aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Oksenøyveien - En smakfull og innbydende 4-roms selveier med fantastisk utsikt over Holtekilen

Innbydende 4R med stor, solrik balkong og fantastisk utsikt over Holtekilen. Oppgradert 2021. Peis. Rolig & Attraktivt

 • 6 900 000
 • BRA 87 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 900 000
 • OMKOSTNINGER190 592
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 329 183
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 87 m²
 • ANDEL FELLESGJELD238 591
 • FELLESKOST./MND5 204
 • TOMT4 575 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 900 000,- (Prisantydning)
  238 591,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  7 138 591,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  178 450,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 138 591,-))
  --------------------------------------------------------
  190 592,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 329 183,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Med sydvendt plassering har du solen frem til ettermiddagen

Oksenøyveien 37, Viken

 • Velkommen hjem!
  Leiligheten ankommes via utvendig spiraltrapp og svalgang, og entreen gir et godt førstemøte med boligen. Rommet er pent innredet med fliser på gulv med varme samt hvitmalte vegger. Det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i åpen pax-garderobeløsning som medfølger ved salg. Veggene er i likhet med resten av boligen nylig overflatebehandlet og malt. Boligen disponerer i tillegg en kjellerbod på ca 3 kvm.

  Boligen ligger i byggets 2. Etasje men oppfattes som en 3. Etasje forfra

  Stue
  Videre fra inngangspartiet kommer du inn til boligens sosiale samlingspunkt, den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Det første du legger merke til er store vinduer på endeveggen med utsyn til grønne, frodige omgivelser. En dør gir tilgang til en usjenert balkong, der utsynet kan nytes i friluft. Rommet har parkett på gulv som nylig er slipt og overflatebehandlet samt nymalte vegger i fargen "Marrakesh" fra Jotun. En vegg malt i "Dempet sort". Midt i rommet er det plassert en peisovn. Denne er synlig fra hele stuen og bidrar til en god og lun atmosfære. Stuen er lett å dele opp i flere soner og har flere møbleringsmuligheter.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ble en del av stuen i 2021 og fremstår som en sosial og trivelig arbeidssone. Godt med skap- og benkeplas gjør det enkelt å tilberede et hvert måltid. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og har laminat benkeplate med plater over benk ved komfyr samt belysning under overskap. Integrerte hvitevarer som 2 komfyrer, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys medfølger ved salg. Det er montert water guard/aquastop. Kullfiltervifte. Innredning fra 2017/2021

  Bad
  Flislagt baderom med varme i gulv, noe som gir en lun og god start på dagen. Baderomsinnredningen består av servant med underskap samt speil på overside. Innfelt skap med frostet glass over det vegghengte toalettet. Dusjdører i glass og dusjaramtur i blank utførelse. Innerst i rommet er det en et avgrenset rom som er praktisk å benytte som vaskerom. Her er det opplegg for vaskemaskin samt montert høyskap og overskap. Downlights i himling. Lokalt mekanisk avtrekk. Servant og kran er byttet i 2021

  Soverom
  Boligen har i alt 3 soverom som er plassert i hver sin kant av boligen. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord. Stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring. Rommet er malt i fargen "Organic red" og fremstår lunt og hyggelig.

  Soverom to har plass til seng og oppbevaringsmøblement. Malt i fargen "Dusky blue". Rommet er perfekt som barnerom eller gjesterom.

  Det minste soverommet er malt i Marrakesh hvorav to av veggene er med kryssfinér som setter et kult preg på rommet. Her er det plass til seng og oppbevaringsmøblement/kontormøbler. Perfekt som lite soverom eller kontor.

  Balkong
  Fra stuen er det utgang til en romslig, sydvendt veranda på ca. 12 kvm. Her er det plass til både sittegruppe og solstoler. Svært hyggelig utsyn mot Holtekilen og grønne lunger. Her er det tillatt med el- og gassgrill. Elektrisk markise. Det er montert glassrekkverk med en høyde på 1,06 m.
 • Oksenøyveien 37 har en ettertraktet og idyllisk beliggenhet i sjønære omgivelser innerst i Holtekilen. Her bor du usjenert og trafikkstille til mellom Lysaker, Fornebu og Strand i Bærum kommune. Flott utsikt fra balkongen over Holtekilen og Fornebulandet. På nedsiden av boligen er det en fin gresslette med fotballmål og fellestomten grenser til flotte friområder, hvor området mot sjøen/Holtekilen er fredet.

  Like ved boligen går det en kyststi som vil ta deg til flere friområder, idylliske naturreservat, parker og fine badeplasser m.m. Flere rekreasjonsområder som Nansenparken på Fornebu - en estetisk nytelse med festplass, vannspeil, grønne lunger samt utmerkede gang- og sykkelstier til sjøen. Storøyodden ligger på den sørøstlige enden av den gamle rullebanen på Fornebu, og har flott sandstrand, volleyballbaner og store gressletter. Flere båtforetninger og marinaer i området. Båtplass kan leies på Oksenøya eller Fornebu marina. Fine bademuligheter i Holtekilen som ligger i umiddelbar nærhet, samt flere populære badesteder i området. Forøvrig kort vei til Fornebubukta, Halden brygge, Rolfsbukta, Svartebukta og Storøya.

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Fornebuporten (ca. 300 m fra boligen) og søndagsåpen butikk i Oksenøyveien (ca. 100 m). Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fornebu S et bredere servicetilbud med diverse butikker, herunder dagligvareforretninger, klesbutikker, hyggelige spisesteder og treningssenteret Sats/ Elixia, en kort sykkel/ kjøretur unna. Det er også få minutters kjøring til handlesenteret CC-vest med et stort utvalg av butikker

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Oksenøyveien på E18 som ligger ca. 7 minutter fra boligen. Herfra gar ekspressbussene med hyppige avganger. Boligen er også ideelt plassert i forhold til Lysaker - et viktig knutepunkt for buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Lysaker, 10 min til Sandvika, 10 min til Majorstuen, 13 min til Oslo S og 42 min til Oslo lufthavn.

  Eiendommen har gangavstand til Lysaker barneskole og Hundsund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I tillegg er det kort vei til Curlinghall, innendørs golf, idrettshall, tennisanlegg, svømmehall, konsertarena og museer.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen er fundamentert med grunnmur i betong antatt til sprengsteinsfylling/fjell og fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i betongelementer og fyllingsvegger i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Takkonstruksjon er av type flatt tak tekket med takpapp. Adkomst til boligene via innv. trapperom. Etasjeskillere i betong mellom etasjene.

  - Vinduer i tre med isolerglass hovedsakelig fra 1981, stue og 1 soverom fra 2019
  - Ytterdør i fabrikkmalt utførelse med glassfelt fra nyere tid. Terrassedør i tre med isolerglass fra 2019.
  - Innvendige dører i malt galt utførelse med ukjent alder. Skyvedør til 1 soverom fra 2021.

  TG2:
  Er gitt til: Vinduer. TG er gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Vinduer fra 2019 har fått TG 1.
  Er gitt til: Innvendige dører. TG er gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
  Er gitt til: Bad. TG er gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

  Innvendige gulv:
  Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med eikeparket. Fliser på bad og i entre. Parkett er slip og overflatebehandlet i 2021. Utført av Nord gulv as.

  Innvendige vegger:
  Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater, kryssfiner malt og umalt. Fliser på bad. Overflatebehandlet i 2021. Utført av Art oppussing Ltd.

  Innvendig himling:
  Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Overflatebehandlet i 2021. Utført av Art oppussing Ltd.

  Sikringsskap med automatsikringer, måler og innholdsfortegnelse. Innmat i sikringsskap fra var under utskiftning befaringsdag. El-anlegg i boligen er hovedsakelig med varierende alder og under utskiftning befaringsdag. Eier opplyser om at alle sikringer er byttet ut til automatsikringer med jordfeilbryter i 2021, skade på skinne er blitt reparert og det er installert flere kontaktpunkt. Utført av Rejlers Elsikkerhet AS.

  Sammendrag egenerklæringsskjema:

  4. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
  Ja, kun av faglært
  Christiania Rørleggerbedrift AS: Skiftet vask og kran på bad og kjøkken samt skiftet VV-tank

  12. Kjenner du til om det er/har vart utfort arbeid pa el]anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Ja, kun av faglært: Ikke mottatt faktura per dato, ettersender denne med aktuell dokumentasjon og firmanavn. Skiftet alle sikringer til automat med jordfeilbryter juli 2021, reparert skade på skinne i sikringsskap. Installert flere kontaktpunkt

  13. Kjenner du til om det utfort kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
  Rejlers Elsikkerhet AS

  14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  Sameiet disponerer 4 ladeplasser rett utenfor bygget
 • 2.et: 87 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, gang, 3 soverom, stue/kjøkken/spisestue
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedfyring og elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på bad og entre.
 • Kjøkkenventilator med kullfilter. Lokalt mekanisk avtrekk på bad. Naturlig tilluft via stedvise klaffeventiler i yttervegg.
 • Felleseiendommen er på 4575,7 m² og er godt opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og asfalterte/steinlagte internveier.
 • Sameiet parkeringsplasser er i utgangspunktet fellesområdet, og parkering på oppmerkede plasser disponeres av seksjonseierne i fellesskap. Noen av parkeringsplassene er tilrettelagt for ladning av el-biler og ladbare hybridbiler

  EL - bil/hybridbil eiere som ønsker å benytte ladestasjonene betaler en årsavgift og får utdelt en smartbrikke som automatisk loggfører bruk av strøm. Forbruket faktureres deretter årlig. For 2020 er årsavgiften satt til 1500 kroner. Ta kontakt styret på mail om dere har spørsmål ang. ladeplassene eller ønsker tilgang.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Sameiet består av 55 seksjoner. Sameiet Holtekilen IV B er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 994937146, og ligger i Bærum kommune med følgende adresse: Oksenøyveien 37. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Sameiets revisor er PWC.

  Inntekter
  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 7109 595. Dette er kr 2 368 595 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak salg av anleggsmidler. Andre inntekter består i hovedsak av innbetalinger ifbm El-bil og parkeringsavgift, se note 3 i regnskap som ligger på boligens hjemmeside.

  Kostnader
  Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 16 027 859. Dette er kr 5 498 999 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnad på drift og vedlikehold.

  Resultat
  Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 9 297 862 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

  Vedlikeholdsplan 2020- 2030:
  Foreløpige prioriterte vedlikeholdsoppgaver:
  1) Brannsikre gesims
  2) Skaffe flere parkeringsplasser - innen 2022
  3) Nye, bedre utetrapper 1. etg - 2020/2022
  4) Ny takpapp - 2030
  5) Forbedre trekk i pipene
  6) Bytte vinduer svalgangside (Venteliste B)
  7) Solcellepanel på taket - fra 2030. Solcelle-park på taket. På litt lenger sikt - men som en viktig del av sameiets bidrag til det store grønne skiftet som er på gang, lokalt som globalt - vil vi nevne" den grønne visjonen" om å anlegge solcellepanel-anlegg på det flate taket vårt. Dette vil på sikt kunne dekke elbehovet for hele sameiet i store deler av året. En slik investering vil bli mer aktuelt etterhvert som de statlige og kommunale tilskudd til slike anlegg blir betydelig øket - og det vil bidra til sameiets bærekraftige drift også miljømessig.
  8) Utbedre/vedlikeholde vannrør

  Styret
  Styret har e-post holtekilen4b@styrerommet.net. Se Sameiet Holtekilen IV Bs hjemmeside på http://web5.herborvi.no/5988 for ytterligere informasjon.

  Kabel-TV- / Fiber
  Telenor Norge AS er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål knyttet til dette kan du ringe Telenor på telefon 915 09 000 eller besøke deres nettside www.telenor.no.

  Grilling på balkong
  Kun elektrisk grill og gassgrill er tillat både på den enkelte veranda og på eiendommen for øvrig. Kull kan kun brukes på sameiets fellesgrill. Ved all grilling (gass eller elektrisk) skal det vises hensyn til andre. Røyk/os må forsøkes unngått. Grilling på terrasser og balkonger etter kl 22.00 er ikke tiltatt.

  Kajakkstativ
  Sameiets kajakkstativ er for beboere i Oksenøyveien 37 og det er "første mann til mølla" som gjelder. Kajakker må merkes med navn slik at vi kan se hvem som eier kajakkene som oppbevares på stativet vårt. Dersom kajakker ikke merkes med navn vil de bli fjernet/kastet.

  Større vedlikehold og rehabilitering utført i regi av sameiet:
  2016 - 2016 Rørrehabilitering Utført av TT-teknikk AS
  2016 - 2016 Nedgravd avfallskonteinere
  2019-2020 Rehabilitering vinduer/dører, etterisolering og nye balkonger DVS entreprenør AS/OBOS Prosjekt
  2020-2020 Rehabilitering av trappetårn Smørholm AS
  2021-2022 Utbedring av privat kloakk-kum og rør i plast inn mot kum og mot kommunal kum TT-teknikk AS

  Sameiebrøk: 860/ 44275

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Dog skal dyrehold søkes styre.
 • Protector
  Polisenummer: 1415136
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 309 302 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 713 485 per 31.12.20
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.
 • 5 204 pr. mnd. Herav:
  Felleskostnader 3.664,-
  Internett 185,-
  Lånekostnad 1 1.037,-
  Kabel-tv 254,-
 • Andel fellesgjeld per 01.07.21 kr. 295.000,-
  Andel fellerformue per 31.12.21 kr. 96.529,-

  Nedbetaling fellesgjeld:
  Sameiet har inngått en administrasjonsavtale med forretningsfører for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dette gir seksjonseier adgang til å innbetale sin andel av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at seksjonseier har inngått en egen avtale med sameiet. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil seksjonseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Det gis kun adgang til full innfrielse av andel fellesgjeld.
 • Lånenummer: OBOS01-98207501638
  Restløpetid: 9 år 8 md.
  Termin per år: 12
  Rente / type: Flyt 2,80%
  Total restsaldo: 2.621.659,-
  Andelens restsaldo: 50.924,-

  Lånenummer: OBOS03-98207787523
  Restløpetid: 28 år 6 md.
  Termin per år: 12
  Rente / type: Flyt 2,80%
  Total restsaldo: 10.931.508,-
  Andelens restsaldo: 244.047,-
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Felleskostnader, innboforsikring og strøm. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
 • Det foreligger ferdigattest 04.09.2020, gjelder nye balkonger
  Det foreligger innflyttingstillatelse/ midlertidig brukstillatelse pa blokken med ukjent dato
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Kortidsutleie slik som air BNB etc kan kun skje til sammen i 60 dager pr. kalenderår.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
  - Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Bare fysiske personer kan erverve boligseksjoner i sameiet. Dette gjelder imidlertid ikke følgende juridiske personer, som til sammen kan erverve inntil 10 prosent, men likevel minst én boligseksjon, i eierseksjonssameier som består av fem eller flere seksjoner: staten, fylkeskommuner, kommuner, selskaper som har til formål å skaffe boliger og som ledes og kontrolleres av staten, en fylkeskommune eller en kommune, stiftelser som har til formål å skaffe boliger og som er opprettet av staten, en fylkeskommune eller kommune, selskaper, stiftelser eller andre som har inngått en avtale med staten, en fylkeskommune eller en kommune om å skaffe boliger til vanskeligstilte.
 • Pa eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  3024/ 41/ 308/ 33:
  27.12.1983 - Dokumentnr: 32750 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 33
  Formal: Bolig
  Sameiebrok: 860/ 43440
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 054 SEKSJONER

  23.09.2019 - Dokumentnr: 1112577 - Reseksjonering
  Snr: 33
  Formal: Bolig
  Sameiebrok: 860/ 44275
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Seksjon opprettet fra fellesareal
  Endring av sameiebrøk

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er ifølge plankart regulert til blokkbebyggelse/ boligbebyggelse. Reguelringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven

  Grendehustomta / nabotomten: Ref. informasjon fra Bærum kommune vil denne tomten på lang sikt bli gjort om til et friområde med bla. nytt grendehus, barnehager osv. Pt. arbeider de med selve tomten, og lager fundamentet for eventuelle bygg som vil komme. Dette område
  benyttes også som en "parkeringsplass" for maskiner og annet i tilknytning til nye E18. Tidsperspektiv på dette er pr. i dag ikke angitt.

  For mer informasjon anbefales det å lese igjennom denne artikkelen, samt se video: https://www.youtube.com/watch?v=ujb288Yvp3E
  https://www.vegvesen.no/globalassets/vegprosjekter/utbygging/e18vestkorridoren/vedlegg/narinformasjon/narinfo--anleggstartfornebukrysset-strand-e18-lysakerramstadsletta. pdf

  BESTEMMELSER TIL OMRÅDEREGULERING FOR E18 LYSAKER - RAMSTADSLETTA MED TVERRFORBINDELSE FORNEBU - GJØNNES PLANID 2014012 GENERELLE BESTEMMELSER:
  § 1 Hensikt
  Planen skal legge til rette for ny E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta, ny adkomstveg til Fornebu (Vestre lenke), veg i tunnel fra Strand til Gjønnes (Bærumsdiagonalen)samt tilhørende veg for kollektivtransport, hovedsykkelveg og tilpasning av lokalvegsystemet og gang- /sykkelveger. Planen leggerspesielt vekt på trafikksikkerhet, framkommelighet for sykkel og kollektivtrafikk/buss. I tillegg legger den vekt på reduksjon av støy- og luftforurensning i E18-korridoren, samt tilrettelegging for knutepunktutvikling. Planen legger også opp til redusering av arealinngrepet i Tjernsmyr, ved å legge til rette for bedre stedstilpassende løsninger for Prof. Kohts vei, bussvegen og hovedsykkelvegen samt øke tilgjengeligheten i området. Nordre deler av Tjernsmyrtunnelen får en økt reguleringsbredde som gir mulighet for å tilpasse seg grunnforhold og grensesnittet mot pågående planarbeid for Lysaker kollektivknutepunkt. Planen legger også til rette for en mer hensiktsmessig plassering av teknisk bygg på Stabekklokket. E18
  mellom Lysaker og Ramstadsletta, ny adkomstvei til Fornebu (Vestre lenke), vei i tunnel fra Strand til Gjønnes (Bærumsdiagonalen) skal bygges i sammenheng og som et samlet anlegg. Konferer med megler for mer informasjon, eller se bestemmelser bak i prospektet.

  Fornebubanen er den største Tbaneutbygging i hovedstadsområdet på mange tiår: Fornebubanen er en ny Tbanestrekning, som skal gå fra Majorstuen til Fornebu. Banen skal bygges i samarbeid med Oslo kommune og Viken fylkeskommune. Denne Tbaneutbyggingen er den største i
  Norge siden de store utbyggingene av T-banen på Oslos østkant på 1960- og 70-tallet. Etaten Fornebubanen skal på vegne av Oslo kommune og Viken fylkeskommune sørge for at den nye T-banen blir realisert. Den nye T-banen skal blant annet bidra til å:
  - sørge for en effektiv og god kommunikasjonsløsning for beboere i hele Osloregionen
  - redusere belastningen på overflatenettet i Oslo og Bærum
  - redusere fremtidig trafikkvekst
  - legge til rette for Igangsettingstillatelse for hele
  Lysaker:
  Denne uken mottok Fornebubanen igangsettingstillatelse for arbeider på Oslo-siden av Lysakerelven. Dermed er alt på plass for å få gjennomført de forberedende arbeidene, som allerede er startet opp på Bærum-siden av Lysakerelven. Lysaker T-banestasjon skal etableres på Bærum-siden, nær tog og buss. På Oslo-siden etableres det et tverrslag (sidetunnel) som gir tilgang til tunneldriving og uttak av masser. Det stilles spesielt strenge
  krav til anleggsarbeidet som foregår nær Lysakerelvens bredder og vi tar hensyn til det biologiske mangfoldet. Nabovarsel om oppstart av spuntarbeider og boring av stålkjernepeler er sendt til de nærmeste naboene.

  Fremdrift:
  På Skøyen pågår arbeidet med å grave ut adkomst og gjøre klart for tverrslaget som skal stå klart til tunnelentreprisen Skøyen - Vækerø. Fremdriften er god. Bildet er herfra.

  På Lysaker har Fornebubanen mottatt igangsettingstillatelse fra både fra Bærum kommune og Oslo kommune, slik at de forberedende arbeidene kan startes opp på begge sider av Lysakerelven. Hittil i september og oktober har vår entreprenør HAB utført arbeider på Bærum-siden av elven. I november starter arbeidet med spunt og boring av stålkjernepeler.

  På Fornebuporten er det stor aktivitet med sprenging av tverrslag (sidetunnel) i berget under Fornebuveien. Gravearbeider og spunting langs Oksenøyveien der Fornebuporten adkomst A skal etableres pågår for fullt. Fornebubanen er i dialog med naboer i området, hvor noen bor tett inntil våre pågående anleggsarbeider.

  Ved Flytårnet er Snarøyveien lagt om og vi har startet forberedende arbeider for å bygge Flytårnet stasjon. Det vil være veiomlegging her til Flytårnet stasjon står ferdig i 2026. Anleggsarbeidene på Fornebu sør har god fremdrift. Sprenging og utgraving av byggegropen pågår for fullt. Vi er omtrent halvveis i arbeidet med etablering av byggegrop og har tatt ut omtrent halvparten av den totale massen fra disse grunnarbeidene. Lengst mot nord, ved rundkjøring ved Cirkle-K, er vi 15 meter ned under eksisterende terreng og gropen ligger tre meter under havnivå. Her klargjøres det nå for tunneldriving, med forventet oppstart i løpet av november. Arbeidene som pågår lenger sør er sprenging og spunting i området mot Hundsund.
  Detaljer om fremdrift og planlagt utbygging finner du på https://www.oslo.kommune.no/slikbygger-vi-oslo/fornebubanen/#gref
 • Gnr. 41 Bnr. 308 i Bærum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0.7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12900-, oppgjørshonorar kr 4375,- og visninger kr 2500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Siv Sandøy
Rebekka Rønning

Megler

Rebekka Rønning

90 07 02 76

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger