aktiv-eiendomsmegling
Fasade

Lekker og nyrenovert enebolig på familievennlig boligfelt - to kjøkken - seks soverom - to bad - to stuer

 • 5 390 000
 • BRA 178 m²
 • PRISANTYDNING5 390 000
 • OMKOSTNINGER150 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 540 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 988
 • AREALP-rom 171 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT763 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-))
  --------------------------------------------------------
  150 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 540 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Eneboligen inneholder:
1. etasje: Gang, stue, kjøkken, to soverom og bad.
2. etasje: stue, fire soverom, gang, wc og bad.

Frittliggende uthus består av bod på ca 10 kvm.
Fasade

Slåttvegen 45, Innlandet

 • Du ønskes velkommen i romslig entre med god plass til garderobeløsning for sko og yttertøy.

  Stor møbleringsvennlig stue med plass til nødvendige sittegrupper. Fint og tidsriktig materialvalg bidrar til en moderne bo-atmosføre. Store vindusflater bidrar godt med naturlig lys. Fra stuene r det utgang til vestvendt terrasse.

  Kjøkken i åpen løsning til stuen. Kjøkkeninnredning fra Ikea med over- og underskap. Sorte profilerte fronter. Det er integrerte komfyr og vaskemaskin. Avsatt plass til innebygget kjøleskap.

  Bad - 1. etasje
  Romslig bad fra 2022. Flislagt gulv og delvis flislagt vegger, panel av børstet furu på veggene og i himling. Termostatstyrte varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning består av dusjkabinett, vegghengt servant med underskap, speil og gulvmontert toalett.

  Badet i kjelleren har flislagt gulv og børstet furupanel på veggene. Termostatstyrte varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen består av dusjkabinett og servant med underskap. Separat toalettrom ved badet i kjelleren.

  Eneboligen har seks soverom hvorav to er plassert i 1. etasje og fire ligger i kjelleren. Alle soverommene har god plass til seng, oppbevaringmøbel og evt skrivepult.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger barnevennlig til i et rolig og etablert boligområde på Bergumfeltet. Her bor du i en lite traffikert blindveg ca. 2 km fra Løten sentrum, hvor du finner alt du trenger i hverdagen. Det er gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole.

  Løten kommune kan by på en rekke kultur- og friluftsmuligheter. Om vinteren er Budor, som ligger ca. 18 km fra boligen, et populært sted med milevis av oppkjørte skiløyper. Her er det også et lite alpinanlegg hvor store og små kan leke seg i snøen. Rokosjøen er svært attraktivt om sommeren med flotte bademuligheter og sandvolleyballbane.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Hamar-Takst v/ Erik-Andre Brodersen.

  Enebolig opprinnelig oppført i 1988 over 1. etasje og kjeller. Jord og morenemasser.
  Drenering utført med drensslanger av palst. Støpte fundamenter og Leca grunnmur. 2022: Grunnmur er isolert utvendig med termodren plater, under terreng. Offentlig vann og avløp, via private stikkledninger. Plastrør fra byggeår. Valmet takkonstruksjon i tre, utført med
  prefabrikkerte w- takstoler. Undertak med sutakplater. Lufting av kaldtloft via raft. Taket
  er tekket med dobbelkrummet betongtaksten. Takrenner, nedløp og beslag i svart metall.
  2022: Deler av undertaket er nytt. Nye sløyfer og lekter. Yttervegger er utført med trebindingsvek, kledd utvendig med stående panel i beiset utførelse. Vindsperre med asfaltplater og Isola Tyvec. 2022: Ny utvendig kledning. Ny Tyvec. Vinduer med 2- lags isolerglass. Svartlakkerte vinduskarmer. 2 stk svartlakkerte tredører. Utgang fra stue til terrasse på ca. 25m2. Spaltegulv med impregnerte terrassebord. Glasssrekkverk til kortside uten trapp er bestilt, og vil være montert til overtakelsen. Platting med impregnert tretrapp. Platting manglet rekkverk ved befaringen. Støpt gulv i kjeller. Etasjeskille er utført med
  trebjelkelag. Boligen har gulvflater med laminat og keramiske. Veggflater med malte plater og keramiske fliser. Mdf panelbord i himling. Murt elementpipe. Pusset og malt inne, pipebeslag over tak. 2022: Nytt pipebeslag. Kjeller under boligen. Vegger i kjeller er foret
  ut og kledd med treverk. 2022: Vegger er foret ut og kledd innvendig. Malt tretrapp mellom etasjene. Formpressa og speilfyllings innerdører i svartmalt utførelse.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Radon: Det er ikke foretatt radonmåling og bygget er ikke utført med radonsperre.
  Innvendige trapper: Åpning mellom trinn og rekkerk er større enn dagens krav tilsier.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Total - BRA 178m² / P-Rom 171m² / S-Rom 7m²
  1. etasje - BRA 96 m² / P-Rom 96m²
  Kjeller: BRA 82m² / P-Rom 75m² / S-Rom 7m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Gang, stue, kjøkken, to soverom og bad.
  Kjeller: Stue, fire soverom, gang, kjøkken, toalett og bad.

  Følgende rom inngår i sekundærrom:
  Kjeller: Walk in closet

  I tillegg er det oppført en frittstående bod på ca 10m² på eiendommen.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk:
  - Termostatstyrte varmekabler på badene
  - Elektrisk gulvsvarme(folie) på alle gulv bortsett fra soverommene og badene.
 • Eiertomt på ca. 762m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjøres/biloppstillingsplass og hage med gressplen.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 2.137,5.
  Forbruk vann og kloakk: Kr 67,89 per kubikk.
  Renovasjon(80L beholer): Kr 2.837,5.
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 742,5.
  Eiendomsskatt(2021): 5.401 kr ,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og , påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Det betales ca 400,- per år for medlemskap i Bergum Vel.
 • Det er utstedt midlertidig brukstillatelse i 1988 og ferdigattest i 1990 for enebolig.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er hele kjelleren definert som sekundærrom (vaskerom, mat, hobby, sport/redskap og disponibelt). Kjelleren er i dag innredet med gang, to stuer, to soverom, bad, kjøkken og to bodrom. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal og rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel). Rommene er likevel inntatt som primærrom/-areal i takstrapport. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Selger har per salgsoppgavedato sendt inn søknad om bruksendring av kjelleren. Ta kontakt med megler vedrørende mer informasjon om dette.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 106772, tinglyst den 26.10.1987. Gjelder bestemmelse om vann-/kloakkledning og gjerde..

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Bergum 2, fra 1983. Reguleringsformål for eiendommen er boliger og gang-/sykkelvei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Løten kommune (2015-2026), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og friområde.
 • Gnr. 196 Bnr. 292 i Løten kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 37.500 av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Erik Schjerpen Aspen
Karl Kristian Fjeld

Megler

Karl Kristian Fjeld

45 02 41 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev