aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rinnanveien 1H. En nyere tomannsbolig beliggende i 2 etasje
Velkommen til Rinnanveien 1H. En nyere tomannsbolig beliggende i 2 etasje

LYNGDAL Rinnanveien 1H

Lyngdal/Rom - Horisontaldelt tomannsbolig - Lys og moderne med svært sentral beliggenhet! Stor terrasse og carport

 • kr 2 500 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 75 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 575 542
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Tomt2 317 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har for salg en nyere, flott leilighet i tomannsbolig med arealeffektiv planløsning. Den ligger i 2. etasje og har adkomst via trapp. Det er en moderne og lys bolig som inneholder: gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom samt carport og utvendig bod. God standard med moderne løsninger og egen stor uteplass/terrasse. Kjøkkeninnredning fra Strai med integrerte hvitevarer. Boligen har en sentral beliggenhet på Rom i Lyngdal med Handelsparken innen gangavstand. Kort vei til nærmeste holdeplass for buss. Å barneskole og idrettshall ligger like ved. Du finner også barnehager, flere lekeplasser mv. kun noen minutters gange unna. Fra Rom og inn til Lyngdal sentrum er det ca. 3 km. Velkommen på visning!
Stua/ kjøkken er romslig og lys. Boligen er ikke pr idag uinnredet, dette er bare et forslag til møblering

Rinnanveien 1H, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 5 kvm
  2. etasje: 68 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 0 kvm
  2. etasje: 68 kvm gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Utvendig bod  Tomt
  2317m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er organisert i et realsameie med eierforhold 1/12 på hver seksjon. Tomtestørrelsen er totalt på 2 317 kvm. Gårdsplass og adkomstvei er asfaltert.

  Beliggenhet
  Svært sentral beliggenhet på Rom i Lyngdal - like ved Å barneskole, barnehager, Handelsparken m.m. Kort vei til sentum med Sørlandsbadet, handlesenter, kulturhus, badestrender m.v.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Eplehagen barnehage: 1,1 km. Nygård barnehage: 1,2 km. Rom barnehage: 2,4 km.

  Skolekrets
  Å barneskole: 0,3 km. Lyngdal ungdomsskole: 4,2 km. Lyngdal videregående skole: 4,3 km. KVS - Lyngdal: 6,8 km.

  Byggemåte
  Veggene har bindingsverkskonstruksjon og har stående falset bordkledning. Mest sansynnlig banetekking på taket.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du boligen? - 2021 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, utført kontroll 6.10.22 og ingen feil eller mangler ble avdekket.

  Innhold
  Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Medfølger også felles carport med nabo og utvendig bod.

  Standard
  Gang: 60x60 flis på gulv, gips i tak og på vegg. Romslig gang med varme i gulv. Bad: 60x60 flis på gulv og vegg, gips i tak. Servant, wc og dusj på gulv. Gjemt varmtvannstank i oppbevaringsskap med benkeplate. Sov. 1: Alloc gulv, gips i tak og på vegg. Romslig soverom. Sov. 2: Alloc gulv, gips i tak og på vegg. Stue/ kjøkken: Alloc gulv, gips i tak og på vegg. Strai kjøkkeninnredning, integrerte hvitevarer medfølger. (AEG stekeovn + koketopp, electrolux kjøleskap). Romslig stue med utgang til egen terrasse. Ekstra takhøyde i stue -og kjøkkendel. Medfølger felles carport med nabo og utvendig bod. TGUI: KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Utvendig > Taktekking Taktekking er ikke besiktiget pga manglende forsvarlig adkomst, alder eller materiale er ukjent, og derfor ikke nærmere vurdert. Mest sannsynlig banetekking Vurdering av avvik: ? Taktekking er ikke besiktiget pga manglende forsvarlig adkomst, alder eller materiale er ukjent, og derfor ikke nærmere vurdert. Konsekvens/tiltak ? Det bør foretas nærmere undersøkelser av taktekking når forsvarlig adkomst er tilrettelagt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Felles carport med nabo.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Diverse
  ca 500kr i felleskostnader i mnd. Felleskostnadene dekker: brøyting, felles forsikring og til styreleder.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eletrisk oppvarming.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  9069

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inkluderer: avløp, renovasjon og vann.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/155/254/8: 20.04.2017 - Dokumentnr: 409233 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:155 Bnr:254
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.04.2017 - Dokumentnr: 409233 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:155 Bnr:254
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.04.2017 - Dokumentnr: 409233 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:155 Bnr:254
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.01.2022 - Dokumentnr: 87235 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 73/1000


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse - Rinnanveien 1H, vedtak 52/2022 datert 20.01.2022.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Ingen egen utleiedel. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  75542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 550 ,- oppgjørshonorar kr 5000 ,- og visninger kr 2500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 52 250,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  15 210,-. Utleggene omfatter markedspakke, foto, tinglysning sikring og grunnbok. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  12 500 ,- for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev