aktiv-eiendomsmegling

Løten Alv Kjøsveg 6A

Pen og lettstelt 2-roms leilighet i 1.etasje med god planløsning og romslig uteplass.

 • 1 900 000
 • BRA 47 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING1 900 000
 • OMKOSTNINGER59 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 959 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 001
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 47 m²
 • FELLESKOST./MND821
 • TOMT3 200 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 1 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,-))
  --------------------------------------------------------
  59 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 959 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere denne hyggelige 2-roms leiligheten med sentral beliggenhet i Løten like ved Bergumfeltet. Leiligheten ligger på bakkeplan og er en lettstelt leilighet med en god og brukervennlig planløsning. Leiligheten inneholder bl.a gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, ett soverom og bad. Her bor du på et rolig og veletablert boligfelt kun ca. 1,5 km fra Løten sentrum. Velkommen til en hyggelig visning!

Merk deg dette:

Leilighet i 1.etasje
Romslig terrasse
Kort avstand til Løten Sentrum
Fine turområder
Alt på en flate

Velkommen til hyggelig visning!

Alv Kjøsveg 6A, Innlandet

 • Velkommen
  Enkel adkomst til leiligheten via felles overbygget. Du ønskes velkommen inn i en lys og romslig gang med omkledningsmuligheter.

  Stue
  Lys stue med plass til sofagruppe og tv-møblement. Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse. Peisovn til kalde dager på den ene siden av rommet. Utgang til terrassen.

  KjøkkenKjøkken i åpen løsning med stuen. Innredningen består av over- og underskap med laminerte skrog og glatte hvite fronter. Plass til frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

  Bad
  Bad med våtromsbelegg på vegger og belegg på gulv med elektriske varmekabler. Baderomsinnredning med profilerte fronter, laminerte benkeplater med nedfelt servant. Speil og lyspunkt. Badet er utstyrt med dusjnisje av glassbyggerstein, dusjdør og veggehengt dusjbatteri.

  Soverom
  Leilighetens soverom er romslig med innredningsmuligheter for dobbeltseng og nattbord. I tillegg stor skyvedørsgarderobe.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Leiligheten ligger i et etablert område på Bergumfeltet i Løten. Ca. 1,5 km til Løten sentrum og flere servicefasiliteter som butikker, bankfilial, postkontor m.m.
  Det er kort veg til mange fine tur-og rekreasjonsområder. Mosjømarka er et ypperlig tur- og opplevelsesterreng med en rekke stier og kulturminner. Området byr på mye åpen furuskog og en rekke myrer og tjern. Rondanestien passerer gjennom østre del av Mosjømarka. Ved Rokosjøen har du tilgang til flere flotte badeplasser, blant annet Havrebekkvika og Kølbua.
  Det er kun ca. 25 minutter til Budor, et populært og snøsikkert vintersportssted med alpinbakker, og milevis med skiløyper oppkjørte skiløyper.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken As.

  Taktekking av betongtakstein. Undertak av sutaksplater. Utvendige fasader med bordkledning. Saltak konstruksjon av prefabrikkerte W-takstoler.
  Malt ytterdør i tett utførelse. Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeåret. Inngangsparti med konstruksjoner og spaltegulv av treverk. Terrasse med konstruksjoner, spaltegulv, rekkverk og håndlist av treverk.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2
  (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Utvendig taktekking: Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde.
  Utvendig nedløp og beslag: Takrenner har punktvise lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp og beslag. Vurderinger basert på alder. TG2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid på renner/nedløp og beslag er oppbrukt.
  Utvendig veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng.
  Utvendig vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass. Karmene i vinduet er slitte og det er sprekker i trevirket.
  Utvendig dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av
  enkelte glass. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
  Innvendig overflater: Overflatene har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er påvist bom/hullyd i en gulvflis.

  Innvendig radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad.
  Innvendig pipe og ildsted: Det er vanskelig tilkomst til sotluke.
  Innvendig dører: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Det er påvist avvik som tilsier det bær foretas tiltak på enkelte dører.
  Våtrom. Overflater vegger og himling på bad og toalettrom: Det er montert vinduer eller dører i våtsonen.
  Det er påvist mindre riss i våtromsbelegg i innvendig hjørne i dusjsonen.
  Våtrom. Overflater på gulv på bad og toalettrom: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrom hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunkt.
  Sluk, membran og tettesjikt på bad og toalettrom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er fare for fukt i konstruksjoner. Med ikke fagmessig utførelse gjelder at belegget er
  avsluttet innenfor klemringen. Det er derfor uklart som det er en tilfredsstillende tett overgangen mellom klemring/pakning og belegget.

  Våtrom. Sanitærutstyr og innredning: Bad/toalettrom. Det er påvist skader på innredning.
  Våtrom. Ventilasjon. Bad/toalettrom. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Overflater og innredning. Kjøkken. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.
  Tekniske installasjoner: Vannledninger. Det er irr på rør. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i rør-
  system.
  Tekniske installasjoner. Varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av
  varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tekniske installasjoner: Elektrisk anlegg. Tre-faset elektrisk anlegg. Sikringsskap med strømmåler, hovedsikring 3x40A, 2 jordfeilbrytere og
  automatsikringer for 7 kurser.
  Tomteforhold: Byggegrunn. Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.
  Tomteforhold: Grunnmur og fundamenter. Grunnmuren har sprekkdannelser. Isolerte grunnmurselementer er ikke tilfredsstillende tildekket ut ifra krav til brannsikring.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig. Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konstruksjonene har omfattende skjevheter. Oppkanten til døren er for liten. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
  Tomteforhold. Terrengforhold. Terreng faller inn mot bygning. Avvikene er påvist på fremsiden av boligen.
  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Total: Bra / P-rom - 47 m² / 47 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, stue, kjøkken, bad/toalettrom og et soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • • Termostatstyrte elektriske varmekabler på badet.
  • Elektriske panelovner på enkelte rom.
 • Felles eiertomt for eierseksjonssameiet t på ca. 3200 m². Tomten er opparbeidet med plen og litt busker og trær. Innkjøringen og gårdsplassen er gruset.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på felles tomten. Øvrig parkering langs gaten etter gjeldende bestemmelser.
 • Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • OBOS Innlandet - sameier og frittstående borettslag.
  Tlf: 22 86 55 00
 • Eiendommen (også kalt eierseksjonen) er en del av Eierseksjonssameiet Alv Kjøsveg 2/4/6 (org.nr. 987 101 164). Sameiet består av 14 boligseksjoner og salgsobjektet har en seksjonsbrøk lik 1/14. Det er utarbeidet vedtekter for sameiet. Det er ikke kjent om det er utarbeidet husordensregler for sameiet.
  Sameiet hadde i 2020 et positivt årsresultat på kr 21.255,-. Arbeidskapitalen var per 31.12.2021 på kr 120.221,-og viser borettslagets likviditet.
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Det foreligger ingen restriksjoner på dyrehold i sameiet. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre sameiere.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg Forsikring, med polisenummer 6599247. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr. 456.103,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1.641.970,- per 31.12.2020
 • Per 06.09.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 821,-. Disse inkluderer forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, bygningsforsikring og enkelte driftskostnader
 • Andel fellesgjeld kr 0,- pr. 06.09.2022
  Andel fellesformue kr 8 287,- pr. 31.12.2021
 • Det er per 06.09.22 ingen lån registrert for selskapet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 2.138,-.
  Forbruk vann: Kr 31,41 per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 39,37 per kubikk.
  Renovasjon: Kr 2.838,- (80-liters beholder).
  Eiendomsskatt: Kr 2.341,-

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. I tillegg påløper en årlig kostnad til Bergum Vel på kr 400,-.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for Alv Kjøsvei 6 (snr. 9, 10, 13 og 14) i 2002. Det ble i denne anmerket mangler i forhold til utvendige arbeider på grunnarbeider (i såing og bærelag veier), utvendig platting leilighet A og C og samlebygg for søppelkasser. Det er uvisst hvorvidt dette er ferdigstilt.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2011 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2031.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:

  Dagboknr. 3033-2, tinglyst den 04.03.2002. Gjelder pliktig medlemskap i velforening m.v.
  Dagboknr. 3022-1, tinglyst den 04.03.2002. Gjelder seksjonering.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Bergum Felt I, fra 2000. Reguleringsformål for eiendommen er boliger, felles parkeringsareal, felles lekeareal og frisiktsone. Eiendommen omfattes også av reguleringsplan for Bergum 1, fra 1980. Reguleringsformål for eiendommen er industri.

  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Løten kommune (2015-2026), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, parkering, friområde og næringsvirksomhet.
 • Gnr. 196 Bnr. 357 Snr. 9 i Løten kommune
 • Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Pkt.10. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse /garasje/tak/fasade?
  - Ja. Terrasse er skakk og bør sjekkes opp.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 2,25 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bente Åsgård
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev