aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade

LØKKEN VERK Jordhusmoen 30

Velholdt enebolig. Boligen har i dag to soverom, men man kan enkelt etablere et tredje soverom.

 • kr 2 200 000
 • BRA 185 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 200 000
 • Omkostningerkr 72 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 272 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 980
 • Soverom2
 • ArealP-rom 160 m²
 • Tomt1 228 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  55 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000))

  72 042 (Omkostninger totalt)

  2 272 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen ligger på "Langeng-sia" av Løkken. Jordhusmoen er et etablert og attraktivt boligområde. Det er i overkant av 1 km til Løkken sentrum. Her er fotballbane, Montessori skole, butikksenter, sportsbutikk, bank/forsikring, bussforbindelser og kro (Bergmannskroa). Det er nyere barnehage ved Bjørnli. Boligen er godt ivaretatt og oppgradert over tid. Her nevnes: Nytt kjøkken ca. 2017, bad ca. 2010, lagt ny pappshingel ca. 2014, verandadør skiftet. Ellers generell oppussing over tid. Boligen inneholder: 1. etg.: Yttergang, gang, stue, spisestue (tidligere soverom), kjøkken, bad, toalettrom og 2 soverom. Kjeller: Gang, boder, vaskerom, garderoberom, arbeidsrom og hobbyrom. Garasje med hems. Stor terrasse.

Jordhusmoen 30, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 87 kvm
  1. etasje: 98 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 62 kvm Følgende rom inngår i P-rom: Kjeller: Gang, vaskerom, arbeidsrom og hobbyrom. Nb! I plantegningene utarbeidet av fotograf er det inntegnet soverom i kjelleren. Dette er ikke riktig. Iht tegningene er det boder.
  1. etasje: 98 kvm Følgende rom inngår i P-rom: 1. etg.: Yttergang, gang, stue, spisestue (tidligere soverom), kjøkken, bad, toalettrom og 2 soverom.  Tomt
  1228m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er forholdsvis flat. God biloppstilling og stort hageareal.

  Beliggenhet
  Sør for Løkken sentrum er Meldal Videregående skole. Det er også felles skole i Meldal. Løkken er det største tettstedet i tidligere Meldal kommune med ca. 1300 innbyggere. Løkken Verk oppstod da det ble funnet kobbermalm i området. Jernbanestrekningen Thamshavnbanen har endeholdeplass på Løkken Verk. Den ble bygget for å frakte kopperkis fra Løkken til Orkanger. Thamshavnbanen er i dag en museumsjernbane. Fra 01.01.20 er de tidligere kommunene Meldal, Orkdal, Agdenes og en del av Snillfjord sammenslått til storkommunen Orkland. Nykommunen har ca. 18 000 innbyggere. Her er et bredt spekter av næringsliv, rik og mangfoldig natur og et godt tilbud til sine innbyggere. Om man ikke har sitt daglige virke på Løkken, er det ca. 25 min. kjøring til Orkanger og ca. 10 min til Meldal.

  Adkomst
  Se kart.

  Barnehage/skole/fritid
  Løkken

  Skolekrets
  Løkken eller Meldal

  Byggemåte
  Utdrag fra tilstandsrapport utført av takstmann Egil Indergård: "Enebolig oppført i 1980. Grunnmurskonstruksjon av Leca. Hovedkonstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning. 2-lags vinduer og pappshingel. Det bemerkes at enkelte bygningselementer er i ferd med å nå forventet brukstid, men boligen fremstår som godt vedlikehold. Taktekkingen er av pappshingel. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp av metall. Nedløp går ned i grunn til synkekum og lagt varmekabel på rør.Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre på stue. Bygningen har malt balkongdør i tre i gang. Terrasse av trevirke, anlagt på pilarer. Tilkomst fra stue samt fra gang." Se rapport i salgsoppgaven for nærmere opplysninger. Nb! I plantegningene utarbeidet av fotograf er det inntegnet soverom i kjelleren. Dette er ikke riktig. Iht tegningene er det boder.

  Innhold
  1. etg.: Yttergang, gang, stue, spisestue (tidligere soverom), kjøkken, bad, toalettrom og 2 soverom. Kjeller: Gang, boder, vaskerom, garderoberom, arbeidsrom og hobbyrom. Garasje med hems. Stor terrasse.

  Standard
  Utdrag fra tilstandsrapport utført av takstmann Egil Indergård: "Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige tak har malt panel og malte plater. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Det foreligger ingen informasjon ang. radonmålinger. Boligen har elementpipe. Gulvet i kjeller har laminat og er av betong. Veggene har panel. Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Det er åpning mellom vegg og gulv i bod. Det ble søkt med fuktindikator, målresultat 14% Boligen har lakkert tretrapp. Innvendig har boligen malte glatte dører. Vaskerom Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Veggene har malt panel. Taket er malt. Gulvet har vinylbelegg. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har innredning med nedfelt skyllekar og opplegg for vaskemaskin. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner Bad Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 30. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har servant og dusjkabinett. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i soverom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 9. Kjøkkenet er fra 2017, og har laminat på gulv og plater på vegger. Det er montert aqua-stop og ventilator over stekesone. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Toalettrommet har vinylbelegg på gulv og plater på vegger. Av utstyr er det wc og servant. Ventil i himling. Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca 200 liter." Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2, avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag - Utvendig > Dører - - Våtrom > Ventilasjon > Bad: Kostnadsestimat: Under 10 00 - Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Kostnadsestimat: Under 10 00 - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Kostnadsestimat: Under 10 000 TG2, avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon - Utvendig > vinduer - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Innvendig > Innvendige trapper - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom - Tomteforhold > Drenering Forhold som har fått TG3: Ingen" For nærmere opplysninger se rapport fra Indergård i salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier opplyser at det er innlagt fiber av Svorka.

  Parkering
  Parkering på egen tomt og i garasje.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  55 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000))

  72 042 (Omkostninger totalt)

  2 272 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er elektrisk og vedovn. Varmepumpe på stua i 1. etg. Denne er fra 2022.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11178

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er estimert til 11 178,- for inneværende år. Nb! Det er vannmåler. Dette vil gjøre at avgiftene varierer etter bruk. I dag bor det to voksne personer i boligen. I tillegg betales det kr 4000,- til ReMidt for renovasjon for 2023.

  Formuesverdi primær
  481782

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1734413

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5059/432/90: 02.10.1979 - Dokumentnr: 7007 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5059 Gnr:432 Bnr:7
  19.12.2017 - Dokumentnr: 1422799 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:1636 Gnr:32 Bnr:108
  01.01.2018 - Dokumentnr: 264967 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1636 Gnr:32 Bnr:90
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1588471 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5023 Gnr:32 Bnr:90
  02.10.1979 - Dokumentnr: 7009 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5059 Gnr:432 Bnr:7


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger innflyttingsattest, datert 26.03.1980. Denne er vedlagt i salgsoppgaven. Se merknader. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.  Private stikkledninger til offentlig vann og avløp. Adkomst til eiendommen: Det er privat avkjøring fra Jordhusmoen og fram til eiendommen. Denne går over nabo. Følgende er tinglyst: 02.10.1979 - Dokumentnr: 7009 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5059 Gnr:432 Bnr:7 . Her gis det rett til adkomst.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Iht. plankart er det skravert rødt (hensynsone . høyspenningsanlegg) på eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  55 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000))

  72 042 (Omkostninger totalt)

  2 272 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  72042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget, med minimumsprovisjon kr 40 000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Anders Skjetne Rygg

Megler

Anders Skjetne Rygg

91 75 88 29

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev