aktiv-eiendomsmegling

Løten Lemenet 19

Innholdsrik familiehytte med flott beliggenhet på Ruskåsen - Helårsveg - Tre soverom - Hems

 • 3 150 000
 • BRA 69 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 150 000
 • OMKOSTNINGER98 792
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 248 792
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 002
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 66 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 000 m²
 • EIERFORM TOMTPunktfestetomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-))
  3 900,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  --------------------------------------------------------
  98 792,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 248 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Fritidsboligen inneholder:

1. etasje: Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, tre soverom og bod.

Fritidsboligen inneholder også hems med adkomst via stige fra gang.

Lemenet 19, Innlandet

 • Velkommen inn
  Du ønskes velkommen inn til vindfang via et overbygget inngangsparti. Her er det behagelig varme i gulvet og plass til å sette fra seg sko og henge ifra seg yttertøy.

  Stue
  Romslig og takhøy stue med åpen kjøkkenløsning. Møbleringsvennlig planløsning med god plass til flere sittegrupper. Flere vindusflater gir godt med naturlig lys. I rommet er det installert en peisovn som bidrar godt med varme. Fra stuen er det utgang til sørvendt takoverbygd terrasse. Her ute er det god plass til sittegrupper.

  Kjøkken
  Moderne hyttekjøkken fra 2020. Kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, underskap, overskap, skuffer, profilerte fronter og oppvaskkum. Integrerte hvitevarer i form av komfyr og platetopp. Komfyrvakt over platetopp.

  Bad
  Baderomsinnredning består av servant med underskap og overhengt speil, gulvmontert toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og stråleovn over dør.

  Soverom
  Hytta har tre soverom og en hems.

  Gulvflater med lakkert furugulv. Overflater med laftet tre og panel. Himlinger med panel.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Fritidsboligen ligger i et attraktiv hytteområde på Ruskåsen/Budor. Budor er kjent for å være et svært snøsikkert område. Er du glad i vintersportsaktiviteter- og friluftsliv, er dette et ypperlig valg. Det er kort veg til nypreparerte løyper som slynger seg over 300 km i skjønne naturomgivelser på Hedmarksvidda. Budor alpintanelgg har flere nedfarter og passer for alle aldre. På sommerstid er det fine muligheter for sykkel- og fotturer i flott innlandsterreng. Området byr og på rikelig med jakt og fiskemuligheter.

  Det er ca 2 km til Budor Gjestegård med cafe/restaurant. Her får du servert god og kortreist mat. For påfylling av proviant er Joker Brenneriroa nærmeste dagligvarebutikk. Budor ligger ca 1,5 times kjøretur fra Oslo.

  For ytterligere informasjon om destinasjon Budor, se www.visitbudor.no.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Tom Inge Jahnsen.

  Fritidsbolig fra 2002, antatt tilbygget i 2006 jamført opplysninger fra tidligere salgsprospekt. Byggegrunn antatt med morenemasser. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt grunnmur for hoveddelen. Tilbygd del med åpen fundamentering på støpte punktfundamenter direkte på terreng. Saltak, utført som sperretakkonstruksjon i tre. Isolert med mineralull. Undertak med OSB-plater. Ventilering gjennom raft. Fluenetting i luftespalte. Overbygget takkonstruksjon over terrasse. Sperretakkonstruksjon. Undertaksduk. Understøttet med tresøyler. Takflatene på hoveddelen er tekket med torv. Takflatene på overbygd terrasse er utført med tretekking. Fotbeslag av lakkert stål på pipe. Tretakrenner. Boligyttervegger i laftete tømmervegger på hoveddel. Boligyttervegger av bindingsverkskonstruksjon, isolert med mineralull, på tilbygg. Yttervegger er kledd med stående villmarkspanel. Kledningen fremstår med etablert lufting. Kledningen er i følge eiers opplysninger, sist overflatebehandlet i 2019/2020. Koblede glassrammer med 1+1 lags glass, antatt fra byggeår. Malt hovedytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Malt terrassedør i tre med 2-lags isolerglass, fra byggeår. Adkomst til overbygget terrasse fra stue. Fundamentert på stripefundament av betong. Impregnerte gulvkonstruksjoner. Utført med impregnert gulv, beiset/malt tett rekkverk. Areal på ca. 16 m² ved stue.

  Inntilbygget bod/utedo på fasade mot øst, antatt fra byggeår. Ukjent fundamentering, antatt bjelker lagt på terreng. Gulvflater med treverk. Uisolerte yttervegger av tre, med stående villmarkspanel. Pulttakkonstruksjon, med antatt tidligere tekking med torv. Enkel plassbygd tredør.

  Inntilbygget vedskjul på fasade mot øst. Ukjent fundamentering, antatt bjelker lagt på terreng. Gulvflater med treverk. Uisolerte yttervegger av tre, med liggende kledning. Pulttakkonsruksjon med tekking av pappshingel. Enkel plassbygd tredør.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Vedskjul: Taktekkingen er ikke ferdigstilt. Ingen takrenner eller andre former for sikker avrenning fra tak. Vedskjulet fremstår uferdig, uten nødvendige beslag, avslutninger, hjørnebord, etc.
  - Krypkjeller: Lave krypehøyder, kryperom med begrenset inspeksjonsmulighet.
  - Bad/vaskerom: Det er uegnede materialer i våtsoner. Panel/tømmer-vegg i våtsone.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Terrassedør: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
  - Gulvflater - vindfang: Observert bom i enkelte fliser. Varmekabler virket ikke ved befaringstidspunktet.
  - Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  - Bad/vaskerom: Det er vindu/dør med ikke-fuktbestandige materialer i dusjsonen, løsningen er uegnet. Våtrommet mangler tilluftsventilering.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Takkonstruksjon/Loft: Observert råteskader enkelte plasser på undertaksplater og i vindskier. Gesimsbord mangler i gavl på tilbygg mot nord.
  - Bod/utedo: Mangler taktekking. Konstruksjonen har skjevheter. Utvendig panel går ned i terreng.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 69 m² / P-rom: 66 m² / S-rom: 3 m²
  Hems: Ikke målbart areal

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og tre soverom.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Bod.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedfyring:
  - Peisovn i stue

  Elektrisk:
  - Panelovner
  - Elektriske varmekabler i gangen
 • Tomten er opparbeidet med pukk rundt bygningskroppen, ellers naturlig vegetasjon. Gruset innkjøring og parkering til eiendommen.

  Tomten er i matrikkelen registrert som et punktfeste, mens festekontrakten tilsier et areal på 1.000 m² (grunnlag for beregning av festeavgift). Ved en eventuelle oppmåling/innløsning kan festekontraktens tomtebeskrivelse bli benyttet som forslag/utgangspunkt for utforming av tomt. Bebyggelsen må uansett plasseres slik at festepunktet kommer innenfor grunnmuren for hovedbygget.

  Bortfester er Løiten Almenning. Det er etablert festekontrakt for 40 år med rett til fornyelse, gjeldende fra og med 01.01.2002. Årlig festeavgift utgjør kr 4.097,-. Årlig serviceavgift utgjør kr 0,-. Serviceavgift kan bli innført ved tilføring av ytterligere infrastruktur fra bortfester. Festeavgiften reguleres hvert 10. år. Neste regulering av festeavgiften vil skje 31.12.2031 i henhold til endringer i konsumprisindeksen.

  Det er ikke mulighet for innløsning av tomten. Bortfester har forkjøpsrett, men denne vil ikke bli benyttet ved denne overdragelse. Gebyr for overføring av festekontrakten er kr 3.900,-. Denne betales av kjøper.

  Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at ved utløp/forlengelse av festeforholdet etter tomtefestelovens § 33, kan bortfester kreve at den årlige festeavgiften blir regulert en gang (såkalt engangsløft) slik at den svarer til 2 prosent av tomteverdien, med fradrag for verdiøkning som festeren har tilført tomten.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Adkomst via almenningens vegnett. Det betales bombillett med kr 75,- per passering (prisene kan variere avhengig av sesong). Alternativt kan man løse årskort til kr 1.375,-. Eller kr 2.100 for to biler.Prisene gjelder for 2022. For ytterligere informasjon vedrørende abonnement m.m., se loitenalmenning.no. Iflg festekontrakt gis det rett for festeren å benytte veg for å komme til sin eiendom.

  Eiendommen har vannforsyning fra brønn/sisterne med naturlig infiltrasjon.

  Privat avløp til tett tank på ca 6 kubikk.
 • Formuesverdi kr 169 270 per 31.12.2020
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Tømming av tett tank: Kr 587,50 per kubikk.
  Fritidsrenovasjon: Kr 1.537,50.
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 124,25.
  Eiendomsskatt: kr 3.277,-.

  Tømt tett tank beregnes/avregnes per kubikk. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", ''Tomten'' og ''Vei/vann/avløp'', påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Nåværende eier betaler kr 3.500,- per år for snøbrøyting av innkjørsel og parkering. Tjenesten er valgfri.
 • Det ble utstedt ferdigattest for fritidsbolig i 2004 og ferdigattest for tilbygget i 2022.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2017, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2037.

  Feiing og tilsyn blir utført i løpet av 2023. Peisovnen i hytta erfra 2020. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Tinglyst festekontrakt (se også punktet "Tomten"). Bortfester/grunneier har bla. 1. prioritets panterett for forfalt festeavgift.

  Kopi av festekontrakten er vedlagt i salgsoppgaven og alle interessenter plikter å gjøre seg kjent med denne. Eventuelle øvrige dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Felt L og M, Budor nord, fra 2002. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse.

  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Løten kommune 2015-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse, nåværende.
 • Gnr. 273 Bnr. 220 Fnr. 792 i Løten kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  ''nytt røranlegg til bad, kjøkken. utført av faglært v/ Palerud. Tettesjikt/membran/sluk bleoppgradert/fornyet med linoleum.''
  ''ny terrasse. utført av faglært v/ Tømrer K. Bjørnstad og ufaglært/egeninnsats/dugnad.''
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,59 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hildegunn Molvær
  Svein Bauge
Karl Kristian Fjeld

Megler

Karl Kristian Fjeld

45 02 41 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev