aktiv-eiendomsmegling
Nybolig: Foto og databilder til illustrasjon.

Skårerbyen Pluss. Fastpris: Ny 2-roms m/ca. 11,5 kvm. balkong i 4. etg. Det tas sikte på ot. Q2 23.

 • 3 590 000
 • BRA 37 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING3 590 000
 • OMKOSTNINGER67 334
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 657 334
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 36 m²
 • FELLESKOST./MND1 920
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 590 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  13 550,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 542 000,-))
  50 000,- (Administrasjonsgebyr)
  2 442,- (Oppstartskapital til sameiet)
  --------------------------------------------------------
  67 334,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 657 334,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Moderne kjøkken fra Keo.
 • Det tas sikte på ferdigstillelse i 2. kvartal 2023 for leiligheten/hus 1. Hus 2 og 3 tas det sikte på 4. kvartal samme år.

  Se også punktet om forbehold. Selger/utbygger kan kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. Selger/utbygger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst fjorten kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra sistnevnte overtakelsestidspunkt. Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfeller hvor det overleveres på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, vil ferdigattest bli rekvirert av selger/utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesummen som sikkerhet for selgers/utbyggers oppfyllelse av gjenstående arbeider, herunder utstedelse av ferdigattest. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav. Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte seksjoner, vil selger/ utbygger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene. Utomhusarbeider, avhengig av årstid, vil kunne bli ferdigstilt og overtatt etter at kjøper har overtatt boligen. Det skal i slike tilfeller tilbakeholdes et fastsatt beløp, f.eks. kr. 10.000,-, på eiendomsmeglers klientkonto inntil overtakelse av fellesarealer er avholdt. Det forutsettes at kjøper aksepterer vilkårene fra selger/utbygger i kjøpekontrakten.
 • Boligen ligger på Lørenskog i bydelen Skårerbyen. Her bygges det parallelt med boligutbyggingen en stor bypark, med 15 000 kvadratmeter viet fotballbane, volleyballbane, tuftepark og grønne hvilesoner. Landskapsparken vil danne en grønn akse fra Gamleveien og Triaden i sør og videre nordover mot Solheim. Den nye miljøgaten Skårersletta vil skape flere nye sykkel- og gangforbindelser. Samtidig blir det enkelt å komme seg rundt med kollektivtransport. I tillegg skal det dukke opp flere kafeer, restauranter med uteservering og varierte shoppingmuligheter. Oslo sentrum ligger heller ikke langt unna, hvor hovedstadens alle byfasiliteter er å finne. Historisk har Lørenskog vært et sted for industri og næringsliv, med trygge bomiljøer, flotte naturperler og rekreasjonsområder som viktige forutsetninger for et godt liv. Kommunen har lenge vært selvforsynt med forretninger og aktivitetstilbud. Ved Skårer finner en bl.a. to varehus der både lørenskoginger og tilreisende fra området rundt finner det de trenger: Triaden Lørenskog Storsenter og kjøpesenteret Metro. Sistnevnte kan skilte med over hundre butikker og spisesteder, i tillegg til en egen bowlinghall. Vegg i vegg med Metro ligger kulturhuset Lørenskog Hus, som rommer kinosaler, bibliotek og scener for et allsidig utvalg kulturaktiviteter. Dagligvarehandelen kan både gjøres hos Rema 1000 skårer og Bunnpris Skårer som begge ligger innenfor gangavstand fra boligen. Det er i området nord for Triaden - i dag preget av asfalt og grå omgivelser - en svært spennende utviklingen i kommunen finner sted. I Skårerbyen bygger Selvaag Bolig opp mot 1100 nye boliger, side om side med et stort parkanlegg der ballbaner og tuftepark inngår som naturlige fasiliteter for fysisk aktivitet, spill og lek. Et steinkast unna parken kommer Skårersletta, en levende bygate med kafeer, butikker og ferdselsårer for fotgjengere, syklister og kollektivtrafikk. Møteplassene for beboerne i Skårerbyen blir dermed mange - inne og ute, over et forfriskende glass i sommersola eller i en løype om vinteren, på shopping eller i et av Østmarkas 250 innsjøer og tjern. Innenfor 700 m finner en flere barnehager. Kun fem minutter unna boligen ligger Eventyrstua barnehage som er en fire-avdelings kommunal barnehage og som holder til i et nytt og flott bygg på Rasta. Solheim barnehage er også en kort gåtur unna og ligger sentralt til på Skårersletta med kort vei til både natur og kultur i bygda. Ellers har man Klubben barnehage som ligger ved Rolvsrud stadion. Barnehagen har en stor avdeling med plass til 22 barn i alderen 1-6 år. Det er også flere skoler nærliggende. Av barneskoler kan en velge mellom Solheim skole, Benterud skole og Åsen skole. Innen gangavstand finner en også Løkenåsen ungdomsskole, Kjenn ungdomsskole, Mailand videregående skole. Lørenskog videregående skole er en kort kjøretur unna og kan også være et alternativ. Kollektivtransporten er svært god. Rolvsrud busstopp i Løkenåsveien ligger kun 400 m
  unna, og her kjører linje 120 Nesåsen - Grorud, linje 125E Nesåsen - Helsfyr og 315 Vallerudtoppen - Ahus. Ellingsrudåsen T-banestasjon kan også være et alternativ, her kjører linje 2 Østerås - Ellingsrudåsen. Fra Lørenskog togstasjon kan en ta linje
  L1 Spikkestad - Lillestrøm.

  Reisetid med tog fra Lørenskog Stasjon:
  - Lillestrøm: 11 min
  - Oslo S: 18 min
  - Oslo Lufthavn Gardermoen: 48 min
  - Nationaltheatret: 21 min
  - Asker: 54 min
  - Drammen: 63 min.
  Med bil tar det ca. 31 min. til Oslo Lufthavn Gardermoen.
 • Det skiltes ved tomtevisning.
 • KJØKKEN
  Kjøkkeninnredning fra Keo, type Touch eller tilsvarende. 334 koksgrå, laminerte, slette fronter. Håndtak 544 Metall i rustfritt stål. Innredningshøyde på ca. 230 cm med sokler. Laminat benkeplate i 354 Concrete Slate Grey, det er ca. 3,8 cm tykkelse med rett forkant. Topplimt kum, Rodi 87217 60 cm bred. Dekksider og takavslutning har tilsvarende farge som fronter. Det er lyslist/Spotter under overskap. Kontakt ved himling med bryter. Stikkontakter er iht. NEK 400. Panelovn med elektrisk termostat, programmerbar for uke-/nattsenkingsfunksjon, inkl. Wifi styringsmulighet via App. Avtrekk, slimline, over platetopp. Oppvaskbenk med nedfelt beslag i rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft, propp. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Kjøkkenet er forberedt for integrerte hvitevarer. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Innen gitt frister var det mulighet for valg mellom tre stilretninger på kjøkken uten tillegg i pris. Dersom eier ikke har valgt, så velger utbygger stilretning. Kontakt
  eiendomsmegler for nærmere informasjon.

  BAD
  Nytt og moderne bad med vannbåren gulvvarme. Det er lysegrå vegg-, 60x30 cm, og gulv-, 30x30 cm, samt mosaikkfliser på 5x5cm i nedsenket dusjsone. Fug med farge tilsvarende flis med smal fug/ca. 2-3 mm. Himlingen i plater eller gips er hvit med hvite LED-Downlights som er innfelt. Det er lys over vask/speil og dobbelt stikk på vegg ved servant. Vegghengt toalett/ Monolith. Ettgreps servantbatteri med oppløft, propp. Dusjbatteri med termostat, dusjhode med slange på veggmontert stang. 60 cm innredning som er hvit og leveres iht. plantegning. Det er servant med underskuffer eller -skap. Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk. Enkelte bad får rette dusjvegger. Det er synlige sprinklerhoder/vanntåkeanlegg, samt evt. vannfordelingsskap på vegg. Det er opplegg for tørke- og vaskemaskin.

  Innen gitt frister var det mulighet for valg mellom tre stilretninger på bad uten tillegg i pris. Dersom eier ikke har valgt, så velger utbygger stilretning. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon.

  STUE
  Pen stue med utgang til balkong. Det er plass til sittegruppe og stuebord, samt at det er uttak for tv og internett. Stikk, ved himling til taklampe, med bryter. Stikkontakter iht. NEK 400. Panelovn med elektrisk termostat, programmerbar for uke-/nattsenkingsfunksjon, inkl. Wifi styringsmulighet via App. Det installeres et standardisert fiber IP-nettverk for distribusjon av TV- og datatjenester frem til boligen. Det er et komplett punkt for tv og internett i stuen.

  BALKONG
  Balkongen er vestvendt og på ca. 11,5 kvm. Det er tremmegulv, samt tegl, plater eller treverk på vegg, samt betong i himling. Det er utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt, samt spilerekkverk.

  SOVEROM
  Romslig og lekkert soverom med adkomst fra stue via skyvedør. Det er plass til garderobeskap. Stikkontakter iht. NEK 400. Panelovn med elektrisk termostat, programmerbar for uke-/nattsenkingsfunksjon, inkl. Wifi styringsmulighet via App.

  ENTRÉ
  Fin entré med plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon med kamera. Lampepunkt, ved himling til taklampe, med bryter. Stikkontakter iht. NEK 400. Panelovn med elektrisk termostat, programmerbar for uke-/ nattsenkingsfunksjon, inkl. Wifi styringsmulighet via App. Inngangsdør med kikkehull og FG-godkjent lås. Tekniske installasjoner, skap, kan forekomme, og vil kunne redusere entreens areal/lagringskapasitet.

  GULV
  1-stavs parkett i hvitpigmentert Eik, 14 mm. Børstet og med 2V fas. Terskel og gulvlist i tilsvarende utførelse som parkett. Gulvlist har synlige stifte-/spikerhull.

  VEGG
  Sparklet og malt. Fargekode NCS S 1000-N. Skumring.

  HIMLING/TAK
  Sparklet og hvitmalt gips/betong. NCS S 0500-N. Ikke taklist. Synlig V-fuge i betonghimling. Synlige sprinklerhoder/ vanntåkeanlegg. I enkelte områder av leiligheten vil taket kunne bli foret ned for bla. å skjule tekniske føringer. Det vil da være gipshimling og redusert takhøyde. Bygget har lokale aggregater og lokale nedforinger i rom utover det som er vist på kundetegninger.

  INNERDØRER OG VINDUER
  Glatte, hvite, S-0502-Y, dører. Gjæret, hvitt. S-0502-Y, listverk med synlige stifter. Terskel er i tilsvarende farge som parkett. Matt vrider i krom. Vinduene er sorte, med foringer i farge S-0502-Y.

  EKSTERNT OG ANNET
  Ekstern sportsbod på min. 2,5 kvm. følger med. Sportsbodene ligger hovedsaklig i garasjekjeller. Sportsbod utføres som nettingbod med tett dør og med feste for hengelås. I enkelte sportsboder vil kunne være tekniske installasjoner slik som f.eks. ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem, som kan redusere det totale lagringsvolumet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Hengelås leveres ikke. Garderobeskap og hvitevarer følger ikke med. Boligen vil bli levert i byggrengjort stand. Ved evt. salg etter overtakelse vil det være merker hvor stylistens bilder har hengt, men det vil være nærliggende at en henge opp egne bilder på de samme stedene.


  TEKNISK BESKRIVELSE/KONSTRUKSJON
  Skårerbyen Pluss planlegges 104 leiligheter i trinn/hus 1 og til sammen 242 leiligheter fordelt på tre hus og minimum to byggetrinn. Boligprosjektet Skårerbyen ligger i Lørenskog kommune. Skårerbyen skal etter planen over tid bygges ut med ni byggetrinn og til sammen 1000-1100 boliger. Se salgsoppgave og romskjema for leveransebeskrivelse for leilighetene og fellesareal i bygget.

  Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller leveres hovedsakelig i betong. Det blir synlige V-fuger i himlinger. Fasader består i hovedsak av skjermtegl. Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger. Det legges taktekking med forskriftsmessig fall til sluk. For de leilighetene som får takterrasser vil det legges tremmegulv, som angitt på kontraktstegning. Generell tak-/himlingshøyde er ca. 260 cm. Det må påregnes lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner i leilighetene eller grunnet overliggende takterrasser. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme som en del av detaljprosjekteringen. Innervegger utføres generelt i stenderverk som kles med gips på begge sider, alternativt med en eller flere vegger av betong. Internt i leilighetene isoleres innvendige vegger mot bad og sjakt. Ved behov for bruk av rullestol i leilighetene, må kjøper påregne å fjerne eller flytte hele, eller deler av innredningen i leiligheten. Ikke alle leiligheter har tilgjengelighetskrav, kontakt selger for mer informasjon. Utvendig leveres disse med aluminiumskledning og innvendig sortmalt. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring. Balkongdører leveres med knappevrider innvendig. Ved FG krav til balkongdør vil det leveres innvendig nøkkel. Innvendige dører i glatt og hvit utførelse. Gjæret hvitt listverk med synlige stifter. Krom vrider. Dør fra felles korridor til leiligheten leveres med farge bestemt fra arkitekt. I nyoppførte bygninger må det i noen grad forventes svinn og krymping av materiale, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse. Anlegg for belysning av private veier og øvrige fellesarealer eies og vedlikeholdes av det fremtidige sameiet. Det leveres heis i forbindelse med trapperom. Heis går ned til garasjekjeller. Renovasjon er planlagt som utvendig søppelsuganlegg. Det vil kunne bli midlertidige løsninger med avfallsbeholdere, inntil anlegget settes i drift. Foreløpig planlagt plassering av renovasjonspunktene er vist på utomhusplanen. Det tas forbehold om utbyggers rett til å endre plassering av avfallspunktene. Det bygges bøttekott som del av fellesarealene. Dette leveres med rustfri vaskekum med varmt og kaldt vann, samt sluk. Postkasser med sylinderlås leveres og monteres i forbindelse med inngangspartiet i hvert enkelt hus. Alternativt leveres en sentral postkasse med digitalt varslingssystem, type Posten 2.0. Det leveres låser og nøkler i system for å få god sikkerhet, kvalitet og funksjonell tilgjengelighet i prosjektet. Generelt leveres det tre sett nøkler til alle dører/arealer som beboere skal ha tilgang til. En ekstra nøkkel til hver bolig vil oppbevares i resepsjonen som del av Plusskonseptet. Alle boligene blir levert med et automatisk slukkeanlegg/vanntåkeanlegg, samt ett håndslukkerapparat eller husbrannslange (plassert i kjøkkenbenk) i hver leilighet. Boder og garasjer vil også få automatisk slokkeanlegg/sprinkleranlegg. Enkelte balkonger vil kunne bli sprinklet. Det installeres sentralt
  brannvarslingsanlegg iht. gjeldende lover og forskrifter.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • 37 kvm BRA/bruksareal
  35,5 kvm P-Rom/primærrom
  Primærrom: 35.5 kvm Stue/kjøkken, soverom, bad og entré.

  Sekundærrom: 1.5 kvm

  Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
 • Landskapsarkitekt Svein Tollersrud MNLA: Byparken ligger rett utenfor døren, og store og grønne takterrasser er bare en heistur unna. Utearealene til Plussboligene er noe helt for seg selv. Da jeg skulle tegne utearealet, var Selvaag helt tydelig på en ting: Området skulle ikke være preget av klipte hekker og sterile flater. De ville ha det grønt og buskete, med rikelig med planter og blomster. Etter at arkitektene har satt hovedgrepet på byggene, starter et samspill mellom arkitekt og landskapsarkitekt for å få det beste ut av områdene. Tollersruds visjon og blikk skal gi det lille ekstra til beboerne i hverdagen, både gjennom det praktiske, som gode løsninger for parkering og overvannshåndtering, og det rent visuelle, som valg av busker, trær og annen vegetasjon. Når vi spør Tollersrud om hva han er aller mest fornøyd med, peker han på det grønne preget som sees ut av vinduene ned i gårdsrommet og ut mot den store parken, som strekker seg over 15 mål i vest og legger seg helt inn til dørmattene til boligbygget. Her frister gang- og sykkelveier, som snirkler seg gjennom de store grøntarealene, til både rolige søndagsturer og raske treningsøkter. I tillegg er områder for bevegelse og samhold essensielt, understreker landskapsarkitekten. Det store gårdsrommet til Hus 1 er tilrettelagt for beboere i alle aldre: lekeapparater for de minste og gode uterom for alle andre. Det samme gårdsrommet er avskjermet, noe som gir uteområdene en mer privat følelse. Vi har lagt inn kun én utvendig gangforbindelse, som gjør at utearealet føles mer som en destinasjon enn en transportetappe. Det er blitt et veldig fint område, sier han. Men det er ikke bare på bakkeplan Tollersrud har vært i aksjon. Hus 1 kjennetegnes også av sine store og luftige takterrasser. Terrassene er rammet inn av plantekasser med busker og stauder, og inneholder blant annet en liten lekeplass med rutsjebane fra tak til tak og et hyggelig område som er perfekt til solbading og avslapping. - Takterrassene er usjenerte og har gode solforhold. De er varierte, og legger opp til både lek og opphold for flere grupper på en gang. Kanskje kan man se det for seg: Lange, late dager man nyter med familien, mens man beundrer den vakre utsikten over byparken.

  Utbyggingen Skårerbyen ligger mellom Skårersletta og Nordliveien. Skårerbyen Pluss avgrenses av Rådmann Paulsens gate og Järvenpäärken. Lørenskog kommune vil
  på et senere tidspunkt tildele adresse.

  Skårerbyen Pluss sameie planlegges bygget på eiet tomt som skilles ut fra gnr. 102, bnr. 1 i Lørenskog kommune.

  Tomteareal for Løkkatunet/ Skårerbyen Pluss sameie er ca. 15 975 kvm. Dette er en foreløpig beregning av arealet. Avvik vil forekomme. Det kan bli gjennomført justeringer av tomtens grenser og areal før overtakelse. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og utomhusarealer med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre enkelte endringer på utomhusplanen.

  Skårerbyen vil bestå av flere huseierforeninger og sameier, heretter benevnt Boligselskaper. De enkelte Boligselskapene planlegges oppført på egne tomter fradelt hovedeiendommen. Det vil bli opparbeidet forskjellige typer fellesarealer og installasjoner, herunder gårdshager, gangveier, arealer for lek og rekreasjon og annet til felles bruk for beboerne på Skårerbyen. Det vil bli tinglyst bruksrettigheter for å sikre tilgang til og bruk av fellesarealene og installasjonene, med tilhørende plikt til å delta i drift og vedlikehold av disse. Det legges opp til at rettigheter og plikter knyttes opp mot det enkelte Boligselskap, som representant for de respektive boligeiere. Det tas forbehold om annen organisering av fellesarealer og installasjoner dersom Selger finner det nødvendig eller hensiktsmessig. Fellesområdene tilhørende Skårerbyen Pluss Sameie vedlikeholdes av boligsameiet ; lekeplasser, gangveier, renovasjon, belysning m.m. Lørenskog Kommune etablerer vakuumanlegg på området. Dersom boligene overleveres på en tid av året som ikke muliggjør ferdigstillelse av utvendige fellesområder med hensyn til beplantning m.m., kan disse ferdigstilles etter overlevering.
 • Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon om evt. mulighet for kjøp og leie av garasjeplass. Utover dette er det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser. I garasjeanlegget under og mellom byggene etableres det parkeringsplasser inkludert handikapplasser i henhold til kommunale krav. Parkeringsanlegget for Skårerbyen Pluss sameie planlegges som ett sammenhengende anlegg. Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget er under Hus 1, se utomhusplan. Enkelte av leilighetene vil få tildelt handikapplass som sin parkeringsplass. Eier må akseptere bytte av plass dersom annen parkeringsplasseier har dokumenter behov for handikapplass. Deler av garasjen kan bli benyttet til p-plasser til særskilt bruk for bildeling, organisert gjennom Selvaag Pluss Service. Det tas forbehold om at parkeringsplasser i garasjeanlegget kan selges av utbygger til seksjonseiere i Skårerbyen for øvrig. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere i henhold til eierbrøk. Belysning i trapperom og garasje styres med bevegelsessensorer, slik at lyset dempes når arealene ikke er i bruk. Det legges opp til at samtlige av parkeringsplassene i innendørs garasjeanlegg kan få strøm til opplading av elbil. Fordeling og ladestasjon til den respektive parkeringsplass vil bli tilbudt som tilvalgsbestilling og betales av de kundene som bestiller dette. Ladestasjonene er Mode 3, 11kw ved 3fas 400v med type 2 og leveres med nøkkel. Det leveres fellessystemer for lading av elbiler. Med et felles system kan tilgjengelig effekt omfordeles på samtlige ladepunkter slik at kapasiteten på det enkelte punkt kan variere.
 • Det medfølger eksklusiv bruksrett til sportsbod.
 • Se prospekt.
 • Kabel-TV og internett fra Telenor.
 • Se prospekt.
 • Boligen leveres som standard leveranse fra utbygger/Det er ikke foretatt tilvalg etter utbyggers tilvalgsmeny utover dette. Se nærmere beskrivelse i punktet standard i prospektet. Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper, og alle tilvalgsbestillinger må være selgers/utbyggers representant innen gitte frister. Tilvalgsbestillinger faktureres av utbygger/selger og innbetales til oppgjørsmegler samtidig med hovedoppgjør ved overtagelse/ferdigstillelse for leiligheten. Selger /Utbygger har satt begresninger i tilvalg- og endringer ved at de maks kan utgjøre 15 % av kjøpesummen for boligen, at det ikke må hindre rasjonell fremdrift, berøre andre seksjoner eller fellesarealer, samt at det ikke bryter med rammetillatelsen. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og utbygger har fremhevet at det ikke kan påregnes tilvalgsmuligheter utover tilvalgsmenyen. Det tas forbehold om at det ikke vil være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkling, vann og/eller avløp. Etter bustadoppføringsloven § 9 har kjøper likevel mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/ eller endringer som medfører større ulempe for selger og/eller utbygger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for utbygger og/eller selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles. Tilvalg og endringer vil kunne gi selger og utbygger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse, slik at overtakelsen kan bli på et senere tidspunkt. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt. Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestilinger. Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader ved alle eventuelle avbestillinger etter bustadoppføringslova, jf. bustadoppføringslova kap. VI. Kontakt selger for nærmere informasjon. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.
 • Se punkt om tomt.
 • + kr 67 800,- i omkostninger:

  1. Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 542 000,-. Andel dokumentavgift utgjør således kr. 13 550,-.
  2. Tinglysingsgebyr for skjøte, kr. 585,-.
  3. Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr. 787,- pr. stk.
  4. Oppstartskapital til sameiet, kr. 2 442,-.
  5. Administrasjonsgebyr kr. 50 000,-
  6. Totale omkostninger kr. 67 364,-.

  7. Total kjøpesum for leiligheten inkl. omk. er kr. 3 657 364,-

  8. Oppstartskapital Plusskonseptet, kr. 3 000,- kommer i tillegg om det velges.

  Det tas forbehold om at leiligheten kan skjøtes direkte over på ny kjøper. I motsatt fall fristilles partene fra avtalen. Dette avklares innen en uke etter aksept av bud. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, samt tre måneders serviceavgift for Plusskonseptet, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.
 • 1920,- pr mnd.

  Dette inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, kabel tv, internett, felleskostnader for eierseksjonssameiet, herunder kommunale avgifter, felles forsikring av bygningsmassen, strøm på fellesareal, drift og vedlikehold av sameiet.

  Stipulert fordeling pr. mnd:
  - Felleskostnad leilighet, ca. kr. 33, /kvm BRA; ca. kr. 1 221, .
  - Kabel TV og internett fra Telenor, 5 års binding, T We med mulighet for oppgradering av leveranse; ca. kr. 440, .
  - Fjernvarme, ca. kr. 7, /kvm BRA, inkluderer varmtvann og vannbåren varme i baderomsgulv, fakturert etter faktisk forbruk; ca. kr. 259, .

  Kostnad måling og avlesing; ikke stipulert.

  Dette er basert på utkast til budsjett, inntatt som vedlegg i prospektet, utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Det tas forbehold om endringer av tjenester som sameiet rekvirer og beløp.

  OBOS Forvaltning AS, org.nr. 934 261 585, er engasjert som
  forretningsfører for Sameiet. Avtalen har ingen bindingstid. Det er seks måneders oppsigelse på avtalen.

  Utbygger vil også inngå drift og vedlikeholdsavtaler på vegne av sameiet. Det er 6 måneders oppsigelse på avtalen, men oppsigelse frarådes. Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger. Det tegnes avtale med signalleverandør, hvor de er vanlig med bindingstid på tre år. Strøm kommer i tillegg og stipulert kostnad er kr. 400,- per mnd, men vil avhenge av forbruk og pris. Evt. eiendomsskatt vil kunne komme i tillegg. Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon. Beløpene er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som sameiet til enhver tid har inngått.

  Plusskonseptet er valgfritt for denne leiligheten. Avtale kan tegnes på årsbasis.

  Månedlige kostnader er som følger:
  - Serviceavtale +konsept; kr. 1 000,-.
  - Driftskostnad +konsept; kr. 150,-.

  Kjøpere av en Plussbolig aksepterer Serviceavtalen, og de får dermed eksklusiv tilgang og bruksrett til det betjente Serviceområdet. Serviceavtalen er tilgjengelig på prosjektets nettside og vil for øvrig inngå i kontraktgrunnlaget som vedlegg til kjøpekontrakt. Tjenestene som er omfattet av Serviceavtalen og bruken av Serviceområdet er forbeholdt den som til enhver tid bebor sameierens seksjon. Ved utleie av seksjonen gjelder bruksretten for leietaker. Etter gjeldende Serviceavtale tilkommer en månedlig Serviceavgift for Plusskonseptet på kr. 1.000,-. Forretningsfører vil på vegne av Plusskonseptet innkreve 3 måneder ekstra Serviceavgift som startkapital til Plusskonseptet. Beløpet innkreves i forbindelse med overtakelse av boligen. Kapitalinnskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlig serviceavgift eller bli tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen. I tillegg vil kjøpere ved aksept av Serviceavtalen bli fakturert kr. 150,- ekstra i felleskostnader pr. måned for drift- og vedlikehold av Serviceområdet. Serviceavgiften kan reguleres iht. Serviceavtalen. Drift- og vedlikeholdsposten i felleskostnadene vil kunne justeres basert på antall seksjonseiere som knytter seg til Plussavtalen. Eventuelle justeringer vil skje på årlig basis. Ved sammenslåing av to eller flere seksjoner beregnes 50 % av Serviceavgiften i tillegg per seksjon som innlemmes i seksjonen. Selger dekker merkostnaden med drift av Plusskonseptet frem til overlevering av de siste boligene. Det vil bli inngått Serviceavtale med 20 års varighet mellom Selvaag Pluss Service og Boligsameiet for drift av Plusskonseptet. Antallet leiligheter som vil selges med mulighet for å velge bort serviceavtalen/ Plusskonseptet vil være begrenset oppad til 67 enheter av totalt 242 i Skårerbyen Pluss (Hus 1, 2 og 3). Interessenter bes kontakte selger for nærmere informasjon om hvilke boliger som selges som Plussboliger med pliktig tilknytning til Serviceavtalen, og hvilke boliger som gis muligheten til å velge bort tilknytning. Kjøpere som velger bort tilknytning til Plusskonsept/Serviceavtale, vil gis mulighet til å prøve ut Plusskonseptet før senere frivillig tilknytning. Prøveperioden vil være på 6 mnd. regnet fra overtagelsesdatoen og Serviceavgiften betales i prøveperioden av selger. Etter endt prøveperiode tilbys kjøper å inngå Serviceavtale med ett års binding til de til enhver tid gjeldende vilkår. Ved inngåelse av Serviceavtale vil avtalen automatisk fornyes hvert år. Eventuell oppsigelse av avtale må gjøres skriftlig senest en måned før inneværende avtale utløper.
 • Se felleskostnader.
 • Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Skårerbyen Pluss Sameie organiseres som ett eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven av 16.06.2017. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideellandel av tomtearealer og bygningsmasse i sameiet tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse, BRA. Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Bruksrett til den delen av fellesarealet som driftes av Selvaag Pluss betinger tilknytning til Pluss gjennom Serviceavtalen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan erverves av én og samme fysiske eller juridiske person. Tilsvarende kan ikke to nærstående erverve mer enn to boligseksjoner dersom formålet ikke er at den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke boligen som egen bolig. Tilsvarende gjelder der hvor kjøper er ett selskap, det vises til eierseksjonslovens §23.2.b og c. Bod følger leiligheten og planlegges seksjonert som tilleggsdel til denne. Hus 1, 2 og 3 planlegges med felles sammenhengende garasje under bakken. Den organiseres som en næringsseksjon i Skårerbyen Pluss Sameie. Hver garasjeplass vil utgjøre en ideell andel i garasjeseksjonen. Parkeringsplassene tildeles av utbygger før innflytting. Eventuelle usolgte plasser disponeres av utbygger. Næringsseksjonen organiseres som et tingsrettslig sameie med realtilknytning, dvs. at eierandeler i garasjen knyttes opp mot gnr/bnr/snr som disponerer plassen. Det tas forbehold om annen organisering dersom det finnes nødvendig eller formålstjenlig, herunder oppdeling av Skårerbyen Pluss Sameie i flere eierseksjonssameier, sammenslåing med senere byggetrinn, og annen organisering av bodene. Det tas videre forbehold om annen organisering av garasjeanlegget, eksempelvis at anlegget opprettes som egen anleggseiendom, eller som tilleggsdeler til boligseksjonene. For de leilighetene som har terrasse/uteplass på bakkeplan, planlegges terrasser/uteplasser organisert som tilleggsdel til seksjonen. Noen leiligheter vil få inntrukket takterrasse. Slik terrasse vil være til eksklusiv bruk for den respektive bolig, og planlegges organisert som del av seksjonen. Se prospekt for hvilke boliger dette gjelder. Det tas forbehold om at det kan bli aktuelt å slå sammen eller dele opp seksjoner. Bruksretter kan bli organisert som tinglyste eller vedtektsfestede rettigheter. Sameiets formål er å sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, fjernvarmeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom, drift av garasjeanlegg mm. Kostnadene i sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet felleskostnader. Selger kan på vegne av sameiet innhente tilbud og inngå avtaler for driften av sameiet.
 • Forretningsfører: Obos Eiendomsforvaltning AS.
 • Det vil kunne bli etablert en driftsforening for Skårerbyen: Skårerbyen Driftsforening, heretter Driftsforeningen. Foreningens formål er å eie, samt sørge for drift og vedlikehold av fellesarealer og installasjoner, herunder veier, arealer til lek og rekreasjon, biloppstillingsplasser, belysning og annen infrastruktur som er ment til felles benyttelse for beboerne på Skårerbyen. Selger forbeholder seg retten til å definere omfanget av nevnte arealer og installasjoner under utviklingen av Skårerbyen. Kostnader til drift og vedlikehold av Driftsforeningen vil fordeles på foreningens medlemmer, via Boligselskapene, med utgangspunkt i antall boenheter i det enkelte Boligselskap. Selger tar forbehold om å differensiere fordelingen av drift- og vedlikeholdskostnadene basert på det enkelte Boligselskaps beregnede bruksnytte av fellesarealene og installasjoner. Kostnad er medtatt i estimert nivå på felleskostnader.

  Selger vil om nødvendig på vegne av Driftsforeningen engasjere forretningsfører til å forestå driften av Driftsforeningen for de tre første driftsårene. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og
  driftsbudsjett til Driftsforeningen. Driftsforeningen ledes av et styre valgt fra de ulike Boligselskapene.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Nei.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Se prospekt.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Ikke tillatt.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Se prospekt.
 • Se prospekt.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Savita Kalsi
  Vijay Kalsi
Aleksander Myrvold

Megler

Aleksander Myrvold

99 00 75 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev