aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stovnerveien 82 - Flotte arkitekttegnede eneboliger under oppføring
Velkommen til Stovnerveien 82 - Flotte arkitekttegnede eneboliger under oppføring

LØRENSKOG Stovnerveien 82 A

Stovner: 2 Solgt - Arkitekttegnet enebolig under oppføring med 4 soverom, 2 bad og garasje.

  • kr 9 200 000
  • BRA 154.2 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 9 200 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 200 000
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom4
  • ArealP-rom 154 m²
  • Tomt1 369 m²
  • Eierform tomtEiet

Meld deg på visning!

Påmelding
Stovnerveien 82 Hus A - Arkitekttegninger - REV16 - 28.03.2024_2.jpg
Velkommen til Stovnerveien 82 - 2 boliger er solgt og bygningen starter snart! Drømmer du om å flytte inn i en helt ny bolig? Vi setter nå i gang med bygging av flotte boliger med god standard. Denne boligen ligger fint til på hjørnet av tunet med fine lys- og solforhold. God planløsning og med innholdsrike rom. Kort innpå:
  • 4 soverom
  • 2 bad
  • 2 stuer
  • Peis
  • Lekre bad
  • Pene parkettgulv.
  • Sentralstøvsuger
  • Garasje med elektrisk port Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål!
Gode soverom - master bedroom med tilknytning til walk in closet og eget bad

Stovnerveien 82 A, Oslo

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    3. etasje: 154,2 kvm
    Primærrom
    3. etasje: 154 kvm



    Tomt
    1369m²

    Beskrivelse av tomt
    Hagearealer vil leveres i.h.h.t. utomhusplan med matjord og ferdiggress. Her er det beregnet 250 m2 pr hus. Inngangsrepos/trapp foran ytterdør vil bli laget i samme materiale som terrasser, og i samme bredde som ytterdør, i 1 meter dybde. Naturlige hagearealer leveres maskinplanert med stedlige masser. Kjøper aksepterer her at evt. deler av utomhusarealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse. Selger vil være forpliktet til å ferdigstille dette så snart som mulig etter at all bebyggelse er fullført. Før alle arbeider på byggeområdet er ferdigstilt, vil selger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, brakker, m.m. Kjøper aksepterer at det nye eierseksjonssameiet, ved oppnevnt styre, overtar fellesarealet på vegne av alle seksjonseierne. Ved signering av denne kontrakten gir kjøper styret fullmakt til å overta fellesarealer. Kjøperen kan bare nekte overtakelse dersom det er mangler som gir rimelig grunn til å nekte overtakelse, jfr. bustadoppføringsloven § 15. Manglende ferdigstillelse av utearealer gir ikke grunn til å nekte overtakelse så fremt det frem til Eiendommen er sikker atkomst.

    Beliggenhet
    Prosjektet ligger fint til og tilbaketrukket fra vei, med nærhet butikker og turmuligheter. Det er kort vei til marka og i vinterperioden er det opplyste skiløyper til Liastua, Lillomarka og Østmarka. Ca 100 meter til lysløype. I tillegg er det gode aktivitetstilbud i området med bl.a. fine tur- og sykkelstier, slalåmbakke, golfbane, tennisbane, fotballbane (kunstgress), svømming og ridesenter. For dem som liker innendørstrening, er det flere muligheter i nærområdet - som Sats og Fresh Fitness på Kalbakken, 24 Fitness på Haugenstua, Stolt Trening på Stovner og Actic på Furuset bad. Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor alpint, basketball, fotball, friidrett, håndball, innebandy, langrenn, orientering og turn. Fra boligen er det kort vei til Stovner Idrettshall, Stovner stadion og Rommensletta. Sistnevnte har en stor idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler. Groruddalen golfklubb ligger ca 10 minutter unna med bil. På Romsås finner man badevann som Svarttjern. Grorudsatsingen har pågått siden 2007, og Områdeløft Stovner sentrum siden 2012. Stovner Senter er Groruddalens største kjøpesenter og ligger kun få minutters (ca 10 min) gange unna. Senteret har blitt oppgradert i nyere tid og utvidet med flere butikker og spisesteder. Her finner du blant annet restauranter, kafeer, klesbutikker, apotek, vinmonopol og matbutikker som Meny og Coop Extra. I tilknytning til senteret finner man også buss og T-bane. Utenfor Stovner senter åpnet Fossumparken i 2017. Her er det opparbeidet sittegrupper, basketballbane, sandvolleyballbane, treningsapparater, scene med mer. Stovner senter er et naturlig knutepunkt, og en hyggelig møteplass for folk i alle aldre. Dagligvarehandelen kan også gjøres på Kiwi Stovner som ligger ca 10 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til både Romsås og Grorud senter. Området har nærhet til flere barne- og ungdomsskoler, blant annet Stovner (1.-7. trinn), Rommen (1.-10. trinn), Haugenstua (1.-10. trinn) og Tokerud skole (8.-10. trinn). I tillegg ligger Stovner videregående skole, som har mange ulike studieretninger å velge mellom, i nærheten. Det finnes både private og kommunale barnehager i området. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Ved Stovner senter går T-banens linje 4 og 5. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner med linje 64 og 65 til Furuset. Med egen bil tar du deg enkelt ut på Østre Aker vei til E6. Det er ca 14 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 20 minutter med bil.

  • Oppvarming
    Det leveres elektriske varmekabler m/termostat leveres i gang/entre, og bad/vaskerom. Videre leveres det innvendig stålpipe og Peisovn Sargas 1 m/gulvplate klart glass.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil her normalt ligge på ca. kr. 10-15.000,- per husstand pr. år. Videre må man legge til utgifter til TV/internett, forsikringer samt normale driftsutgifter. Nye eier må også ta høyde for bl.a. elektrisitet og forsikring.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter, og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Skatteetaten fastsetter årlige kvadratmetersatser basert på kvadratmeterprisene til SSB. Satsene utgjør hhv. 25% av kvadratmeterprisen for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (øvrige boliger). Det tas forbehold om at kommunene i disse dager oppjusterer sine satser for beregning av formuesverdier og eiendomsskatt.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/102/361: 09.08.1929 - Dokumentnr: 901289 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om veg 28.02.1930 - Dokumentnr: 901435 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om benyttelse 10.09.1937 - Dokumentnr: 9646 - Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser 04.10.1955 - Dokumentnr: 12481 - Erklæring/avtale Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement 13.07.1956 - Dokumentnr: 8338 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn 26.05.1988 - Dokumentnr: 34592 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:102 Bnr:813 Byggeforbud på nærmere angitt avstand 23.08.2022 - Dokumentnr: 930103 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Nordvik Oppgjør AS Org.nr: 814 449 912 Elektronisk innsendt 17.09.1926 - Dokumentnr: 900464 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:102 Bnr:233 18.10.1974 - Dokumentnr: 20398 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:102 Bnr:813

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge på overtakelsestidspunktet. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest normalt kan foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

    Regulerings- og arealplanner
    Tomten er regulert til boligformål, er felleseid og vil naturlig bli delt på enhetene i.h.h.t. leverte tegninger.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Dokumenter

Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev