aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne flotte 3-roms leiligheten, sentralt i Lørenskog stasjonsby med alle fasiliteter innen kort avstand.

LØRENSKOG Ødegårds vei 13

Meget pen 3-roms selveier fra 2018, med heisadkomst og stor, solrik balkong. Sentralt område nært tog, SNØ og marka!

 • kr 4 200 000
 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 118 092
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 320 092
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 55 m²
 • Felleskostnaderkr 3 652
 • Tomt5 471.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)
  2 000,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 050 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 092 (Omkostninger totalt)

  4 320 092 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Ødegårds vei 13, en moderne og meget pen 3-roms selveierleilighet med god standard fra 2018. Her bor man i et sentralt og attraktivt område, rett ved dagligvare, badeplass, Luhr skole, Lørenskog stasjon og flotte turmuligheter i marka. Leiligheten ligger i tredje etasje, og bygget har heis. Utenfor stuen er det en herlig og noe usjenert balkong på ca. 17 kvm. Vel inne får man en åpen og innbydende stue med store vindusflater, mens kjøkkenet har tidsmessig innredning med god skapplass og dels integrerte hvitevarer. Videre er det et helfliset bad/vaskerom med vannbåren gulvvarme og to delikate soverom med store garderobeskap. Ekstra lagringsplass finnes i en innvendig bod og i en disponibel kjellerbod.

Ødegårds vei 13, Viken

 • Arealbeskrivelse
  3. etasje
  Bruksareal
  3. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 55 kvm P-rom består av: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.
  Sekundærrom
  3. etasje: 4 kvm S-rom består av: innvendig bod.  Tomt
  5471.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Beliggenheten er strålende, med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Det er umiddelbar nærhet til badeplass ved Langvannet og flotte turmuligheter i marka. Leiligheten ligger i et moderne bygg fra 2018, og fra stuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 17 kvm. Den herlige balkongen har belysning, utestikk og rekkverk i stål. Mot naboene er det montert levegger, og balkongen oppleves som et noe usjenert uterom ? perfekt for både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Fellesområdet er opparbeidet med grøntarealer, belegningsstein, sittegrupper, diverse beplantning og asfalterte internveier. Til barnas store glede er det lekeplass på fellesarealet.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder,godt kollektivtilbud samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området ligger i sone 1 innenfor ruter sitt nettverk. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Langvannet med fin, langgrunn badeplass. Her kan du også gå på skøyter om vinteren. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på 1 km og et fantastisk lekeområde. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Mega, Kiwi og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

  Skolekrets
  Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 700 meter fra boligen. Lørenskog stasjon er innenfor "Oslo-takst". Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført med hovedbæresystem i betongkonstruksjoner med utfyllende vegger i trebindingsverk. Forblendet med teglstein på fasader. Vinduer og terrassedører med 3-lags energiglass. Vindu har barnesikring. Fabrikkmalt laminert ytterdør med FG godkjent lås samt lyd-, og brannklassifisering. Std. terrassedør i tre med glassfelt som vinduer og lav brystning. Støpt balkong, ca. 17 m2. utenfor stue. Le-vegg av tre. Spaltegulv i tre. Rekkverk i stål. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt: Utvendig > Veggkonstruksjon Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er avvik: Skadet platetopp, skiftes. Sjenerende skjøøt i sokkelfront. Noe fuktsvell i fronter. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Tilleggskommentar: Ved kraftig regn har vi opplevd at det renner vann ned på vår terrasse (venstre hjørne) fra etasjen over.

  Innhold
  - Attraktiv 3-roms selveier i 3. etasje. - Moderne leilighetsbygg fra 2018. - Heisadkomst til alle etasjeplan. - Sentralt og barnevennlig område. - Overbygd balkong på ca. 17 kvm. - Fellesområde med sittegrupper. - Stort garderobeskap i entreen. - Tidsmessig kjøkken i L-form. - Godt med skap- og skuffeplass. - Dels integrerte hvitevarer. - Pen stue med store vindusflater. - Det er plass til spisebord i stuen. - Stilrent bad med vegghengt toalett. - Opplegg for vaskemaskin på badet. - To delikate soverom med skap. - To skap på hovedsoverommet. - Bod og disponibel kjellerbod. - Tilknyttet fjernvarmeanlegg. Planløsning 3. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Annet: Disponibel kjellerbod og felles sykkelbod i garasjeanlegget.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i tredje etasje og har adkomst via en felles oppgang med heis. Entreen er innbydende med gråmalte veggflater, downlights og den samme fine eikeparketten som de øvrige rommene. I entreen står det et stort, trendy skap med grønne fronter, og om ønskelig er det rom for ytterligere garderobeløsninger. Stue Stuen og kjøkkenet danner et åpent og meget pent allrom, med behagelig atmosfære og flotte lysforhold via store vindusflater i front. En glassdør fører ut til den herlige balkongen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for litt grilling i varmen. På stuegulvet er det lakkert eikeparkett, som står i stil til veggflater malt i en dus gråtone. De nøytrale fargevalgene gjør det enkelt å sette sitt eget preg på interiøret. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. Kjøkken Kjøkkenet er oppført i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt og skapplass. Innredningen har hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat med oppvaskkum i rustfritt stål. Over benken er det belysning, og over kokesonen er det installert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp og stekeovn, samt frittstående oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom Badet er stilrent med hvite veggfliser og mørke mosaikkfliser på gulvet. På badet er det gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin. Badet har vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Den øvrige innredningen består av en helstøpt servant med hvite skuffer og et speil med integrert belysning. Soverom og garderobe Leiligheten har to smakfulle soverom med eikeparkett og veggflater malt i en delikat gråtone. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rommet har både et lyst garderobeskap og en stor skyvedørsgarderobe med hvite fronter. Både entreen og det andre soverommet er innredet med et stort skap. Ekstra lagringsplass finnes i en bod ved stuen og i en disponibel kjellerbod. Den innvendige boden benyttes i dag som kontor.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Lampe over spisebordet, samt speilet i gangen medfølger ikke handelen.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning)
  2 000,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 050 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 092 (Omkostninger totalt)

  4 320 092 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten oppvarmes via stedvis radiatorer og vannbåren gulvvarme på badet ? tilknyttet Akershus Fjernvarme. Det er et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, og leiligheten får varmtvann via fjernvarmeanlegget. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk vil variere etter antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur osv.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1025293

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3691054

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  59/4835

  Felleskostnader pr. mnd
  3652

  Felleskostnader inkluderer
  kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-tv/bredbånd (kr 370,-), a-konto fjernvarme (kr 180,-), kontigent LSB (kr 100,-), administrasjonskostnader, forretningsførsel samt generell drift av sameiet. Felleskostnader øker 10% fra 01.05.2023. Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr pr kvartal mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS.

  Andel fellesgjeld
  2000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 91 seksjoner. Eierseksjonssameiet Blinken er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921658400, og ligger i Lørenskog kommune med følgende adresse: Ødegårds Vei 13 - 47. Gårds- og bruksnummer: 106, 243. Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig eller annen bruksenhet i eiendommen. Eierseksjonssameiet Blinken har ingen ansatte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: OBOS01-98207799041 Type lån: Annuitetslån Restsaldo: 94.313,- Restløpetid: 1 år 1 mnd Terminer per år: 12 Rente: Flytende, 6,50% Andel av saldo: 2.000,-

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Lufting av dyr skal gjøres utenfor sameiets fellesarealer. Som sameiets fellesarealer regnes alt av gangarealer, utearealer, trappeoppganger og felles garasjeanlegg. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/106/243/53: 02.12.1861 - Dokumentnr: 182 - Utskifting Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 20.05.1911 - Dokumentnr: 94 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 19.09.1939 - Dokumentnr: 9761 - Elektriske kraftlinjer Lørenskog EL-verk. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk PB:B.2. Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 22.04.1947 - Dokumentnr: 1419 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.1964 - Dokumentnr: 3604 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:41 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1009 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1099 Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 09.11.1978 - Dokumentnr: 7554 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1894 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.1979 - Dokumentnr: 3099 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1893 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 29.12.1982 - Dokumentnr: 8777 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2137 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 31.01.1985 - Dokumentnr: 932 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1988 - Dokumentnr: 7040 - Skjønn B. 9/1987 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 25.10.2000 - Dokumentnr: 18245 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:1 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:121 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:196 Bestemmelse om vann/kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.2011 - Dokumentnr: 1055160 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:201 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 14.04.2014 - Dokumentnr: 306243 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:201 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 15.05.2014 - Dokumentnr: 389550 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging,drift og vedlikehold av nettstasjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2014 - Dokumentnr: 821333 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2014 - Dokumentnr: 944897 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp, overvannsføring, fordrøyingsbasseng og brannvannsbasseng. Bestemmelse om adkomstrett Gjensidig rett for gnr. 106 bnr. 196 og senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2014 - Dokumentnr: 945030 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:21 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp Bestemmelse om adkomstrett Gjelder også senere fradelte parseller fra gnr. 106 bnr. 196 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 972970 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse vedrør overvannsføring Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om bredbånd Bestemmelse om fjernvarme Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.2017 - Dokumentnr: 1161139 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:241 Snr:56 Rett til adkomst til avfallssystem på tomten Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.2017 - Dokumentnr: 1161168 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:244 Overført fra: Knr:3029 Gnr:106 Bnr:243 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2018 - Dokumentnr: 1002379 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 53 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/4835

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg boligblokk datert 20.06.2019.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boligbebyggelse/blokkbebyggelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning)
  2 000,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 050 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 092 (Omkostninger totalt)

  4 320 092 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  118092

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev