aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Håkons vei 73A!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Håkons vei 73A!

LØRENSKOG Håkons vei 73A

Stor, kjedet enebolig i barnevennlig blindvei. 5 soverom og 2 bad. Garasje. Gangavstand til skoler og togstasjon.

 • kr 8 390 000
 • BRA 175 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 8 390 000
 • Omkostningerkr 226 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 616 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2006
 • Soverom5
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt970.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,00))   226 792,- (Omkostninger totalt)   8 616 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Håkons vei 73A er en velholdt, kjedet enebolig over to plan fra 2006, i sentrale omgivelser. Eiendommen ligger relativt usjenert til i blindvei med gangavstand til skoler, matbutikk, busstopp og togstasjon. Det er også et rikt idrettstilbud og populært badevann i nærområdet. Eneboligen har velstelt, skjermet hage med stor markterrasse og integrert garasje. I første etasje er det en lun stue med gasspeis og spiseplass. Kjøkkenet er tidløst og ligger åpent til stuen. Videre har denne etasjen et bad med dusjkabinett. Det er et bad med badekar og dusjkabnett i andre etasje, samt fem gode soverom, det ene med utgang til balkong. Lagringsplass finnes i bod i bakkant av garasjen. Velkommen til visning!
Badet i 1.etasje er innredet med servant på underskap, klosett og dusjkabinett.

Håkons vei 73A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig i kjede.
  Bruksareal
  1. etasje: 87 kvm
  2. etasje: 88 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 62 kvm Entré, kjøkken/stue, bad.
  2. etasje: 88 kvm Gang, 5 soverom, bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 25 kvm Garasje på 24 kvm og en bod på 1 kvm.  Tomt
  970.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Merk: Felles eiet tomt med naboen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Lørenskog kommune. Fra boligen er det kort vei til populære Langvannet med fin, langgrunn badeplass, og i nærheten ligger også Vesletjernet med flytebrygge. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I 2020 ble verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ åpnet. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi Solheim og Joker Skårerveien. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen har gangavstand til Solheim barneskole, Kjenn ungdomsskole og Mailand videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog videregående skole, samt et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Offentlig kommunikasjon
  Boligens nærmeste bussholdeplass er Skogveien som ligger ca. 150 m unna. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Kjenn tar det ca. 7 min til Strømmen Storsenter, 7 min til Lillestrøm sentrum, 13 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Innvendig: Overflatebehandling gulv: Parkettgulv og fliser Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater. Overflatebehandling himling: Malte glatte flater. Stedvis montert downlights. Støpt dekke og trebjelkelag som etasjeskille.

  Innhold
  Entré Boligen har adkomst fra et skjermet gårdsrom med overbygd inngangsparti. Entreen er pent innredet lyse vegger som harmonerer med mørke gulvfliser, hvor det er gulvvarme. En skyvedørsgarderobe med skyvedører sørger for god oppbevaring av yttertøy. Kjøkken Kjøkkenet ligger åpent til stuen med innredning i u-form med takoppbygde overskap, slette hvite fronter og laminatbenkeplate. Hvitevarene består av komfyr med gassbluss og en fritthengende ventilator. Kjøkkenet har ellers opplegg for oppvaskmaskin og nisje til side-by-side kjøleskap. Stue Stuen er luftig med lys fra høyreiste vinduer og har utgang til markterrasse. Veggene er oppmalt i tidsmessige, harmonerende farger og det er parkett på gulv. En gasspeis byr på ekstra hygge, og det er innsyn til flammene fra både spiseplassen og et lunt sofahjørne. Bad Boligen har et velholdt bad i hver etasje, der badet i første etasje har opplegg for vaskemaskin. Badet i første etasje har lyse overflater, med varme i flissatt gulv. Det er speil over innredning med heldekkende servant, dusjkabinett og et frittstående toalett. Badet i 2.etasje har grå og hvite fliser, gulvvarme og downlights. Rommet har servantinnredning med tilhørende veggskap og speil, samt vegghengt toalett, dusjkabinett og et hjørnebadekar. Soverom og garderobe Boligen har fem gode soverom i andre etasje, hvorav to har skråtak. Soverommene har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Fra et soverom er det utgang til balkong.

  Standard
  Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det blir opplyst følgende av arvinger: - Loftet ble etterisolert for noen år siden, da husene i 2.etasje ble veldig varme om sommeren og veldige kalde om vinteren. I denne prosessen ble det også byttet loftsluke. - Hagen har blitt opparbeidet med mur og fyllmasse. - Det er lukket tilgang til hagen på begge sider av huset med dør via carport/redskapsbod. Taket ble forlenget for å få en liten bod,

  Parkering
  Parkering gjøres i integrert garasje og egen tomt.

  Diverse
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,00))   226 792,- (Omkostninger totalt)   8 616 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  2 varmepumper. Gasspeis i stue. Elektriske panelovner. Gulvvarme i begge bad og entré.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  11961

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det er montert vannmåler i boligen.

  Formuesverdi primær
  1858673

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6691221

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Eiendommen er tilknyttet "Veilag Håkons vei 63 - 79".

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/105/21/1: 18.07.1917 - Dokumentnr: 901138 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om bebyggelse PB 27-3 Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.1956 - Dokumentnr: 1185 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:17 rett til å drive produksjonsvirksomhet Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.1975 - Dokumentnr: 4148 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkrenseanlegg Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 10.08.1976 - Dokumentnr: 4878 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:58 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:59 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 28.05.1985 - Dokumentnr: 4173 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.2006 - Dokumentnr: 519260 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/2 18.07.1917 - Dokumentnr: 901138 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om bebyggelse PB 27-3 Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.1956 - Dokumentnr: 1185 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:17 rett til å drive produksjonsvirksomhet Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.1975 - Dokumentnr: 4148 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkrenseanlegg Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 10.08.1976 - Dokumentnr: 4878 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:58 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:59 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 28.05.1985 - Dokumentnr: 4173 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3029 Gnr:105 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.2006 - Dokumentnr: 519260 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 30.11.2006 for Håkonsvei 73 A og B, to eneboliger i kjede. Det er avvik fra originale byggetegninger: I 2.etasje er det tegnet inn 4 soverom og en tv-stue, i dag er boligen innredet med 5 soverom. Det er satt opp lettvegg mellom gang og tv-stue.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,00))   226 792,- (Omkostninger totalt)   8 616 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  226792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Fullmektig (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 2 500,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev