aktiv-eiendomsmegling
1.jpg
1.jpg

LYNGDAL Rosfjord Hygge

Rosfjord Hygge - Boliger i rekke under oppføring - kjøp ferdig bygget bolig i dette unike prosjektet ved sjøkanten!

 • kr 6 490 000 - 6 490 000
 • Priser fra og tilkr 6 490 000 - 6 490 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 6 490 000 - 6 490 000
 • Omkostninger fra og tilkr 51 342 - 51 342
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 6 541 342 - 6 541 342
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til134 - 134 m²
 • Tomt -
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 173 BNR. 1
 • Informasjon om meglerforetaketSør-Vest Megleren AS Fiboveien 2 A 4580 Lyngdal
 • OppdragsansvarligTorstein Hellestøl
 • Oppdragsnummer1408235008

Meld deg på visning!

Påmelding
DJI_0185.JPG

Rosfjord Hygge, Agder

 • Om prosjektet
  Vi får nå 6 boliger i rekke for salg i prosjektet Rosfjord Hygge! I dette prospektet beskrives kjøp av nøkkelferdige boliger som nå er under oppføring - klar til innflytning 4. kvartal 2023. Det finnes et eget prospekt for eneboligtomter deg som ønsker å kjøpe tomt og bygge bolig selv - konf megler. Rosfjord Hygge er ikke bare et sted å bo. Det er en livvstil. Morgensol og morgenbad. Vakker solnedgang hele året. Båtplass rett nedenfor huset, med en vakker fjord å utforske. Nærhet til noen av Lyngdals fineste turstier og områder. En liten sykkeltur unna et pulserende og sjarmerende sentrum. Og en liten strandpromenade unna Sørlandsbadet. Et huskjøp i Skomrak blir rammen rundt livet ditt. Det finnes ikke mange steder som Rosfjord Hygge. Ikke i Lyngdal, ikke på Sørlandet og ikke i Norge. En unik mulighet til å bo tett på naturen - både den blå og den grønne - og samtidig sentralt. Tett på sentrum, butikker, restauranter og treningssentre - men idyllisk, rolig, grønt og maritimt. Et helhetlig bilde vi svært sjeldent ser i tomter. Rosfjord Hygge har alt du drømmer om i et hjem. Området på Rosfjord har en lang historie, og har blitt en del av Lyngdals identitet og en scene for gode opplevelser. Med vakker strand, Sørlandsbadet, Rosfjord Strandhotell, turstier til Månen, Rosfjorden og blått hav så langt du ser. Juli måned er travel på stranda, med koselig folkeliv både på land og til vanns. Resten av året er det solnedgangen, roen, havet og følelsen av å bo tett på naturen som vil prege livet på Rosfjord Hygge.

  Priser fra og til
  kr 6490000 - 6490000

  Omkostninger fra og til
  kr 51342 - 51342

  Generell orientering
  Feltet Rosfjord Hygge består av 9 eneboligtomter og 6 boliger i rekke. Tomtene i feltet har god avstand til hverandre. Istedenfor å bygge tettere på hverandre har vi valgt å fokusere på hageareal og friareal. Samtlige enheter vil ha gode solforhold og utsikt mot fjorden. Her kan du våkne opp, åpne dørene til terrassen, og slippe sjølufta inn. Det er lagt inn krav om sedumtak slik at utsikten fra rekke to eller tre ikke blir forringet. Det grønne elementet er en vesentlig faktor i hele prosjektet. Hver enhet har mulighet til å skape sin egen skjermede private grønne oase utenfor huset. På Rosfjord Hygge har vi lagt ekstra vekt på bokvaliteter knyttet til møteplasser for gode naboer. Det planlegges et bryggeareal med badeområder, båtplasser, sittegrupper, beplantning og vakker belysning på kveldstid. En lekeplass i skogen og langs bekken som renner gjennom feltet. Det følger med mulighet til å kjøpe bruksrett til båtplass. På Rosfjord Hygge er det rom for det gode nabomøtet.

  Fellesareal i bygg
  Felles brygge ved sjøen.

  Garasje/parkering
  Parkering på egen tomt, samt felles gjesteparkering på feltet. Det blir carport i hver bolig med direkteadkomst til boligen.

  Boder
  Utvendig bod ifm carport på ca 7,3 kvm. Bod blir isolert og platet innvendig.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Estimert ferdigstillelse er 4. kvartal 2023. Bygging er i gang våren 2023.   Overtakelse skjer straks boligen er ferdigstilt og bør skje etter at ferdigattest foreligger, dog vil overtakelse skje ved midlertidig brukstillatelse dersom kommunen utsteder slik midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger.    Eiendommen skal overtas ved overtakelsesforretning hvor begge parter deltar. Kjøper skal varsle om ev. forhold som påberopes som mangel ved eiendommen. Det påpekes at dette gjelder alle forhold kjøper avdekker eller med rimelighet burde avdekket ved gjennomgangen. Ev. reklamasjoner og selgers standpunkt til disse skal protokolleres og overtakelsesprotokollen skal signeres av begge parter.   Selger skal overlevere eiendommen i byggrengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand.   Kjøper aksepterer at alle utbedringer, overtakelser og ettårsbefaringer avholdes innfor normal kontortid.   Kjøper kan nekte overtakelse dersom eiendommen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under befaringen.   Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt eiendommen. Hvis eiendommen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

  Tomteareal
  nullm²

 • Kjøkken
  Flott kjøkkeninnredning i Sense-serien fra Aubo. Farge: varm grå. Kjøkkenet fremstår med eksklusive design og moderne uttrykk. Kjøkkentegninger følger vedlagt salgsoppgaven. Miri kjøkkenbatteri (kran). Kjøkken leveres komplett med hvitevarer inkludert.

  Bad
  Flotte flislagte baderom. Her blir Pro Beton Beige 60x60 og mosaikk i dusjsoner, levert av Modena. I salgsoppgaven er det vedlagt illustrasjon av flisene - det gjøres oppmerksom på at det ikke er riktige innreninger som er avbildet, men kun illustrasjon av fliser. Baderomsmøbler fra Modalsli; Bad 1.etg.: Vegghengt toalett TE-CE, Liam dusjvegger 90x90. Miri dusjbatteri med garnityr. Viking bad Eli 60 hvit matt baderomsinnredning med Thin dobbel servat og 60 Pia speil. Miri servantbatteri. Bad 2.etg.: Vegghengt toalett TE-CE, Liam dusjvegger 90x90. Miri dusjbatteri med garnityr. Viking bad Eli 120 hvit matt baderomsinnredning med dobbel servat og 120 Pia speil. Miri servantbatteri. Vaskerom: Oso 200L bereder. Vk 50 vaskekum. Oras veggbatteri. Fullt opplegg til vaskemaskin. Fordelerskap til rør-i-rør. Frostsikker vannutkaster.

  Andre oppholdsrom
  Gips i tak og vegger, listefritt. Parkett på gulv, avsatt ca 400 kr pr kvm. Etasjeskillere og innervegger blir isolert. Hvite slette dører innvendig.

  Garderobe-fasiliteter
  Garderobeskap leveres på hvert soverom. Løse skap. Tillegg for evt skyvedører.

  Konstruksjon
  Trekonstruksjon.

  Yttertak
  Kompakt tak kledd med grastak. Sedum tak.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Støpte terrasse utvendig i første etasje. Treterrasser 2. etg. Asfaltert innkjørsel. Plen: Jordkledd klart for såing.

  Trapper
  Hvit trapp, spilerekkverk.

  Ventilasjon
  Ventilasjon iht dagens boligkrav. Balansert anlegg.

  Brannsikring
  Iht boligkrav.

  Dører og vinduer
  Aluminium belagte (utvendig) svarte vinduer. Glassrekkverk utvendige terrasser.

  Overflater og kledning
  Møre kledning eller lignende med mørke farger utvendig.

  Kabel-tv/bredbånd
  Klargjort for fiber.

  El-anlegg
  El-leveranse iht egen leveransebeskrivelse/romskjema kan fåes hos megler. Det blir lagt inn downglihts på dimmere, varmekabler på våtrom/stue/kjøkken/gang, utebelysning m.v. Elbillader leveres ferdig installert. Oppvarming: varmekabler og varmepumpe.

 • Info om eiendomsskatt
  P.t. ingen eiendomsskatt i Lyngdal kommune.

  Info om formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Velforening
  Pliktig medlemsskap i velforening.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4225/173/1: 22.06.1849 - Dokumentnr: 900027 - Utskifting Gjelder hele gården.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.10.1973 - Dokumentnr: 2586 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:49
  Bestemmelse om vannrett
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.1983 - Dokumentnr: 236 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:58
  Bestemmelse om vannrett
  BESTEMMELSE OM SEPTIKTANK M.V.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.1983 - Dokumentnr: 236 - Best. om båt/bryggeplass RETTIGHETSHAVERE: Kåre og Ragnhild Oftedal med barn.
  Også rett til vedhugst.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.01.1987 - Dokumentnr: 247 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.05.1990 - Dokumentnr: 1604 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.01.1992 - Dokumentnr: 305 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.01.1992 - Dokumentnr: 305 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  Rett til brønn, vannslange, septiktank m.v.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.01.1992 - Dokumentnr: 305 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  Rett til hugging av trær samt tilkobling til hovedbrukets
  uthus for strømuttak.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.06.2000 - Dokumentnr: 1752 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:70
  Bestemmelse om veg
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.06.2000 - Dokumentnr: 1933 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:75
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.03.2001 - Dokumentnr: 900 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:77
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vannledning
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.04.2001 - Dokumentnr: 1275 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:58
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Bestemmelse om vannledning
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2001 - Dokumentnr: 1338 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:71
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2001 - Dokumentnr: 1339 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  Bestemmelse om vannledning og spredegrøft.
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.08.2003 - Dokumentnr: 2801 - Jordskifte Lista jordskifterett sak nr 5/2000-10.10 Hagestad
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.2013 - Dokumentnr: 45915 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Plassering av transformatorkiosk nr. 62023
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.2013 - Dokumentnr: 45956 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Plassering av transformatorkiosk nr. 62024
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273159 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:81
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:82
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:83
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:84
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:85
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:86
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:87
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:88
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:89
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:90
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:91
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:92
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:93
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:94
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:95
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:96
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:97
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:98
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:99
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:100
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:101
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:102
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:103
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:104
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:105
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:106
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:107
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:108
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:109
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:110
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.06.2016 - Dokumentnr: 517497 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:71
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:75
  Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om snuplass.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.01.2017 - Dokumentnr: 38298 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:117
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:118
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:122
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:128
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:129
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:130
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:131
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:132
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:133
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:134
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:136
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:143
  Rett til bruk av felles lekeareal, felles friområder og turstier.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760170 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:111
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:112
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:113
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:114
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:115
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:135
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:137
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:138
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:139
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:140
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:141
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:142
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:144
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:145
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760170 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:111
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:112
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:113
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:114
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:115
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:135
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:137
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:138
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:139
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:140
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:141
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:142
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:144
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:145
  Rett til bruk av felles lekeareal, felles friområder og turstier
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.08.2017 - Dokumentnr: 902967 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:98
  Bestemmelse om hogst for frisikt til Rosjorden
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.10.2017 - Dokumentnr: 1099839 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:147
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.03.2021 - Dokumentnr: 373935 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:119
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:120
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:121
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:123
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:124
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.03.2021 - Dokumentnr: 373935 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:119
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:120
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:121
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:123
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:124
  Rett til bruk av felles lekeareal, felles friområder og turstier
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.10.2022 - Dokumentnr: 1109373 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:125
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:126
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:127
  Gjelder også bruksrett av felles lekeareal, friområder og turstier
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.2022 - Dokumentnr: 1211700 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.2022 - Dokumentnr: 1211724 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.12.2022 - Dokumentnr: 1413159 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:151
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:152
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:153
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:155
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:156
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:157
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:158
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.12.2022 - Dokumentnr: 1413159 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:151
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:152
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:153
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:155
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:156
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:157
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:158
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.02.2023 - Dokumentnr: 169273 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:151
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:154
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:159
  15.02.2023 - Dokumentnr: 169273 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:151
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:154
  Rettighetshaver: Knr:4225 Gnr:173 Bnr:159
  Rett til bruk av lekeareal, friområder og turstier
  Dokumentnr: 902785 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
  22.10.1864 - Dokumentnr: 900032 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:2
  05.12.1906 - Dokumentnr: 900026 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:5
  31.10.1973 - Dokumentnr: 2586 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:49
  25.01.1983 - Dokumentnr: 235 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:58
  16.05.1990 - Dokumentnr: 1603 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:65
  10.02.1995 - Dokumentnr: 398 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:1032 Gnr:173 Bnr:66
  Areal 444,1 m2.
  24.02.1997 - Dokumentnr: 520 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:70
  29.08.1997 - Dokumentnr: 2740 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:71
  19.06.2000 - Dokumentnr: 1932 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:75
  22.03.2001 - Dokumentnr: 898 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:77
  22.03.2001 - Dokumentnr: 899 - Grensejustering Grensejustering vedr. gnr 173 bnr 1 og 58.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.04.2001 - Dokumentnr: 1063 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:78
  05.04.2001 - Dokumentnr: 1064 - Grensejustering Grensejustering vedr. gnr 173 bnr 1 og 49.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.07.2002 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:79
  08.04.2013 - Dokumentnr: 272957 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:110
  08.04.2013 - Dokumentnr: 272995 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:109
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273004 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:108
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273012 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:107
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273019 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:106
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273024 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:105
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273035 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:104
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273041 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:103
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273047 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:102
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273049 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:101
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273053 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:100
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273061 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:99
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273064 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:98
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273067 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:97
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273069 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:96
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273070 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:95
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273075 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:94
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273080 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:93
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273085 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:92
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273090 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:91
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273095 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:90
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273098 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:89
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273106 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:88
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273111 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:87
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273118 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:86
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273125 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:85
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273133 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:84
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273139 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:83
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273142 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:82
  08.04.2013 - Dokumentnr: 273149 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:81
  09.02.2015 - Dokumentnr: 115742 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:122
  02.02.2016 - Dokumentnr: 90506 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:129
  02.02.2016 - Dokumentnr: 90936 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:130
  02.02.2016 - Dokumentnr: 90951 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:131
  02.02.2016 - Dokumentnr: 90965 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:132
  02.02.2016 - Dokumentnr: 90978 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:134
  17.02.2016 - Dokumentnr: 140658 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:117
  17.02.2016 - Dokumentnr: 140667 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:128
  17.02.2016 - Dokumentnr: 140709 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:133
  10.03.2016 - Dokumentnr: 209483 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:143
  19.09.2016 - Dokumentnr: 847707 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:118
  12.01.2017 - Dokumentnr: 38262 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:136
  12.07.2017 - Dokumentnr: 759968 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:111
  12.07.2017 - Dokumentnr: 759974 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:112
  12.07.2017 - Dokumentnr: 759984 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:113
  12.07.2017 - Dokumentnr: 759993 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:114
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760000 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:115
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760006 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:135
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760012 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:137
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760020 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:138
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760024 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:139
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760039 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:140
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760047 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:141
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760055 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:142
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760072 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:144
  12.07.2017 - Dokumentnr: 760087 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:145
  01.01.2020 - Dokumentnr: 285994 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1032 Gnr:173 Bnr:1
  18.03.2021 - Dokumentnr: 331217 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:119
  Elektronisk innsendt
  18.03.2021 - Dokumentnr: 331241 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:120
  Elektronisk innsendt
  18.03.2021 - Dokumentnr: 331250 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:121
  Elektronisk innsendt
  18.03.2021 - Dokumentnr: 331258 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:123
  Elektronisk innsendt
  18.03.2021 - Dokumentnr: 331266 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:124
  Elektronisk innsendt
  22.09.2022 - Dokumentnr: 1058609 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:125
  22.09.2022 - Dokumentnr: 1058631 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:126
  22.09.2022 - Dokumentnr: 1058636 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:127
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308763 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:151
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308769 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:152
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308778 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:153
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308785 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:155
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308794 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:156
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308802 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:157
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1308812 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:158
  25.01.2023 - Dokumentnr: 86698 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:154
  Elektronisk innsendt
  25.01.2023 - Dokumentnr: 86733 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4225 Gnr:173 Bnr:159
  Elektronisk innsendt


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vann, vei og avløp
  Offentlig påkoblet vei, vann og avløp.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Området er ferdig regulert til boliger.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc. Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud.

  Betalingsbetingelser
  Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52-54.

  Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr 30.000,- inkludert merverdiavgift. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum inkludert merverdi

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev