aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Harry Olsens vei 11 - En strøken toppleilighet i 6. etasje med usjenert og solrik balkong.

LØRENSKOG Harry Olsens vei 11 H0602

Lys & moderne 2-roms toppleilighet med sentral beliggenhet - Solrik & usjenert balkong - Flott utsikt - Garasjeplass.

 • kr 3 990 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 112 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 102 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Felleskostnaderkr 3 574
 • Tomt4 597.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Harry Olsens vei 11! En flott og moderne toppleilighet med sentral beliggenhet i Lørenskog. Her har man kort vei til det aller meste samt nærhet til fine turområder. Leiligheten ligger i 6.etasje med heisadkomst og har en arealeffektiv planløsning bestående av entré, flislagt baderom, tidløst HTH kjøkken, stue med flere møbleringsmuligheter samt et romslig soverom. Fra stue er det utgang til en delvis overbygd vestvendt balkong - her kan man nyte gode solforhold! For lagring er det en innvendig bod og en sportsbod i garasjeanlegg, hvor man også disponerer en fast parkeringsplass. Leiligheten har vannbåren oppvarming i radiatorer og varmtvann inkludert i felleskostnadene. NB! Husk visningspåmelding.

Harry Olsens vei 11 H0602, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  6. etasje: 56 kvm
  Primærrom
  6. etasje: 52 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad.  Tomt
  4597.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har pent opparbeidede plenareal med hellelagte gangstier, beplantning, sittebenker, bålpanne, pergola og lekeplass for de minste.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og nyetablert boligområde i Thurmannsskogen, ca. 5 min gange fra Lørenskog sentrum. Det er gangavstand til alle servicefunksjoner, som kjøpesenter, kulturhus og kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Videre er det nærhet til skoler og barnehager, samt populære Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass sommerstid. Boligen ligger også like ved Rolvsrud idrettsplass og har nærhet til lekeplass, flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Det er også kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka. Her bys det på både lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Populære Lørenskog Hus kan absolutt anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Coop Mega ved Metro og Meny og Coop Extra på Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro, Triaden Lørenskog Storsenter, og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Avstand Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 7 min til Lillestrøm, 12 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong med utvendig fasade i malt og pusset mur samt panel. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong.

  Innhold
  Leiligheten består av entré, baderom, åpen stue/kjøkkenløsning og en praktisk innvendig bod. Badet har tidløse fliser innfellbare dusjvegger i herdet glass, vegghengt wc, downlightsbelysning i himling, helservant på moderne skuffeinnredning og speil. Badet har opplegg for vaskemaskin og god plass for plassering av vaskesøyle med tørketrommel. Praktisk HTH kjøkken i U-form med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Leiligheten har en lys og pen stue og det er god plass til sofagruppe og spisestue i ulike soner. Soverommet har god plass til dobbeltseng og har garderobeløsning. Det disponeres en fast p-plass og bod i lukket, felles garasjeanlegg.

  Standard
  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > Overflater Gulv - 2 > Bad

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbårenvarme i radiatorer og gulvvarme på baderom.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  872500

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3141000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  56/6415

  Felleskostnader pr. mnd
  3574

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, grunnpakke tv, garasje, á-konto fyring og varmtvann, byggforsikring.

  Om sameiet
  Sameiet består av 90 boligseksjoner og en næringsseksjon for parkering på eiendommen gnr. 102, bnr. 449. i Lørenskog kommune.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/102/449/71: 20.02.2017 - Dokumentnr: 154098 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Akershus Energi Varme AS
  Org.nr: 983 701 469
  Bestemmelse om legging av rør for fremføring av fjernvarme og tilhørende infrastruktur
  Bestemmelse om legging av trekkrør for fiberoptisle kabler
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelsene gjelder også senere fradelte parseller som fradeles fra gnr. 102 bnr. 385.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.02.2017 - Dokumentnr: 154594 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450
  Bestemmelse om gjensidig adkomstrett til gangveger og trapper
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.12.2016 - Dokumentnr: 1210219 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 71
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/6415
  20.02.2017 - Dokumentnr: 154390 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:446
  Gjelder også for fremtidige fradelte parseller som fradeles fra fra gnr. 102 bnr. 385
  20.02.2017 - Dokumentnr: 154390 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:385
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:5
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:452 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:5
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:12
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:13
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:14
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:15
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:16
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:17
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:18
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:19
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:20
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:21
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:22
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:23
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:24
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:26
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:27
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:28
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:29
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:30
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:31
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:32
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:33
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:34
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:35
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:36
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:37
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:38
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:39
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:41
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:42
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:43
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:44
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:45
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:46
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:47
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:48
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:49
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:50
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:51
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:52
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:53
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:54
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:55
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:56
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:57
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:58
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:59
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:60
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:61
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:62
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:63
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:64
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:65
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:71
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:72
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:73
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:74
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:75
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:76
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:77
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:78
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:79
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:80
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:81
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:82
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:83
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:84
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:85
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:86
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:87
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:88
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:89
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:90
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:91
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:92
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:93
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:94
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:95
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:96
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:97
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:98
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:99
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:100
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:101
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:102
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:103
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:104
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:105
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:106
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:107
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:108
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:109
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:110
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:111
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:112
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:113
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:114
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:115
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:116
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:117
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:118
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:119
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:120
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:121
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:122
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:123
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:124
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:125
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:126
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:127
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:128
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:129
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:130
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:131
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:132
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:133
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:134
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:135
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:136
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:137
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:138
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:139
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:140
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:141
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:142
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:143
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:144
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:145
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:146
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:147
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:453 Snr:148
  Gjelder også fremtidige fradelte parseller som fradeles fra gnr. 102 bnr. 385
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.02.2017 - Dokumentnr: 154594 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:5
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:12
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:13
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:14
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:15
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:16
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:17
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:18
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:19
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:20
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:21
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:22
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:23
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:24
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:26
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:27
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:28
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:29
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:30
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:31
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:32
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:33
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:34
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:35
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:36
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:37
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:38
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:39
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:41
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:42
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:43
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:44
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:45
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:46
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:47
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:48
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:49
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:50
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:51
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:52
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:53
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:54
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:55
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:56
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:57
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:58
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:59
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:60
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:61
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:62
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:63
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:64
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:65
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:71
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:72
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:73
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:74
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:75
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:76
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:77
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:78
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:79
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:80
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:81
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:82
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:83
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:84
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:85
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:86
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:87
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:88
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:89
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:90
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:91
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:92
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:93
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:94
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:95
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:96
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:97
  Bestemmelse om gjensidig adkomstrett til gangveger og trapper
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.02.2017 - Dokumentnr: 154594 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:5
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:12
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:13
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:14
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:15
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:16
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:17
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:18
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:19
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:20
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:21
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:22
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:23
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:24
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:26
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:27
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:28
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:29
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:30
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:31
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:32
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:33
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:34
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:35
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:36
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:37
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:38
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:39
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:40
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:41
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:42
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:43
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:44
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:45
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:46
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:47
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:48
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:49
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:50
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:51
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:52
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:53
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:54
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:55
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:56
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:57
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:58
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:59
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:60
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:61
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:62
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:63
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:64
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:65
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:66
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:67
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:68
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:69
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:70
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:71
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:72
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:73
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:74
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:75
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:76
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:77
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:78
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:79
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:80
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:81
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:82
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:83
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:84
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:85
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:86
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:87
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:88
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:89
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:90
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:91
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:92
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:93
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:94
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:95
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:96
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:450 Snr:97
  Bestemmelse om rett til 18 plasser for sykkelparkering
  Bestemmelse om drift og vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 23.03.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Fast provisjon: 39 900,- Tilrettelegging: 16 000,- Markedesføringspakke: 20 000,- Oppgjør: 6 500,- Utlegg til forretningsfører og kommunale opplysninger.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev