aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til visning på denne toppleiligheten i Doktor Wendts gate 15 med fantastisk beliggenhet.

LØRENSKOG Doktor Wendts gate 15

Pen, velholdt 2-roms fra 2008. Solfylt balkong på ca. 14 kvm, parkett, lysmalte flater og heisadkomst. Rett ved Triaden.

 • kr 1 990 000
 • BRA 42 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 233 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2 008
 • Soverom1
 • ArealP-rom 42 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 234 000
 • Felleskostnaderkr 8 528
 • Tomt1 075 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000 (Prisantydning) 1 234 000 (Andel av fellesgjeld)   3 224 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   3 233 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Dette er en pen og velholdt 2-roms andelsleilighet fra 2007 med arealeffektiv planløsning. Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og har en stor balkong på ca. 14 kvm med gode solforhold og fint utsyn over bebyggelsen. Det er heisadkomst opp til etasjeplan. Her bor man bekvemt og urbant med matbutikk i nabolaget, kun en liten rusletur fra Triaden Storsenter med over 60 butikker. Dessuten er det kort vei til bussavganger mot Lillestrøm og Oslo S. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, og det er plass til et lite spisebord. Et lyst og luftig rom med utgang til balkongen. Videre er det et flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, samt soverom med skyvedørsgarderobe. Entreen har skoskap og skyvedørsgarderobe, og det er ytterligere oppbevaringsplass i en balkongbod og en disponibel kjellerbod.

Doktor Wendts gate 15, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  6. etasje: 42 kvm
  Primærrom
  6. etasje: 42 kvm Entré, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.  Tomt
  1075m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiendommen har gode solforhold, og det er pent opparbeidet med plenareal, trær, prydbusker og belysning. Det er steinsatte områder, steinsatte internveier og felles sykkelparkeringer. Lekeplass og sittebenker skaper ekstra trivsel for både voksne og barn. Stuen har utgang til en balkong på ca. 14 kvm. Balkongen gir en deilig forlengelse av stuen på varme sommerdager og er delvis overbygget, slik at utvendig hygge også kan nytes på dager med regn i luften. En markise skjermer ekstra for sol og lett yr. Balkongens romslige utforming gir god plass til sittegruppe, grilling, kos og avslappende stunder.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i bakkant av Lørenskog storsenter/Triaden. Nærområdet består blant annet av Skårerbyen som er under utbygging og kommer til å legge til rette for et helt nytt sentrumsliv. Her kommer det en fantastisk bypark på 1500 kvm med flere ballplasser, og ikke minst blir Skårersletta bygd om til en attraktiv bygate. Med butikker og kafeer på gateplan får man en urban kobling mot grønne lunger, parker, torg og sosiale møtepunkter. Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane er noe av det som finnes i nærmiljøet. Lørenskog Hus ligger i sentrum, med kino, bibliotek, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole m.m. Under en kilometer fra leiligheten er det lysløypenett innover i Østmarka, med flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Løypenettet strekker seg blant annet innover mot Mariholtet. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, og Losby Golfklubb har et flott golfanlegg med blant annet 9- og 18-hulls golfbane. I området ved Lørenskog stasjon ligger verdens råeste helårsarena for snøopplevelser ? SNØ. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på søndagsåpne Joker Vestparken som ligger rett ved boligen. Rema 1000 ligger i nabolaget og du finner Meny og Extra inne på Triaden. Triaden har for øvrig et variert utvalg og til sammen 62 butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Metro og Strømmen Storsenter ? sistnevnte med over 200 butikker. Avstand i bil: Det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 14 min til OsloMet?storbyuniversitetet, 17 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har et godt busstilbud og nærmeste holdeplass er Vallerudveien, som ligger ca. 500 meter unna. Lørenskog sentrum har bussterminal med hyppige avganger mot blant annet Lillestrøm og Oslo Bussterminal. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 14 min til OsloMet?storbyuniversitetet, 17 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Hovedbærekonstruksjon i armert betong, med utfyllende vegger i trebindingsverk. Fasaden er i hovedsak forblendet med teglstein og panel. Flatt tak, antatt tekket med papp (ikke besiktiget). Vinduer med energiglass og fabrikkmalte grå trekarmer. Innvendig: Gulv: Elementdekke. Overflatebehandling: Vesentlig parkett, fliser i bad. Vegger: Mur og trevegger, platekledd på begge sider. Overflatebehandling: Vesentlig malte flater, fliser i bad. Himlinger: Overflatebehandling: Malte elementer. Etasjeskiller er av betongdekke. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Eier opplyser at kjøkkenvifte er skiftet ved egeninnsats.

  Innhold
  Entré Fra inngangspartiet er det heis og trappegang opp til leiligheten som ligger i byggets sjette etasje. Innenfor døren venter en smart innredet entré med både skoskap og en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Her er det god plass til yttertøyet. Entreen har parkettgulv og lysmalte vegger. Det er dør til bad og åpen løsning inn til stuen/kjøkkenet. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har plass til et lite spisebord ? perfekt for alt fra en rolig kopp kaffe til samlende måltider. Dessuten er det utgang til en romslig og solrik balkong, slik at alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt kan tas med ut i solen. En bred vindusflate fyller stuen med naturlig lys. En markise sørger for solskjerming ved behov. Det er lagt parkettgulv med flytende overgang til kjøkkensonen og entreen. Veggene er malt i lyse, nøytrale farger, samt i en dypere farge ved spiseplassen. Kjøkken Kjøkkenet har en pen innredning med malte, profilerte fronter, vitrineskap, laminerte benkeplater og en nedfelt oppvaskkum. Det er lagt fliser på vegger mellom over- og underskap. Kjøkkenet har integrert ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, nisje for kjøl/frys og det er avsatt plass til komfyr. Bad/wc/vaskerom Badet har grå gulvfliser, lyse veggfliser, varme i gulvet og avtrekk via ventilasjonsanlegget. Det er speil, overlys, heldekkende servant på mørkt skuffemøblement med høyglansfronter og et veggskap med hvit front. Videre er det gulvmontert toalett, samt nedsenket dusjhjørne med innsvingbare dører, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Badet har opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Soverommet har adkomst fra stuen og en plassbesparende skyvedør. Rommet har parkettgulv, lysmalte vegger og en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er ytterligere oppbevaring i en skyvedørsgarderobe i entreen. I tillegg er det en balkongbod på ca. 2 kvm og en disponibel bod i kjelleren.

  Standard
  Kort fortalt - Pen og velholdt 2-roms leilighet. - Heisadkomst opp til leilighetsplan. - Solfylt balkong på ca. 14 kvm. - Fint utsyn over nabolaget. - Velstelt fellesareal med sittebenker. - Lys entré med skyvedørsgarderobe. - Kjøkken i åpen løsning med stuen. - Luftig stue med plass til spisebord. - Flislagt baderom med gulvvarme. - Opplegg for vaskemaskin på bad. - Soverom med skyvedørsgarderobe. - Balkongbod og en kjellerbod. - Sikringsskap med automatsikringer. - Tilknyttet felles callinganlegg.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke salget: - Lampe i stue. - Lampe i soverom. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000 (Prisantydning) 1 234 000 (Andel av fellesgjeld)   3 224 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   3 233 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektrisitet i form av to panelovner og gulvvarme på badet. Luftbehandling skjer via mekanisk fraluftsventilasjon ved vifteenhet plassert på kjøkkenet. Det er rør-i-rør system med fordelerskap i veggen på badet og varmtvannsbereder på ca. 120 liter er plassert i kjøkkenbenken. Sikringsskap med automatsikringer er montert i entreen.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  793731

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2857433

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  36

  Part.obl.nr.
  992534354

  Felleskostnader pr. mnd.
  8528

  Andel fellesgjeld
  1234000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-30T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Selskapet har avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon. Muligheten for å innbetale på IN-avtalen er 2 ganger i året den 30.11 og 30.05.

  Andel fellesformue
  12461

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Vestparken 5 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  992534354

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 76 andelsleiligheter. Vestparken 5 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 992534354, og ligger i Lørenskog kommune med følgende adresse: Doktor Wendts gate 11, 13 og 15. Gårdsnummer: 101, bruksnummer 172 og 173 i Lørenskog kommune.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: HANBA2-83987156808 Type: Annuitet Restsaldo: 73 789 203 Restløpetid: 25 år 4 mnd Term. pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,25% Lånenummer: HANBA3-83987171793 Type: Annuitet Restsaldo: 4 153 810 Restløpetid: 24 år 4 mnd Term. pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,25%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  864777

  Dyrehold
  Tillatt så lenge det ikke er til ulempe for øvrige beboere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 07.12.2011.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000 (Prisantydning) 1 234 000 (Andel av fellesgjeld)   3 224 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   3 233 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 34 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- og oppgjørshonorar kr 5 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  8115,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev