aktiv-eiendomsmegling
Omtrentlig plassering av leil. 49 i hus 2.

LØRENSKOG Søster Mathildes gate 41/Gårdskvartalet, leil. 2-49 2-49

Fastpris: Stor 2-roms m/ca.23kvm. sydvestvendt terrasse. Sikte på ot. okt-des 2023.

 • kr 3 890 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 71 222
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 961 222
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 024
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Felleskostnaderkr 2 766
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1. Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 794 000,-. Andel dokumentavgift utgjør således kr. 19 850,-. 2. Tinglysingsgebyr for skjøte, kr. 585,-. 3. Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest pr stk, kr. 787,-. 4. Oppstartskapital til sameiet, kr. 5 060,-. 5. Administrasjonsgebyr, kr. 50 000,- 6. Totale omkostninger, kr. 71 222,- 7. Total kjøpesum for leiligheten inkl. omk. er kr. 3 961 222,- Det tas forbehold om at leiligheten kan skjøtes direkte over på ny kjøper. I motsatt fall fristilles partene fra avtalen. Dette avklares innen en uke etter aksept av bud. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Meld deg på visning!

Påmelding
Skårerbyen, Gårdskvartalet, trinn 1, hus 2. Det tas sikte på overtakelse okt-des 2023. - Stor og sydvestvendt terrasse. - Fin intern beliggenhet i flott område. - Salg fra profesjonell etter bustadoppføringslova. - Garanti etter bustadoppføringslova med grunnlag i hele kjøpesummen. - Forskudd på kun kr. 100 000,-.

Søster Mathildes gate 41/Gårdskvartalet, leil. 2-49 2-49, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet under oppføring
  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 46 kvm Stue/kjøkken, soverom, bad, entré.  Tomt
  nullm²

  Innhold
  Se romskjema og tilvalgsliste vedlagt i salgsoppgaven. INTERIØRSTILER - GÅRDSKVARTALET Sammen med WOOD arkitektur + design har utbygger startet arbeidet med å sette sammen tre ulike interiørstiler som vil sette et unikt preg på ditt nye hjem. Selger har kunnet velge mellom tre ulike interiørstiler. Kjøper kan ikke endre valget. NORDISK, KLASSISK OG KREATIV Interiørstilene inneholder ulike veggfarger, kjøkkenfronter, benkeplater, håndtak på kjøkken og fliser på bad. Mot en ekstra kostnad vil det også være mulig å velge produkter på tvers av konseptene, samt tilvalg som komplementerer interiørstilene. På de neste sidene finner du moodboards som inspirasjon til de ulike interiørstilene. De endelige produktvalgene vil foreligge i god tid før tilvalgsprosessen starter. NORDISK En lys, minimalistisk interiørstil som fokuserer på åpne rom og enkelhet i sitt uttrykk. Funksjonalisme og naturmaterialer som tre, sten og stoffer i lin og ull står i fokus. KLASSISK En eksklusiv og tidløs palett med duse og dempede nyanser som gir interiøret dybde. Den klassiske paletten er en avslappet og komfortabel stil som skaper et sofistikert uttrykk. KREATIV Den kreative paletten består av vel utvalgte kulører og flerfarget terrazzo som er med på å skape en stil i tiden. Fargene går godt til hverandre både som matchende kontraster i tillegg til ton-i-ton.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1. Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 794 000,-. Andel dokumentavgift utgjør således kr. 19 850,-. 2. Tinglysingsgebyr for skjøte, kr. 585,-. 3. Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest pr stk, kr. 787,-. 4. Oppstartskapital til sameiet, kr. 5 060,-. 5. Administrasjonsgebyr, kr. 50 000,- 6. Totale omkostninger, kr. 71 222,- 7. Total kjøpesum for leiligheten inkl. omk. er kr. 3 961 222,- Det tas forbehold om at leiligheten kan skjøtes direkte over på ny kjøper. I motsatt fall fristilles partene fra avtalen. Dette avklares innen en uke etter aksept av bud. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

 • Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Felleskostnader pr. mnd
  2766

  Felleskostnader inkluderer
  - Felleskostnad leilighet, ca. kr. 37,-/kvm BRA + kr. 200,-; ca. kr. 1 902,-. - Kabel TV og internett med mulighet for oppgradering av leveranse; ca. kr. 450,-. - Fjernvarme, ca. kr. 9,-/kvm BRA, inkluderer varmtvann og vannbåren varme i baderomsgulv, fakturert etter faktisk forbruk; ca. kr. 414,- Kostnad måling og avlesing er ikke stipulert. Dette er basert på utkast til budsjett, inntatt som vedlegg i prospektet, utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Det tas forbehold om endringer av tjenester som sameiet rekvirer og beløp. OBOS Forvaltning AS, org.nr. 934 261 585, er engasjert som forretningsfører for Sameiet. Det er 6 måneders oppsigelse på avtalen, men oppsigelse frarådes. Utbygger vil også inngå drift og vedlikeholdsavtaler på vegne av sameiet. Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger. Det tegnes avtale med signalleverandør, hvor de er vanlig med bindingstid på tre år. Strøm kommer i tillegg og stipulert kostnad er kr. 500,- per mnd, men vil avhenge av forbruk og pris. Evt. eiendomsskatt vil kunne komme i tillegg og faktureres som regel direkte til den enkelte sameier. Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon. Beløpene er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som sameiet til enhver tid har inngått.

 • Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1. Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 794 000,-. Andel dokumentavgift utgjør således kr. 19 850,-. 2. Tinglysingsgebyr for skjøte, kr. 585,-. 3. Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest pr stk, kr. 787,-. 4. Oppstartskapital til sameiet, kr. 5 060,-. 5. Administrasjonsgebyr, kr. 50 000,- 6. Totale omkostninger, kr. 71 222,- 7. Total kjøpesum for leiligheten inkl. omk. er kr. 3 961 222,- Det tas forbehold om at leiligheten kan skjøtes direkte over på ny kjøper. I motsatt fall fristilles partene fra avtalen. Dette avklares innen en uke etter aksept av bud. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

  Omk. kjøper beløp
  71222

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Fastpris vederlag, kr. 45 000,-. Tilrettelegging, kr. 10 000,-. Oppgjørsgebyr, kr. 4 375,-. Markedspakke, kr. 8 500,-. Visning pr. stk, kr. 1 450,-. Direkte utlegg dekkes av selger.

Dokumenter

Aleksander Myrvold

Megler

Aleksander Myrvold

99 00 75 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev