aktiv-eiendomsmegling
WngetbildeMCTOEFG0

Sørumsand Tverrveien 5

Luftig og moderne 3-roms selveier fra 2020 - Lun balkong - Heis - Garasjeplass - Nærhet til butikk. NY PRIS!

 • 3 990 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 990 000
 • OMKOSTNINGER112 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 110 873
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • ANDEL FELLESGJELD8 781
 • FELLESKOST./MND2 799
 • TOMT3 925 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 990 000,- (Prisantydning)
  8 781,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 998 781,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  99 950,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 998 781,-))
  --------------------------------------------------------
  112 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 110 873,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
3. etasje: Entré, gang, bod, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.
Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.
Visningstiltak.

Tverrveien 5, Viken

 • Entré
  Leiligheten ligger i tredje etasje og har adkomst via felles oppgang med heis og trapper. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med hvitmalte vegger og trestavs parkett på gulv med vannbåren gulvvarme. Her er det fin plass til knaggrekker, skohyller og kommode, og ytterligere oppbevaringsplass finnes i en tilliggende innebod på ca. 4 kvm.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har et stilrent og pent design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen fra Aubo har hvite, glatte fronter og grå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Over benken er veggen beskyttet med hvite, blanke fliser som står godt til resten av interiøret. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp, samt ventilator, komfyrvakt og benkebelysning.

  Stue
  Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et lyst, luftig og innbydende allrom med store vindusflater. Her er det fin plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for å samle gjester til hyggelige måltider rundt et spisebord. Allrommet har hvitmalte slette vegger og hvitpigmentert, trestavs parkett på gulv med gulvvarme. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 11 kvm.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet i leiligheten fremstår som romslig og delikat, med hvite fliser på veggene, downlights i himlingen og beige fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

  Soverom og garderobe
  Det er to gode soverom i leiligheten, begge med store vinduer som sørger for fint, naturlig lysinnslipp. Rommene er holdt i en stilren kombinasjon med hvitmalte vegger mot lyst parkettgulv med vannbåren gulvvarme.

  Det er plass til dobbeltseng og tilhørende møblement på begge soverommene, og på hovedsoverommet er det en bred rekke med hvite garderobeskap. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en innebod på ca. 4 kvm og i en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Uteområde
  Eiendommen ligger sentralt og attraktivt til, med umiddelbar nærhet til busstopp, matbutikker og treningssenter, samt kort gangavstand til togstasjon, skoler og barnehager. Boligbygget fra 2020 har heisadkomst til alle etasjer, og leiligheten, som ligger i tredje etasje, har en overbygd balkong med adkomst fra stuen.

  Balkongen er på ca. 11 kvm, og byr på fin plass til grill og utemøblement. Solforholdene er gode, og overbygget sørger for brukstid selv når det er litt ruskevær. Mot naboen er det satt opp en levegg i frostet glass, og balkongen har videre impregnert tredekke, tett rekkverk, dobbel utestikk og stemningsfull utebelysning.

  Kort fortalt
  - Luftig, innbydende 3-roms selveier.
  - I 3. etasje i moderne bygg fra 2020.
  - Reservert p-plass i garasjeanlegg.
  - Det er heisadkomst til alle etasjer.
  - Pent opparbeidede fellesarealer.
  - Stor, felles takterrasse med utsikt.
  - Egen, overbygd balkong på 11 kvm.
  - Pen entré med tilliggende innebod.
  - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
  - Stilrent og velutstyrt Aubo-kjøkken.
  - Helfliset, delikat bad/wc/vaskerom.
  - 2 gode soverom, ett med garderobe.
  - Innebod på 4 kvm, kjellerbod på 5 kvm.
  - Leiligheten har vannbåren gulvvarme.
  - Varmtvann via fjernvarmeanlegg.
  - Sikringsskap med automatsikringer.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et sentralt og barnevennlig område på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.

  Fra leiligheten er det kort gange til Sørumsand stasjon, samt skoler, barnehager, butikker og spisesteder.

  I sentrum finner du også utgangsstasjonen til «Tertitten», en museumsjernbane som er i drift fra juni til september. På Frogner skole- og kultursenter, som ble åpnet i 2017, er det både filmvisning, konserter, teater og andre spennende oppsetninger.

  Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter.

  Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Bunnpris, Kiwi og Coop Extra Sørumsand, som alle ligger i umiddelbar nærhet. I første etasje av leilighetsbygget er det bank og frisør. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek og vinmonopol. Lillestrøm by og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde og har et rikt utvalg av servicetilbud.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Festiviteten, som ligger rett utenfor døra. Videre er det ca. 4 minutters gange til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

  Leiligheten ligger rett ved Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Det er også gangavstand til Sørumsand barneskole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 04.03.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten.

  Boligbygg med flere boenheter.
  Malte trevinduer med 3-lags glass. Malt hovedytterdør. Malt balkongdør i tre. Overbygget balkong i betongkonstruksjon. Etablert trespaltegul/tregulv, på ca 11 m2.
 • 3.etg: 66kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  3. etasje: Ganger, Stue/kjøkken, 2 soverom og Bad

  Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold
  Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling utifra dagens byggteknisk forskrift? Nei
  Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei
  Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av boden. Vannbåren varme og varmt forbruksvann leveres via fjernvarmeanlegg. Det er balansert ventilasjon i bygget, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter. Videre har eiendommen callinganlegg, utebelysning, utestikk, sprinkleranlegg og seriekoblede brannvarslere.
 • Sommerdagene kan nytes på en flott, felles takterrasse, med vid, nydelig utsikt over Glomma og store deler av Sørumsand. Her er det sittegrupper og plassbygde blomsterkasser. Sameiets fellesområde er ellers opparbeidet med plen, prydbusker og diverse beplantning. I første etasje av bygget finner man bank og frisør.
 • Det medfølger bruksrett på reservert p-plass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: BORI
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet/borettslagets husordensregler.
 • Eika Forsikring AS
  Polisenummer: 1258865
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 043 369 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 756 127 per 31.12.21
 • 2 799 pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer kabel-TV /Bredbånd, fjernvarme varmtvann/oppvarming. garasjeplass.
 • Andel fellesgjeld kr 8 781,- pr. .
  Andel fellesformue kr 11 388,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 6 161 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer avfallsbrønn, vann og avløp.
 • Eier står selv ansvarlig for faste kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, eiendomsskatt m.m.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 26.06.2020.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1954/323-1/9 Bestemmelse om veg
  04.02.1954
  Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1969/2443-1/9 Bestemmelse om veg
  21.05.1969
  rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:46 Bnr:196
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1996/6011-1/9 Erklæring/avtale
  20.09.1996
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1996/6011-2/9 Erklæring/avtale
  20.09.1996
  vedr. vinduer mot bnr. l96
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2002/9893-1/9 Erklæring/avtale
  26.11.2002
  Forbud mot handel med dagligvarer eller lign.
  uten etter samtykke fra Haakon Gruppen AS
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2015/1199686-1/200 Best. om adkomstrett
  22.12.2015
  rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:46 Bnr:67
  rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:46 Bnr:87
  rettighetshaver:Knr:0226 Gnr:46 Bnr:196
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/50815-1/200 Utbyggingsavtale
  11.01.2019 21:00
  Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE
  Org.nr: 820710592
  Overført fra: 3030-246/50
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2618436-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  18.06.2020 21:00
  Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE
  Org.nr: 820710592
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2630996-1/200 Erklæring/avtale
  22.06.2020 21:00

  2021/1374980-1/200 Erklæring/avtale
  02.11.2021 21:00
  Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE
  Org.nr: 820710592
  Bestemmelse om fri ferdsel- og oppholdsrett
  Bestemmelse om drift og vedlikehold
  Rettighetshaver allmennheten
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata

  2020/2146231-1/200 Seksjonering
  24.02.2020 21:00
  opprettet seksjoner:
  snr: 35
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 670/86240

  Rettigheter i eiendomsrett
  2020/2630930-1/200 Bestemmelse om parkering
  22.06.2020 21:00
 • Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.
 • Gnr. 246 Bnr. 50 Snr. 35 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17 500 -, og visninger kr.2500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr.40 000 ,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 20 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og inntil kr 20 000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Terje Larsson
  Xueying Shen
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev