aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en attraktiv og arealeffektiv 1-roms leilighet fra 2022 med god standard.

LØRENSKOG Åsheimkroken 4

Attraktiv 1-roms leilighet fra 2022 med god standard. Solrik markterrasse, vannbåren gulvvarme og sentralt boligområde.

 • kr 2 750 000
 • BRA 34 m²
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 80 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 830 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom -
 • ArealP-rom 34 m²
 • Felleskostnaderkr 3 022
 • Tomt11 186.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 830 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Velkommen til en attraktiv og arealeffektiv 1-roms leilighet fra 2022 med god standard. Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde på Rasta, med gangavstand til gode kollektivtilbud, kjøpesentre og idrettsfasiliteter. Like i nærheten er det flotte turmuligheter året rundt. Fra oppholdsrommet er det utgang til markterrasse på ca. 8 kvm som har gode solforhold på ettermiddag/kveld, og du har også tilgang på flotte fellesområder. Inne har leiligheten et lyst og behagelig fargevalg, og i de fleste rom er det enstavs eikeparkett på gulv med vannbåren varme. Hovedrommet i leiligheten er kombinert stue/soverom med åpen løsning til kjøkken. Det velutstyrte kjøkkenet har integrerte hvitevarer, og på bad er det dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Ved inngangsdør er det disponibel bo

Åsheimkroken 4, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Primærrom
  1. etasje: 34 kvm 1. etasje: P-rom består av: Entré, bad/vaskerom og oppholdsrom/kjøkken. Utgang fra stue til markterrasse mot nordvest på ca. 8 m². Stikkontakt og vannkran er montert. Utvendig vannkran er ikke frostsikker og må stenges av på vinteren. Bod i fellesgan  Tomt
  11186.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i en rolig blindvei, og fra oppholdsrommet er det utgang til en nordvestvendt markterrasse på ca. 8 kvm. I forkant av uteplassen er det et luftig gårdsrom, som bidrar til å gi gode solforhold på ettermiddag/kveld. Markterrassen er godt skjermet av høy levegg mot nabo, og har terrassebord på dekke, utekran, utelys og strømstikk. Videre er det tilgang på et flott opparbeidet fellesområde, med bl.a. grøntområder og sittebenker

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Fra leiligheten er det gangavstand til gode kollektivtilbud, kjøpesenter og flotte turmuligheter. Like i nærheten er det lysløypenett innover i Østmarka, med flere bade/fiskevann og flott turterreng. Løypenettet strekker seg blant annet innover mot Mariholtet. Skårerbyen er under utbygging og legger til rette for et helt nytt sentrumsliv i Lørenskog. Her kommer det en fantastisk ny bypark på 1500 kvm med flere ballplasser, og ikke minst blir Skårersletta bygd om til en attraktiv bygate. Med butikker og kafeer på gateplan får man en urban kobling mot grønne lunger, parker, torg og sosiale møtepunkter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Rasta, Rema 1000 Skårer og søndagsåpne Joker Vestparken. Førstnevnte ligger på Rasta senter, som også har apotek, legesenter og spisested. Det er omtrent like kort vei til Triaden Lørenskog Storsenter som er i full gang med ut- og ombygging, og vil stå helt ferdig i 2023. Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter, Lillestrøm sentrum og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere barnehager i området, blant annet Takt og Tone, Røykås og Rasta barnehage. Den nærmeste barneskolen er Rasta skole. Nærmeste videregående skole er Mailand og Lørenskog videregående skole. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med blant annet 9- og 18-hulls golfbane. I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

  Skolekrets
  Boligen sogner til Rasta skole. Det er flere barnehager i området, blant annet Takt og Tone, Røykås, Rasta barnehage og Rasta barnehage.

  Offentlig kommunikasjon
  Den nærmeste bussholdeplassen er Glenneveien, og ligger under 200 meter fra leiligheten. Lørenskog sentrum har bussterminal og er et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot blant annet Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn. OsloMet- storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Byggemåte
  1-roms leilighet med nordvestvendt terrasse, beliggende i bygningens 1. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt ny. Fyring med vannbåren gulvvarme og med varmtvann fra fellesanlegg. Delvis åpen kjøkkenløsning med innredning fra byggeårene med integrerte hvitevarer. Induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Flislagt bade-/vaskerom fra byggeårene. Utgang fra stue til terrasse med utsyn til nærområdet. Bod på 3,4 m² ved inngangsdøren tl leiligheten. Boligen holder en generelt god teknisk stand. Vinduer: Det ble ikke observert sprekk eller punkteringer i glass ved befaringen. Ved befaringen ble det ikke foretatt kontroll på åpne- og lukkemekanismer av vinduer. Utvendig motorisert screen på vindu i oppholdsrom. Lamellgardin på terrassedør. Entrèdør med brann og lydisolering fra byggeår. Betongdekke som etasjeskiller. Alle bygningdeler har fått tilstangsgrad 0; ingen avvik og tilstandsgrad 1; mindre eller moderate avvik. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

  Innhold
  - Attraktiv 1-roms leilighet fra 2022. - Leiligheten ligger i første etasje. - Sentralt og populært boligområde. - Gangvei til gode kollektivtilbud. - Flotte turmuligheter i nærheten. - Markterrasse med gode solforhold. - Velutstyrt kjøkken med hvitevarer. - Oppholdsrom med stue/soverom. - Helfliset bad/vaskerom med dusj. - Lagringsplass i disponibel bod. - Vannbåren varme i alle gulvene. - Balansert ventilasjonsanlegg.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i første etasje, og har inngang via en fin entré som ønsker velkommen. Rommet har enstavs eikeparkett på gulv og hvitmalte overflater ellers, noe som harmonerer godt med øvrige rom. Entreen har også dimbare downlights, skyvedørsgarderobe, vannbåren gulvvarme og dørcalling. Oppholdsrom Hovedrommet i leiligheten er kombinert stue/soverom med åpen løsning til kjøkken. Her har du god plass til både sofaløsning og dobbeltseng i hyggelige omgivelser, og rommet er holdt i lyse og fine farger som gir et fint uttrykk. Videre har stuen gode vindusflater som gir bra med naturlig lys, og det er motorisert screen utenfor vindu og lamellgardin til terrassedør. For øvrig er det enstavs eikeparkett på gulv med varme, samt utgang til uteplass. Kjøkken I gangen mellom entreen og oppholdsrommet, er det montert et velutstyrt og pent kjøkken med integrerte hvitevarer. Innredningen har grå, glatte fronter, lys under overskap, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum av kompositt. Av hvitevarer er det induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over kokesone har du ventilator som styrer balansert ventilasjon. Bad/wc/vaskerom Fra entreen er det adkomst til et moderne bad med grå fliser på gulv og vegger. Rommet har dusjhjørne med innfellbare glassdører, og ved dette er det opplegg og plass til vaskemaskin. Innredningen består av servant, hvitt servantskap og speilskap med lys. Badet har også LED downlights, veggmontert toalett, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 830 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har leiligheten varmtvann fra fellesanlegg, dørcalling i entré, utekran, utelys og utestrøm.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Formuesverdi foreligger ikke. Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".

  Andre utgifter
  Felleskostnader, strøm, innboforsikring og lignende. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  34/6539

  Felleskostnader pr. mnd
  3022

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, a-konto fjernvarme (kr 510,-), kabel-tv (kr 429,-) samt generell drift og vedlikehold av sameiet.

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  12188

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiets navn er Furutoppen eierseksjonssameie. Sameiet er opprettet ved tinglyst seksjoneringsbegjæring 17.03.2022. Sameiet består av 88 boligseksjoner (75 leiligheter og 13 rekkehus) på eiendommen gnr. 100 bnr. 38 i Lørenskog kommune. Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, samt eventuelt en eller flere seksjonerte tilleggsdeler. Hoveddelen består av en klart avgrenset og sammenhengende del av en bygning, med egen inngang.

  Forkjøpsrett
  Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Sameiet har ikke husordensregler. Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/100/38/25: 14.06.1976 - Dokumentnr: 3607 - Best. om vann/kloakkledn. Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.11.1977 - Dokumentnr: 7481 - Skjønn Avståelse av veggrunn
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.06.1984 - Dokumentnr: 4649 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Rettighetshaver Lørenskog Elverk
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.03.1990 - Dokumentnr: 2545 - Erklæring/avtale Rett for d.e. til å legge vann og kloakkledn. under
  fylkesvei 352.01. Best. om legging,reparasjon,skade m.v.
  Fl.best.
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:38
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300859 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 25
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 34/6539


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for rekkehus og boligblokker datert 04.10.2022

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformpl. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 830 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  80892

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag er avtalt til fastpris kr 39 900,-. I tillegg kommer kr 33 200,- og utlegg kr 13 080,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale kr 30 000,- samt påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev