aktiv-eiendomsmegling

LYNGDAL Kåveland

Lyngdal/ Kåveland - Prosjektert fritidsbolig - Stilren og særegen- fantastisk beliggenhet ved sjøen!

 • kr 4 890 000
 • BRA 131 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 4 890 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 890 000
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 023
 • Soverom5
 • ArealP-rom 128 m²
 • Tomt1 452 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi kr 1 350 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 092,- (Omkostninger totalt) 4 925 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott prosjektert fritidsbolig med høy standard for salg i Kåveland hyttefelt på det som kanskje er feltets fineste utsiktstomt! Hytten er ikke påbegynt, men selger har opsjon på tomten og beregner ferdigstillelse ca 6 mnd etter kontraktssignering. I prospektet vil du kunne se bilder av tilsvarende hytte som referanse til standard og overflatevalg m.v. Eiendommen bygges gjennomført med moderne løsninger og fine detaljer! Royalimpregnert ytterkledning, to lekre flislagte bad, eikespiler og flott kjøkkeninnredning . Gode arealeffektive løsninger som gjør at eiendommen kan brukes av en stor familie med bl.a stor hems som ikke er medregnet i areal. Eiendommen ligger fint til med flott sjøutsikt og gode solforhold. Kåveland er et vakkert område med nærhet til sjøen og storhavet.

Kåveland, Agder

 • Tomt
  1452m²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i Kåveland hyttefelt med fantastisk utsikt og har gode solforhold. Flere badeplasser med småstrender og svaberg i feltet. Kåveland er et vakkert område med nærhet til sjøen og storhavet. Herfra er det en kort båttur til Korshavn eller Lindesnes, eller man kan seile innaskjærs via Spangereidknalen til Mandal. Nede ved sjøen er det bryggeanlegg med bademuligheter, eller man kan ta turen til Epledalen som er et opparbeidet friluftsområde. Det er ca 10 km til Lyngdal sentrum med Sørlandsbadet og kjøpesentre.

  Adkomst
  Se vedlagt kart i annonsen eller salgsoppgaven.

  Bebyggelse
  Hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Oppført i tre. Se standard.

  Innhold
  Flott prosjektert fritidsbolig med høy standard for salg i Kåveland hyttefelt på det som kanskje er feltets fineste utsiktstomt! Hytten er ikke påbegynt, men selger har opsjon på tomten og beregner ferdigstillelse ca 6 mnd etter kontraktssignering. I prospektet vil du kunne se bilder av tilsvarende hytte som referanse til standard og overflatevalg m.v. Eiendommen bygges gjennomført med moderne løsninger og fine detaljer! Royalimpregnert ytterkledning, to lekre flislagte bad, eikespiler og flott kjøkkeninnredning . Gode arealeffektive løsninger som gjør at eiendommen kan brukes av en stor familie med bl.a stor hems som ikke er medregnet i areal. Inneholder: entre/gang. Flott stue med ekstra takhøyde og åpent mot kjøkken. Pent kjøkken med integrerte hvitevarer, plass til spisegruppe og utgang til støpt terrasse. Store vindusflater og flott utsikt! To flislagte bad med fin innredning, privat bad til hovedsoverom. Praktisk vaskerom/ grovinngang med benk og utslagsvask. I hovedetasje er 3 soverom. Man kan også velge et ekstra soverom i hovedetasjen mot å ta bort noe areal i stue/kjøkken. Andre etasje har noe lavere takhøyde, men svært praktisk løsning for å få plass til hele storfamilien! Her ikke hele arealet målbart men etasjen har en kjempe fin bruksverdi. Eiendommen ligger fint til med flott sjøutsikt og gode solforhold. Kåveland er et vakkert område med nærhet til sjøen og storhavet. Nede ved sjøen er det bryggeanlegg og bademuligheter. Det er mulighet til å leie båtplass samt å kjøpe båtplass med naustbod. Lave omkostninger ved kjøp. Kun dokumentavgift av tomteverdien. Velkommen til en lekker gjennomført hytte som kan gi sommer og sørlandsidyll i generasjoner!

  Standard
  Areal 1.etg: 114,8 kvm Bra 2.etg: 16,5 kvm Bra Tot 131,4 kvm medregnet bod med utvendig inngang. Alle arealer er hentet fra tegninger, noe avvik må påregnes ved evt senere oppmåling. Følgende rom inngår i primærareal: 1.etg.: Gang, stue/kjøkken, 2 bad, vaskerom og 4 soverom. 2.etg.: Lofstue og soverom Hovedetasje: Gang: Malt tak, malte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Stue/ kjøkken: Malt tak med downlights, malte vegger og alloc gulv. Stua har ekstra takhøyde og store vindusflater med flott utsikt! Åpen løsning til kjøkken med integrerte hvitevarer og skyvedør ut til veranda. God plass til sitte- og spisegruppe. Bad: Malt tak med downlights, malte vegger, spilevegger og flis i dusjsone. Flislagt gulv med varmekabler. Toalettrom med vegghengt toalett, servant og dusj på gulv. Soverom 1: Malt tak, malte vegger og teppe på gulv. Hovedsoverom som er lunt og koselig. Soverom har eget privat bad. Bad: Malt tak med downlights, malte vegger og flis i dusjsone. Flislagt gulv med varmekabler. Flott baderom med lekre detaljer. Soverom 2: Malt tak, malte vegger og teppe på gulv. Soverom 3: Malt tak, malte vegger og teppe på gulv. Soverom 4: Malt tak, malte vegger og teppe på gulv. Vaskerom/ grovinngang: Malt tak, malte vegger og belegg på gulv. Praktisk vaskerom med grovinngang. Her er innredning slik at man kan få vaskemaskin og tørketrommel opp i høyden. Benk og utslagsvask. Mulighet for å sette inn garderobe på den ene veggen om ønskelig. Loftsetasje: Loftstue: Malt tak med takvindu, malte vegger og teppe på gulv. Koselig loftstue med opplegg for tv og plass til sittegruppe. Disponibelt rom: Malt tak med takvindu, malte vegger og teppe på gulv. Disponibelt rom: Malt tak, malte vegger og teppe på gulv. Rom med lavere takhøyde som passer perfekt for de minste. Rommet er svært praktisk for ekstra sengeplasser/ lekerom eller dersom man har behov for oppbevaring. Kott i vegg. Medfølger en utvendig bod med grei lagringsplass! Båtplass og sjøbod: Dette kjøper man evt direkte av grunneier. Pliktig medlemskap i velforening må påregnes. Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen gårdsplass

  Diverse
  Båtplass og sjøbod: Dette kjøper man evt direkte av grunneier. Pliktig medlemskap i velforening må påregnes. Forbehold fra utbygger: Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter 100% forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi kr 1 350 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 092,- (Omkostninger totalt) 4 925 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Årlig gebyr for hytterenovasjon samt vannavgift (fast del + forbruk).

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/17/64: 25.05.1971 - Dokumentnr: 1289 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:28
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2008 - Dokumentnr: 753134 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:47
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2008 - Dokumentnr: 753134 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:46
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2008 - Dokumentnr: 753134 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:45
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2008 - Dokumentnr: 753134 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:44
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2008 - Dokumentnr: 753134 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:43
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.10.2011 - Dokumentnr: 872484 - Jordskifte Sak: 1010-1998-0002 Hundingsland
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2022 - Dokumentnr: 715953 - Jordskifte saksnnr-20-167216REN-JAGD/JFLE Åmland
  Oppløsing av personlig sameie på gnr.22/8 m.m
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.07.2022 - Dokumentnr: 734771 - Jordskifte 21-077539REN-JAGD/JFLE Hundingsland, gnr. 17 i Lyngdal
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.08.2022 - Dokumentnr: 941985 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Elektronisk innsendt
  02.09.2022 - Dokumentnr: 972304 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:17 Bnr:4
  Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:22 Bnr:7
  Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:22 Bnr:8
  Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:22 Bnr:17
  Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:24 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Foreligger innen overtakelse.

  Vei, vann og avløp
  Felles vei for hyttefeltet iht reguleringsplanen. Offentlig vann, privat felles renseanlegg.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi kr 1 350 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 092,- (Omkostninger totalt) 4 925 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev