utvalg av butikker er kjøpesentrene Lillestrøm Torg og Strømmen Storsenter en kort kjøretur unna.

  Med naturen som nabo:
  Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller på sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

  Trygghet for barn og ungdom:
  Barn og ungdom kan oppleve trygghet i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Fra Løkenåsen er det gangavstand til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det et godt utvalg av barnehager i nærområdet.

  For den aktive:
  Fetsund er et sted i stadig utvikling og nye tilbud vokser frem i et raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant å fylle fritiden med i Fetsund. Er du glad i et slag golf byr Leikvin Golfpark på 9-hulls bane, driving range og treningsområder i vakre omgivelser. Er du født med ski på beina finner du Hvaltjern Skistadion med kilometer lange løyper ca. 3 km unna. I tillegg har Fet Idrettslag et godt og variert tilbud av ulike idretter, som blant annet fotball, håndball og innebandy. Nylig åpnet Eika Fet Arena som er en moderne og attraktiv flerbrukshall.

  Kort vei til storbyen:
  Fra Løkenåsen er det kun 10 km til Lillestrøm og 30 km til Oslo sentrum. Liker du å reise ligger Gardermoen 40 km unna.

  Offentlig kommunikasjon:
  Fetsund har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 meter fra leilighetene, samt at det er planlagt ny holdeplass ca. 100-200 meter fra leilighetene når veien mellom Løkenåsen og Granåsen er etablert. Det er togstasjon både på Svingen ca. 2,7 km unna og i Fetsund sentrum, og herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter.
 • Leilighetene i Løkenåsen Panorama har gode løsninger og er stilige og praktiske på en gang. Store vindusflater i leilighetene og terrassenes utforming gjør at lyset slipper inn og gir den luftige og delikate følelsen. Med smarte planløsninger og god utnyttelse av plassen får du en leilighet som kler deg like godt om du vil ta livet med ro eller invitere venner til hyggelige lag.

  Innvendige overflater:
  Alle gulv vil få 1-stavs eikeparkett som standard. Innvendige vegger utføres i malt gips. Delevegger mellom leilighetene vil bli sparklet og malt betong. Fliser på bad leveres i 20 x 20 cm hvit på vegg og 20 x 20 cm grå på gulv.

  Kjøkken:
  Kjøkken leveres i hvit utførelse med glatte fronter og grå/sort benkeplate i laminat. Det blir hvite fliser mellom benkeplate og overskap. Hvitevarer er inkludert i form av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning hvor det kan gjøres tilvalg ut fra denne.

  Bad:
  Det leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med glatte fronter, heldekkende servant, ett-greps batteri og tilhørende speil. Dusjhjørne med glassdører. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Opplegg for vaskemaskin. Det blir varme i baderomsgulvet.

  Oppvarming:
  Oppvarming med viftekonvektor. Konvektoren driftes av vannbåren varme fra en felles el-/fyringskjele plassert i teknisk rom i kjelleren.
  Varmekabler i baderomsgulv. Det leveres elektriske panelovner til soverom.

  Downlights/spottere:
  Det leveres downlights i entrè/gang og bad.

  Byggemåte:
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Beregningene er foretatt av arkitekt og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt som skal eies av sameiet.
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Hver leilighet vil disponere 1 parkeringsplass i garasjekjelleren.
 • Hver leilighet vil disponere en sportsbod i kjelleren på ca. 5 kvm.
 • Det er tegnet kollektiv avtale med Telia for levering av bredbånd og digital-TV. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene.
 • Det leveres eget balansert ventilasjonsanlegg i alle leilighetene. Avtrekk i alle våtrom og kjøkken. Tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue og soverom).
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Se leveringsbeskrivelsen som er vedlegg til salgsoppgaven for mer informasjon.
 • Se egen prisliste.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 350 000,- for boligen. Dette gir en dokumentavgift på kr. 8 750,- for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-
  Innskuddskapital til sameiet kr. 10 000,-

  Totale omkostninger kr. 20 126,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 47,- pr. kvm BRA pr. mnd. og skal dekke bl.a. oppvarming av varmtvann - også til viftekonvektor, avsetning til vedlikehold fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo), kommunale avgifter, grunnpakke tv/internett og andre driftskostnader.

  Se sameiets budsjett fra stiftelsesmøtet som er vedlagt til salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom om at det kan forekomme endringer fra dette budsjettet frem til ferdigstillelse av gjeldende leiligheter.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.
 • Det gjøres oppmerksom på at det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom entreprenør, faktureres direkte fra entreprenør når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

  I tillegg til kjøpesum og omkostninger må eventuelle fakturaer for tilvalg være betalt før overtagelse og utlevering av nøkler.
 • Løkenåsen Panorama Boligsameie, org.nr. 916061315.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Forretningsfører: BORI.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Vedtekter for sameiet ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Det er tillatt med dyr (hund/katt) i sameiet med inntil 2 pr leilighet. Sameiets ordensregler er vedlegg til salgsoppgaven.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr. 439 Bnr. 109 i Lillestrøm kommune.
 • Leilighetene vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. .

  Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
 • Selgers forbehold fremkommer av salgsoppgave med eventuelle vedlegg.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 40.000,- inkl. mva. Selger skal også samtykke i videresalg.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt et vederlag på kr. 40.000 for hvert enkelt salg. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt. Alle beløp er eks. mva.
 • Det tilbys finansiering på 80 % av kjøpesummen gjennom Husbanken. Dermed kan du nyte godt av de gunstige lånevilkårene som Husbanken tilbyr sine kunder. Dette innebærer blant annet svært lave renter.

  Ved bruk av Husbankfinanisering må tilvalg og endringer være i samsvar med de gjeldende krav Husbanken stiller om universell utforming.

  Finansiering gjennom Husbanken tilbys på følgende leiligheter: 101, 102, 103, 201, 202, 203, 301, 302, 303, 401, 402, 403, 501, 502, 503 og 602.

  Gå inn på www.husbanken.no for å se nærmere på betingelsene eller kontakt megler for ytterligere detaljer omkring dette.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • Løkenåsen Panorama AS
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger