aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne flotte 3-roms leiligheten i populære Tiurvegen på Løvenstad.

Smakfullt oppusset 3-roms med gjennomgående, smart romløsning, lekkert bad og innglasset balkong med utsikt. P-plass.

 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 747 260
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 969
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 72 m²
 • ANDEL FELLESGJELD230 684
 • FELLESKOST./MND5 195
 • TOMT47 153 m²
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • 3 500 000,- (Prisantydning)
  230 684,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 730 684,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 747 260,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
- Nyere oppusset 3-roms.
- Innglasset balkong med utsikt.
- Utendørs parkeringsplass.
- Mulighet for elbil-lading.
- Gjennomgående planløsning.
- Stue med utgang balkong.
- Spisestue tilknyttet kjøkken.
- Kjøkkeninnredning ny i 2021.
- Lekkert, romslig bad/wc/vaskerom.
- Bad ombygd/oppgradert i 2020/21.
- Entré med plass til garderobe.
- To fine soverom, ligger adskilt.
- Skyvedørsgarderobe i ett soverom.
- Disponibel bod og skap i kjeller.
- Varmtvann fra felles bereder.

Planløsning
3. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken/spisestue og 2 soverom.
Annet: Innglasset balkong, bod i kjeller og liten kjølebod i kjeller.
Tv-stuen har godt lysinnslipp fra stort vindu og dør ut til den innglassede balkongen, og dagslyset suppleres av velplasserte downlights i himling.

Tiurvegen 5D, Viken

 • Entré
  Leilighetens entré ligger mellom tv-stuen og spisestuen/kjøkkenet, med god kontakt til begge rom. Gulvet har berryalloc klikkvinylgulv som er lagt sømløst mellom rommene, veggene er malt i tilnærmet sort farge. Overflatene ble oppgradert i 2021. I entreen er det plass til kommode, skap og skokommode, og ved inngangsdøren er det dørcalling.

  Stue
  Leiligheten har en gjennomgående, tiltalende stue med tv-stue i den ene delen av rommet og spisestue i den andre. Kjøkkenet ligger sentrert, med åpen løsning mot spisestuen. Tv-stuen har godt lysinnslipp fra stort vindu og dør ut til den innglassede balkongen, og dagslyset suppleres av velplasserte downlights i himling. Rommet har berryalloc klikkvinylgulv som ligner enstavs parkett, og slette vegger malt i mørkegrått med listefri overgang til himling.

  Spisestue/kjøkken
  Spisestuen ligger sørøstvendt og har vinduer med utsikt mot skogen. Rommet er malt i lys farge, har én vegg med fototapet og samme, stilige gulv som stuen. Det er god plass til å spisebord, og med åpen løsning til kjøkkenet blir det et hyggelig rom for både matlaging og måltider.

  Kjøkkeninnredning var ny i 2021 og har U-form som gir god arbeidsflyt med alt tilgjengelig i en armlengdes avstand. Innredningen er takhøy, har hvite profilerte fronter, grå laminatbenkeplater og vitrineskap med belysning. Oppvaskkummen er underlimt, i sort kompositt og med sort blandebatteri med spylefunksjon.

  Mellom benk og overskap er det fliser på vegg og godt arbeidslys. Videre har kjøkkenet integrert mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp og ventilator med kullfilter. Oppvaskmaskinen er fra AEG og har en smart funksjon der nederste kurv kan heves til bedre arbeidshøyde.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten har et stort, lekkert bad som ble både ombygd og oppgradert i 2020/2021 av innleid hjelp. Badet har moderne storformatfliser; lyse marmorfliser på gulvet og gråbeige marmorfliser på veggene. I et dusjhjørnet, med foldedører i glass, er gulvet nedsenket og den ene veggen flislagt med hvite, liggende stavfliser.

  Badet er utstyrt med vegghengt toalett, hvitt skuffemøblement med heldekkende servant, speilskap med integrert belysning og høyskap. I en plassbygd nisje er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Ellers har badet varmekabler, downlights, mekanisk avtrekk, hjelpesluk og innebygde hyller i vegg.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to gode soverom som er pussset opp i samme stil som øvrige rom. Gulvet har berryalloc klikkvinylgulv og veggene er slette med listefritt til tak. Hovedsoverommet er malt i blått og har skyvedørsgarderobe med to hvite fronter og én speilfront.

  Det andre soverommet er malt lyst med kontrastvegg i blått, og har garderobeskap. Leiligheten har lagringsplass i tilhørende kjellerbod og skap.
 • Leiligheten ligger i et barnevennlig og meget attraktivt boligområde på Løvenstad i Rælingen kommune. Området har skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er blant annet kort vei til fotballbane, skøytebane og svømmehall.

  Beliggenheten er sentral samtidig som det er nærhet til vakre turområder i Rælingsåsen. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen med Østmarkas beste utsikt. Her er det satt ut benker, bord og en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Det går også merkede løyper fra Marikollen og opp til nevnte Bjønnåsen og til andre fine destinasjoner.

  Marikollen er Rælingens flotte idrettspark med hopp- og alpinbakke, lysløyper, skøytebane og kafeteria/varmestue, samt flere fotballbaner. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til. Marikollen er et gunstig utgangspunkt for fine turer innover marka, og Rælingen kommune har lagt til rette for stolpejakt, noe som gjør turene spennende for både store og små.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi og Coop Extra. Det er ca. 5 minutters kjøring til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med alt av bymessige fasiliteter i form av blant annet butikker, fine restauranter og kino.

  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Sandbekkhallen som ligger ca. 100 m fra leiligheten. Med bil tar det ca. 4 min til Strømmen, 6 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 34 min til Oslo Lufthavn. Fra Lillestrøm togstasjon tar toget deg til Oslo S på ca.10 min.

  Fra leiligheten er det kort gangavstand til Løvenstad barneskole, og rett over veien for boligen ligger Sandbekken ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Det er primært leilighetsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen er oppført med hovedbæresystem i betongkonstruksjoner med noe trebindingsverk. Utvendig fasade vesentlig forblendet med tegl, fasadeplater og trepanel. Flatt tak, antatt tekket med papp. Vinduer vesentlig fra 2009 med 2-lags energiglass isolerglass og fabrikkmalte trekarmer. Eldre vindu (fra 1988) i stue mot innglasset balkong. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre fra 1988. Overbygget innglasset balkong utenfor stue, ca. 10 m2. Oppført ca. 2005. Støpt dekke belagt med matte (teppe).

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt:
  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Det savnes vannlås i sluket.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.
  Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
  Tekniske installasjoner > Vannbåren varme: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, 230V anlegg. Installasjoner er skjult i vegger og åpent i branncelle-begrensede konstruksjoner, mur og betongkonstruksjoner.

  For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 72/72 m²

  3. etasje: P-rom består av: Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
  Sekundær-rom: 10 m². S-rom består av: innglasset balkong.

  Leiligheten disponerer en bod og liten kjølebod i kjeller.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Kjøl- fryseskap medfølger.
 • Leiligheten har oppvarming med vannbårne radiatorer, tilknyttet sentralfyringsanlegg som ble rehabilitert i 2017. Badet har elektrisk gulvvarme. Varmtvann leveres fra felles varmtvannsbereder i kjelleren. Innmaten i sikringsskapet ble skiftet i 2021, og elanlegget i leiligheten er fornyet. Leiligheten har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra bad.
 • Grunneier: Oppegaards arvinger
  Festeavgift kr: 82 233

  Leiligheten har en innglasset balkong utenfor stuen, et hyggelig uterom som kan benyttes gjennom store deler av året. Balkongen er ca. 10 kvm, har lyse veggflater og dekke i blått, heldekkende uteteppe. Innglassingen kan skyves til side så kveldssolen slipper inn og den flotte utsikten kan nytes i frisk luft.

  Borettslaget har grønne plener rundt bebyggelsen, enkelte prydbusker, fine blomsterbed og noen lekeplasser. Gangveier og parkeringsarealene er asfaltert.
 • Alle andelseiere har egen parkeringsplass med motorvarmer og ladestolpe. Dersom man ønsker elbil-lading faktureres det kr 375,- per måned.

  Borettslaget disponerer noen få ekstra parkeringsplasser, både med og uten motorvarmer. Andelseierne med ekstra behov for ekstra parkeringsplasser søker om dette via styret. Ekstra parkeringsplasser fordeles for tiden for ett år om gangen. Beboere med adresse i borettslaget, kan ikke parkere på
  gjesteparkering. For øvrig vises det til borettslagets parkeringsregelment. Ladestolper for el-bil lading følger ikke leiligheten.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: Bori
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Borettslaget består av 156 andeler fordelt på 5 bygninger med adressen Tiurvegen 1-5. Eiendommen har gnr. 106 bnr. 288/289 i Rælingen kommune. Borettslaget er tilknyttet BORI BBL.
 • Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold må søkes om via styret. Max 2 husdyr per andel er tillatt.
 • IF Skadeforsikring
  Polisenummer: SP2378801.1.4
 • Formuesverdi som primærbolig kr 795 410 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 863 476 per 31.12.20
 • 5 195 pr. mnd. kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, fjernvarme, betjening av fellesgjeld, kabel-tv/internett, parkering, vedlikeholdsavsetning, festeavgift samt generell drift av borettslaget.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 230 684,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 30 110,- pr. 31.12.21.
 • Lånenummer: 62018175849, Nordea Bank ABP
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 08.06.2022: 2.35% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 107.16
  Saldo per 08.06.2022: 34 922 471
  Andel av saldo: 223 862
  Første termin: 31.03.2019Første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 31.12.2048 )
 • Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring, evt kostnad til elbil-lader og lignende. Listen er ikke uttømmende.
 • Skriftlig henvendelse er sendt kommunen, men tilbakemelding er ikke mottatt. Selger og oppdragsansvarlig har heller ikke kjennskap til hvorvidt dette foreligger.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen er regulert til boligformål. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

  Felt C, Sandbekk, del av gnr. 106, bnr. 2 og 7 Løvenstad/Rælingen, som ikrafttrådte 24.11.2966.

  Planbestemmelser fremgår kun av kartet (se vedlagte tegning merket 6307).

  Videre gjelder Kommuneplan 190 som ikrafttrådte 26.08.2015. Bestemmelser og retningslinjer vedtatt av kommunestyret 26.08.2015 finner man her:
  http://webhotel3.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3027/190/Dokumenter/190_regbest.pdf
 • Andelsnr. 277 Orgnr. 994681133 i Rælingen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 1,25% av salgssum. I tillegg kommer kr 44 200,- og utlegg kr 11 975,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sissel-iren Røren
Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev