aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sigurds vei 7!
Velkommen til Sigurds vei 7!

LØRENSKOG Sigurds vei 7

Sentral og lys 3-roms - Stor innglasset balkong - Separat kjøkken - Fjernvarme og internett inkl - Attraktiv beliggenhet

 • kr 3 450 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 772 059
 • EierformAndel
 • Byggeår1965
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 312 227
 • Felleskostnaderkr 6 323
 • Tomt3 390 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)
Planskisse over leiligheten.
Velkommen til Sigurds vei 7 Dette er en romslig 3-roms andelsleilighet med en gjennomgående planløsning og gode oppholdsrom. Leiligheten har en romslig, sosial stue hvor det er plass til spisebord og rom for gjester. Alle dagens måltider kan tilberedes på leilighetens separate kjøkken og en innglasset balkong blir garantert favoritten. Med en innglasset balkong får dere en lun oase som dere kan bruke så godt som hele året. Fyring (radiatorvarme) er inkludert, og det er dessuten ingen dokumentavgift og forkjøpsrett. Sentral beliggenhet i Lørenskog med umiddelbar nærhet til et godt service- og kollektivtilbud. - Herlig innglasset balkong på 10 m² - Separat og arbeidsvennlig kjøkken fra Ikea - Gulvvarme i inngangsparti og på baderom - Medfølger 2 bodplasser i kjelleren - Parkeringsoblat
Vegger er malt i en lun og moderne fargepalett - her er det enkelt å sette eget preg på leiligheten.

Sigurds vei 7, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 75 kvm Innglasset balkong inngår i sekundærareal.
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Inngangsparti, stue med utgang til balkong, adskilt kjøkken, 2 soverom, baderom samt toalettrom.  Tomt
  3390m²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Skårer i Lørenskog kommune. Det er gangavstand til alle servicefunksjoner, store forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Videre er det nærhet til skoler og barnehager. I Lørenskog sentrum, i tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter, ligger Lørenskog Hus Her finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, barer og restauranter som blant annet Chopstix, Buen og Dominos. Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, golfbane, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. Fra Røykås kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane. I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! I år åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarenaen med ski-inn/ski-out rett fra hotellet. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet KIWI, Coop Mega og Rema 1000. Lørenskog Storsenter, Triaden og Metro ligger i gangavstand fra boligen med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Åsen barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert «veiledende inntaksområder» for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. OsloMet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm. Storbyuniversitetet tilbyr en rekke spennende kurs og studier innenfor flere forskjellige studieretninger.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har et godt offentlig transporttilbud og den nærmeste bussholdeplassen er Rolvsrud som ligger ca. 160 meter unna. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 17 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Blokken fremstår med yttervegger kledd med plater. Leilighetens etasjeskillere i betong. Yttertak i flat konstruksjon, antatt tekket med papp og beslag. Vinduer og dører Vinduer i boligen fremstår med 2-lags glass i trerammer fra 1987. Ett glass i stue er skiftet i 2022. Entredør i finert utforming med B-30/ 35db klassifisering. Balkongdør i treramme med 2-lags glass. Etasjeskille Etasjeskille i betong. Etasjeskille er sjekket med nivelleringslaser, stue og ett soverom ble kontrollert av takstmann. Det er registrert 8 mm høydeforskjell, på gjennomgående mål i stue. Høydeforskjell på dette nivået er svært vanskelig å registrere uten nivelleringslaser. Se vedlagte tilstandsrapport utført av Glenn-Erik Larsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Har kvittering på arbeidet rørlegger gjorde i 2009. Bad innredning ble montert med egeninnsats i 2009. Sluk i vask på bad kan tette seg litt iblant. Har støpt gulv på bad, lagt varmekabler og fliser med egeninnsats i 2009. Dusjkabinett ble skiftet i 2022 med egeninnsats. Arbeid utført av Romerike Rør AS. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Membran ble lagt på gulv på bad av ØB Tak, Romerike Rør byttet sluk. Har kvittering på membran og sluk. 6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Utvendig nedløpsrør sprakk/hull pga frost vinter 2018, varme kabel i rør fungerte ikke, fikk noe vann og is inn på balkong, tror styret byttet varmekabel i rør, ikke hatt problemer siden. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Har lagt varmekabler på bad og gang i 2009 pluss lagt opp noen nye kontakter, ny varmtvannsbereder. Har dratt en kontakt fra rom 2 til rom 1 i 2019. Generelt: lite strøm inn til leiligheten, sikringen kan skru seg av når man lager mat og bruker feks alle plater og ovn. 14 Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja. Har lagt gips på alle vegger med strie i alle rom bortsett fra bad i 2009. Byttet alle innvendig dører i 2009, byttet dør til WC i 2023 og hengsel på dør til rom 2 i 2023. Har byttet vifte og skap over vifte på kjøkkenet i 2021. Har byttet lampe i gang selv i 2023. Monterte kjøkken fra IKEA med egeninnsats i 2009. 19 Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Styret har lagt fram forslag om solcellepanel på tak av bygningen, ikke avklart pr 20.05.23. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Styret har lagt fram forslag om solcellepanel på taket av bygget, ikke avklart pr 20.05.23.

  Standard
  Kjøkkenet Kjøkkeninnredning fra Ikea fremstår med profilerte/glass fronter. Laminert benkeplate med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Ventilator med kullfilter. Opplegg for oppvaskmaskin. Innredning fremstår med normal funksjonalitet. Det er observert noe svelling i dekkside. Baderom Badet er bygget i 2009 i følge opplysninger fra eier. Det foreligger dokumentasjon på gulvmembran og røropplegg. Det er i følge eier benyttet smøremembran bak fliser på vegger. Takflate er belagt med malte dekke, veggflater er belagt med fliser. Gulvet på bad er belagt med fliser og underliggende gulvvarme. Innredning og garnityr på bad fremstår med dusjkabinett og tilhørende garnityr, servant på benkeplate med underskap, speil med lys over, overskap og opplegg for vaskemaskin. Toalettrom Overflater på toalettrommet er belagt med malte plater på vegger samt belegg på gulv. Innredning og garnityr fremstår med klosett. Innglasset balkong Adkomst til innglasset balkong fra stue. Gulvet er belagt med tstøpt betongdekke. Det er kun tillatt å benytte elektrisk oppvarming av balkongene. Ved grilling på egen balkong er det kun tillatt å benytte elektrisk grill. Innvendige overflater Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis laminat, fliser og belegg. Innvendige veggflater belagt med henholdsvis malte flater av plater og mur. Innvendige takflater belagt med henholdsvis malte flater i alle rom bestående av dekke/ plater. Innvendige dører Innvendige dører fremstår med profilerte dørblader i malt utførelse. Dørblader, dørvridere og karmer fremstår med normal funksjonalitet. Det er observert noe glippe i dørblad mot wc. Andre innvendige forhold Teknisk anlegg er ikke funksjon testet på befaring, det ble ikke opplyst om problemer ved teknisk anlegg/funksjoner i boligen på befaringen. TG settes ut i fra at opplysninger fra eier stemmer. Annet - Ventilasjon i boligen fremstår med naturlig avtrekk fra spalter og ventiler i vinduer/yttervegg. - Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles oppgang. Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen. Det anbefales el-takst ved tvil om funksjonalitet og kapasitet. - Leiligheten er utstyrt med pulverapparat og røykvarsler. - Med boligen følger det to boder på 5,4 m² og 2,8 m² merket med 108. Registrerte avvik iht. tilstandsrapporten TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Utvendig > Bygning generelt Bygninger/leiligheter kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Særlig kritiske områder er membranløsninger i våtrom, isolasjon i gulv, vegger og himlinger, vann- og avløpsnett. Elde og utidsmessig het kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. Eldre bygårder vil alltid ha noe rettningsavvik og setninger. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad Det ble ikke foretatt hulltaking i dusjssone på bad da det ikke lot seg utføre konstruksjonsmessig. Takstmannen kontrollerer alltid med fuktindikator i våtsoner på bad. Om ikke annet er kommentert har takstmannen ikke registrert skadelig fukt i området. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Varmtvannsbereder er plassert i underskap på kjøkken, det er ingen mulighet for inspeksjon. Takstmann kan ikke vurdere forholdet rundt varmtvannsbereder ut i fra lukkede konstruksjoner. TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Vinduer TG settes ut i fra alder på glass, da isoleringsevne i glass vil reduseres med årene. Vinduer fungerer bra med tanke på alder, det er ingen behov for strakstiltak. Utvendig > Balkongdør TG settes ut i fra alder på glass, da isoleringsevne i glass vil reduseres med årene. Balkongdør fungerer tilfredstillende, med tanke på alder. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er ikke opplyst fra eier om radonmålinger, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med moderat til lav aktsomhetsgrad. Det må foreligge en rapport med moderate resultater om det skal gis TG1 for radon i rapporten. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er observert noe avskalling på speil samt noe krakelering i servant. Innredning og garnityr fungerer som normalt, det er ingen behov for tiltak pr. i dag. Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det etablerte avtrekksystemet fungerer som normalt. Naturlig avtrekk kan variere etter værforhold, med tanke på vindstyrke/retning og temperatur. Det er i eldre bygårder vanskelig å etablere annet type avtrekk, enn opprinnelig naturlig avtrekk. Da dette føres i felles kanaler og kan påvirke felles anlegget. Det kan være behov for rengjøring av kanaler om avtrekket skulle reduseres. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. På generelt grunnlag orienteres det om at kullfilter for optimal virkning må rengjøres samt at det må påregnes utskiftning av filter med jevne mellomrom. Tekniske installasjoner > Vannledninger TG settes ut i fra alder på kobberrør, da mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Vannrør fungerer tilfredstillende med dagens løsning. Tekniske installasjoner > Oppvarming TG settes ut i fra alder på anlegget da mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Anlegget fremstår med normal funksjonalitet, til tross for alder. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles oppgang. Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen. Det anbefales el-takst ved tvil om funksjonalitet og kapasitet. Det elektriske anlegget ikke er vurdert utover visuell besiktigelse i denne rapporten, da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid en gjennomgang av EL-fagmann på anlegg som er av noe eldre dato, eller uten form for full kontroll.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2009 Bygging av bad med ny membran, innredning og garnityr. 2009 Oppussing av begge soverom, entre, wc, stue og kjøkken.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass til leiligheten (fast plass). Det deles ut 2 gjestekort per andel, ved behov av flere p-tillatelser kontaktes p-selskapet for tidsbegrenset tillatelse.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er ikke opplyst fra eier om radonmålinger, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med moderat til lav aktsomhetsgrad. Det må foreligge en rapport med moderate resultater om det skal gis TG1 for radon i rapporten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)

 • Oppvarming
  Oppvarming ved fjernvarme via radiatorer i leiligheten. Åpne vannrør med tilkobling til radiatorer. Det er etablert gulvvarme på bad og i entre. Varmeinstallasjoner er ikke funksjontestet på befaring, men antas å fungere normalt. Det er ikke opplyst om noe feil eller mangler.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  907408

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3266669

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  10

  Part.obl.nr.
  950121084

  Felleskostnader pr. mnd.
  6323

  Andel fellesgjeld
  312227

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-30T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Skårer Iii Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950121084

  Om borettslaget
  Skårer III Borettslag består av 3 blokker med til sammen 104 leiligheter. Borettslaget ble stiftet 22. oktober 1963, og blokkene har adresser i Sigurds vei 1-13 og Sverres vei 12-20. Skårer III Borettslag er tilknyttet BORI BBL gjennom forretningsføreravtale. Vaktmester Borettslaget har avtale med Svendsen vaktmester & vedlikeholdsservice AS. Kontakt styret for saker som skal meldes til vaktmester. TV og internett Våre leverandører av TV og internett er HOMENET OG RIKS TV. Borettslaget har en Basis Fiber pakke, som inkluderer 40+ TV kanaler, Syv dagers arkiv, Riks Tv app NRK nett-Tv og arkiv, filmleie fra Nordisk Film og SF Anytime med de nyeste filmene. Styrets arbeid Siden forrige ordinære generalforsamling har styret avholdt 11 møter og behandlet saker, så som: - Godkjenning av nye eiere - Budsjettering - Regulering av felleskostnader - Internkontroll og oppdatering av HMS-plan (Helse, Miljø og Sikkerhet) - Løpende vedlikehold - Forsikringsskader - Behandlet klager angående brudd på Husordensregler - Avholdt 8 møter angående VA ? prosjekt - Avholdt 3 møter angående Skårerparken - Avholdt 2 møter angående Solheim Utvikling - Avholdt 1 møte angående Løkenåsveien - Oppfølging av brudd på rør i Sigurds vei - Ukentlige oppdateringer av informasjon til beboere via styretavla - Daglig mailkorrespondanse med beboere / eksterne aktører - Gjennomført flere søppelrunder med komprimatorbil - Salg av nøkler og diverse - Anskaffet VIPPS ? løsning til borettslaget - Oppdatering av borettslagets nettside Av andre større saker kan nevnes: - Utført ekstraordinært vedlikehold - Tilstandsvurdering av bygningsmassen - Store planlagte vedlikeholdsarbeider for årene fremover - Gjennomgang av vedlikeholdsplan/ BEVAR /Planlagt periodisk vedlikehold - Planer for årene fremover - Oppfølging av serviceavtaler og kontroll av brannslokningsapparater og røykvarslere - Inngåtte avtaler/kontrakter med f.eks. vaktmesterfirma eller andre leverandører av varer/tjenester - Gjennomført dugnad Forslag til generalforsamling i Skårer III BRL. - Endring i Husordenreglenes § 14-8: Det er forbudt å bruke borettslagets parkeringsplasser til drift av næringsvirksomhet og/eller kjøp og salg av privat biler samt reparasjoner og vasking av motorkjøretøy. - Installering av solcellepanel på tak: Generalforsamlingen i Skårer III Borettslaget vedtar å installere solcellepanel på takene i Sigurds vei 1-9, 11-13 og i Sverres vei 12-20. Styret får fullmakter til å igangsette prosjektet samt inngå kontrakt/avtaler med leverandør. - Låneopptak: Generalforsamlingen i Skårer III vedtar låneopptak. Styret gis anledning til å ta opp lån med inntil 5 millioner for foreta nødvendig vedlikehold og oppgradering av boligmassen, med pantesikkerhet og prioritet foran innskuddene. Regnskapet for 2022 viser et underskudd på 180 939, dette skyldes økte utgifter til energi og fyring.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet. Megler søker om styrets godkjennelse på vegne av kjøper(e).

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: Boligbanken ASA Type lån: Annuitetslån Saldo pr.: 01.01.23 Restgjeld: 31 201 960,- Terminer pr. år: 4 Løpetid: 07.07.22 - 30.09.52 Rente: 3.650% Andel fellesgjeld: 312 227,-

  Sikringsordning fellesgjeld
  Selskapet er medlem av sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Protector forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  3043792-1.1

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund eller innekatt i borettslaget. Ved anskaffelse av hund eller innekatt skal melding om dette sendes til styret. Dyreholdet må ikke være til ulempe eller sjenanse for de øvrige beboerne. Se videre bestemmelser i husordensreglene pkt. 6.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Heftelser på borettslagets grunnboksblad 1976/1549-1/8 16.03.1976 OBLIGASJON Beløp: NOK 1 133 600 Panthaver: ANDELSEIERNE V/LØRENSKOG BBL LØPENR: 1483567 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1977/591-1/8 31.01.1977 BESTEMMELSE OM GJERDE Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2022/704959-1/200 28.06.2022 15:32 PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK Beløp: NOK 31 713 410 Panthaver: BOLIGBANKEN ASA ORG.NR: 914 827 841 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE ELEKTRONISK INNSENDT Grunndata 1967/4472-1/8 01.12.1967 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3029 GNR: 101 BNR: 15 SKYLDDELINGS-FORRETNING 2020/1449553-1/200 01.01.2020 00:00 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 29

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for oppføring av bygget i kommunens arkiver.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt prospektet.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.

Fuat Demirbas

Megler

Fuat Demirbas

93 62 64 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev