aktiv-eiendomsmegling

Maura Gamle Dalsveg 5B

Flott enebolig med 4 soverom, 2 bad og vaskerom fra 2022. Usjenert hage og nyere dobbelgarasje med hems. Barnevennlig

 • 5 800 000
 • BRA 168 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 800 000
 • OMKOSTNINGER161 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 961 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 008
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 168 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT836 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 5 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  161 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 961 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Entré
Boligen har et flott inngangsparti med trapp og trapperepos i trematerialer og fine utelamper. Ytterdøren er tofløyet, sort, med glassfelt og kodelås. Hallen innenfor er romslig og innbydende. Her er det store, sorte gulvfliser med gulvvarme, downlights i himling og en skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Lengre inn i rommet er det en tett, sortmalt trapp med laserte inntrinn opp til andre etasje og plass til mer entrémøblement. Veggene er malt i to varme grånyanser. For øvrig er hallen tilknyttet vaskerom, bad og stue.

Stue
Stuen er av det tiltalende slaget med peisovn, gulvvarme og velplasserte downlights. Langveggen ut mot det usjenerte utearealet er fylt med store, brede, og smale vinduer, og i et stort karnapp er det dobbeldør ut til terrassen - en god løsning som gir herlig dagslys og god kontakt med utemiljøet.

Med unntak av en sort kontrastvegg er veggene malt i en rustrosa fargepalett og på gulvet er det parkett. Stuen lar seg lett møblert med sofa og tv-løsning, i tillegg er det plass til fullt spisestuemøblement.

Fra stuen er det utgang til en flott markterrasse på hele 59 kvm og i etasjen over er det utgang fra ett soverom til balkong på ca. 4,5 kvm. Begge uteplassene er oppført med impregnerte terrassebord og rekkverk med stående spiler. Terrassen har i tillegg levegg på én side, pergola og stemningsfullt utelys - her kan utedagene nytes til det fulle.

Kjøkken
Fra stuen er det bred åpning inn til et romslig og stilrent kjøkken med flere vinduer og egen spiseplass. Veggene er malt i en blågrå fargetone og på gulvet er det parkett over gulvvarme. Himling er lyssatt med downlights. Selve kjøkkeninnredningen er plassert i den ene enden av rommet, i en hendig hesteskoform og med takhøye skap. Her er det god plass til kjøkkenutstyret og flere kokker.

Innredningen har hvite, glatte fronter, enkelte vitrineskap med frostede fronter og vinhylle. Benkeplaten er i sort laminat og har nedfelt, dobbelt benkebeslag. Mellom skap og benk er det belysning og hvite metrofliser på veggene, og ved kokeplass er det glassplate på veggen bak og avtrekk fra ventilator. Hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin er integrert. Kjøkkenet har ellers nisje med plass til et stort side-by-side kjøleskap.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to pene bad og et separat vaskerom. Det ene badet ligger i andre etasje sammen med soverommene. Badet har takvindu i hvitmalt skråhimling, hvite veggfliser og mørkegrå gulvfliser med gulvvarme.

Av utstyr har rommet en hvit, høyglanset baderomsinnredning, vegghengt toalett og et hjørneboblebadekar som små og store kan glede seg over. Baderomsinnredningen består av to vegghengte skuffeseksjoner, én med heldekkende servant, og et speil med belysning. Rommet har videre dagslys fra et vindu og mekanisk avtrekk.

Bad 2
Det andre badet ligger i første etasje med inngang fra hallen. Rommet har gråsjatterte gulvfliser, gulvvarme, hvite, glansfulle veggfliser og himling pent lyssatt med downlights. Baderomsinnredningen er i hvit, glatt utførelse. Den har vegghengt skuffeseksjon, heldekkende servant og speil med belysning. I tillegg er det to veggmonterte hyller i glass.

Badet er også innredet med gulvmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og et moderne dusjhjørne med sorte detaljer på kanter og dusjgarnityr. Dusjhjørnet har rette, innfellbare glassdører, hånddusj og regnfallsdusj. To høytsittende vinduer og mekanisk avtrekk sørger for dagslys og god ventilasjon.

Vaskerom
Vaskerommet ble etablert nytt i 2022 og ligger praktisk tilknyttet hallen. Rommet har et delikat uttrykk med store, marmorerte veggfliser og gulvfliser med historisk mønster. Videre er det downlights, gulvvarme og en praktisk innredning med gode arbeidsbenker og mye skapplass.

Innredningen har glatte, grønne fronter i fin kombinasjon med hvit laminatbenkeplate. Nedfelt i benkeplaten er det skyllekum og ettgreps blandebatteri med uttrekkbar tut. En stor varmtvannsbereder på nær 300 liter er plassert i hjørnet og i en nisje i innredningen er det opplegg for vaskesøyle.

Soverom og garderobe
Tilbaketrukket i andre etasje har boligen fire innbydende soverom. Tre av soverommene har skråhimling og ett har en romslig skyvedørsgarderobe. Det fjerde soverommet har mønet himling, adkomst til omkledningsrom og en dobbel glassdør ut til balkong, perfekt for dagens første kaffekopp, eller som en rolig avslutning på dagen.

Omkledningsrommet har veggmonterte hyller, dagslys fra et vindu og god plass til kurvhyller, kommode eller lignende. For øvrig har boligen oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe i entreen og i skap på vaskerommet. Av lagringsmuligheter har boligen en frittstående utebod på 12 kvm og stor hems over garasjen med et gulvareal på ca. 25 kvm.

Gamle Dalsveg 5B, Viken

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
  Utvendig > Vinduer
  Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Innvendig > Pipe og ildsted
  Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under)
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
  Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Det elektriske anlegget er fra byggeår. Sikringsskapet er plassert på vegg i boden og er utstyrt med automatsikringer.
  Det er kursfortegnelse i skapet.
  Tomteforhold > Terrengforhold
  Det er påvist områder på eiendommen med stående vann.
  Gruset/singlet gårdsplass bør avrettes.
 • Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig boområde på Maura i Nannestad kommune. Til tross for sin landlige beliggenhet har området alle daglige servicetilbud og en sentral plassering med tanke på Oslo lufthavn, noe som har gjort stedet svært attraktivt. Maura kan skilte med blant annet dagligvarebutikker, offentlig kommunikasjon, skole og barnehager.

  Maura ligger tett på Romerikeåsen som byr på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalsjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalsjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter.

  På Maura ligger også Nannestad skisenter - Åslia, med familievennlige bakker, samt snowboard- og skiskole. Bjerke IL er det lokale idrettslaget. De har stor satsning innen skisport og fotball. Her er også et meget flott skiskytteranlegg på Nordåsen skistadion, samt lysløyper innover i marka.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Extra med post/bank i butikk. Ved Kiwi er det apotek. I tillegg ligger Europris, Felleskjøpet, flere frisører og blomsterbutikk i sentrum. Det er ellers kort vei til Amfi Eidsvoll og Jessheim storsenter, hvorav sistnevnte har 140 butikker, serveringssteder og attraktive servicetilbud.

  Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Åmål som ligger ca. 3 min gange fra boligen. Med bil fra Maura tar det ca. 6 min til Nannestad, 12 min til Råholt, 13 min til Oslo Lufthavn og 41 min til Oslo S.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Maura barneskole og skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder. For de minste har kommunen et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, hvor Breenenga FUS ligger på nabotomten.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgave.
 • 1.et: 100 Bra
  2.et: 68 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom, vaskerom, stue og kjøkken.
  2. etasje: Trapperom, bad/wc, 4 soverom og omkledningsrom.
  Annet: Frittstående utebod.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Eneboligen oppvarmes elektrisk med gulvvarme i hele første etasje og på badet i andre etasje. Som tilleggsvarme er det enkelte panelovner og peisovn for vedfyring i stuen. Det er mekanisk avtrekk i boligen, med aggregat plassert på loftet. Sikringsskap med automatsikringer er installert i hallen. På vaskerommet er det montert en CTC varmtvannsbereder fra 2022 med et volum på 282 liter.
 • Boligen ligger barnevennlig til i blindvei på en pent opparbeidet tomt. I fremkant av boligen er det stor, singlet gårdsplass og en frittstående dobbelgarasje fra 2022. Resten av tomten består av en koselig hage med plen, prydbusker og annen beplantning.

  I hagen er det også en frittstående utebod og en lekestue. Ved lekestuen er det bygget terrasse, så her kan de små kose seg med lek både ute og inne. Rundt hele tomten er det høye vintergrønne hekker som gjør det hele til en usjenert oase.
 • Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i form av romslig, gruslagt gårdsplass og en frittstående dobbelgarasje fra 2022. Garasjen har hems og leddport med elektrisk portåpner. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 246 658 per 20.12.30
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 487 969 per 20.12.30
 • Kr. 10 223,36
 • Kommunale avgifter
  Strøm
  Tv og internett
  Forsikring
  Vedlikehold
  Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen.
  Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra bod til vaskerom.
  Det foreligger ferdigattest på garasje.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 149 Bnr. 63 i Nannestad kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Provisjon 55 000,-
  Tilrettelegging 16 000,-
  Markedsføringspakke 17 000,-
  Oppgjør 6 500,-
  Inneståelsesgebyr 6 000 ,-
  Elektronisk grunnbok 300,-
  Utlegg kommunale opplysninger 4 500,-
  Panterett med urådighet - Statens Kartverk 540,-
  Visninger pr. stk 2 500,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Karl Jørgen Christiansen
  Madeleine Christiansen
Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev