aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Fugledalsvegen 53.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Fugledalsvegen 53.

LONEVÅG Fugledalsvegen 53

Lekker 3-roms leilighet fra 2022 | Lave fellesutgifter | Parkering i felles garasjeanlegg med elbil-lader | Heis.

  • kr 2 990 000
  • BRA-i 64 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 2 990 000
  • Omkostningerkr 89 440
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 079 440
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 1 500
  • Tomt1 273.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 75 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 76 240 Omkostninger totalt -------------------------------------------------------- 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 13 200 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 3 076 640 Totalt med Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 3 079 440 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt) -------------------------------------------------------- 3 066 240 Totalt uten Boligkjøperforsikring Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Fugledalsvegen 53. Dette er en flott 3-roms leilighet fra 2022 med gjennomgående god standard og gode kvaliteter. Her kan det blant annet trekkes frem balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme med konvektor i stue. Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lonevåg med gangavstand til blant annet Lonevåg sentrum, Lonevåg terminal og Osterøy senter. Kort oppsummert: - Parkering i felles garasje med el-bil lader. - Fra stue er det utgang til flott balkong. - Heis i bygget. - 560 meter til nærmeste busstopp. - 1,3 km til Lonevåg terminal. - 1,5 km til Osterøy senter. Innhold: Gang: 10,0m² Stue/kjøkken: 26,5 m² Bad: 4,4 m² Soverom 1: 11,2 m² Soverom 2: 7,3 m² Innvendig bod: 2,6 m² Bod i garasjeanlegg ca. 5m²
Fra stue er det utgang til leilighetens herlige balkong.

Fugledalsvegen 53, Vestland

  • Tomt
    1273.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er opparbeidet med tilkomstveier, uteområder og parkeringsløsning.

    Beliggenhet
    Fugledalsvegen 53 har en sentral beliggenhet i Lonevåg i et nyere boligfelt. Fra leiligheten er det gangavstand til Lonevåg sentrum, hvor du finner det meste av hverdagslige servicetilbud. Lonevåg er administrasjonssenter i Osterøy kommune, og et av flere knutepunkt for næringslivet i kommunen. Leiligheten ligger i gangavstand til Lonevåg terminal med direktebuss til Bergen busstasjon, via Åsane. Fra leiligheten er det gangavstand til Osterøy senter, med diverse butikker samt tannlege og matbutikk, og Lonevåg Nærsenter med apotek, vinmonopol, frisør m.m. Det er også kort vei til en rekke fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Herunder pent tilrettelagte badeplasser, idrettsanlegg og flere turløyper i skog og fjell. Bare noen minutter gange fra eiendommen finner man blant annet Husavatnet, hvor det blant annet er tilrettelagt en familievennlig badeplass. Skoler og barnehager i nærområdet: - Lonevåg barnehage - Hauge barnehage - Osterøy Gårds og friluftsbarnehage - Lonevåg skule - Osterøy ungdomsskule - Osterøy vidaregåande skule

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Bolig.

    Byggemåte
    Vinduer: Vinduer med dobbel isolerglass fra 2022. Dører: Ytterdør med glatt finer av god kvalitet er kontrollert for utførelse og slitasje. Terrassedør med glass er kontrollert for samme. Innvendige dører: Malte glatte dører fra byggeår. Etasjeskille: Etasjeskille i betong fra byggeår. Utvendige bygningsdeler: - Grunnmur i betong. - Yttervegger i betong og bindingsverk, kledd med liggende trekledning. - Yttertak er flatt, opplektet og tekket med papp/folie.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Easee ladeboks Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Takst

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Fugledalsvegen 53. Dette er en flott 3-roms leilighet fra 2022 med gjennomgående god standard og gode kvaliteter. Av kvaliteter kan det blant annet trekkes frem balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme med konvektor i stue. Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lonevåg med gangavstand til blant annet Lonevåg sentrum, Lonevåg terminal og Osterøy senter. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Åpen stue- og kjøkkenløsning med et areal på 26,5 m². Rommet har plass til innredning av både sofagruppe og spisebord. De pene overflatene og fargevalgene gir rommet et meget moderne preg. Takhøye vinduer bidrar til rikelig med naturlig lysinnslipp i arealet. Fra stue er det utgang til leilighetens balkong. Balkongen har gode innredningsmuligheter til sittegruppe, beplanting og annet terrassemøblement. Den er delvis overbygget, lun og usjenert. Kjøkkeninnredningen er i en lekker mørk utførelse, og består av glatte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Soverom: Leiligheten har to soverom på 11,2 m² og 7,3 m². Det største soverommet er naturlig benyttet som hovedsoverom. Soverommet kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet ønskelig soveromsmøblement. Soverom 2 egner seg godt som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Gjennomgående for soverommene er pene og behagelige fargevalg. Bad: Helfliset og stilrent bad. Det er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med møblement og speil med belysning over. Ellers kan det trekkes frem varme i gulv og balansert ventilasjon. Bod: Leilighetens innvendige bod er benyttet som vaskerom. Rommet har et areal på 2,6 m², med plass til diverse oppbevaringsmøblement. Bod i garasjeanlegg på ca. 5m².

    Standard
    Innvendige overflater: Innvendige gulv med laminat fra byggeår. Innvendige vegger og himling med malte overflater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Boligen har ikke fått TG1 eller TG2 i tilstandsrapport utarbeidet av taktstmann.    Forhold som har fått TGIU: Utvendig > Andre utvendige forhold: Det er ikke foretatt tilstandsvurdering av bygningsdeler som er underlagt sameiets ansvarsområde. Det gjelder i hovedsak yttervegger, takkonstruksjon, piper, drenering, grunnmur, grunn/fundamenter, trappeløp, terrasser, utvendig vann og avløp og andre tomte forhold. Nevnte bygningsdeler er vurdert i den grad de har tilknytning til enheten, som eks, overflater på innsiden av yttervegger mot enheten etc. Utvendige bygningsdeler: - Grunnmur i betong. - Yttervegger i betong og bindingsverk, kledd med liggende trekledning. - Yttertak er flatt, opplektet og tekket med papp/folie.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering i garasje med elbil-lader. Easee ladeboks.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 75 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 76 240 Omkostninger totalt -------------------------------------------------------- 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 13 200 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 3 076 640 Totalt med Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 3 079 440 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt) -------------------------------------------------------- 3 066 240 Totalt uten Boligkjøperforsikring Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Varme i gulv på bad. Vannbåren varme fra nibe til konvektor i stue.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    17725

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør; BIR. Årlig renovasjonsgebyr er kr 2662,92,- Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Formuesverdi primær
    541591

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2058046

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    1/10

    Felleskostnader pr. mnd
    1500

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader dekker forsikring, strøm fellesareal og andre driftskostander. Felleskostnadene kan bli besluttet økt etter utarbeidelse av salgsoppgaven, men av mottatt dokumentasjon fra sameiet/borettslaget er det pt. ikke planlagt noe ytterligere økning.  

    Forkjøpsrett
    Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: De eldste dokumentene er innhentet, men grunnet dokumentenes alder har ikke megler klart å tyde disse. Megler har kontaktet Digitalarkivet for bistand av tolking av dokumentene, men har fått tilbakemelding om at det ikke var mulig. 4630/13/287/9: 03.03.1843 - Dokumentnr: 900017 - Utskifting Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskifningsrett på gården Lohne. 03.03.1843 - Dokumentnr: 900018 - Utskifting Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskifningsrett på gården Lohne. 07.04.1896 - Dokumentnr: 900106 - Utskifting over utmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskiftningsrett. 07.04.1896 - Dokumentnr: 900107 - Utskifting over utmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskiftningsrett. 15.03.1897 - Dokumentnr: 900560 - Utskifting over innmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskifningsrett på gården Lohne. 15.03.1897 - Dokumentnr: 900561 - Utskifting over innmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskifningsrett på gården Lohne. 16.03.1914 - Dokumentnr: 900170 - Utskifting over utmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskiftningsrett for gården Lone utmark. 16.03.1914 - Dokumentnr: 900171 - Utskifting over utmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Utskiftningsrett for gården Lone utmark. 21.06.1915 - Dokumentnr: 905949 - Utskifting Overutskiftning over utmark Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Denne heftelsen er overført fra bnr 287. - Gjelder utskiftningsrett på gården Lone (gnr 13) 16.07.1957 - Dokumentnr: 990213 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: MATRE - BERGEN Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Bergenshalvøens kommunale kraftseslkap har tillatelse til å bygge og drive en 145 kv kraftledning fra Hatre kraftverk i Masfjorden, gjennom Modalen, Hosanger, Haus, Hamre og Åsane frem til Landås. Det er tinglyst at ledningen går over gnr 13. 26.10.1965 - Dokumentnr: 5793 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:90 Bestemmelse om stolpefeste/el.ledn. m.v. Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:4630 Gnr:13 Bnr:287 Gjelder denne registerenheten med flere - Fra skjøte i 1965 har kjøper av bnr 90 rett på 3m bred vei som kan oppabeides til bilvei over selger sin eiendom. Selger skal også kunne benytte seg av veien. Kjøper skal ha rett til å legge opp telefon til parsellen. Over selgeren sin eiendom, har kjøper rett til å føre vann. og kloakkledning frem til det offentlige ledningsnett. Kjøperen har gjedeplikt for parsellen sin. 13.01.2022 - Dokumentnr: 46709 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/10

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokk med 10 enheter og parkeringskjeller, datert 16.08.2022. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Søknad om dispensasjon fra byggegrense datert 05.11.2020. - Følgebrev med beskrivelse om søknad datert 11.11.2020. - Oversiktskart datert 11.11.2020. - Tegninger datert 11.11.2020 og 24.11.2020. - Søknad om tillatelse i ett trinn, nytt bygg - boligformål datert 24.11.2020. - Dispensasjon til byggegrense og tillatelse for oppføring av blokk med 10 enheter og parkeringskjeller, på vilkår. Vedtak er datert 09.12.2020. Byggeår er ikke oppgitt i opplysninger mottatt fra kommunen. Det er tatt utgangspunkt i årstall for midlertidig brukstillatelse, hentet fra matrikkelrapport og ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei. Privat vei eies av Lonevåg boligutvikling. Det foreligger ingen veirett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boliger - blokk. Reguleringsplan: Plannavn: Fugledalen bustad Hatland Formål: Bustader - Blokk Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse etter kommuneplanen. Ikrafttrådt i 2018. Det er igangsatt planlegging som påvirker eiendommen. Kommuneplanens arealdel er under revisjon, oppstart våren 2022. - Kommuneplanen sin arealdel er en overordnet og langsiktig arealplan som skal utgjøre et styringsdokument for arealpolitikken i Osterøy. Arealplanen skal vise hovedtrekkene i hvordan arealene i kommunen skal benyttes og vernes, og hvilke viktige hensyn som må tas vare på ved disponeringen av arealene. Planen skal gi grunnlag for langsiktig og positiv samfunnsutvikling i kommunen både med hensyn til næringsutvikling, bosetning og naturmangfold. - Planen skal være ei kunnskapsbasert forvaltningsverktøy for kommunen. Gjennom planarbeidet skal det utvikles langsiktige rammer for bærekraftig arealbruk, forvaltning og verdiskaping i Osterøy kommune. Planen og prosessen skal avklare ulike interesser og være konfliktførebyggende. - Kommuneplanens arealdel skal vise hvordan arealstrategien og andre føringer i samfunnsdelen blir omsett i konkret arealbruk. Planen skal óg vise hvilke hensyn som må tass ved disponering av arealene. Arealdelen består av kart, føresegner, retningslinjer og planskildring. Kart og føresegner er juridisk bindende. - Planen skal utgjøre et godt grunnlag for iverksetting av de bærekraftsmålene som ligger nedfelt i kommuneplanen sin samfunnsdel. Dette gjelder miljø.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 75 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 76 240 Omkostninger totalt -------------------------------------------------------- 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 13 200 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 3 076 640 Totalt med Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 3 079 440 Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss (valgfritt) -------------------------------------------------------- 3 066 240 Totalt uten Boligkjøperforsikring Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    89440

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,6 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, visninger kr 2 500,- og tinglysingsgebyr kr. 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 47 900,-.

Nika Nasibi

Megler

Nika Nasibi

95 44 57 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev