aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Romsåskroken 60! Utsiktstomt med svært gode solforhold og stor veranda
Velkommen til Romsåskroken 60! Utsiktstomt med svært gode solforhold og stor veranda

LYNGDAL Romsåskroken 60

Lyngdal/Romsåsen- Nyere enebolig på suveren utsiktstomt! *Svært gode solforhold *Barnevennlig

 • kr 6 950 000
 • BRA-i 216 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 6 950 000
 • Omkostningerkr 187 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 137 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2015
 • Soverom5
 • Tomt717 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning hovedetasje
Innholdsrik, nyere enebolig på suveren tomt i Romsåsen! Eiendommen har svært gode solforhold og fantastisk utsikt over Lyngdalsletta fra en av kanskje feltets beste tomter! Rolig og attraktivt felt som egner seg svært godt for barnefamilier. Det er bl.a. en lekeplass like ved, her er også opparbeidet bålplass med grillhytte og flotte turområder like utenfor døren. Boligen holder høy standard, har en praktisk planløsning og er godt utstyrt. I hovedetasjen er gang som leder til stor, flott stue med åpen løsning til kjøkken. Hovedsoverom med tilhørende bad, kontor, toalettrom, vaskerom med grovinnagng. Kjelleretasjen har kjellerstue, 4 sov, stort bad og teknisk rom, samt romslig bod. Gode parkeringsmuligheter i tillegg til garasje. Stor, usjenert terrasse, støpt platting og egen hage.
Utgang til veranda via stuedel

Romsåskroken 60, Agder

 • Tomt
  717m²

  Beskrivelse av tomt
  Er en delvis utspringet tomt som er blitt en god del oppfylt med sprengte masser. Svak skråned terreng baksiden av boligen.

  Beliggenhet
  Romsåsen er et nytt felt som ligger på toppen av Romskogen med en meget flott utsikt. Boligen og området har svært gode solforhold fra morgen til kveld. Her oppe får man ta del i et nytt og spennende boligfelt hvor man har både bymessige og landlige fasiliteter i ett - her er det flotte turmuligheter like utenfor døren og lekeplasser på området samt kort vei ned til Handelsparken senter med det meste av fasiliteter man trenger i hverdagen. Det er kort vei til barnehage, barneskole, eldresenter m.m. på Rom. Fra Romsåsen og inn til Lyngdal sentrum er det ca. 4 km. Her finner du bl.a. ungdomsskole, videregående skoler, Lyngdal stadion samt flere butikker og handlesenter m.m.

  Adkomst
  Fra E-39 Stavanger - når du kommer langs E-39 med Handelsparken på høyre hånd, ta avkjørsel fra hovedveien til venstre inn på Høylandsveien. Følg Høylandsveien til du kommer til prosjektskilt for Romsåsen - ta opp hit og boligen ligger på toppen i feltet. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nytt boligfelt bestående av eneboliger, rekkehus og flermannsboliger.

  Skolekrets
  Å barneskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Rom terminal ved handelsparken i Lyngdal.

  Byggemåte
  Se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du boligen? - 2015. Hvor lenge har du eid boligen? - 8 år og 11 mnd. I hvilket forsikringsselskap har du tegnet villa/husforsikring? - if, polise: 8889072 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Byttet til glassrekkverk på terrasse. Utført av Lyngdal Glassrekkverk. Tilleggskommentar: Det er en liten vannskade på ett kjøkken skrog etter feil på oppvaskmaskin. nytt kjøleskap og oppvaskmaskin installeres.

  Innhold
  Innholdsrik, nyere enebolig på suveren tomt i Romsåsen! Eiendommen har svært gode solforhold og fantastisk utsikt over Lyngdalsletta fra en av kanskje feltets beste tomter! Rolig og attraktivt felt som egner seg svært godt for barnefamilier. Det er bl.a. en lekeplass like ved, her er også opparbeidet bålplass med grillhytte og flotte turområder like utenfor døren. Boligen holder høy standard, har en praktisk planløsning og er godt utstyrt. I hovedetasjen er gang som leder til stor, flott stue med åpen løsning til kjøkken. Hovedsoverom med tilhørende bad, kontor, toalettrom, vaskerom med grovinnagng. Kjelleretasjen har kjellerstue, 4 sov, stort bad og teknisk rom, samt romslig bod. Gode parkeringsmuligheter i tillegg til garasje. Stor, usjenert terrasse, støpt platting og egen hage. HOVEDETASJE Gang m/hall: gips i tak og på vegg, flis på gulv fremfor inngangsdør og parkett ellers. Høyt under taket med spotter i himling. Kontor: gips i tak og på vegg, 3-stavsparkett på gulv. Toalettrom: gips i tak og på vegg og flis på gulv. Varme i gulv. Servant og vegghengt wc. Kjøkken: gips i tak og på vegg, 1-stavsparkett på gulvet. Hamran kjøkkeninnredning med ingererte hvitevarer. Kjøkkenøy med spiseplass. Flott utsikt. Spotter i tak. Stue: gips i tak og på vegg, 1-stavsparkett på gulv. Store vindusflater med flott utsikt. Utgang fra stue ut til stor veranda. Vedovn i stuedel. Spotter i tak. God takhøyde. Hovedsoverom: gips i tak og på vegg, 3-stavsparkett på gulv. Utsikt. Tilhørende bad. Bad: gips i tak og på vegg, flis på gulv og i våtsone. Servant, vegghengt wc og dusjhjørne. Varme i gulv. Spotter i tak. Vaskerom/grovinngang: gips i tak og på vegg, flis på gulv. Egen inngang. Varme i gulv. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Innredning/benk med vaskekom. Garderobeskap. UNDERETASJE Kjellerstue: gips i tak og på vegg, 3-stavsparkett på gulv. Varme i gulv. Spotter i tak. Flott utsikt. Utgang til støpt platting og hage. Gang: gips i tak og på vegg, 3-stavsparkett på gulv. Bod/ lagring: gips i tak og på vegg, 3-stavsparkett på gulv. Romslig laringsrom. Sov. 2: Gips i tak, mdf-plater på vegg og 3-stavsparkett på gulv. Romslig soverom med utsikt. Teknisk rom: gips i tak og på vegg, flis på gulv. Her er varmtvannsbereder og ventilasjonsannlegg plassert, samt inspeksjonluke til vannrør, sikringsskap og sentralstøvsuger. Bad: gips i tak og flis på vegg og gulv. Servant, vegghengt wc, dusjhjørne og badekar. Varme i gulv. Spotter i tak. Sov. 3: gips i tak, med-plater på vegg og 3-stavsparkett på gulv. Utsikt. Sov. 4: gips i tak, med-plater på vegg og 3-stavsparkett på gulv. God størrelse. Sov. 5: gips i tak, med-plater på vegg og 3-stavsparkett på gulv. Romslig. GARASJE: Romslig garasje med eletrisk garasjeport og 2 inngangsdører. Det er mulig å lage en bod innerst i garasjen.

  Standard
  TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Overflater vegger og himling Fliser på vegger i våtsoner dusjhjørne. Malte slette overflater på resterende vegger og en malt slett himling med spotter. ETASJE > BAD Vurdering av avvik: ? Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Gjelder i våtsone i rundt vask. Konsekvens/tiltak ? Det må gjøres tiltak for å lukke avviket. Overflater vegger og himling Fliser på vegger i våtsoner i rundt badekar og dusjhjørne. Malte slette overflater på resterende vegger og en malt slett himling med spotter. UNDERETASJE > BAD Vurdering av avvik: ? Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Gjelder i våtsone i rundt vask. Konsekvens/tiltak ? Det må gjøres tiltak for å lukke avviket. Varmtvannstank Varmtvannstanken er på ca 200 liter og er plassert på teknisk rom som har sluk i gulvet. Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber.

  Parkering
  Parkering på egen tomt, samt i garasje. Antatt mulighet for å sette opp ekstra carport på tomten, i tillegg til garasjen.

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  8889072

  Diverse
  Integrerte hvitevarer.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn og varmekabler.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10686

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inkluderer: Vann og avløp, feiing og renovasjon.

  Formuesverdi primær
  1262470

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4797386

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/156/191: 02.04.2013 - Dokumentnr: 257761 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lyngdal Kommune
  Org.nr: 922 421 498
  Tilbakekjøpsrett på gitte vilkår
  Overført fra: Knr:4225 Gnr:156 Bnr:109
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.06.2013 - Dokumentnr: 536905 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4225 Gnr:156 Bnr:109
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1549019 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1032 Gnr:156 Bnr:191


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 15.04.2015

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  187890

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,35% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16 550,- og oppgjørshonorar kr 6 000. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte vederlag/utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  47 700,-. Utleggene omfatter: Markedspakke, foto, kommunale opplysninger, oppgjørshonorar, søk i eiendomsregister og elektronisk signering, visning, samt tilretteleggingsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   50 000,- for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev