aktiv-eiendomsmegling
Collage

Lørenskog Pallplassen - Leilighet C66

Kontraktsposisjon på attraktiv 2-roms eiet hjørneleilighet, klar Q2 2023. Heis og sørvestvendt terrasse, rett ved marka.

 • 4 190 000
 • BRA 46.5 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 190 000
 • OMKOSTNINGER70 664
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 260 664
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 46.5 m²
 • FELLESKOST./MND1 899
 • TOMT12 000 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  18 070,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 723 000,-))
  7 500,- (Adm gebyr)
  40 000,- (Gebyr videresalg)
  3 752,- (Oppstartskapital -)
  --------------------------------------------------------
  70 664,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 260 664,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Underetasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
Annet: Disponibel sportsbod, felles sykkelrom og felles smørebod/sykkelverksted i garasjekjelleren.

Pallplassen - Leilighet C66, Viken

 • Kort fortalt
  - Luftig 2-roms hjørneleilighet.
  - Selveier i underetasjen.
  - Heisadkomst til alle etasjer.
  - Lave kjøpsomkostninger.
  - 5 års nybyggsgaranti.
  - God og moderne standard.
  - Sørvestvendt markterrasse.
  - Godt areal på ca. 15 kvm.
  - Vendt ut mot skogkanten.
  - Takhøyde på opptil 2,6 m.
  - En tiltalende og lys stue.
  - Stilrent kvalitetskjøkken.
  - Åpen stue-/kjøkkenløsning.
  - Flislagt bad med dusjhjørne.
  - Et soverom av god størrelse.
  - Disponibel bod i kjelleren.
  - Felles sykkelrom og smørebod.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Fjernvarme inngår i felleskost.

  Entré
  Leiligheten ligger i byggets underetasje og får adkomst via en felles trappeoppgang med heis. Entreen innenfor vil måle 9,5 kvm og ha samme lyse, moderne stil som resten av leiligheten. Gulvet blir lagt med enstavs eikeparkett og det blir slette, hvitmalte vegger med listfrie himlingsoverganger. Det blir montert porttelefon med monitor og entreens romslige areal gir plass til gode garderobeløsning.

  Stue
  Videre inn vil det ligge en tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning. Her kommer hjørnebeliggenheten til sin fulle rett, med store, høye vindusflater i to himmelretninger. Glassflatene bringer de grønne omgivelsene inn og inkluderer en skyvedør ut til den sørvestvendte markterrassen.

  Vindusflatene i kombinasjon med takhøyden på opptil 2,6 meter gjør at stuen, og leiligheten for øvrig, vil oppleves som luftig. Parkettgulvet og de hvitmalte veggene blir videreført, noe som vil understreke det luftige. Rommets form blir avlang og møbleringsvennlig, med plass til både sofagruppe og spisebord.

  Kjøkken
  Kjøkkenet blir montert langs stuens bakvegg og får en stilren innredning fra HTH, eller lignende leverandør. Det blir slette, støvgrå kjøkkenfronter lik HTHs ZP Focus og benkeskapene får i hovedsak brede kolonialskuffer. Det blir benkeplate i laminat, med en oppvaskkum i rustfritt stål. Over benken blir det montert Slimline-ventilator og to doble stikkontakter, der den ene har USB. Kjøkkenet tilrettelegges for integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten får et delikat og praktisk innredet bad. Her blir det nedsenket dusjhjørne med innfellbare glassdører, et vegghengt toalett og stikkontakt til vaskemaskin/tørketrommel. I tillegg blir det satt inn en hvit HTH-skuffeseksjon med heldekkende servant og et trippelt speilskap med lyslist over. Toalett og alle armaturer leveres av Grohe.

  Det blir lagt lysegrå fliser på gulv og vegger, hvorav veggene har store, avlange fliser og dusjgulvet har mosaikkfliser. Gulvet får i tillegg vannbåren varme og det blir montert downlights i himlingen.

  Soverom og garderobe
  Soverommet i leiligheten vil bli 9,1 kvm stort, noe som gir god plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Også her blir det parkettgulv og hvitmalte vegger. For lagring vil leiligheten få tildelt en sportsbod på minst 5 kvm i garasjekjelleren. I kjelleren blir det også tilgang på felles sykkelrom og smørebod/sykkelverksted på ca. 44 kvm.

  Uteområde
  Utendørs får leiligheten en markterrasse med utgang fra stuen. Dette blir en uteplass i grønne omgivelser, med et rolig utsyn. Uteplassen er vendt mot sørvest og blir skjermet av hekk. Arealet på 15 kvm gir god plass til sittegruppe og grill. En stor gressplen rett utenfor vil gjøre at terrassen oppleves som ekstra luftig og usjenert. Det er dekke i tre, samt utelys med dobbel stikkontakt.

  Sameiet har ikke fått navnet Pallplassen uten grunn. Det ligger nemlig øverst på Stasjonsbyen. Leilighetsbygget ligger fint til langs skogkanten og er designet for å passe godt inn i terrenget. Det blir etablert bilfrie tun mellom byggene, bestående av grøntarealer, adkomstveier, sykkelparkering og lekearealer. Her ligger med andre ord alt til rette for et godt naboskap.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Sameiet Pallplassen er en del av den nye Snøbyen - et spennende bydelssentrum ved Lørenskog Stasjonsby, på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Nabolaget er rolig og sentralt. Det grenser til skogen, men har samtidig gangavstand til alt man trenger i hverdagen.

  Området er sentrert rundt SNØ - Norges råeste helårsarena for snøopplevelser. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

  Populære Haneborgåsen med et vell av stier ligger rett bak og byr på god rekreasjon året rundt. Ellers er det kort vei til Losby Gods og golfbane, et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for turgåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé.

  Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

  Det er ca. 10 min gange til Langvannet som har en fin, langgrunn badeplass. Her kan du også gå på skøyter om vinteren. I sørenden av vannet ligger Rådhusparken, hvor det er etablert DiscGolfPark.

  Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsal/galleri, møterom, offentlige tjenester m.m.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og søndagsåpen Joker. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden som er i full gang med ut- og ombygging, og vil stå helt ferdig i 2023. Her blir det lagt vekt på spennende spisesteder, og flere av de vil nyte godt av ettermiddagssolen ut mot parken og Skårer vest.

  Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter, Lillestrøm sentrum og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Med bil fra Snøbyen tar det ca. 6 min til Lørenskog sentrum, 10 min til Strømmen Storsenter, 11 min til Lillestrøm, 17 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.
 • Se kartskisse.
 • Hovedbæresystem utføres i plassbygd betong og /eller som prefaabrikkerte elementer i tilegg til stålbjelker og stålsøyler. Fasader utføres hovedsakelig i skjermtegl med partier i trepanel og /eller plater. Lette innervegger utføres i stål- eller trebindingsverk med gips på begge sider.

  Diverse:
  Energiattest vil blir utarbeidet etter at detaljprosjekteringen er gjennomført, og utleveres ved overtakelse av boligen. Energimerkningen skal dokumentere at leiligheten minst tilfredsstiller kategori C.
 • 1.etg: 46,5 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entre/gang, bad, stue/kjøkken og soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det vil bli oppvarming med elektriske panelovner, foruten badet som får vannbåren gulvvarme. Gulvvarmen leveres av Akershus Fjernvarme som også betjener varmt tappevann og forvarming av ventilasjonsluft i bygget. Det blir montert fjernavleste målere for oppvarming og varmtvann. Fjernvarme blir inkludert i felleskostnadene. Det samme gjelder tv og bredbånd. Det er 3 års binding til Telenor.

  Et balansert ventilasjonsanlegg sentralt i bygget sikrer et godt og sunt inneklima. Ventilasjonsanlegget har varmegjenvinning, avtrekk fra bad og kjøkken, samt tilluft til stue og soverom. El-anlegget holder NEK400-standard. Det er jordfeilvarsling, og sikringsskapet er montert i leiligheten. Videre har leiligheten rør-i-rør-opplegg. Fordelerskap for vann og varme plasseres i baderomshimlingen. Videre blir leilighetene tilknyttet sprinkleranlegg.
 • Det medfølger 1 parkeringsplass i felles garasjekjeller med infrastruktur til elbillader. Sameiet har seks gjesteparkeringsplasser. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Det leveres sykkelparkering i henhold til reguleringsbestemmelser, som tilsvarer ca. 300 plasser for Pallplassen fase 1. Disse er delvis plassert utvendig og
  delvis etablert i felles sykkelrom i garasjekjeller.
 • Offentlig.
 • BORI er engasjert som forretningsfører for sameiet og for Driftsforeningen. Avtaleperioden er 3 år fra overtakelse av første bolig i det enkelte sameie og 3 år fra etablering av Driftsforeningen.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.
 • Likningsverdi blir først fastsatt etter at seksjonen er tinglyst. Likningsverdien fastsettes av Likningskontorer etter ny beregningsmodel som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.
 • 1 899 pr. mnd. (stipulert)  Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 38-42 pr. m2. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.

  Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
  • Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 350,- pr. seksjon pr. mnd.
  • Kostnad fjernvarme som inkluderer varme i baderomsgulv, forvarming ventilasjonsluft og varmt tappevann, stipulert til ca. kr. 15,- pr. m2 BRA pr. mnd. Forretningsfører oppgir imidlertid intervall fra kr.15 til kr. 20,- pr. kvm BRA pr. mnd. Kjøper må i tillegg beregne sesongvariasjoner på avregning. (Flere analyseselskap forventer store svingninger i strømprisene de neste fem årene før de stabiliseres på et "normalt" nivå. Det er også usikkerhet til hvor lenge Statens støtteordning vil vare for felles strøm og fjernvarme i eierseksjonssameier. Disse faktorene gjør at det er svært vanskelig å estimere hvor mye energikostnadene for eierseksjonssameiet vil bli når det er ferdig bygd og overlevert.)
  • Felleskostnad enkel parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 150,- pr. mnd. pr. plass.
  • Felleskostnad dobbel parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 300,- pr. mnd. pr. plass.
  • Kontingent Pallplassen Driftsforening, stipulert til ca. kr. 50,- pr. seksjon pr. mnd.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avg. faktureres av kommunen direkte til eier.

  Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
 • Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.
 • Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks årstid og ferdigstillelse av utomhusareal) og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.
 • Utleie av boligene er tillatt, dog skal styret underrettes skriftlig om hvem som er leietaker før innflytning. Dette gjelder også ved utleie av garasjeplass(er).
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 290.000,- I tillegg skal det betales kr 3 900 000 i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt transportgebyr på kr 40.000,-. Det påhviler kr 0 i fellesgjeld på enheten. Gebyrer, avgifter og øvrige kostnader er som følger 70 664,- Total kjøpesum er kr 4 260 664. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Opplyste arealer er hentet fra tegninger, og avvik kan forekomme. Selger tar forbehold om dette. Tegninger og bilder i annonse og prospekt er illustrasjonener, og kan avvike fra hvordan det blir til slutt når prosjektet er ferdigstilt.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1918/55-1/8 Bestemmelse om veg
  20.11.1918
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:196
  Bestemmelse om vannrett
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1919/118-1/8 Bestemmelse om veg
  05.08.1919
  Rettighetshaver Gnr 107 bnr. 195
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1968/93-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
  09.01.1968
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:62
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1978/7184-1/8 Erklæring/avtale
  27.10.1978
  Rett for kommunen til areal for vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/5476-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
  18.08.1981
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:363
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:388
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:389
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1977
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1992/7882-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
  18.06.1992
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1997/8502-1/8 Bestemmelse om bebyggelse
  13.06.1997
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:630
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1228341-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  17.10.2019 21:00
  Rettighetshaver:LØRENSKOG KOMMUNE
  Org.nr: 842566142
  Bestemmelse om grøfter/kummer
  Bestemmelse om fordrøyningsanlegg
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1228341-2/200 Erklæring/avtale
  17.10.2019 21:00
  Rettighetshaver:LØRENSKOG KOMMUNE
  Org.nr: 842566142
  Bestemmelse om lysmast
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1228341-3/200 Erklæring/avtale
  17.10.2019 21:00
  Rettighetshaver:LØRENSKOG KOMMUNE
  Org.nr: 842566142
  Bestemmelse om snøopplag
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2000290-1/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  17.01.2020 21:00
  Rettighetshaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Søknad om rammetillatelse for fase 1 ble sendt 30.10.2020. Det er planlagt innsending av søknad om rammetillatelse for fase 2 i løpet av 2021. Området
  rundt Pallplassen og Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, tilgrensende reguleringsplaner og kommunedelplan for uregulerte
  områder.

  Rammetillatelse foreligger for felt B2, og det pågår regulering av felt B4. Felt B6-B9 er ikke detaljregulert på nåværende tidspunkt. Kontakt prosjektselger for
  nærmere informasjon om omkringliggende eiendommers reguleringsstatus.
 • Gnr. 107 Bnr. 2 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 37.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17.500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.585 ,-. Utleggene omfatter panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jan Erik Østby
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev