aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Romsåskroken 18! Leiligheten ligger i 1. etg.

LYNGDAL Romsåskroken 18

Lyngdal/Romsåsen - Flott leilighet med 2 soverom, hage og carport + biloppstillingsplass!

 • kr 2 450 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 450 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 450 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 375
 • Tomt2 877.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 450 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  61 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000))

  74 292 (Omkostninger totalt)

  2 524 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til en lys og fin 3-roms selveierleilighet med fin beliggenhet i det nyere boligfeltet Romsåsen i Lyngdal. Leiligheten ligger i firemannsbolig og har en flott utsikt og meget gode solforhold. Store vinduer gir gode lys- og solforhold også innvendig i boligen. Planløsningen er arealeffektiv og praktisk. 2 soverom, stue og kjøkken. Terrasse med overbygg og hage/plen. Utvendig bod. Romsåskroken 18: -Stilig leilighet i nyere firemannsbolig i funkisstil -Oppgraderte løsninger -Fin planløsning, 2 sov -Enkel bolig å vedlikeholde -Meget solrikt og flott utsikt -Stor terrasse -Kjøkken med hvitevarer -Gode lagringsmuligheter med innvendig og utvendig bod -Carport -Kort vei til Handelsparken, barnehage og barneskole m.m. -Flotte turmuligheter like utenfor døren Velkommen på visning!

Romsåskroken 18, Agder

 • Tomt
  2877.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i en firemannsbolig i et nyere byggefelt på Romsåsen i Lyngdal. Romsåsen ligger på toppen av Romskogen med flott utsikt ut over Rom. Boligen og området har meget gode solforhold fra morgen til kveld. Her oppe har får man ta del i et nytt og spennende boligfelt hvor man har både bymessige og landlige fasiliteter i ett - her er det flotte turmuligheter like utenfor døren og lekeplasser på området samt kort vei ned til Handelsparken senter med det meste av fasiliteter man trenger i hverdagen. Det er kort vei til barnehage, barneskole, eldresenter m.m. på Rom. Fra Romsåsen og inn til Lyngdal sentrum er det ca. 4 km. Her finner du bl.a. ungdomsskole, videregående skoler, Lyngdal stadion samt flere butikker og handlesenter m.m.

  Adkomst
  Fra Handelsparken i Lyngdal svinger du til høyre inn på Mandalsveien. Ta så av første til høyre inn på Østre Høylandsvei. Følg så Østre høylandsvei videre opp til høyre. Ta så av til venstre opp til Romsåsen. Ta til venstre i krysset mot Romsåskroken og du har boligen på venstre side.

  Bebyggelse
  Nyere boligfelt bestående av eneboliger, rekkehus og flermannsboliger.

  Skolekrets
  Å-skolekrets.

  Byggemåte
  Firemannsbolig oppført i tre.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Har vært en tidligere lekasje i terrasje taket feil har blitt rettet opp av nybyggeren. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - erv.

  Innhold
  Moderne og fin 3-roms selveierleilighet med praktisk beliggenhet i Romsåsen i Lyngdal. Leiligheten ligger høyt og fritt til i 1. etg. i firemannsbolig fra 2016. Flott utsikt og meget gode solforhold! Store vinduer gir gode lys- og solforhold også innvendig i boligen. Planløsningen er arealeffektiv og praktisk. Leiligheten inneholder: Lys stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Kjøkkenet er fra Strai og har integrerte hvitevarer, samt kjøleskap som medfølger. Plass til spisegruppe på kjøkkenet. Baderom med flislagt gulv, servant, wc og dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin på badet. Romslig gang med flislagt gulv. Det er gulvvarme i alle rom utenom soverom. 2 soverom og innvendig teknisk rom/bod. Medfølger carport samt parkeringsplass og en utvendig bod. Plenen på fremsiden av huset går utforbi tomtegrensen og inn på kommunens tomt. Det har vært ok å bruke dette arealet da det ikke er planlagt bygging her og så lenge det er åpen passasje for naboene, men det foreligger ikke skriftlig avtale med kommunen.

  Standard
  INNVENDIG Gulv: Laminat og flis. Vegger/himling: Malte slette overflater. Overflater har kun normal slitasje ut i fra alder på disse Boligen har gjennomgående god standard og inneholder kun TG1.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nymalte vegger i hele leiligheten. Det er lagt nytt laminatgulv fra ALLOC, samt nye lister. Spilevegg i gangen er også gjort. (Okt. 2022) Nytt dusjkabinett. (Des. 2022)

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Carport nr. 4 og biloppstillingsplass.

  Diverse
  Leiligheten har balansert ventilasjon. Varmtvannstanken er plassert på teknisk rom som har sluk i gulvet. Sentralstøvsuger er blitt installert. Sikringsskapet er plassert på teknisk rom og har merkede kurser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 450 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  61 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000))

  74 292 (Omkostninger totalt)

  2 524 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Ca. 8 604,70,- per år. Vann, avløp, renovasjon. Det er en fast del og en variabel del som beregnes ut fra forbruk - denne vil kunne variere fra år til år.

  Felleskostnader pr. mnd
  375

  Felleskostnader inkluderer
  Det betales kr 2 000,- i året i felleskostnader. Dette inkluderer. Brøyting, strøm carporter og div enkelt vedlikehold. Om man skal ha Elbil lader så monterer man egen boks som måler strøm. Dette er ikke installert i dag. I tillegg betales det årlig kr 2 500,- i felles bygningsforsikring. Totalt kr 4500,-/årlig (kr 375 pr mnd)

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/156/185/9: 02.04.2013 - Dokumentnr: 257761 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lyngdal Kommune
  Org.nr: 922 421 498
  Tilbakekjøpsrett på gitte vilkår
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:156 Bnr:185
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.12.2015 - Dokumentnr: 1215761 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/780


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 18.08.2016.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan for Romsåsen med adkomstveg via Høylandsvegen. Romsåsen boligfelt er et nytt boligfelt og er under utvikling. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 450 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  61 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000))

  74 292 (Omkostninger totalt)

  2 524 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 8 900,- oppgjørshonorar kr 5 000,- og visninger 0,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 52 250,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 18 257  ,-. Utleggene omfatter markedspakke, foto, grunnboksutskrift, opplysninger fra kommunen, panterettsdokument med utårdighet m.v. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 0,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev