aktiv-eiendomsmegling

Løten Ole Dyrengsveg 19

Nyere og lekker enebolig i rekke over to plan med attraktiv beliggenhet i Løten - Flotte uteplasser - Carport!

 • 3 700 000
 • BRA 126 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING3 700 000
 • OMKOSTNINGER108 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 808 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 126 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 090 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 700 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  108 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 808 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Ole Dyrengsveg 19!

Vi har gleden av å presentere denne lekre boligen med attraktiv beliggenhet på etablert boligfelt i Løten. Boligen er oppført i 2020 over to plan og har en moderne standard med tidsriktige farge- og materialvalg. I 1.etasje finner du entré, trapperom, flislagt bad og fire soverom. Boligens kjøkken, stue og vaskerom ligger i 2.etasje. Her bor man fint til med kort avstand til barnehager, skoler og til Løten sentrum med de nødvendige fasiliteter.

Merk deg dette:
• Tiltalende og lettstelt bolig over to plan
• Fire soverom i 1.etasje
• Takterrasse og terrasse på bakkeplan
• Carport og utebod
• Rolig og fin beliggenhet

Velkommen til en hyggelig visning!


Boligens innhold:
1.etasje: Entré, trapperom, bad og fire soverom.
2.etasje: Trapperom, stue, kjøkken og vaskerom.

Med boligen følger også utvendig bod i fellesanlegg og carport.

Ole Dyrengsveg 19, Innlandet

 • Velkommen
  Gruset innkjøring og gårdsplass tar deg til boligen. Overbygd inngangsparti på bakkeplan tar deg inn til en åpen og luftig entré hvor det er omkledningsmuligheter for yttertøy og sko i praktisk skyvedørsgarderobe.

  Stue
  Stor og møbleringsvennlig stue med plass til TV-møblement og stor sofagruppe. Peisovn sentralt plassert i rommet. Fra stuen er det utgang til takterrasse hvor det er god plass til utemøblement.

  Kjøkken
  Stilrent kjøkken med innredning bestående av over-, under- og høyskap med glatte fronter. Laminert benkeplate med kum og ett-greps blandebatteri. Integrert kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Det er avsatt plass til spisebord.

  Soverom
  Boligen har fire romslige og fine soverom, alle i 1.etasje. Det er god plass til seng, nattbord og oppbevaringsmøbel. Hovedsoverommet har utgang til terrasse.

  Bad og vaskerom
  Pent, flislagt bad i 1.etasje med elektriske varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen består av skuffer og skap, nedfelt servant og speil med lys. Veggmontert toalett, badekar og dusj med veggmontert dusjbatteri.

  Boligen har separat vaskerom i 2.etasje med baderomsplater på veggene og belegg på gulvet med elektriske varmekabler. Rommet er utstyrt med servant, toalett og opplegg for vaskemaskin.

  *Se pkt. ''ferdigattest/midlertidig brukstillatelse''.
 • Eiendommen ligger ca. 1 km fra Løten sentrum som kan by på blant annet flere servicefasiliteter som butikker, bankfifal, postkontor m.m. Barnevennlig område med kort avstand til barnehage og skole. Ca. 100 m til Skogly barnehage og ca. 800 m til Revehiet barnehage. For de litt eldre barna er det ca. 2 km til Østvang oppvekstsenter og ca. 1 km til Løten ungdomsskole.

  Løten Nærstasjon er en svært hyggelig og populær kafé som er blitt et samlingspunkt for lokalbefolkningen. På rådhuset finner man kino med flere ukentlige filmvisninger.

  Videre kan Løten kommune by på en rekke friluftsmuligheter. Om vinteren er Budor, som ligger ca. 18 km fra boligen, et populært sted med milevis av oppkjørte skiløyper. Her er det også et lite alpinanlegg hvor store og små kan leke seg i snøen. Rokosjøen er svært attraktivt om sommeren med flotte bademuligheter og sandvolleyballbane.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Rune Kirkerud ved Icon Takst AS.

  Rekkehus oppført i 2020. Det er ukjent byggegrunn, men kjent at det er morenemasser i grunnen i nærområdet. Drenering i henhold til byggeår utført med opparbeidede drenerende masser og drensrør. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer og støpt dekke. Veggene har bindingsverkskonstruksjon og liggende bordkledning. Takkonstruksjon med pulttak, W-takstoler i tre og duk som undertak. Taktekkingen er av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass, produsert i 2019.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. (Ikke observert stakeluke på rør).

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Utvendige dører: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er ikke beslag under terrassedør i 1.etasje.
  - Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med «høy» aktsomhetsgrad.
  - Innvendige dører: Dør til baderom går i karmen.
  - Sanitærutstyr og innredning - Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Ingen synlig dreneringsspalte på vegg under toalett. Ukjent om det er innebygget lekkasjesikring.
  - Ventilasjon: Det er 2 stk varsler på anlegget.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Vannledninger: Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Total: Bra / P-rom - 126 m² / 126 m².
  1.etasje: Bra / P-rom - 70 m² / 70 m².
  2.etasje: Bra / P-rom - 56 m² / 56 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Entré, trapperom, bad og fire soverom.
  2.etasje: Trapperom, stue, kjøkken og vaskerom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske varmekabler på bad og vaskerom.
  Elektriske varmekabler i entrè
  Elektriske panelovner på enkelte rom.
  Peisovn i stuen.
 • Felles eiertomt for sameiet på ca. 1 090 m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og gårdsplass samt plenarealer.

  I tinglyst seksjoneringsbegjæring er hele tomten definert som fellesareal for sameiet. I følge dagens bruk disponerer hver seksjon hver sin del av tomten som hage. Salgsobjektet disponerer noe tomt foran boligen og hageområde på baksiden, ut for egen bolig. På baksiden av boligen er det gressplen. Det gjøres oppmerksom på at ovennevnte bruk/disponering ikke er tinglyst. Dette må i så fall gjøres ved reseksjonering, slik at hver seksjon tildeles andel av fellestomt som tilleggsdel i grunn (krever oppmåling av tomtedeler).

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I carport tilknyttet boligen.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Eierseksjonen er en del av et sameie bestående av totalt 3 eierseksjoner. Det er ikke organisert noen formell drift rundt sameiet. Det innbetales ikke felleskostnader til sameiet, da hver eierseksjon svarer for sine driftsutgifter alene. Det er ikke kjent om det er utarbeidet vedtekter eller husordensregler for sameiet. Eierseksjonene i sameiet har likevel anledning til å gå sammen og organisere å etablere et mer formelt sameie, herunder også å legge opp til innkreving av felleskostnader for å dekke felles drift og interesser.

  Det ble utarbeidet vedtekter i forbindelse med seksjonering. Dokumentet kan bes tilsendt på forespørsel til megler.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 7.150,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen/seksjonen ikke var bebodd i hele 2021. Det må derfor påregnes en økning i kommunale avgifter fremover som følge av økt bruk av eiendommen/seksjonen.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 2.138,-.
  Forbruk vann: Kr 31,41 per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 39,37 per kubikk.
  Renovasjon: Kr 4.650,- (140-liters beholder).
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 537,-.
  Eiendomsskatt: Kr 6.652,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for tre eneboliger i kjede i 2020.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger av 2.etasje er deler av vaskerom definert som bod. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel), men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport.

  Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Feiing ble utført siste gang i 2020. Tilsyn ble sist gang utført i 2019, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2003, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2023.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Det er ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.

  Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 1452673, den 04.12.2019.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for "Del av Berg Vestre", fra 2006. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Kommuneplanens arealdel 2015-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse/nåværende. Det gjøres oppmerksom på at nabotomten i vest er under utbygging av boliger og det må påregnes noe byggestøy i byggeperioden.
 • Gnr. 196 Bnr. 415 Snr. 2 i Løten kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,0 % av salgssummen, minimum kr 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- éngangsbeløp), markedspakke (kr 17.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Alexander Ødegaard
  Trine Veiby Libekk
Mattis Barmoen Andersen

Megler

Mattis Barmoen Andersen

91 51 33 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev