aktiv-eiendomsmegling
Nils-Erling Bleikvasslig v/Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Toppen 7!

Strøken 3-roms selveierleilighet fra 2019. Heis, stor balkong, garasjeplass med lader for elbil. Flott internbeliggenhet

 • 5 790 000
 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 790 000
 • OMKOSTNINGER156 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 946 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 85 m²
 • FELLESKOST./MND4 186
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  144 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 790 000,-))
  --------------------------------------------------------
  156 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 946 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning 2. etasje: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken. Annet: Bod i fellesareal i samme etasje som leiligheten. Kort fortalt - Lys og moderne leilighet på 85 kvm. - 3-roms fra 2019 i byggets andre etasje. - Solrik, overbygd balkong på 18 kvm. - Flott utsikt utover fellesområdene. - Barnevennlig beliggenhet nær marka. - Kort gangavstand til nyere barneskole. - Gangavstand til Lørenskog stasjonsby. - Parkering i garasje med lader for elbil. - Bygningen har heis opp til etasjene. - Innbydende entré med tilgang til bod. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Stilrent kjøkken med flere hvitevarer. - To store soverom med garderobeskap. - Flislagt bad med plass for vaskemaskin. - Balansert ventilasjon, varmegjenvinning. - Varmt forbruksvann fra felles anlegg. - Elektrisk og vannbåren oppvarming.
Veggene i entreen er malt i en behagelig, mørk farge, og det er plass for skoskap, hyller og/eller lignende.

Toppen 7, Viken

 • Entré Det er heis opp til leilighetsplan. Entreen er innbydende med enstavs parkettgulv, downlights og dørcalling. Veggene er malt i en behagelig, mørk farge, og det er plass for skoskap, hyller og/eller lignende. I tillegg har entreen direkte tilgang til en stor bod. Stue og kjøkken Leiligheten har stue og kjøkken i åpen løsning - et lyst og tiltalende rom med enstavs parkettgulv, hvitmalte vegger og god plass for møblement. Det er soner som passer naturlig for både sofagruppe og spisebord. Store vinduer slipper inn rikelig med lys på dagtid, og det er i tillegg utgang til balkong. Kjøkkenet har stilren innredning med hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med planlimt oppvaskkum. Det er montert belysning under overskapene, og det er ventilator over kokesonen. Både stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert, og det er god plass for kjøle/fryseskap. Bad/wc/vaskerom Badet har lyse fliser på gulvet, mørke fliser på veggene, gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant med hvite underskuffer, og over servanten er det montert speilskap. I tillegg har badet veggmontert toalett, samt dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og innfellbare glassdører. Soverom og garderobe Leiligheten har to store, fine soverom. Begge rommene har enstavs parkettgulv, pent malte vegger og tilhørende garderobeskap. Ellers er det gode lagringsmuligheter i innvendig bod og bod i fellesareal. Det er montert skyvedørsgarderobe i den innvendige boden. Uteområde Leiligheten har en stor balkong på 18 kvm med glassrekkverk og gode solforhold. Balkongen er overbygd og har god plass for utemøbler, grill med mer. Herfra har du fin utsikt utover fellesområdene. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenareal, trær, prydbusker og diverse beplantning. Her er det også lekeplass, terrasser og koselige, felles sittegrupper. Innkjørsel og interne veier er asfaltert.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Haneborgåsen i Lørenskog kommune, rett ved markagrensa. Området har kort skolevei og nærhet til barnehager, offentlig transport og varierte servicetilbud. I tillegg er området omgitt av naturskjønne friområder, blant annet rundt Skjettenkollen. Om sommeren kan du legge turen til Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass. I Lørenskog sentrum, i tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter, ligger Lørenskog Hus - et flott, nyere kulturhus. Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Her er det kafé som er åpen hver dag, inkludert søndager, samt seniortreff og forskjellige aktiviteter. Aktivitetshuset Volt er en del av kulturhuset for ungdom fra 13 år og opp. På Volt kafé kan du kjøpe billig mat, møte venner, spille foosball, bordtennis, x-box eller bare slappe av. Kafeen har trådløst nett og ingen kjøpeplikt. Rett nedenfor Haneborgåsen finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm med fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året - alltid nypreppet, alltid gøy! Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby, Kiwi Fjellhamar og Meny Strømmen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog, og det er under 1 km til både Hanaborg stasjon og Lørenskog stasjon. Lokaltoget bruker 20 min til Oslo S. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 7 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo og 30 min til Oslo lufthavn. Fra eiendommen er det kort gangavstand til nye Luhr barneskole, og det er under 2 km til Fjellsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Strømmen, Mailand og Lørenskog. I tillegg er det et godt utvalg av barnehager.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse og eneboliger i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt takket med papp. Yttertak er ikke besiktiget. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra årgjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med tegl samt kledd med fasadeplater. TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er avvik: Det er observert svertesopp i mykfuge. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på dette. Dette forutsettes at er i orden siden det er gitt ferdig tillatelse eller midlertidig brukstillatelse For mer detaljert informasjon se tilstandsrapport datert 30.05.2022. utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.
 • 2.etasje: BRA: 85 kvm, P-ROM: 85kvm Areal hentet fra tilstandsrapport datert 30.05.2022 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen. Følgende rom inngår i primærareal: Bad, Kjøkken/Stue, Entré, Soverom, Soverom 2
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med elektrisitet, herunder varmekabler, og vannbåren varme. Varmt forbruksvann kommer fra felles anlegg, og leiligheten har i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinning. det elektriske anlegget har selvfølgelig automatsikringer.
 • Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenareal, trær, prydbusker og diverse beplantning. Her er det også lekeplass, terrasser og koselige, felles sittegrupper. Innkjørsel og interne veier er asfaltert.
 • Det tilhører parkeringsplass i felles garasjeanlegg, og det er montert ladeboks for elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: BORI
 • Sameiet består av 59 boligseksjoner, fordelt på tre bygg og en næringsseksjon i parkeringskjeller. Sameiet har gnr. 107 og bnr. 2897 i Lørenskog Kommune. Under byggene er det etablert egen parkeringskjeller med 76 parkeringsplasser, boder og tekniske rom. 63 av plassene er tilleggsdel til leilighetene, 5 av parkeringsplassene er HC plasser i tillegg 6 gjesteparkeringsplasser, for øvrig jfr. p. 2-2. Det er etablert 1 næringsseksjon med 2 parkeringsplasser. Det er heis fra hver oppgang ned i parkeringskjeller. - Felleskostnader økte med 25% 1. januar 2022. Reklamasjon om vannavrenning fra balkonger, vanninntregning og fuktutslag: - Utbedret. Sluttbefaring sluttføres våren 2022. Reklamasjon på for smale gjesteparkeringsplasser m.v.: - Fortsatt pågående sak mot utbygger. For mer informasjon ta kontakt med megler.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: SP2119334.3.1
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 231 163 per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 432 185 per
 • 4 186 pr. mnd. Felleskostnader, Måler varmtvann og måler oppvarming
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • - Felleskostnader - TV og Internett - Forsikringer
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse 13.03.2020. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 107 Bnr. 2897 Snr. 41 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Avtalt provisjon 0,8% Markedsføring kr. 19000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 2 500,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eirik Berger Hansen
  Emelie Elisabeth Enander
Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev