aktiv-eiendomsmegling

ELVERUM Vestsivegen 32

Lys 3-roms leilighet i 1. etasje med veranda. Garasjeplass. Felles uteområde.

 • kr 1 490 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 490 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 723 644
 • EierformAndel
 • Byggeår1954
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 223 812
 • Felleskostnaderkr 4 934
 • Tomt2 003 m²
 • Eierform tomtEiet
 •  1 490 000,00 (Prisantydning) 223 812,00 (Andel av fellesgjeld)   1 713 812,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 700 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 723 644,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Her har vi gleden av å presentere en leilighet på bakkeplan, en spasertur unna dagligvarebutikk, sentrumsfasiliteter, Terningen Arena og friluftsområder. Her bor du sentralt og nær Glomma, museumsområdene og Gamlebrua. Merk deg dette: - 2 soverom - Overbygget terrasse - Garasjeplass - Kort veg til sentrum, skole og barnehage

Vestsivegen 32, Innlandet

 • Tomt
  2003m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for borettslaget på ca. 2003 kvm. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes. Eiendommen ligger på en tilnærmet flat tomt som oppleves å ha gode solforhold. Fellestomten har en hyggelig adkomst med asfaltert innkjøring og adkomst til overbygget felles inngangsparti. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Hagen er opparbeidet med gressplen, prydbusker og trær. Fra terrassen har denne leiligheten trapp ned til fellesområdets hagedel.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til nær Gamlebrua på Vestad med de fleste servicetilbud i kort radius fra hjemmet ditt. Det er gangavstand til butikk, Terningen Arena og ikke minst kun en broovergang bykjernen. Like ved leiligheten er det et sykkel- og gangstinett som fører deg til store deler av byen. Er du glad i friluft og trening, kan du ta deg en spaserturer gjennom museumsområdet på ettermiddagene, eller benytte joggeskoene og ta en løpetur langs Elverums gang- og sykkelstier ved Glommas bredd. Det er også flere parker og friområder i nærheten og langs Glomma. Fra boligen er det ca. 1 km til dagligvarebutikk med post, samt til skysstasjonen med buss- og togforbindelser. Det er kort avstand til Vestad og Frydenlund barneskoler, samt til Elverum Ungdomsskole og ELVIS. I bydelen ligger også Terningen Arena med høgskole, treningssenter, klatrehall, samt med diverse idretts- og kulturelle arrangementer i kort gangavstand fra boligen.

  Byggemåte
  Byggegrunn antatt med sandmasser. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Observert grunnmursplast over terreng. Drenering og fuktsikring materialer er ukjent, da den er nedgravd og ikke tilgjengelig. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med tømmermannpanel. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med profilerte metallplater. Etasjeskille over kjeller: Trebjelkelag i etasjeskillere, antatt isolert med flis. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Balkonger, terasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger. Pipe og ildsted: Rust på sotluke. Rennemerker under sotluke. Sprekk inne i ovn. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Innvendige dører: Det er påvist at enkelte dører er feilmontert/tar i karm e.l. Enkelte dører må justeres. Kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Det er påvist andre avvik: Eldre innredning. Observert sprekk i benkeplate. Observert eldre fuktmerker på plate bak kjøkkeninnredning. Ved bruk av fuktmåler ble det ikke registrert unormale verdier. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Terrengforhold: Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan. Det bør foretas nærmere undersøkelser av tomta når den er snøfri. Vannledninger: Det er irr på rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak. Avløpsrør: Det er påvist at avløpsrør av jern har rustskader. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av avløsprør. Forhold som har fått TG3: Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ikke fuktsikre overflater i våtsoner. Dusjkabinett hindrer direkte vannsprut på overflatene. Vinduet er plassert i våtsonen. Rust i støpejernssluk. Fuktskjolder på innredning. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Elektrisk anlegg: Forskriftmangel: Samsvarserklæring er ikke fremvist. Det elektriske anlegget bør ha en utvidet el-kontroll. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen ingen bemerkninger.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Gang, kjøkken, bad, stue og 2 soverom. Følgende rom inngår i primærareal: 1.etg: Gang, kjøkken, bad, stue og 2 soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".

  Standard
  VELKOMMEN Du ønskes velkommen til eiendommen via en asfaltert gårdsplass og et overbygget inngangsparti. Videre kommer du inn i fellesgang adkomst til leiligheten som ligger i 1.etg på høyre side. KJØKKEN Kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, mosaikkfliser i benkerygg og lyse skapfronter. Del med glassdører. På kjøkkenet er det også en egen barløsning ved vinduet. Nisje for kjøleskap og komfyr med ventilator over, samt opplegg for oppvaskmaskin. BAD Baderommet er innredet med nedfelt servant på underskap, overskap og speil med belysning over. Installasjoner med gulvstående toalett og dusjkabinett. Gulvflater med våtromsbelegg, veggflater med malt strietapet og malt panel og himling med malt MDF. STUE Stue med peisovn og utgang til overbygd terrasse. Terrassen har trapp ned til terrasseplatting og borettslagets fellestomt. SOVEROM Det er to soverom i leiligheten.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Tilhørende garasje i felles garasjeanlegg. Forøvrig biloppstillingsplasser/gjesteparkering på fellestomten.

  Diverse
  Trappevask og plenklipping på fellesareal blir foretatt på rullering av beboerne. Borettslaget har foretatt følgende rehabiliteringer/vedlikehold: 2016 - Maling av begge hus 2014 - Rehabilitering av piper 2009 - Langt ny kloakk fra nr. 32 til hovedledning 2002 - Rehabilitering fasader (etterisolering, ny utvendig kledning og komplett utvendig maling) 2002 - Nye vinduer og terrasse/balkongdører 2002 - Nye terrasser og inngangspartier 2002 - Åtte nye garasjer 2002 - Nytt overbygg for søppelbeholdere 1996 - Rehabilitering av elektrisk anlegg 1996 - Nytt drenerings- og overvannsanlegg Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Feiing ble utført siste gang i 2012. Tilsyn ble sist gang utført i 2014. Ved tilsyn, ble det anmerket mangler ved et avvik: Manlger adkomst på tak, rusten jernstige som ikke lar seg forlenge for den sitter fast. Besøk for feiing i 2015, 2018 og tilsyn i 2017, ikke utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
   1 490 000,00 (Prisantydning) 223 812,00 (Andel av fellesgjeld)   1 713 812,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 700 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 723 644,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen oppvarmes med strøm og vedfyring. Vedovn i stue. Stråleovn på bad.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  469381

  Formuesverdi primær år
  2019

  Formuesverdi sekundær
  1689770

  Formuesverdi sekundær år
  2019

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 469 381 per 31.12.19. Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 689 770 per 31.12.19.

  Andre utgifter
  Utover felleskostnader påløper elektrisitet, ved, innboforsikring, internett etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  2

  Part.obl.nr.
  953714752

  Felleskostnader pr. mnd.
  4934

  Andel fellesgjeld
  223812

  Andel fellesgjeld per dato
  2021-06-21T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Per 22.06.2021 er andel fellesgjeld kr. 223 812,- og andel fellesformue kr. 58 914,-. Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Andel fellesformue
  58914

  Andel fellesformue per dato
  2021-06-21T22:00:00Z

  Borettslaget
  Halifax Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953714752

  Om borettslaget
  Andelen er en del av Halifax Borettslag (org.nr. 953714752 ), bestående av totalt 8 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2019 på kr 145 262,-. De disponible midlene var per 31.12.2019 kr 245 782,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr. OBBK03-98207944491- annuitetslån med flytende rente. Restsaldo per 22.06.2021 er på kr. 1.790.497,- Restløpetid: 30 år Rente per 22.06.2021 er på 2% Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  560515

  Dyrehold
  Dyrehold skal søkes styret for registrering. Dyr skal holdes i bånd og skal ikke luftes innenfor sameiets eiendom. Ekskrementer som likevel skulle havne på borettslagets eiendom plukkes opp omgående. Gjentatte brudd på dette punktet i husordensreglene vil føre til at husdyret kreves fjernet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen. På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): Dagboknr. 930, datert den 24/04-1952 - "Rettigheter iflg. skjøte" - vedr. rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv. Dagboknr. 2984, tinglyst den 15/02-1953 - "Urådighet". Gjelder stiftelse av borettslaget. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest og midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er ikke mottatt byggetegninger. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er byggemeldt eller er i samsvar med eventuelle byggemeldte og godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om utbedring, bruksendring eller riving. Kommunen kan også utstede/kreve gebyr og/eller mulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Vestad Syd, plan nr. 1/83. Området er regulert til boligområder, industri, friområder, forretninger, trafikkområder spesialområder - kommunaltekniske anlegg og spesialområder - bevaringsformål. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Elverum kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Utleie meldes til styret for registrering. Ved utleie av leilighet, skal leietakere meldes og godkjennes av styret. Andelseier som leier ut skal informere leietakerne om plikter de har i borettslaget, jfr. Husordensregler pkt. 6 utleie.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
   1 490 000,00 (Prisantydning) 223 812,00 (Andel av fellesgjeld)   1 713 812,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 700 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 723 644,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen ingen bemerkninger.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 3,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 14.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Simen Unneberg

Megler

Simen Unneberg

90 27 97 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev