aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Torggata 7 - Sentrumsgården
Velkommen til Torggata 7 - Sentrumsgården

LYNGDAL Torggata 9, leil. 206

Lyngdal sentrum- Flott, innholdsrik leilighet i hjertet av Lyngdal! *Stor terrasse *Garasje

 • kr 3 890 000
 • BRA 102 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 890 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 102 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt2 235.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 792,- (Omkostninger totalt) 3 998 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til en stor og innholdsrik leilighet midt i hjertet av Lyngdal! Leiligheten ligger i Sentrumsgården med alt du behøver i og rundt gården! Heis til kjeller med garasje og direkte adkomst til senteret. Gåavstand til kulturtilbud, buss-, skoler, barnehager, turområder og handlefasiliteter, legesenter m.v. Inneh.: Stor stue med åpen løsning til kjøkken med kjøkkenøy. Soverom med garderobeløsning. Ekstra rom/alkove. Gang med bad, vaskerom og wc. Utgang til terrasse med svært hyggelig utsikt mot gågata! Forøvrig har man som beboer i Sentrumsgården unike fordeler som tilgang til gjesteleilighet, treningsrom, fellesrom for selskap m.m. Vi har også leilighet på 40 kvm for salg- kontakt megler for mer info! Les mer: https://www.lister24.no/annonsorinnhold/
God plass til spisegruppe og utgang til veranda

Torggata 9, leil. 206, Agder

 • Tomt
  2235.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet som i følge matrikkel er på 2.235 kvm.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Sentrumsgården, som kanskje har Lyngdals mest sentrale beliggenhet med Rådhusparken og kulturhuset som nærmeste nabo. Leiligheten er vendt mot stille gågate uten biltrafikk forbi på denne siden. Alle sentrumsfasiliteter ligger i gangsavstand, og til elva og Bringsjordneset med fine turområder og badeplasser er det kun 2-300 m. Sandstrender på Rosfjord og Kavik. Sørlandsbadet på rosfjord er en sykkeltur unna.

  Adkomst
  Fra offentlig gate, eventuelt via parkeringskjeller.

  Bebyggelse
  Sentrumsbebyggelse med næring og boliger

  Byggemåte
  Bygget er oppført i bærende konstruksjoner i betong, stål og tre.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2 etasje og har en moderne og praktisk planløsning. Her er stor terrasse, egen bod i felles gang og parkeringsplass i parkeringskjeller. Inneholder: Romslig gang, flislagt bad og eget toalettrom. Stue med åpen løsning til kjøkken. Stua er romslig og har god plass til flere sittegrupper samt spisegruppe. Soverom og bod. Bygget har felles treningsrom, tilgang til egen gjesteleilighet (27 kvm) og stort fellesrom med kjøkken på (71 kvm).

  Standard
  Gang: Malt tak, malte vegger og parkett på gulv. Romslig gang med plass til å henge fra seg yttertøy. Stue/ kjøkken: Malt tak med downlights, malte vegger og parkett på gulv. Flott stue med åpen løsning til kjøkken. Kjøkken har flott innredning fra Strai med kjøkkenøy. Utgang til veranda med fin utsikt over gågata. Soverom: Malt tak, malte vegger og parkett på gulv. Bad: Malt tak, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Pent bad med dusj på gulv, vegghengt toalett og servant. Toalettrom: Malt tak, malte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Bod: Malt tak, malte vegger og parkett på gulv. Innredet rom/alkove: Malt tak, malte vegger og parkett på gulv. Dette rommet har ikke rømningsvei og er ikke godkjent som soverom/rom for varig opphold. Det er tilgang til en gjesteleilighet som ligger i 3. etg. Denne kan benyttes av alle leilighetene i bygget mot en mindre godtgjørelse. Denne er veldig praktisk når man får overnattingsbesøk og ikke har plass i egen leilighet. I tillegg er det et flott fellesareal som kan benyttes til selskap og sammenkomster. Det er også tilgang til et felles treningsrom med flotte fasiliteter. Det er sameiet som adminstrerer disse fellesrommene. Leiligheten er en del av siste byggetrinn i gården. Denne sto ferdig i 2019 og har vært utleid en periode (under 1 år) - følgelig er den ikke helt ny men så godt som (lite slitasje). Velkommen på visning!

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en merket parkeringsplass i parkeringskjelleren under torget. Parkeringsplasser er beliggende på nabotomt gnr. 167 bnr. 390. Her eier hver leilighetseier en ideell andel av dette bnr.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 792,- (Omkostninger totalt) 3 998 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på strøm. Det er varmekabler på bad og vaskerom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info formuesverdi
  Ikke innhentet.

 • Adgang til utleie
  kommer med bud

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 792,- (Omkostninger totalt) 3 998 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Når handel er kommet i stand har oppdragstaker krav på 30.000,- eks mva pr solgte enhet. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4.250,- og oppgjørshonorar kr 3.600,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 12.500,- for utført arbeid samt alle utlegg. Alle beløp er eks. mva.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev