aktiv-eiendomsmegling
Deres nye hjem?

Lys, romslig 2-r med solfylt balkong - kamin - Separat kjøkken - Ingen dokumentavgift - Garasjeleie* - Bad fra 2019!

 • 4 090 000
 • BRA 48 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 090 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 343 842
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 952
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 48 m²
 • ANDEL FELLESGJELD244 910
 • FELLESKOST./MND3 673
 • TOMT8 129 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 4 090 000,- (Prisantydning)
  244 910,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 334 910,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 343 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten har en god planløsning, som sørger for store, gode oppholdsrom.

Ensjøsvingen 4A, Oslo

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fremstår med profilerte fronter. Laminert benkeplate med oppvaskkum/utslagsvask og 1-greps blandebatteri. Lys under overskap, ventilator med avtrekk.

  Baderom
  Takflate er belagt med malte plater og innfelte lys, veggflater er belagt med fliser. Gulvet på bad er belagt med fliser og underliggende gulvvarme. Innredning og garnityr på bad fremstår med veggmontert dusjvegg og tilhørende garnityr, servant med underskap, speil med lys, høyskap og veggmontert wc.

  Balkong
  Adkomst til balkong fra stue, med gulvareal på ca. 7 m². Gulvet er belagt med plast brikker på støpt
  betongdekke.

  Vinduer og dører
  Vinduer i boligen fremstår med 2-lags glass i trerammer. Entredør i finert utforming med B-30/ 35db klassifisering. Balkongdør i treramme med 2-lags glass fra 2020. Innvendige dører fremstår med profilert dørblader i malt utførelse.

  Innvendige overflater
  Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis laminat. Vegger i leiligheten er belagt med malte pus. Takflater fremstår med malte dekker. Det er målt takhøyde på 2,63 meter i stue.

  Tekniske installasjoner
  Røropplegg på bad med skjulte Pex-rør samt åpne forkrommede rør. Røropplegg på kjøkken ed Pex-rør tilkoblet Waterguard. Stoppekraner er plassert i samleskap på bad. Sikringsskap plasserte i felles oppgang.

  Ventilasjon
  Ventilasjon i boligen fremstår med naturlig ventilasjon via spalter i vinduer, samt enkelte innvendige kanaler.

  Lovlighet
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Tilbygg/modernisering
  2019 - Badet er bygget i 2019, utført av Sansbygg AS. Dette i regi av borettslaget.

  Annet
  - Leiligheten er utstyrt med pulverapparat og 1 stk. røykvarsler.
  - Med boligen følger det en loftsbod på 6,5 m² og to kjellerboder på 3,2 m² og 1,3 m², merket med 514.

  Registrerte avvik iht. tilstandsrapporten
  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
  Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er målt til 92.cm. Høyde på rekkverk ved balkonger, tribuner, passasjer og lignende skal være minimum 1,0 m. Der høydeforskjellen er mer enn 10,0 m over terreng, skal rekkverkshøyde være minimum 1,2 m. Ref: Veiledning om tekniske krav til byggverk § 12-17. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Rommet har kun naturlig ventilasjon. Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Det er i de fleste tilfeller ikke lov å koble seg på felles avtrekkskanal med el-vifte, det bør undersøkes ved å kontakte styret for videre avgjørelse.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt på innredning. Ut i fra alder på innredning, bør det på beregnes oppgradering innen rimelig tid.

  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Det er manglende mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Det er i de fleste tilfeller ikke lov å koble seg på felles avtrekkskanal med el-vifte. Det bør undersøkes ved å kontakte styret for videre avgjørelse.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Elektrisk anlegg
  Takstmannen anbefaler alltid en generell kontroll av anlegg som er av noe eldre dato, og uten noen form for kontroll. Det elektriske anlegget ikke er vurdert utover visuell besiktigelse i denne rapporten, da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid en gjennomgang av EL-fagmann.

  Fra selgers egnerklæringsskjema
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
  Ja. Lekkasje i kjokkenbenk. Fukt i gulv, ble utbedret med det samme. Dette er ca 10-12 ar siden.

  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
  Ja, kun av faglært. SansBygg AS. Totalrenovering av bad, med alle rør, i 2019.

  2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
  Ja. Alle membran, og sluk er nytt i 2019.

  2.2 Er arbeidet byggemeldt?
  Ja. SansBygg gjorde jobben - forstår ikke spørsmålet.

  4. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
  Nei. Det blir foretatt radonmåling.

  6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
  Nei. Det har vært jevnlig kontroll, av ildsted.

  11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
  Ja, kun av faglært. Malt fasade. Husker ikke firmanavn.

  20. Er det foretatt radonmåling?
  Ja. Radon måles i 1. og 2. E nå. Svar foreligger om 2 måneder. 2022. Foreligger ingen verdier, av radonmåling, før om ca 2 mnd.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Området rundt bærer preg av en moderne og urban livstil. Sentralt, med kort vei til skoler, parker og offentlig kommunikasjon. Kun en kort spasertur unna ligger T-banestasjonen på Ensjø og Helsfyr, som har forbindelser for fire T-banelinjer med minimal ventetid ned mot sentrum. I tillegg har du kort gåavstand til mange av byens bussruter med Etterstadgata som nærmeste busstopp. Du reiser raskt og enkelt til de fleste steder i Oslo. I nærområdet finner man alle fasiliteter i behagelig avstand. Moderne treningssenter, idyllisk park, butikker og kafeer kan man finne en kort promenade unna. Fyrstikktorget i nærheten byr på det meste av tjenester. Det er flere grønne friområder i nærhet som er populære bruksområder sommer som vinter. Flotte tur- og rekreasjonsområder like i nærheten som Tøyenparken, Jordal Amfi, Middelalderparken i Gamlebyen, Vålerenga og ikke minst Kampen Park og Kampen Barnebondegård for de små.

  Vålerenga
  Vålerenga er omgitt av vakre og sjarmerende rekreasjonsområder, som for eksempel Vålerengaparken, Kampenparken, Alnaelva og nå nye Vålerenga stadion. Etter at Strømsveien ble stengt med bommen ved Galgeberg og Vålerengatunnelen ble ferdigstilt, er Strømsveien og Vålerenga i dag trafikkstille. Området betegnes som barnevennlig, med Vålerenga skole/Kampen skole og flere barnehager et steinkast unna.

  Ensjøbyen
  Ensjøbyen er et interessant område, som har vært i sterk vekst de siste årene. Ensjøbyen har fått et urbant preg med mye fokus på miljøvennlige løsninger. Området har blitt utviklet til en levende og pulserende bydel i Oslo hvor folk bor og trives. Et viktig skritt på veien var Fyrstikkalléen skole som ble tatt i bruk i august 2010. Skolen er meget moderne og en av få kombinerte ungdoms- og videregående skoler i Norge. Den inneholder i tillegg en barnehage med plass fo150 barn. Det er enkelt for alle å finne frem til Ensjøbyen. Nærheten til sentrum og gode kollektivtilbud sørger for en bærekraftig bydel. Benytter du deg av T-banen på Ensjø frakter den deg enkelt rundt om i byen, og du er på Jernbanetorget etter tre korte stopp.

  Barnehager og skoler
  - Fyrstikkesken barnehage
  - Fyrstikkalléen barnehage
  - Gladenga barnehage
  - Kampen skole (1-7 kl)
  - Hasle barneskole (1-7 kl)
  - Teglverket skole (1-10) kl)
  - Nyskolen i Oslo (1-10 kl)
  - F 21 - Fyrstikkalléen ungdomsskole.
  - F 21 - Fyrstikkalléen vgs.
  - Etterstad videregående skole

  Lokale godbiter
  For de voksne har nærområdet flere spennende og unike tilbud som Kampen Bistro, Vålerenga Vertshus, Lille Kampen Kafe, Never Forget Sushi og den sjarmerende nabolagsrestauranten Smia, med Oslos hyggeligste uteplass i bakgården. I tillegg finner du også Safe as Milk, en herlig gastrobar på Ensjø, Nor Helsfyr som byr på kafé hygge, samt nabolagsrestauranten Galgen med bakgård på Galgeberg.

  En bydel i vekst
  Området er utrolig spennende med nærhet til både Ensjøbyen og Hovinbyen. To "nye" bydeler i enorm vekst og utvikling, noe som er med på å løfte nærområdet. Bilbyen på Ensjø skal bort og det skal etter planen bygges 7000 boliger med tilhørende barnehageplasser, nye butikker og servicetilbud samt grøntområder, turstier og ny skole. På Valle Hovin bygget Vålerenga Fotball sin nye lekestue med en kapasitet på rett over 17.000 tilskuere. Hovinbyen er Oslos største utviklingsområde, med mulighet for 30-40 000 nye boliger og 50-100 000 nye arbeidsplasser. Utviklingen er allerede godt i gang og området vil ha et godt prisstigningspotensiale de nærmeste årene. Ensjøutbyggingen vil legge vekt på attraktive boligprosjekter og nye frodige grøntområder. Ensjøbyen blir ingen soveby, men en vital bydel. Et rikt servicetilbud har allerede vokst frem. I tillegg til alle slags butikker, treningssentre, kafeer og restauranter er det planlagt kino, gallerier, teater- og konsertsaler.

  For mer informasjon om området
  http://www.ensjobyen.no
  http://www.prosjekt-ensjobyen.oslo.kommune.no
  http://www.bydel-gamle-oslo.oslo.kommune.no
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • Blokk i mur/ betong med pusset fasade. Leilighetens etasjeskiller i betong. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Etasjeskille i betong-elementer. Se vedlagte tilstandsrapport utført av Glenn-Erik Larsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 5. etasje: 48 BRA

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue, soverom, baderom, kjøkken samt entré.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming ved panelovner, samt vedovn i stue. Det er gulvvarme på badet. Oppvarming iht. tilstandsrapport.
 • Tomtens grunnareal: 8129 kvm.

  Festet tomt
  Selskapet fester tomt av Kollektivtransportproduksjon AS (tidligere AS Oslo Sporveier) for en avtaleperiode på 90 år f.o.m 1.4.1949. Reguleringstidspunktet for festeavtalen er med minst 10 års mellomrom.
 • Det medfølger ikke parkeringsplass med leiligheten.

  Mulighet for leie av parkeringsplass
  Borettslaget har 21 parkeringsplasser. Parkeringsplass følger ikke leiligheten ved salg. Interesserte melder sin interesse for plass til styret. Leiepris pr mnd kr 350,-
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 90 andelsleiligheter. Ensjøsvingen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950154896, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Ensjøsvingen 4-8. Gårds- og bruksnummer: 237, 26.

  Fellesvaskeri
  Fellesvaskeri finnes i alle blokkene. Vaskeriet kan brukes mellom kl. 08.00 og kl. 22.00 alle dager. Nr. 4 har avvikende tider på søndag.

  Vaktmestertjeneste
  Bygårdsservice AS utfører vaktmestertjenester i form av løpende vedlikehold i borettslaget. Styret følger opp både rutinemessige oppgaver og annet vedlikehold som dukker opp.

  Renhold
  Styret har engasjert ny renholder, Adelina Shiti, som bor i borettslaget. Hun tar seg av all vask av trappeoppganger og fellesarealer.

  Uteområder
  Borettslagets avtale med gartner Tore Hult er videreført. Hult utfører løpende vedlikehold av uteområdene, og oppgraderinger etter avtale med styret. I 2021 ble det bl.a. fjernet vegetasjon, røtter og ugress, og busker og bed utenfor oppgangene er belagt med bark i forbindelse med gjennomført hagedugnad.

  Barnevognskur
  Styret hentet inn tilbud og anskaffet 7 barnevognskur i 2020. Disse er plassert utenfor alle blokkene. Skurene kan leies av beboere som trenger lagring av barnevogner og ikke ønsker å ta disse opp i egen leilighet eller ned i kjeller. Oppbevaring av barnevogner i trappeoppgang er ikke tillatt pga. fremkommelighet og brannsikkerhet. Ta kontakt med styret dersom du ønsker å leie plass til barnevognen din. Kan leies til kr 85,- pr mnd.

  Styret
  Styret kan kontaktes på e-post ensjosvingen@hotmail.com. Hjemmeside: ensjosvingen.no. Følg borettslaget på facebook: Ensjøsvingen borettslag.

  Avtale om leveranse av elektrisk kraft
  OBOS Eiendomsforvaltning AS har fremforhandlet en kraftavtale med Entelios på vegne av selskapene. Ensjøsvingen Borettslag er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg.

  Bredbånd og kabel-TV
  Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Spørsmål knyttet til dette rettes til Telia kundetjeneste på telefon 02123, eller deres hjemmeside www.telia.no.

  Planlagte større arbeider i 2022
  iht. brev fra styreleder
  - Maling av alle oppgaver og vaskerom i kjeller
  - Opparbeide sitteplass i bakgården bak blokk nr. 4
  - Se på muligheter for rens av alle ventilasjonssjakter

  Det er ikke planlagt noen større arbeider som vil føre til økning i husleien utover årlig økning for å matche konsumprisindeksen.

  Sittebenker
  Styret har gått til anskaffelse av 3 nye sittebenker og en hammock til utearealene.

  Radon
  Strålevernet anbefaler regelmessige målinger av radon i boliger, for å kontrollere at radonnivået ikke overstiger anbefalte grenseverdier. Styret har levert ut sporfilmer til alle leiligheter i 1. og 2. etasje, og målingene vil avsluttes i Q1 2022. Resultatene vil bli analysert før det evt. gjøres tiltak for å redusere verdiene dersom det er nødvendig.

  Andre forhold
  - Det er gjennomført ettårskontroll for våtromsrehabiliteringen.
  - Alle loftsvinduer er sikret etter montering så at de ikke kan åpnes slik at noen kan falle ut.
  - Det er inngått avtale med Stil Tekstilservice AS for utplassering av leiematter i alle oppganger, disse skiftes ut i regelmessig intervall.
  - Overbygg over alle inngangene er rengjort.
  - Det er utarbeidet et nytt markiseskriv med retningslinjer for anskaffelse av markiser og persienner i borettslaget.
  - Det er utført årlig kontroll av lekeapparatene i borettslaget.
  - Det er fjernet et gammelt ødelagt rekkverk utenfor 4A.
  - Det er utført kontroll av sølvkre i kjelleren i blokk 8 etter rapport om dette. Limfeller er satt ut, og det er ikke oppdaget noe kre-aktivitet i kjelleren der.
  - Kontainere for opprydding på kjellere og loft ble satt ut i to ganger i løpet av året.
  - Hasle Brassband ble leid inn for å spille for oss på 17. mai utenfor balkongene i borettslaget.

  Større vedlikehold og rehabilitering
  2020 Piperehabilitering, og nye vifter i alle oppganger.
  2019 Ny bunnledning i nr 8. Rehabiliterte bunnledninger i nr 4 og 6. Felles varmtvann. Rør- og våtromsrehabilitering.
  2018 Nye ståldører til kjeller og fellesvaskerier.
  2016 - 2017 Oppgradering av uteareal foran inngangspartiet i nr. 8.
  2016 Innstallering av radonbrønn i nr. 4.
  2013 - 2014 Oppgradering av uteareal foran inngangspartiet i nr. 4 og nr. 6.
  2013 Maling av samtlige blokker, balkongvedlikehold av enkelte 5.etasjer, dreneringsarbeid rundt nr.4 og nr. 6.
  2011 Renset ventilasjonsanlegg. Bytting av låser i nr. 4 og nr. 8
  2010 Lekeplass ved Ensjøsvingen nr. 2
  2009 Nye karnapper i inngangspartier.
  2007 - 2008 Beplantning uteanlegg.
  2005 Maling utvendig vinduer og trappeoppganger. Alle vinduer malt utvendig. Alle trappeoppganger ble malt og fikk nye farger.
  2003 Nytt avløpsrør i Ensjøsvingen 4.
  2002 Opparbeidet uteanlegg. Ny laser og innbruddsikring av utgangs- og kjellerdører.
  2001 Slukbehandling, høytrykksspyling av soilrør og avgreninger til kjøkken og bad, samt behandling av alle sluk.
  2000 Nye postkasser.
  1994 Borettslaget rehabilitert med nye balkonger. Montert nye vinduer i leiligheter hvor dette ikke var gjort tidligere. Nye vinduer i oppgangene, i kjellere samt med baldakin for inngangspartiene. Det er etterisolert i ytterveggene, loft og kjeller samt bekledd ny fasade. Det elektriske anlegget er skiftet i leilighetene og fellesanleggene. Nye elektriske tavler er montert. Lyspunktene i fellesanleggene er strømbesparende. Skorsteinene er reparert og skiftet nye pipehatter.
 • Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Konferer megler for ytterliggere informasjon.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til unødig sjenanse for andre beboere, iht. borettslagets husordensregler.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: 2215469
 • Formuesverdi som primærbolig kr 984 203 per 24.02.22
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 543 130 per 24.02.22
 • 3 673 pr. mnd. Inkluderer forr.førsel, drift og vedlikehold, felles forsikring, komm. avgifter, styrehonorar, avdrag felleslån, varmtvann, festeavgift, Telia.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 244 910,- pr. 01.02.22.
  Andel fellesformue kr 28 776,- pr. 01.02.22.
 • Borettslaget har totalt 2 lån, som følger:
  Lånenr: HUS601-11405652
  Type lån: A
  Restsaldo: 1.149.712,-
  Restløpetid: 3 år
  Term pr år: 2
  Type rente: Flyt
  Rente: 0,72%

  Lånenr: OBBK01-98207762350
  Type lån: A
  Restsaldo: 24.796.035,-
  Restløpetid: 17 år 4 md.
  Term pr år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente: 2,15%

  Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
 • Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS Facoring AS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.
 • Det er utstedt et ekspedisjonsdokument for oppføring av våningshus datert 1948.

  I tillegg er det utstedt følgende dokumenter for eiendommen:
  - Ferdigattest for utskiftning av balkonger 1994.
  - Ferdigattest for modernisering av bad 2019.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Heftelser i eiendomsrett
  1824/900014-1/105 Bestemmelse om gjerde 06.08.1824 Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser.

  1831/900010-1/105 Bestemmelse om vannrett. 04.02.1831

  1889/912181-1/105 Bestemmelse om vannledn. 27.04.1889

  1894/990961-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 03.07.1894

  1894/990962-1/105 Skjønn 09.10.1894. Bestemmelse om vannledning.

  1895/993048-1/105 Skjønn. 04.07.1895

  1917/912688-1/105 Bestemmelse om vannledn. 20.12.1917

  1952/406290-3/105 Festekontrakt - vilkår
  13.05.1952 festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 3,840 PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT. HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN MED FLERE BESTEMMELSER.

  Heftelser i festerett
  1952/406290-3/105 Festekontrakt - vilkår 13.05.1952 festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 3,840. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT. HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder feste

  1978/504612-1/105 Obligasjon 13.03.1978 BELØP: NOK 303.000 Panthaver:Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915 Gjelder feste.

  1994/63152-1/105 ** Prioritetsbestemmelse 07.11.1994 veket for: OBLIGASJON 1994/60673-1/105

  1994/60673-1/105 Obligasjon 26.10.1994 BELØP: NOK 8.740.000 Panthaver:HUSBANKEN Org.nr: 942114184 Gjelder feste.

  2019/500755-1/200 Pantedokument 03.05.2019 12:13 BELØP: NOK 27.000.000 Panthaver:OBOS-BANKEN AS Org.nr: 911986884 Gjelder feste. Elektronisk innsendt.
 • Eiendommen er underlagt regulering "byggeområde for boliger", beb.plan vedtatt den 11.03.47 med saksnr. S-198GO. Vi oppfordrer alle interessenter til å gjøre seg kjent med reguleringen i området, og således også reguleringskartet vedlagt salgsoppgaven.
 • Andelsnr. 86 Orgnr. 950154896 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1,70 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 24.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 4.890,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 16.990,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 425,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 3.600,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.115,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 480,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 0,0025 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 2.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 24.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arne Dahlby
  Harrieth Arild
Marius Aasen

Megler

Marius Aasen

90 07 78 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev