aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hageleet 57!

LYNGDAL Hageleet 57

Lyngdal/ Hagekleiva - Innflyttningsklar 3-roms leilighet med carport! Trappefri adkomst.

 • kr 1 850 000
 • BRA 69 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 850 000
 • Omkostningerkr 59 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 909 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 600
 • Tomt1 475.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000))   59 292,- (Omkostninger totalt)   1 909 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har en flott 3-roms leilighet i Hagekleiva til salgs. Leilighet ligger i første etasje og har 2 soverom. Trappefri adkomst, carport og utvendig bod. Inneholder: Gang med varme i gulv, stue med åpen løsning til kjøkken. Her er utgang til veranda og god plass til sitte- og spisegruppe. 2 soverom, flislag bad og en innvendig bod. Fra eiendommen er kort avstand til Handelsparken på Rom og barnehage. Felles eiertomt med uteområde og en felles grillhytte. Nærhet til lekeplass og flotte turområder. Velkommen til visning!

Hageleet 57, Agder

 • Tomt
  1475.9m²

  Beliggenhet
  Leiligheten har en flott beliggenhet i Hagekleiva på Rom i Lyngdal. Her bor du sentralt med kort vei til Handelsparken hvor du finner alt av matbutikker, kaféer, klesbutikker, bank og ellers det aller meste man trenger i hverdagen. Det er også kort vei til barnehager, skoler, idrettshall og busstopp. Området er meget barnevennlig og det opparbeides flere lekeplasser i boligfeltet. Samtidig med sin sentrale beliggenhet, ligger leiligheten også landlig til med mange fine turmuligheter i området.

  Adkomst
  Fra E-39, ta inn på Fiboveien ved Handelsparken - kjør 200 meter før du tar inn mot Hagen og følg veien opp til Hagekleiva.

  Bebyggelse
  Boligfelt bestående av eneboliger og leilighetsbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  Gåavstand til bussholdeplass i Handelsparken.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre/mur.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Utbygger har ikke tett godt nok rundt kjøkkenvinduet, så det har kommet inn litt vann der. Foringen må skiftes, det er startet en sak hos forsikringsselskapet. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Det har vært snakk om en liten økning i felleskostnader for å dekke utgiftene for økt lønning for styret. (ca. 200kr ekstra)

  Innhold
  Vi har en flott 3-roms leilighet i Hagekleiva til salgs. Leilighet ligger i første etasje og har 2 soverom. Trappefri adkomst, carport og utvendig bod. Leiligheten er malt i fine nøytrale farger og er innflyttningsklar. Stue -og kjøkkendel har ekstra god takhøyde og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Kjøkkeninnredning fra Strai kjøkken. Inneholder: Gang med vrme i gulv, stue med åpen løsning til kjøkken. Her er utgang til veranda og god plass til sitte- og spisegruppe. 2 soverom, flislag bad og en innvendig bod. Fra eiendommen er kort avstand til Handelsparken på Rom og barnehage. Felles eiertomt med uteområde og en felles grillhytte. Nærhet til lekeplass og flotte turområder.

  Standard
  Gang: Slett tak, panelingsplater på vegger og flislagt gulv. Varme i gulv. Stue/ kjøkken: Slett tak, panelingsplater/våtromsplater på vegger og parkett på gulv. Stue med åpen løsning til kjøkken og utgang til veranda/ uteområde. Strai kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer (ikke kjøleskap). Bad: Slett tak, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Dusjkabinett, servant og wc. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Her er det satt opp skyvedører for å lukke bort vaskemaskin osv. Soverom 1: Slett tak, panelingsplater på vegger og parkett på gulv. Soverom 2/kontor: Slett tak, panelingsplater på vegger og parkett på gulv. Innvendig bod/ walk-in- closet: Slett tak, panelingsplater på vegger og parkett på gulv. Medfølger også en utvendig bod og carport ved inngangsparti. TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Carport og felles gjesteparkering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000))   59 292,- (Omkostninger totalt)   1 909 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eletrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Felleskostnader pr. mnd
  600

  Felleskostnader inkluderer
  Beløpet for felleskostnader vil være på ca. kr. 600,-. Dette inkluderer felles forsikring og brøyting. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan endres over tid, dette styres av sameiet

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 11.02.2014 - Dokumentnr: 117891 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 89/1068


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest dattert 22.10.2014

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000))   59 292,- (Omkostninger totalt)   1 909 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  59292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  9 900,- oppgjørshonorar kr  5 000,- og visninger kr 0 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  0,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 14 250 ,-.Utleggene omfatter markedspakke, foto, grunnboksutskrift, opplysninger fra kommunen, panterettsdokument med utårdighet m.v. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 0kr.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev