aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ådnesgård!
Velkommen til Ådnesgård!

LYNGDAL Langemyrveien 5

Lyngdal/Ådneskår - Fritidseiendom med nydelig havutsikt, 4 soverom og god parkeringsplass! Småbåthavn like ved!

 • kr 3 890 000
 • BRA 101 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 37 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 927 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom4
 • ArealP-rom 97 m²
 • Tomt557.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 250,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 810 000,00))   37 292,- (Omkostninger totalt)   3 927 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Ny fritidsbolig for salg ved Ådneskår hyttefelt. Feltet ligger sjønært til med adkomst til småbåthavn - her er det mulighet til å kjøpe båtplass og sjøbod. Hytten ligger sørvendt med panoramautsikt utover Rosfjorden og havet - samt til Lindesnes og Farsund! Her er svært gode solforhold. I båt er det korte avstander til både Lyngdal, Spangereid, Lindesnes og skjærgården i Farsund. Fine turmuligheter i området og i bil er det er ca. 10 minutter til Lyngdal hvor du finner alt av servicetilbud med Handelsparken, Sørlandsbadet, bowling m.v. Til Farsund er det ca.15 minutter med bil til Amfi senteret, yrende folkeliv sommerstid, serveringssteder samt Adrenalinpark m.v. Her er tilbud for alle aldersgrupper og familier og nærområdene er svært tilrettelagt for turisme. Fiberkabel. Velkommen!
Kjøkkeninnredning fra Strai kjøkken

Langemyrveien 5, Agder

 • Tomt
  557.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Gruset innkjørsel. Forøvrig naturtomt. Fantastisk panoramautsikt fra tomten.

  Beliggenhet
  Ådneskår hyttefelt ligger sjønært til med adkomst til småbåthavn. I båt er det korte avstander til både Lyngdal, Spangereid, Lindesnes og skjærgården i Farsund. Fine turmuligheter i området og i bil er det er ca. 10 minutter til Lyngdal hvor du finner alt av servicetilbud med Handelsparken, Sørlandsbadet, bowling m.v. Til Farsund er det ca.15 minutter med bil til Amfi senteret, yrende folkeliv sommerstid, serveringssteder samt Adrenalinpark m.v. Her er tilbud for alle aldersgrupper og familier og nærområdene er svært tilrettelagt for turisme.

  Adkomst
  Adkomst via privat vei i feltet.

  Bebyggelse
  Etablert hyttefelt hvor det allerede er bygget ca 16 hytter i feltet.

  Innhold
  Ny fritidsbolig for salg ved Ådneskår hyttefelt. Feltet ligger sjønært til med adkomst til fremtidig småbåthavn - her blir det mulighet til å kjøpe båtplass og sjøbod. Hytten ligger sørvendt med panoramautsikt utover Rosfjorden og havet - samt til Lindesnes og Farsund! Her er svært gode solforhold. I båt er det korte avstander til både Lyngdal, Spangereid, Lindesnes og skjærgården i Farsund. Fine turmuligheter i området og i bil er det er ca. 10 minutter til Lyngdal hvor du finner alt av servicetilbud med Handelsparken, Sørlandsbadet, bowling m.v. Til Farsund er det ca.15 minutter med bil til Amfi senteret, yrende folkeliv sommerstid, serveringssteder samt Adrenalinpark m.v. Her er tilbud for alle aldersgrupper og familier og nærområdene er svært tilrettelagt for turisme. Mulighet for å kjøpe båtplass ca. 3 meter senter/senter kr 210 000,-. Dette blir et helt nytt anlegg med molo og uteriggere, her kommer også sjøboder m.m. Dette må kjøpes direkte av grunneier. Hytten holder gjennomgående god standard med moderne fargevalg og praktisk planløsning. Her er ekstra takhøyde i stue og kjøkken som gir godromfølelse, samt store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det er også klargjort for fiber. Inneholder: 1. etg: Entrè, bod, vaskerom, toalettrom, bad, gang, 2 soverom, kjøkken og stue. 2. etg: Gang (med glassrekkverk ut mot stue i 1. etg) og 2 soverom.

  Standard
  Nyoppført hytte med god standard. Her er valgt moderne overflater, høyt under taket, vinduer fra gulv til tak, flott kjøkkeninnredning, flislagt baderom m.v. Kjøkken: Stilig kjøkkeninnredning fra Strai i moderne farger. Downligths i tak. Bad: Servant, wc og dusj på gulv. Flislagt gulv med varme. Downligths i tak. Overflatebehandlinger: Gang: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Vaskerom/ teknisk: Gips i tak og på vegg. Flis på gulv. Stue/kjøkken: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Bad: Gips i tak, baderomsplater på vegg og flis på gulv. Sov. 1: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Sov. 2: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Toalettrom: Gips i tak og på vegg. Flis på gulv. 2. etg/hems: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Sov. 3: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv. Sov. 4: Gips i tak og på vegg. Laminat på gulv.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

  Diverse
  Arealer som er oppgitt er hentet fra tegninger og er ikke kontrollmålt av megler. Som p-rom er alle rom medregnet med unntak av bod som er med i BRA. Det må påregnes mindre avvik ved evt senere oppmåling. Tegningene er vedlagt salgsoppgaven.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 250,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 810 000,00))   37 292,- (Omkostninger totalt)   3 927 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Det må beregnes hytterenovasjon iht kommunens stanrad satser.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.04.2013 - Dokumentnr: 290922 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4225 Gnr:58 Bnr:1

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Privat avløp via felles renseanlegg. Privat vann fra borehull. Årlig kostnad må påregnes ifm serviceavtale på vann og avløp. Engangssum for innmelding velforening og tilgang på bom/vei er kr 6 000,-

  Regulerings- og arealplanner
  Tomten er regulert til fritidsformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 250,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 810 000,00))   37 292,- (Omkostninger totalt)   3 927 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  37292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev