aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Snølia 1, en attraktiv 4-roms selveierleilighet.
Velkommen til Snølia 1, en attraktiv 4-roms selveierleilighet.

LØRENSKOG Snølia 1

Attraktiv 4-roms selveier fra 2021. Solrik, usjenert balkong med flott utsikt! Garasjeplass m/lader.

  • kr 6 750 000
  • BRA-i 86 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 6 750 000
  • Omkostningerkr 183 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 934 541
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2021
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 5 277
  • Tomt7 270 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   183 190,- (Omkostninger totalt)   6 933 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning
* Nyere 4-roms selveierleilighet rett ved SNØ * Fantastisk utsikt og solforhold * Ingen innsyn eller gjenboere * Montert solskjerming * 2 bad og lekkert kjøkken i åpen løsning * 3 gode soverom, hvorav ett med garderobe/bod * Garasjeplass med elbil-lader og heisadkomst * A-konto fjernvarme (varmtvann og fyring) inkludert i felleskostnadene * Internett og kabel-tv inkludert * Felles takterrasse med treningsapparater, sittebenker, utekjøkken og fantastisk utsikt * Kort vei til Lørenskog togstasjon (innenfor sone 1/ Oslo-takst), barnehage og skole * Kort vei til turmuligheter i marka og badevann
Balkongskyvedør kan åpnes slik at man får en forlengelse av stuen ut på balkongen.

Snølia 1, Akershus

  • Tomt
    7270m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på 7 270 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet Wang idrettsgymnas og idrettsskole (ungdomsskole) ved Snø, barneskole og barnehager. Flotte rekreasjonsområder,godt kollektivtilbud samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området ligger i sone 1 innenfor ruter sitt nettverk. SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på 1 km og et fantastisk lekeområde, cafe og EVO treningssenter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 rett ved, Coop Mega på Fjellhamar Torg, Kiwi og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger i kort gangavstand fra boligen. Lørenskog stasjon er innenfor "Oslo-takst". Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn. Tog til Oslo / Spikkestad og Lillestrøm går hvert kvarter på hverdager. Buss (holdeplass ved Lørenskog stasjon) til f.eks Økern hvert 10 minutt om morgenen. Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Langvannet med fin, langgrunn badeplass. Her kan du også gå på skøyter om vinteren. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Utvendige bygningsdeler: Grunnmur i betong. Yttervegger i betong, stål- og trekonstruksjon, forblendet med teglstein. Yttertak i oppforet betongdekke, tekket med takpapp. Ytterdører: Entrédør i brannklasse Ei30 med 40 desibel lydmotstand. Balkongdør med trelags isolerglass, produsert i 2020. Vinduer: Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 2020. Alle bygningsdeler har fått tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon, se vedlagte informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Svar: Ja. Beskrivelse: Kommer bygg: Snøhus 1 og næringsbygg, gågate, butikk foran Snølia.

    Innhold
    5.etasje: Stue, kjøkken, 2 bad, entré, 3 soverom bod og balkong. Annet: Kjellerbod og garasjeplass.

    Standard
    Boligen ligger fint til i byggets 5.etasje med enkel adkomst fra garasjeplan til leilighetsplan med heis. Entré Romslig entré med god plass for oppbevaring og oppheng av yttertøy og sko. Inngang til bad. Bad Leiligheten har to bad. Badet med tilgang fra gang er flislagt med gulvvarme, vegghengt toalett, innfellbare dusjdører, godt med speilskap, underskap og opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Det andre badet er tilknyttet soverommet. Badet er flislagt med gulvvarme og har vegghengt toalett, dusj med dusjvegger samt servantskap i sort utførelse og speilskap. Kjøkken Pent Norema-kjøkken med integrerte hvitevarer. Godt med skapplass. Naturlig spiseplass i stuen. Stue Lys og luftig stue med store vindusflater og fin utsikt. Balkongskyvedør kan åpnes slik at man får en forlengelse av stuen ut på balkongen. God plass for sofa, tv-møblement og spisebord. Det er montert solskjerming. Hovedsoverom Praktisk soverom med plass for dobbeltseng og garderobeskap. Hovedsoverommet er tilknyttet en praktisk bod med hylleløsninger. Soverom 2 og 3 Soverommene har garderobeskap og god plass for seng og annet møblement. Balkong Romslig balkong med ettermiddag- og kveldssol på 9 kvm. Ingen innsyn eller gjenboere. Super utsikt. Felles takterrasse Sameiet har en enorm felles takterrasse med sol hele dagen, fantastisk utsikt alle veier, treningsapparater, sittegrupper, langbord, sjakkbord, klatrekule mv.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Følgende fastmonterte ting medfølger ikke salget: 2 vegghyller i stue 2 vegghyller på soverom 2 taklamper på soverom samt 2 taklamper i stue Vaskemaskin

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Telenor er leverandør av kabel-tv og internett. Inkludert i felleskostnadene er pakken "Frihet M" som inkluderer 260 poeng. Se: https://www.telenor.no/privat/internett/frihet/ for ytterligere info.

    Parkering
    Det medfølger garasjeplass med direkte heisadkomst fra kjeller, plan -3. Plass nr. 101. Sameiet har avtale med MER om lading. Ladestasjon er montert og abn. bestilles av den enkelte. Se: https://no.mer.eco/ladelosninger/ladeboks-eksisterende-ladeanlegg/ med prosjektkode: 570-SNØ for priser og ytterligere info. Gjesteparkeringsplasser i garasjen, må registreres elektronisk. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   183 190,- (Omkostninger totalt)   6 933 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Fjernvarme via radiatorer. Elektrisk varmekabel på bad. Fjernvarme - varmtvann og fyring avregnes 1 gang pr. år i forhold til faktisk forbruk. A-konto beløp beregnet på nåværende eiers forbruk er inkludert i felleskostnadene.

    Info strømforbruk
    Selgers strømforbruk for 2023 var 892 kWh og kr1 278,-. Forbruk vil variere.

    Energiklasse
    A

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    1418396

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5389903

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Felleskostnader, strøm, innboforsikring, strøm elbil-lader og lignende. Listen er ikke uttømmende.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    86/11308

    Felleskostnader pr. mnd
    5277

    Felleskostnader inkluderer
    Fjernvarme og varmtvann(a-konto), garasje, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel mv. Herav: Akonto fjernvarme 531,- Felleskostnader 4.180,- TV og Internett 416,- Garasje 150,- I tillegg faktureres forbruk av elbil-lader samt kr 47,20,- per mnd for abonnement. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS.

    Andel fellesgjeld
    1351

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Snølia 1-3-5, med sameiebrøk 86/11308. Sameiet er et kombinert sameie som består av 203 boligseksjoner og 1 næringsseksjon parkering, og 47 næringsseksjoner bod på eiendommen gnr. 106, bnr. 254 i Lørenskog kommune. Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og en eller flere tilleggsdeler. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av en bygning, med egen inngang. Seksjonerte tilleggsdeler består av bod og p-plasser tilhørende næringsseksjon parkering. Styret: Styret har e-post snolia@styrerommet.no. Se Sameiet Snølia 1-3-5s hjemmeside på https://vibbo.no/snolia for ytterligere informasjon. Vaktmester: Vaktmesterdriften ivaretas av Oslo & Viken Eiendomsdrift AS. Nøkler/skilt: Chip kan bestilles hos styret snolia@styrerommet.no. For å ivareta sikkerheten vil kun seksjonseiere kunne bestille brikker. Informasjon om standard skilt på postkasse se https://vibbo.no/snolia/tema/post. Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Ved dyrehold må bestemmelser i sameiets husordensregler følges. Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill på balkong/terrasse. Gassbeholdere må oppbevares forskriftsmessig. Ved grilling må det tas særskilt hensyn til naboene. Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Ingen lån registrert for selskapet.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Eier må påse at dyret ikke tisser i garasjen. 4. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3222/106/254/116: 02.12.1861 - Dokumentnr: 182 - Utskifting Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 20.05.1911 - Dokumentnr: 94 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 19.09.1939 - Dokumentnr: 9761 - Elektriske kraftlinjer Lørenskog EL-verk. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk PB:B.2. Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 22.04.1947 - Dokumentnr: 1419 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.1964 - Dokumentnr: 3604 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:41 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:1009 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:1099 Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 09.11.1978 - Dokumentnr: 7554 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:1894 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.1979 - Dokumentnr: 3099 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:1893 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 29.12.1982 - Dokumentnr: 8777 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:107 Bnr:2137 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.01.1985 - Dokumentnr: 932 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1988 - Dokumentnr: 7040 - Skjønn B. 9/1987 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 25.10.2000 - Dokumentnr: 18245 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:1 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:121 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:196 Bestemmelse om vann/kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.2011 - Dokumentnr: 1055160 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:13 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:201 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 14.04.2014 - Dokumentnr: 306243 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:201 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 15.05.2014 - Dokumentnr: 389550 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging,drift og vedlikehold av nettstasjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2014 - Dokumentnr: 821333 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2014 - Dokumentnr: 944897 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp, overvannsføring, fordrøyingsbasseng og brannvannsbasseng. Bestemmelse om adkomstrett Gjensidig rett for gnr. 106 bnr. 196 og senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2014 - Dokumentnr: 945030 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:21 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp Bestemmelse om adkomstrett Gjelder også senere fradelte parseller fra gnr. 106 bnr. 196 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 972970 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:242 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse vedrør overvannsføring Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2017 - Dokumentnr: 973020 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:242 Bestemmelse om bredbånd Bestemmelse om fjernvarme Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.2017 - Dokumentnr: 1161190 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:243 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:244 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2017 - Dokumentnr: 1204595 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:245 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2017 - Dokumentnr: 1204957 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:245 Bestemmelse om overvann Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2017 - Dokumentnr: 1204957 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:245 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.2017 - Dokumentnr: 1204957 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:245 Bestemmelse om bredbånd og fjernvarme Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2017 - Dokumentnr: 1216776 - Bestemmelse om mast/stolpe Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2017 - Dokumentnr: 1217063 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om utløpledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 10.04.2018 - Dokumentnr: 629231 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Nedre Romerike Vann- Og Org.nr: 892 110 972 Bestemmelse om vedlikehold, utskiftninger m. m. Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 13.07.2018 - Dokumentnr: 1025012 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Nedre Romerike Vann- Og Org.nr: 892 110 972 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 18.09.2019 - Dokumentnr: 1090651 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:252 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om rett til nødvendig infrastruktur Bestemmelse om adkomst Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 18.09.2019 - Dokumentnr: 1090651 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:252 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 30.09.2019 - Dokumentnr: 1139996 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om rett til å ha liggende/stående trykkøkningsstasjon, fordrøyningsmagasin, fordrøyningsanlegg og lysmaster Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 30.09.2019 - Dokumentnr: 1139996 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 30.09.2019 - Dokumentnr: 1139996 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 01.04.2020 - Dokumentnr: 2294890 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:255 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om drifts- og vedlikeholdskostnader Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 01.04.2020 - Dokumentnr: 2294922 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om teknisk infrastruktur Bestemmelse om rørføring og tekniske anlegg for ledninger ifm. drenering og overvannshåndtering Bestemmelse om adkomst Bestemmelse om vedlikeholdskostnader Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.2020 - Dokumentnr: 2459520 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:255 Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.2020 - Dokumentnr: 2459544 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:196 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:253 Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:255 Bestemmelse om rett til ferdsel på felles gangsti Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.2020 - Dokumentnr: 2459639 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:253 Bestemmelse om rett til bruk av uteoppholdsareal til ferdsel, lek og rekreasjon Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 09.03.2021 - Dokumentnr: 285283 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Overført fra: Knr:3222 Gnr:106 Bnr:254 Gjelder denne registerenheten med flere 28.05.2021 - Dokumentnr: 625503 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 116 Formål: Bolig Sameiebrøk: 86/11308 Registrert feil tilleggsdel Rettet etter tingl. §18 04.11.2021 Arkivref. 21/42403-21

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.06.2023.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig tilknyttet.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse og omfattes av reguleringsplan 014-Ødegården- felt B1, O1 og AF2, vedtatt av Lørenskog kommunestyre den 19.12.2012 samt Lørenskog vinterpark vedtatt 09.09.2015. Gjeldende kommuneplan er kommuneplan 2023 - 2035 for Lørenskog kommune, vedtatt 15.03.2023. Området er under videre utbygging og utvikling. Plankunngjøringer Saksår / sekvensnummer: 2016 / 2671 Plannavn: Ødegården - felt B2, B3, B5 og B14 Type: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 14.03.2018 Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflaten Planområdet utgjør ca. 33,9 dekar og ligger på Ødegården i skråningen opp mot Haneborgåsen. Mot vest grenser planområdet til Lørenskog vinterpark. Planforslaget omfatter felt B2, B3, B5 og B14 i kommunedelplan for Ødegården. Utnyttelsen av feltene er høyere enn det kommunedelplanen åpnet for, og felt B14 er utvidet noe. Disse endringene er i tråd med det som ble fastsatt i prinsippsak i teknisk utvalg den 12.05.2016, sak 46/16. Planforslaget legger opp til boligbebyggelse på alle feltene, og det anslås at det kan bygges ca. 204 boliger innenfor planområdet. Bebyggelsen består av blokker som er organisert slik at det dannes et urbant gatetun i tilknytning til Ødegårds vei, og gårdsrom med et grønt og skjermet preg mer tilbaketrukket fra veien. All parkering legges i parkeringskjellere med innkjøring rett fra Ødegårds vei eller fra stikkvei til Ødegårds vei. Dermed blir boligområdene stort sett bilfrie. Ødegårds vei går gjennom planområdet og skal opparbeides med fortau på én side av veien og gang- og sykkelvei på den andre. Øst i planområdet reguleres det inn et felles friområde. Innenfor friområdet skal det etableres en offentlig turvei som skal gå fra Ødegårds vei i nord til Luhr skole i sør. Boligen ligger i gul støysone. Dette er over den anbefalte støygrensen for boliger og annen støyfølsom bebyggelse. Støyvarselkartene fra Statens vegvesen viser en prognosesituasjon 15 20 år fram i tid. Det vil si at trafikkvolum beregnet i årsdøgntrafikk (ÅDT), som er en av de viktigste parameterne i støyberegningsmodellen, er fremskrevet (basert på prognoser) til oppgitt beregningsår. Ødegården felt B4 Saksnr. er 20/2663. Det legges til rette for utbygging av boliger med tilhørende anlegg og grønnstruktur. Tiltakshaver er Selvaag Bolig ASA. I forhold til gjeldende kommunedelplan vil grensen mellom grønnstruktur og boligformål bli justert, men med tilsvarende andel grøntareal. Det legges opp til bebyggelse med noe høyere utnyttelse enn angitt i kommunedelplanen og at maks eatsjetall økes fra fire til fem etasjer. Planmyndighet har konkludert med at det ikke er krav om konsekvensutredning for planarbeidet. Se mer informasjon om planarbeidet på kommunens nettside: https://www.lorenskog.kommune.no under lenken plankunngjøringer. Oppstart av detaljreguleringsplan med krav om konsekvensutredning for følgende eiendommer i Lørenskog kommune: gnr./bnr. 106/133, 76, 181,198, 242, 248 og 150/9 - Luhrtoppen. Det er hovedsakelig Luhrtoppen 2/ Skeidar-tomta med gnr./bnr. 106/133 som tenkes utviklet. Hensikten med planarbeidet er å detaljregulere området slik at eksisterende bebyggelse på eiendommen kan tilrettelegges for ny bruk og videreutvikling, med funksjoner som også vil støtte opp under Vinterparken/SNØ - kontor, offentlig/privat tjenesteyting, agility-/treningssenter (bl.a. med trampolinepark), næring/handel, forretning (outlet), lager og parkering som aktuelle formål, men presiserer at endelig fordeling mellom formålene ikke er avklart. Lurhtoppen 3-5-7: Ref. samtale med Lørenskog Kommune 08.05.2024 er det ingen konkrete planer for denne tomten pt. Mer informasjon om planarbeidet finnes på kommunens nettsider, https://www.lorenskog.kommune.no ev. https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3029/gl_planarkiv.aspx?planid=035

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   183 190,- (Omkostninger totalt)   6 933 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    183190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Oda Øvergård Buvik

Megler

Oda Øvergård Buvik

40 01 88 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev