aktiv-eiendomsmegling
Terrasse og utsikt

LYNGDAL Neseveien 23

Lyngdal/Svenevik - Topp moderne og innholdsrik eiendom på svært attraktiv tomt ved sjøen. Egen båtplass og sjøbu.

 • BRA 335 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr -
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr -
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 011
 • Soverom5
 • ArealP-rom 240 m²
 • Tomt514 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,-)) 179 692,- (Omkostninger totalt) 6 869 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til en svært innholdsrik og moderne enebolig/fritidsbolig på attraktive "Neset" på Svenevik i Lyngdal! Boligen ligger flott til på en solrik tomt like ved sjøen og har en nydelig utsikt over Rosfjorden. Inneholder: Underetg: Gang, tv-stue, bodareal og dobbelgarasje. 1. etg.: Entré, stue, kjøkken, baderom, vaskerom og soverom. 2. etg.: Gang, baderom, loftstue, fire soverom og bod. I tillegg medfølger det båtplass og sjøbu i felles bryggeanlegg i kort gangavstand fra huset. Boligen ble opprinnelig oppført i 2011, men ble i 2016 oppgradert og utvidet. Boligen fikk da også alt av ytterkledning, utvendig taktekking m.v skiftet. Boligen holder en gjennomgående høy standard med eksklusive materialvalg og fremstår i dag nesten som ny med svært lite bruksslitasje. Velkommen på visning!
 • Tomt
  514m²

  Beskrivelse av tomt
  Sjønær tomt ca 50 meter fra sjøen. Svært fin utsikt over Rosfjorden fra tomten og boligen. Tomten er vedlikeholdsvennlig, utearealer er primært terrasseareal. Med terrasser både foran og på begge sider av huset finner man alltid en lun krok, på en generelt vindstille tomt til å være en sjøtomt. Asfaltert innkjørsel og tun. Forøvrig naturtomt.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en solrik beliggenhet innerst i en barnevennlig blindvei, med nærhet til sjøen og en fantastisk flott utsikt mot Rosfjorden. Nytt og populært boligfelt på Ytre Svennevik i Lyngdal, ca. 5 km sør for sentrum. Boligen ligger i luftlinje ca. 50 m fra sjøen. Båtplassen ligger 1-2 min. gange fra boligen, og tar du båten over fjorden er du ved Rosfjordsanden og det populære Sørlandsbadet med mange aktiviteter for små og store. I Lyngdal finner du alle fasiliteter og servicetilbud som butikksenter, kulturhus, idrettsanlegg, restauranter m.m.

  Bebyggelse
  Nyere byggefelt på Svenevik, bestående av eneboliger og fritidsboliger

  Byggemåte
  Betongfundamenter på faste masser. Grunnmur av lettbetongblokker, pusset. Bindingsverk i tre. Beiset trekledning, samt fasadeplater med høyglans overflate. Takkonstruksjon i tre med taktekke av papp. Se vedlagt tilstandsrapport avholdt av Bjørn M Rom for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Utført arbeid på bad/ våtrom av faglært. (KLM hus AS). 8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende? Det var noen sorte små maur før tilbygg og utbedring i 2016. Når våren og varmen kommer på våren har vi noen små sorte maur på terrasse og stue. Disse er borte etter 1-2 døgn. 10. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ikke etter at alt av fasade og tak ble byttet i 2016. 11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Tilbygg kjøkken og to soverom + loftsstue i 3 etg. Alt av kledning tak ble byttet ut. Alt ble tatt i 2016. (Bygg1 Lyngdal) 12. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Installert lader for elbil i garasje. (Tratec Teknikken AS)

  Innhold
  Velkommen til en svært innholdsrik og moderne enebolig på attraktive "Neset" på Svenevik i Lyngdal! Boligen ligger flott til på en solrik tomt like ved sjøen og har en nydelig utsikt over Rosfjorden. Selve boligen går over tre plan og inneholder: Underetasje: Trappegang, gang, tv-stue, bodareal og dobbelgarasje. 1. etg.: Entré, stue, kjøkken, baderom, vaskerom, trapperom og soverom. 2. etg.: Gang, baderom, loftstue, fire soverom og bod. I tillegg til selve boligen medfølger det båtplass og sjøbu i felles bryggeanlegg i kort gangavstand fra huset.

  Standard
  Boligen ble opprinnelig oppført i 2011, men ble i 2016 oppgradert og utvidet med kjøkken i 1. etg, samt 2 soverom og stue i 2. etg. Boligen fikk da også alt av ytterkledning, utvendig taktekking m.v skiftet. Boligen holder en gjennomgående høy standard med eksklusive materialvalg og fremstår i dag nesten som ny med svært lite bruksslitasje. Det er nylig anlagt støpt dekke som gir et fint uteområde ved inngansparti og bak boligen. Neseveien 23: - Innholdsrik, moderne enebolig - fremstår som ny og med høy standard - God planløsning og gode lys- og solforhold innvendig - Attraktiv tomt ved sjøen med nydelig utsikt og gode solforhold - Medfølgende båtplass og sjøbod med innlagt strøm, et par minutters gange fra huset - Store, usjenerte terrassearealer rundt huset - Dobbelgarasje i underetasje med direkteadkomst til huset - Boen parkett og utstrakt bruk av fliser - Sensorstyrt innvendig belysning - Ekstra takhøyde i 1. etg (2,6 m) - Strai kjøkkeninnredning i hvit høyglans med hvitevarer fra Miele - Delikat innredede baderom med eksklusive materialvalg - Vaskerom med grovinngang - Varmekabler i utvendig trapp - Peis ovn og varmepumpe i stue - Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningssystem - Sentralstøvsuger - Ca. 5 km fra Lyngdal sentrum med alt av servicetilbud, Sørlandsbadet, handlesentre, kulturhus, restauranter m.m. - Ingen boplikt i Lyngdal kommune - Innlagt fiber fra Telenor/Canal Digital - Elbil-lader i garasje Tilstandsrapport avhold av Takstmann Bjørn M Rom følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det er ikke boplikt i Lyngdal kommune.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Modernisert i 2016

  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje i underetasje, samt godt med biloppstillingsplasser på egen tomt. Åpen sykkelgarasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,-)) 179 692,- (Omkostninger totalt) 6 869 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Peisovn og varmepumpe i stue i hovedetasjen. Varmekabler på våtrom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Info kommunale avgifter
  Ca. Kr. 6 960,- ved vannforbruk på 100 m3. Ved forbruk utover 100 m3 kommer kr 8,72 pr. m3 i tillegg.

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, forsikring m.m.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/62/186: 28.09.2010 - Dokumentnr: 737546 - Urådighet Eiendommen kan kun selges sammen med gnr 62, bnr 157, snr 12 i Lyngdal.
  02.09.2008 - Dokumentnr: 708700 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4225 Gnr:62 Bnr:156
  01.01.2020 - Dokumentnr: 651676 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1032 Gnr:62 Bnr:186


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Opprinnelig bygg har ferdigattest fra 2011. Ferdigattest for påbygget var ikke tilgjengelig ved opprettelse av salgsoppgave, konf. megler.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig.

  Adgang til utleie
  Ingen separat utleiedel.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,-)) 179 692,- (Omkostninger totalt) 6 869 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev