aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Elisabeth Grannemans vei 22!

LØRENSKOG Elisabeth Grannemans vei 22

Lekker, skjermet og moderne 3-roms selveierleilighet fra 2019 med en svært sentral beliggenhet. Balkong. Garasjeplass.

 • kr 4 790 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 790 000
 • Omkostningerkr 132 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 922 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Felleskostnaderkr 4 134
 • Tomt8 933 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   132 792,- (Omkostninger totalt)   4 922 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Elisabeth Grannemans vei 22! Dette er en romslig 3-roms fra 2019 med en godt utnyttet planløsning, bestående av stue/kjøkken, to soverom, entré, samt flislagt bad. Fin plassering i byggets 5. etasje med heisadkomst. Noe du garantert vil sette pris på er balkongen, som har utsikt mot et nærliggende skogholt. Her kan du sitte relativt skjermet og nyte gode solforhold. Siden leiligheten ble ferdigstilt i 2019 får du gjennomgående moderne standard. Det er balansert ventilasjon og vannbåren varme på bad tilknyttet fjernvarme, hvor oppvarming er inkl. i felleskostnadene. Det medfølger parkeringsplass med el-billader i felles, lukket garasjeanlegg. Eiendommen ligger i et sentralt boligområde, med kortavstand til skoler på alle trinn, barnehager, busstopp og Metro senter

Elisabeth Grannemans vei 22, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 68 kvm Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad.
  Primærrom
  5. etasje: 64 kvm Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad.
  Sekundærrom
  5. etasje: 4 kvm Bod.  Tomt
  8933m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Tomten er pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Sentral og attraktiv beliggenhet på Thurmannskogen i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, rekreasjonsområder, offentlig kommunikasjon og servicetilbud! Thurmannskogen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Her kan det populære Langvannet nevnes, med fin langgrunn badeplass på sommerstid. Det er også kort vei til Østmarka med bla. den populære turdestinasjonen Mariholtet. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall like i nærheten, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Populære Lørenskog Hus kan absolutt anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget er åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Dagligvarehandel kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 Skårer eller Meny for et mer rikholdig utvalg. For ytterligere handlemuligheter, cafeer og lignende er det kort gange til både Metrosenteret og Triaden. I tillegg ligger Strømmen Storsenter med over 200 butikker og virksomheter kun en 5 minutters kjøretur fra leiligheten. Ønsker man byliv er det kort vei både til Lillestrøm og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Rolvsrud barnehage - 0.5 km Solheim familiebarnehage - 0.8 km Regnbuen barnehage - 0.9 km Solheim skole (1-7 kl.) - 0.9 km Lørenskog friskole (1-10 kl.) - 1.4 km Rasta skole (1-7 kl.) - 1.6 km Benterud skole (1-7 kl.) - 1.9 km Kjenn skole (8-10 kl.) - 1.2 km Mailand videregående skole - 1.2 km Lørenskog videregående skole - 3.3 km

  Skolekrets
  Det er kort vei til Solheim skole (1. - 7. trinn) og Kjenn ungdomsskole, samt flust av både kommunale og private barnehager. Det er også nærhet til Lørenskog videregående, Mailand videregående og Strømmen videregående. Lørenskog kommune har ikke skolekretser, men veiledende inntaksområder.

  Offentlig kommunikasjon
  Thurmannskogen har nærhet til godt kollektivtilbud via buss. Nærmeste busstopp er Snorres vei rett nedenfor boligen. Lørenskog sentrum har også bussterminal, som ligger ca. 7 minutters gange fra boligen, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Lørenskog sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 6 min til Lillestrøm, 12 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn. Snorres vei (Buss) - 0.2 km Lørenskog stasjon (Tog) - 2.8 km Ellingsrudåsen (T-bane) - 4.1 km

  Byggemåte
  Det benyttes tilstandsgrader for å angi eventuelle byggetekniske tilstandssvekkelser. Forklaring på de ulike tilstandsgradene(TG): TG 0: Ingen avvik TG 1: Mindre avvik TG 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS3600 gir TG2 TG 3: Store eller alvorlige avvik TGIU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse Blokken fremstår med yttervegger i pusset konstruksjon. Leilighetens etasjeskillere i betong. Yttertak i flat konstruksjon, antatt tekket med papp og beslag. Kommentar til areal: Alle innvendige sjakter, rørkasser o.l. er medberegnet i boligens areal. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet er definert som P-ROM eller S-ROM i arealoppsettet. Dette betyr at rommet både kan være i strid med Teknisk forskrift (TEK) og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg av romdefinisjon. Dette er i henhold til "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling". Primærrom er skjønnsmessig vurdert på stedet og tilfredsstiller ikke nødvendigvis kravene i Teknisk forskrift for rom til varig opphold mht. rommets størrelse, takhøyde, lysforhold og rømning. Innbygde/plassbygde skap er skjønnsmessig vurdert på stedet og inkludert i primærrom. Lovlighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Lader på tilhørende parkeringsplass i garasje.

  Innhold
  Entré: I det du trer over dørstokken møtes du av en lys og innbydende entré. Her har du god plass til å henge fra deg yttertøyet før du beveger deg videre inn i leiligheten. Stue: Lys og romslig stue med god atmosfære. Legg merke til de store vindusflatene, som slipper inn rikelig med naturlig lys. God plass til sofa, bord og tilhørende TV-møblement, samt spisegruppe. Dette er virkelig rommet for sosiale sammenkomster i selskap med venner, gode middager og avkobling. Kjøkken: Kjøkkenet ligger i en sosial åpen løsning med stuen, som gjør det enkelt å underholde gjester mens man lager ferdig maten. Her får du en fin kombinasjon av skap- og benkeplass. Kjøkkenet er fra HTH og innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate med oppvaskkum. Det er lys under overskap, ventilator med mekanisk avtrekk. Integrerte hvitevarer gir kjøkkenet et godt helhetsinntrykk og består av komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er montert komfyrvakt over platetopp. Balkong: Noe du garantert vil sette pris på i hverdagen, er balkongen med utgang fra stuen. Hvem ønsker vel ikke ta med seg maten ut når solen skinner? Innred med en sittegruppe og nyt utsikten over det nærliggende skogholtet. Hovedsoverommet: Innbydende soverom med plass til å innrede med både stor seng og tilhørende nattbord på hver side. Her ligger alt til rette for en god natts søvn. Soverom II: Også det andre soverommet er av god størrelse. Plass til å innrede etter ønske og behov. Kan brukes som både gjesterom, barnerom eller kontor. Bad: Leiligheten har et flislagt bad. Det er vannbåren varme i gulvet, som sørger for ekstra komfort i hverdagen. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med underskap, speil med lys over, samt opplegg for vaskemaskin.

  Standard
  Leiligheten er beliggende i byggets 5.etg. og fremstår med parkett på gulvene og malte veggflater. Badet er flislagt på gulv og vegger. Kjøkkeninnredning fremstår med integrerte hvitevarer. Adkomst til balkong fra stue. Leiligheten disponerer en bod i kjeller, samt egen garasjeplass i felles anlegg med elbil lader. Det er heis i bygget med adkomst til leiligheter, boder og garasje. Leiligheten fremstår med mindre bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det bør alltids påregnes noe overflatebehandling ved kjøp av brukt bolig. Bygninger kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Særlig kritiske områder er membranløsninger i våtrom, isolasjon i gulv, vegger og himlinger, vann- og avløpsrør og evt. drenering. Elde og utidsmessig het kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-TV/bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Garasjeplass med el-billader merket nr. 10 medfølger leiligheten. Garasjeplassen kan selges internt i Thurmannskogen. Administrasjonsgebyr til forretningsfører iht. prisliste.

  Radonmåling
  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   132 792,- (Omkostninger totalt)   4 922 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming ved fjernvarme via radiatorer i leiligheten. Åpne vannrør med tilkobling til radiatorer. Vannbåren gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.

  Formuesverdi primær
  994134

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3777709

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  68/10916

  Felleskostnader pr. mnd
  4134

  Felleskostnader inkluderer
  Fordelt: Felleskostnader kr. 3 056,- (kom. avgifter, felles bygningsforsikring, styrehonorar, revisjon, forretningsførsel osv.) Akonto energi kr. 868,- TV/bredbånd kr. 210,- Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 4.182,-

  Andel fellesformue
  5022

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 148 seksjoner. Thurmannskogen 3 Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 92178359, og ligger i Lørenskog kommune. Sameiets revisor er PWC. Energiservicetjenester: Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år, halvår eller kvartal mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig, halvårlig eller kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no. Vaktmester: Vaktmester ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikehold av fellesarealene i henhold til avtale og driftsinstruks/avtale med Toma AS. Nøkler/skilt: Dette bestilles på styrets mailadresse. Den enkelte bestiller også endring på ringeklokkene på samme adresse. Postkasseskilt kan man bestille på posten.no iht sameiets meddelte utforming.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån registrert for selskap pt.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 5 058 820 mot budsjett kr 4 208 000. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak økning av felleskostnader fra 01.06.2021. Andre inntekter består i hovedsak av diverse viderefaktureringer og innkreving av ladestrøm. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 5 382 881 mot kr 4 036 300. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak sterkt økte kommunale avgifter og energipriser. Avvikene skyldes kostnader utenfor styrets kontroll, og felleskostnadene økes i tråd med forventende priser. Årets resultat kommer frem i resultatregnskapet som et underskudd på kr 245 117 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Arbeidskapitalen kommer frem i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 776 073.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/102/453/85: 16.03.1989 - Dokumentnr: 2349 - Erklæring/avtale Kartforr. holdt den 18.11.88. Areal 19196.01 m2. Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 27.11.2007 - Dokumentnr: 972491 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspent kabelanlegg som erstatter eksisterende luftkabling (stedsvarig rett) Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 15.04.2010 - Dokumentnr: 268952 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspent kabelanlegg og høyspent kabelanlegg Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 21.08.2015 - Dokumentnr: 758620 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om oppføring, fornyelse, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. L0430 Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 20.02.2017 - Dokumentnr: 154098 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Akershus Energi Varme AS Org.nr: 983 701 469 Bestemmelse om legging av rør for fremføring av fjernvarme og tilhørende infrastruktur Bestemmelse om legging av trekkrør for fiberoptisle kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelsene gjelder også senere fradelte parseller som fradeles fra gnr. 102 bnr. 385. Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 20.02.2017 - Dokumentnr: 154390 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:64 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:65 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:66 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:67 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:68 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:69 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:70 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:71 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:72 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:73 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:74 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:75 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:76 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:77 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:78 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:79 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:80 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:81 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:82 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:83 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:84 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:85 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:86 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:87 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:88 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:89 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:90 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:449 Snr:91 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Gjelder også fremtidige fradelte parseller som fradeles fra gnr. 102 bnr. 385 Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.2017 - Dokumentnr: 551531 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett) Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.2017 - Dokumentnr: 551531 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.2017 - Dokumentnr: 551531 - Bestemmelse om byggeforbud Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmels om beplantning Overført fra: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.2018 - Dokumentnr: 1237660 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Bestemmelse om fremføring av infrastruktur - fjernvarme Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.2018 - Dokumentnr: 1237660 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Gjelder denne registerenheten med flere 05.09.2018 - Dokumentnr: 1226536 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 85 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68/10916

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg, datert januar 2019.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Energimerking: Ved salg eller utleie av boliger skal det utarbeides en energiattest. På www.energimerking.no kan seksjonseieren utarbeide energiattest for sin bolig.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 790 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   132 792,- (Omkostninger totalt)   4 922 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  132792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjon tilsvarende 0,9% av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 17.900,- Visninger/Overtakelser kr. 2.990,- pr. stk. Oppgjørshonorar kr. 4.990,- Markedsføringspakke kr. 18.900,- Meglerlisens kr. 393,- Grunnboksspørringer kr. 990,- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.215,- Utlegg opplysninger fra forretningsfører kr. 4.100,- Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 585,- Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2 promille av salgssum. Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.

Tommy Stenseth

Megler

Tommy Stenseth

94 84 97 57

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev