aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hageskogen 2!
Nyere enebolig med gjennomgående høy standard
Velkommen til Hageskogen 2! Nyere enebolig med gjennomgående høy standard

LYNGDAL Hageskogen 2

Lyngdal/Hagekleiva- Nyere enebolig med høy standard! Solrik tomt, 4 sov, garasje og takterrasse med stue

 • kr 5 450 000
 • BRA-i 163 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 450 000
 • Omkostningerkr 155 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 605 390
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • Tomt623.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   155 390,- (Omkostninger totalt)   5 605 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etg
Boligen har en høy standard og fin utførelse over 3 plan med følgende planløsning: Hovedetasje: garasje med direkteadkomst til vaskerom/grovinngang. Teknisk rom/bod. Videre inn i stue/kjøkkendel med utgang til terrasse. Hovedinngang/hall med gjestetoalett. Underetasjen består av: gang/trapperom, 4 soverom og baderom. Toppetasjen har et herlig oppholdsrom/stue med stor takterrasse mot sør/vest. Her kan du sikre deg en flott, nyere enebolig med en super beliggenhet. Fra huset er det kun noen minutters gangavstand til Handelsparken med alt av servicetilbud. Barnevennlig med trygg vei til barnehage like i nærheten. Kort vei også til buss, skole m.m.
Listefritt tak med downligths

Hageskogen 2, Agder

 • Tomt
  623.9m²

  Beliggenhet
  Beliggende i Hagekleiva, et nytt boligfelt med meget sentral beliggenhet på Rom i Lyngdal. Boligfeltet ligger like øst for Lyngdal Handelspark - her finner du alt av matbutikker, kaféer, klesbutikker, bank og ellers det aller meste man trenger i hverdagen. Det er også kort vei til nærmeste holdeplass for buss, skole og idrettshall. Like i ved tomten ligger Rom gårdsbarnehage. Det er opparbeidet flere lekeplasser i boligområdet, i tillegg til at området grenser til store friarealer som gjør området meget barnvennlig.

  Adkomst
  Fra E-39, ta inn på Fiboveien ved Handelsparken - kjør 200 meter før du tar inn mot Hagen og følg veien opp til Hagekleiva. Ta til venstre inn Hageskogen. Se vedlagt kartskisse.

  Bebyggelse
  Nyere boligfelt, bestående av eneboliger og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Læringsverkstedet Rom barnehage, ca. 7 min gange. Nygård barnehage, ca. 21 min gange Eplehagen barnehage, ca. 4 min i bil Filadelfia barnehage, ca. 6 min i bil

  Skolekrets
  Å skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Rom terminal, 12 min gange.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du boligen? - 2022 Hvor lenge har du eid boligen? - 1 år og 3 mnd.

  Innhold
  Boligen har en høy standard og fin utførelse over 3 plan med følgende planløsning: Hovedetasje: garasje med direkteadkomst til vaskerom/grovinngang. Teknisk rom/bod . Videre inn i stue/kjøkkendel med utgang til terrasse. Hovedinngang/hall med gjestetoalett. Underetasjen består av: gang/trapperom, 4 soverom og baderom. Toppetasjen: har et herlig oppholdsrom/stue med stor takterrasse mot sør/vest. Her kan du sikre deg en flott, nyere enebolig med en super beliggenhet. Fra huset er det kun noen minutters gangavstand til Handelsparken med alt av servicetilbud. Barnevennlig med trygg vei til barnehage like i nærheten. Kort vei også til buss, skole m.m. 1. etg: 61 kvm 2. etg: 86 kvm 3. etg: 16 kvm Primærrom: 137 kvm S-rom: 26 kvm Sum BRA: 163 kvm. Planløsning/rominndeling: 1.etg: (Underetasje) Hall m/trapp , bad , 4 soverom 2.etg: (Hovedetasje) Vindfang, stue/kjøkken, toalettrom, vaskerom, teknisk rom/bod, garasje 3.etg: (Toppetasje) Loftstue

  Standard
  TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Spesialrom > Første > Toalettrom > Overflater og konstruksjon Toalettrom: Fliser på gulvet malt slett himling og vegger. Innredning og vvs utstyr er funnet i orden. Vurdering av avvik: ? Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Konsekvens/tiltak ? Det må foretas tiltak for å lukke avviket. ? Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til toalettrom, f.eks. luftespalte ved dør e.l. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad. Baderomsmøbler er av type Vikingbad Mie 120 cm hvit, matt innredning + Vikingbad Mie høyskap, med speil og lys på hovedbad. Vikingbad dusjhjørne. Veggmontert wc fra Porsgrund. Vikingbad Mie 80 cm på toalettrom. Kjøkkeninnredning fra Aubo. Innredning med god benk- og skapplass. Hvitevarer medfølger. Vegger og tak er i gips. På gulv i oppholdsrom er det lagt Alloc Grand Avenue. Fliser på baderomsgulv- og vegger. Belegg på vaskeromsgulv og wc, samt teknisk rom. Varmekabler på fliselagte (belegg) gulv. Det er montert varmepumpe og peis. Varmtvannstankene i boligen er på på 200l, og er montert i bod. Rør er lagt skjult og vannledninger som rør i rør system. Det er montert 1 frostfri spylekran utvendig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber

  Parkering
  Parkering i garasje og på egen tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Ett soverom i kjeller er opprinnelig bod på orginaltegningen. Dette har blitt ombygget til soverom, men ikke søkt om bruksendring hos kommunen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   155 390,- (Omkostninger totalt)   5 605 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe og peis.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  12311

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/157/33: 21.06.2012 - Dokumentnr: 495205 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Lyngdal Kommune
  Org.nr: 922 421 498
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om murer, hekker og annen beplantning.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.06.2012 - Dokumentnr: 471917 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4225 Gnr:157 Bnr:10
  01.01.2020 - Dokumentnr: 86561 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1032 Gnr:157 Bnr:33


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest dattert 25.01.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Ingen egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   155 390,- (Omkostninger totalt)   5 605 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  155390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev