aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Steinbergåsen 13

LYNGDAL Steinbergåsen 13

Lyngdal/ Steinbergåsen - Velholdt tomannsbolig i Steinbergåsen med vedlikeholdsvennlig uteområde og garasje

 • kr 2 950 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 950 000
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 006
 • Soverom3
 • ArealP-rom 95 m²
 • Tomt581 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 89 892,- (Omkostninger totalt) 3 039 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Flott og velholdt tomannsbolig med svært vedlikeholdsvennlig uteområde. Boligen ligger sentralt til ved Steinbergåsen på Rom - her er ingen bakker og gangavstand til alt av fasiliteter i Handelsparken. Å skole og busstopp ligger like ved. Boligen er lys og trivelig med 3 soverom og 2 bad. Integrerte hvitevarer og sentralstøvsuger medfølger boligen. Varmekabler i alle rom i 1. etg. og på begge baderom. Hovedsoverom har utgang til veranda. Dette rommet er opprinnelig to soverom på originaltegninger og følgelig lett å lage et ekstra rom. Kjøkken med åpen løsning til stue med store vindu og utgang til flott uteområde foran boligen mot sør. . 4 faste parkeringsplasser i tun medfølger samt halvdel av garasje. Garasje har loft og utvendig bod. Opparbeidet og hyggelig uteområde rundt huset.

Steinbergåsen 13, Agder

 • Tomt
  581m²

  Beskrivelse av tomt
  1 504 kvm fellestomt.

  Beliggenhet
  Boligen har en flott beliggenhet på Rom i Lyngdal hvor du får handlet og ordnet det aller meste i Handelsparken. Her finner du alt av matbutikker, kaféer, klesbutikker, bank m.m. Det er også kort vei til nærmeste holdeplass for buss. Fin bolig både for eldre og unge. Trygg skolevei med Å barneskole like ved. Kort vei til barnehager. Fra Steinbergåsen og inn til Lyngdal sentrum er det ca. 3,5 km. Her finner du bl.a. ungdomsskole, videregående skoler, Lyngdal stadion samt flere butikker og handlesenter m.m

  Adkomst
  Fra E-39, i retning Kr. sand: Ta første avkjøring til venstre inn mot Å skole etter rundkjøringen ved nærbutikken på Rom. Ta så første kjørevei inn til venstre ved gjerdet ved fotballbanen.

  Bebyggelse
  Etablert boligområde bestående av eneboliger, flermannsboliger og leiligheter

  Innhold
  Flott og velholdt tomannsbolig i Steinbergåsen med svært vedlikeholdsvennlig uteområde. Boligen ligger sentralt til ved Steinbergåsen på Rom - her er ingen bakker og gangavstand til alt av fasiliteter i Handelsparken. Å skole og busstopp ligger like ved. Tilhørende garasje med loft og utvendig bod. Gode parkeringsmuligheter i felles tun. Opparbeidet og hyggelig uteområde rundt hele huset, med skillevegg til nabo, vedlikeholdsvennlig gjerde, kunstgress og belegningsstein. Selve boligen er lys og trivelig med 3 soverom og 2 bad. Nye dører og lister og parkett i hele huset. Integrerte hvitevarer og sentralstøvsuger medfølger boligen. Varmekabler i alle rom i 1. etg. og på begge baderom. Store deler av 2. etg. er nymalt. Hovedsoverom er stort og har utgang til veranda. Dette rommet er opprinnelig to soverom på originaltegninger og følgelig lett å lage et ekstra rom. Kjøkken med åpen løsning til stue med store vindu og utgang til flott uteområde foran boligen mot sør. Det er montert utvendige persienner i hele 1. etg. Garasjeloft er isolert og har mange bruksmuligheter.

  Standard
  Hovedetasje: Gang/ inngangsparti: Flislagt gulv med varmekabler, tapet på vegg og malt tak. Kjøkken: Malt tak, tapet på vegger og nytt parkettgulv. Kjøkken med flott innredning fra Strai og integrerte hvitevarer som medfølger. Kjøkken har åpen løsning mot stue. Stue: Malt tak, tapet på vegger og nytt parkettgulv. Koselig stue med utgang til terrasse. Bad: Malt tak, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Loftsetasje: Bad: Malt tak, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Soverom 1: Malt tak, malt tapet og parkett på gulv. Soverom 2: Malt tak, malt tapet og parkett på gulv. Soverom 3: Malt tak, malt tapet og parkett på gulv. Hovedsoverom med utgang til veranda. Det minste soverommet er på tegninger angitt som bod og således ikke et omsøkt og godkjent soverom. Det hovedsoverommet er opprinnelig 2 soverom på tegningene og man kan sette opp veggen igjen her uten søknad. Garasje: Flislagt gulv, finèrplater på vegg og malt tak. Garasjeloft: Isolert, finerplater på gulv, vegg og tak. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass i felles tun med nabo, samt garasje.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 89 892,- (Omkostninger totalt) 3 039 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Elektrisk

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Avløp: 2.211,84 kr Feiing: 505,00 kr Renovasjon: 3.521,00 kr Vann: 2.255,07 kr + forbruk vann/ avløp

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 398 384 per Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 434 181 per

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 30.08.2007 - Dokumentnr: 688114 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 50/100


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.01.2008.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Mulighet for utleie

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 89 892,- (Omkostninger totalt) 3 039 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev