aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Espen Slorafoss og Øyvind Sægrov presenterer Toppen 5 - En flott 3-roms selveierleilighet

Lørenskog Toppen 5

Flott 3-roms leilighet med 2 bad, vestvendt terrasse på 33 kvm og garasjeplass - Selveier - Gjennomgående leilighet

 • 5 450 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 450 000
 • OMKOSTNINGER148 542
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 604 756
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 80 m²
 • ANDEL FELLESGJELD6 214
 • FELLESKOST./MND4 186
 • TOMT10 041 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 5 450 000,- (Prisantydning)
  6 214,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 456 214,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  136 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 456 214,-))
  --------------------------------------------------------
  148 542,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 604 756,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bad/vaskerom og teknisk rom.

Annet: Tilhørende sportsbod på ca 5,2 kvm i 1. etasje, samt tilhørende parkeringsplass i garasjeanlegg i kjeller på plass 59.
Visningspåmelding

Toppen 5, Viken

 • Kort fortalt
  - Flott selveierleilighet fra 2019.
  - Parkeringsplass i garasjekjeller.
  - Mulighet for elbil-lader.
  - Egen sportsbod på ca. 5,2 kvm.
  - Delvis overbygd terrasse på 33 kvm.
  - Pent opparbeidete fellesområder.
  - Umiddelbar nærhet til marka.
  - Vannbåren gulvvarme i flere rom.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - Gode vindusflater i stuen.
  - To flislagte baderom.
  - Opplegg for vaskemaskin på ett bad.
  - To gode soverom med garderobe.
  - Entre/gang med dørcalling og downlights.
  - Teknisk rom med lagringsplass.
  - Balansert ventilasjon i leiligheten.

  Entré
  Leiligheten ligger i første etasje og har trappefri adkomst via trapperom. Det er heis fra garasjeanlegget til leilighetsplan. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten, og har 1-stavs parkett på gulvet og hvitmalte vegger, noe som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene i leiligheten. Det er downlights i taket og dørcalling, og det er plass til hyller, skoskap eller andre garderobeløsninger. Det er vannbåren gulvvarme i rommet.

  Stue og kjøkken
  Leiligheten har stue og kjøkken i åpen løsning, og sammen danner de et romslig, innbydende og luftig allrom. Dette fremheves til fingerspissene med store vindusflater som sørger for godt med dagslys. Rommet har god plass til både spisestue og sofagruppe i ulike soner, og det er utgang til en romslig terrasseplatting. Stue og kjøkken har vannbåren gulvvarme.

  Kjøkkenet har en hvit, tidløs innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate med svarte fliser over benken. Det er integrert kjøl/fryseskap og innebygget stekeovn og nedfelt induksjonstopp. Ellers er det oppvaskmaskin og stål oppvaskkum.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten har to gode baderom. Begge badene har fliser på gulv og vegger, og malt tak med downlights. Det er elektriske varmekabler i gulvet. Innredningen består av heldekkende servant med underskap og speilskap med belysning. Ellers er det innfellbare dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett med glassplate på sisterne. På det ene badet er det opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to fine soverom. Begge soverommene har garderobeskap med hvite fronter. Ellers er det gode lagringsmuligheter i innvendig bod/teknisk rom og i egen sportsbod på ca. 5,2 kvm beliggende i 1. etasje.

  Uteområde
  Leiligheten har en romslig og delvis overbygd terrasseplatting på hele 33 kvm. Terrassens gode størrelse gjør at denne kan innredes med ulike soner, perfekt for både rolige stunder og lange, sosiale kvelder. Hekk og plantekasser gir skjerming til terrassen.

  Fellesområdene er pent opparbeidet med plen, trær og diverse beplantning. Ellers er det lekeplass, terrasser og felles sittegrupper på fellesområdene. Interne veier er asfalterte.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Haneborgåsen i Lørenskog kommune, rett ved markagrensa. Området har kort skolevei og nærhet til barnehager, offentlig transport og varierte servicetilbud. I tillegg er området omgitt av naturskjønne friområder, blant annet rundt Skjettenkollen. Om sommeren kan du legge turen til Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass.

  I Lørenskog sentrum, i tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter, ligger Lørenskog Hus - et flott, nyere kulturhus. Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Her er det kafé som er åpen hver dag, inkludert søndager, samt seniortreff og forskjellige aktiviteter.

  Aktivitetshuset Volt er en del av kulturhuset for ungdom fra 13 år og opp. På Volt kafé kan du kjøpe billig mat, møte venner, spille foosball, bordtennis, x-box eller bare slappe av. Kafeen har trådløst nett og ingen kjøpeplikt.

  Rett nedenfor Haneborgåsen finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm med fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året - alltid nypreppet, alltid gøy!

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby, Kiwi Fjellhamar og Meny Strømmen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog, og det er under 1 km til både Hanaborg stasjon og Lørenskog stasjon. Lokaltoget bruker 20 min til Oslo S. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 7 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo og 30 min til Oslo lufthavn.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til nye Luhr barneskole, og det er under 2 km til Fjellsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Strømmen, Mailand og Lørenskog. I tillegg er det et godt utvalg av barnehager.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse og eneboliger i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 14.06.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Konstruksjon/byggemåte:
  Bygget er bygget av betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp e,l. utvendige fasader med teglstein og panel. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass, og malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre.

  Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:
  Ser det er noen små tørkesprekker i murvegger i stue, kjøkken.

  Vi kjøpte leiligheten i 2019 og satte den i utleie med en gang gjennom utleiemegleren. Så vi har ikke bodd i leiligheten selv.
 • 1.etg: 84 kvm bra, 80 kvm p-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og bad/vaskerom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og entré. På badene er det elektriske varmekabler, mens soverommene har panelovner.

  Varmt forbruksvann kommer fra felles anlegg.

  A konto varmtvann og oppvarming. Avregnes mot faktisk forbruk
 • Fellesområdene er pent opparbeidet med plen, trær og diverse beplantning. Ellers er det lekeplass, terrasser og felles sittegrupper på fellesområdene. Interne veier er asfalterte.
 • Tilhørende parkeringsplass i garasjeanlegg i kjeller på plass 59.

  Det er klargjort for at alle parkeringsplasser kan installere ladeboks for lading av elbil. Styret fastsetter strømpris for lading. Systemet administreres gjennom Borettslad.
  Fakturering til beboere skjer gjennom Arvato Finans. Ta kontakt med styret for mer info.

  Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: BORI
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Sameiets navn er Haneborgåsen Panorama 1 Boligsameie.

  Sameiet består av 59 boligseksjoner, fordelt på tre bygg og en næringsseksjon i parkeringskjeller. Sameiet har gnr 107 og bnr 2897 i Lørenskog kommune.
  Under byggene er det etablert egen parkeringskjeller med 76 parkeringsplasser, boder og tekniske rom. 63 av plassene er tilleggsdel til leilighetene, 5 av parkeringsplassene er HC plasser i tillegg 6 gjesteparkeringsplasser, for øvrig jfr. p. 2-2. Det er etablert 1 næringsseksjon med 2 parkeringsplasser. Det er heis fra hver oppgang ned i parkeringskjeller.

  Felleskostnader økte med 25% fra 01.01.2022.

  Iht. protokoll fra ordinært årsmøte 06.04.2022:
  Årsmøtet gir styret fullmakt til å inngå avtale med Techem AS for å etablere og drifte forbruksmåling av kaldt vann i hver leilighet. Se mer info i protokollen som er vedlegg til salgsoppgaven.

  Reklamasjon om vannavrenning fra balkonger, vanninntregning og fuktutslag:
  Utbedret. Sluttbefaring sluttføres våren 2022.

  Reklamasjon på for smale gjesteparkeringsplasser m.v.:
  Fortsatt pågående sak mot utbygger.

  For mer informasjon ta kontakt med megler.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler (vedlegg til salgsoppgaven).
 • IF skadeforsikring. Polisenummer: SP2119334.3.1
 • Formuesverdi som primærbolig kr. 1 339 245 per 31.12.21.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 821 282 per 31.12.21.

  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.
 • 4 186 pr. mnd. Felleskostnader, måler varmtvann og måler oppvarming

  A konto varmtvann og oppvarming. Avregnes mot faktisk forbruk.
 • Andel fellesgjeld kr 6 214,- pr. 31.12.22.
  Andel fellesformue kr 9 542,- pr. 31.12.22.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Inkludert i felleskostnadene.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring, m.m.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.03.2019. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Selger har ikke bebodd eiendommen og dermed ikke spesifikk kunnskap om eiendommen.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2019/292948-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
  11.03.2019 21:00
  Gjensidig rett til adkomst og bruk av interne adkomstveier, lekeplass, grøntareal, gjesteparkering og sykkelparkering på hverandres eiendommer
  Bestemmelse om vedlikehold
  Overført fra: 3029-107/2897
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/293117-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  11.03.2019 21:00
  Gjensidig rett til anlegg og vedlikehold av ledninger
  Bestemmelse om overvann
  Overført fra: 3029-107/2897
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/293117-2/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  11.03.2019 21:00
  Gjensidig rett til anlegg og vedlikehold av ledninger/kabler
  Bestemmelse om telekommunikasjon
  Overført fra: 3029-107/2897
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1161353-1/200 Erklæring/avtale
  03.10.2019 21:00
  Rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2899
  Rett til å ha liggende avfallssystem
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/401982-1/200 Seksjonering
  04.04.2019 21:00
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 14
  Formål: Bolig
  Tillegsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 85/5470
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 107 Bnr. 2897 Snr. 14 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast pris kr. 32 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.500,- og visninger kr. 2.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 29.655,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kjersti Bunes
  Roger Bunes
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev