aktiv-eiendomsmegling
Stue med utgang til veranda

LYNGDAL Agnefestveien 40E

Lyngdal sentrum - Meget innbydende 4-roms leilighet med svært sentral beliggenhet *3 soverom

 • kr 2 380 000
 • BRA 90 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 380 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 380 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 85 m²
 • Felleskostnaderkr 400
 • Tomt700 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 380 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  59 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 380 000))

  72 542 (Omkostninger totalt)

  2 452 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til en tiltalende 4-roms leilighet i Agnefestveien sentralt beliggende i Lyngdal. Leilighetsbygget ble ferdigstilt i 2012 og holder en gjennomgående god standard og har bl.a. oppgradert kjøkken og bad. Delikat og påkostet leilighet med god planløsning og ekstra takhøyde. Inneholder: gang, koselig stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, flislagt baderom samt en innvendig og en utvendig bod. Stor og solrik terrasse med utgang fra stuen i tillegg til uteplass ved inngangspartiet. Leiligheten ligger solrikt og usjenert til med kort vei til alt av fasiliteter i sentrum, Sørlandsbadet, Rosfjord, skoler, stadion m.m. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har enkel adkomst via innvenndig og snøfri trapp. Det tilhører to utvendige p-plasser. Velkommen til visning!

Agnefestveien 40E, Agder

 • Tomt
  700m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt. Det tilhører to utvendige p-plasser.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet i Agnefestveien med gangavstand til alt av fasiliteter i sentrum. Gangavstand også til Rosfjord og Sørlandsbadet. Lyngdal stadion like over veien. Trygg skolevei til Lyngdal kristne grunnskole og Berge barne- og ungdommsskole. Kort vei også til flere barnehager, KVS-Lyngdal m.m.

  Adkomst
  Adkomst via Agnefestveien. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv eiendomsmegling ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Sentrumsområde primært bestående av eneboliger og lavblokkbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Eneboligen ligger fint til med sentral beliggenhet. Gangvstand til sentrum og dagligvarebutikk, og kort avtand til sørlandsbadet, treningssenter og fine turområder langs stranden. Nærhet til videregående skole, Berge barneskole og flere barnehager rundt Lyngdal sentrum.

  Skolekrets
  Berge barenskole.

  Byggemåte
  Betong og tre. Se forøvrig boligsalgsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2) Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun faglært. Byttet varmtvannsbereder og baderomsinnredning (februar 2022). Arbeid utført av: Modalsli rør as.

  Innhold
  Velkommen til en tiltalende 4-roms leilighet i Agnefestveien sentralt beliggende i Lyngdal sentrum. Leilighetsbygget ble ferdigstilt i 2012 og holder en gjennomgående god standard og har bl.a. oppgradert kjøkken og bad. Delikat og påkostet leilighet med god planløsning og ekstra takhøyde. Inneholder: gang, koselig stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, flislagt baderom samt en innvendig og en utvendig bod. Stor og solrik terrasse med utgang fra stuen i tillegg til uteplass ved inngangspartiet. Leiligheten ligger solrikt og usjenert til med kort vei til alt av fasiliteter i sentrum, Sørlandsbadet, Rosfjord m.m. Det tilhører to utvendige biloppstillingsplasser. Velkommen til visning!

  Standard
  Gulv: Flis og ALLOC laminat. Himling: Slette tak. Vegger: Slette vegger og flis. Kjøkken: Malt tak med downlights, malte vegger og Alloc laminat på gulv. Stua har god takhøyde, noe som gir en særdeles lys og luftig romfølelse. Her er god plass til både sitte- og spisegruppe. Utgang til terrasse og åpent til kjøkken. Flott HTH kjøkken i hvit høyglans med integrerte hvitevarer. Bad: Malt tak med downlighst. Store italienske fliser på gulv og flislagte vegger. Ny Servant... Det går skyvedører inn til vaskeromsavdelingen. Varmtvannstanken er ny. Vvarmekabler i gulv. TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig. Innvendig > Pipe og ildsted Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Innstallert ny varmepumpe, varmtvannstank og nytt kjøleskap. Det er også satt inn nytt vindu på hovedsoverom, samt servant og noe innredning på baderom. I gangen er det lagt ny fils v/ inngangsparti. Alt arbeid er gjort ila. 2022-2023.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  To parkeringsplasser på felles gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 380 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  59 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 380 000))

  72 542 (Omkostninger totalt)

  2 452 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med varmekabler i gangen og på badet. Varmepumpe og peisovn i stuen.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkl. avløp, feiing, renovasjon og vann.

  Info om eiendomsskatt
  Ingen eiendomsskatt.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, fellesutgifter, kommunale avgifter m.m.

  Felleskostnader pr. mnd
  400

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader er ca. kr. 400,- pr mnd. og dekker felles bygningsforsikring, strøm på fellesarealer og snøbrøyting.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/168/47/2: 16.05.1955 - Dokumentnr: 900646 - Elektriske kraftlinjer VAE`s ledningsnett-hovednettet
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:168 Bnr:47
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.07.1958 - Dokumentnr: 990019 - Elektriske kraftlinjer VAE`s ledningsnett-hovednettet
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:168 Bnr:47
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.08.2012 - Dokumentnr: 693113 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/6


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 23.01.2013.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert. Det gjøres oppmerksom på at det på tomtene mot sør er regulert bygging av leiligheter. Dette vil kunne påvirke dagens utsikt på terrassesiden. Konf megler. Reguleringsplan er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 380 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  59 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 380 000))

  72 542 (Omkostninger totalt)

  2 452 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 550 ,- oppgjørshonorar kr 5 000 ,- og visninger kr 2 500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  52 250,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  22 757,-. Utleggene omfatter markedspakke, fotograf, fellesvisning, opplysninger fra kommunen, grunnboksutskirift og panterettsdokument med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev