aktiv-eiendomsmegling
Store og moderne familieboliger med hage og solrike balkonger

Maura Holakervegen 14

Flott og stor enebolig under oppføring i kjede med hage, 4 soverom, 2 bad og 2 balkonger. Barnevennlig område!

 • 5 190 000
 • BRA 170 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 190 000
 • OMKOSTNINGER23 842
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 213 842
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 110 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 378 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  23 842,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 213 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Holaker sentralt i Maura i Nannestad hvor vi nå har gleden av å presentere en stor enebolig i kjede. Her vil man bo i et hyggelig og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser med kort vei til tur- og friluftsområder, barnehager og skoler samt butikker i Maura sentrum.

Boligen blir svært romslig, over to plan med en meget god planløsning og vil inneholde blant 4 soverom, 2 bad og en romslig stue med kjøkken. Utvendig blir det mange fine uteplasser med hage og balkong på begge sider av huset.

1.etasje
Et overbygget inngangsparti tar deg inn i en romslig entré/ gang. Her blir det fliser og varme i gulv og det blir god plass til både sko- og yttertøy i tillegg til garderobeløsning.

Boligens 3 av 4 soverom vil befinne seg i 1.etasjen. Alle får god størrelse og god plass til både seng og garderobeskap som gjør det enkelt å innrede.

Badet / wc i 1.etasje blir moderne og romslig og vil inneholde vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. Det blir moderne fliser på vegg og gulv og varme i gulv. Her skal det være godt å starte eller avslutte dagen.

Under trappen til 2.etasjen blir det plass til et lite kott - praktisk for ekstra oppbevaring. (kott må velges som tilvalg)

2.etasje
I 2.etasjen kommer man direkte inn i et lyst og luftig rom med kjøkkendel til høyre og stuedel til venstre.

Kjøkkenet blir svært romslig og skal være tidløst og moderne med mye benke- og skapplass. Vindu over kjøkkenbenk bidrar til gode lysforhold og gjør det hyggelig å tilbringe tid på kjøkkenet.

I andre enden blir det god plass til stuedel som enkelt kan innredes med sofa- og TV-møblement. Peisovn vil bidra til ekstra hygge og varme og mellom kjøkken og stuedel blir det god plass til spisestuemøblement.

I 2.etasje blir det også et svært romslig hovedsoverom med en praktisk walk-in-closet og utgang til egen liten balkong på baksiden av huset.

Det blir også bad/ wc som innredes med toalett, dusjhjørne og baderomsservant.

Ute
Boligen planlegges med mange flotte uteområder med hage og balkong på begge sider av boligen. Balkongen med adkomst fra stuen i 2.etasje blir syd-/ vestvendt og vil kunne fungere som en naturlig forlengelse av stuen og legger til rette for å kunne nyte lange dager og sene kvelder ute.

Bilen parkeres enkelt i egen carport og gjestene parkerer på biloppstillingsplass i forkant. I tilknytning til carporten blir det også en praktisk sportsbod.

Her legges alt til rette for at både store og små vil kunne trives både inne og ute!

Fordeler med å kjøpe ny bolig:

Det er mange fordeler ved å kjøpe en helt ny bolig - her gir vi deg noen av dem:

Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her er det store summer å spare!
Ingen budrunder: Vi har faste priser - altså ingen budrunder som øker prisen på boligen!
Ingen oppussingsbehov: Alt er nytt! Du trenger ikke tenke på utgifter til oppussing på mange år om du ikke vil.
Tilvalg og endringer: Gode muligheter til å få boligen akkurat som du vil.
Lave bokostnader: Nye boliger er etter de nyeste byggeforskrifter underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. Dette betyr energieffektive boliger som betyr lave kostnader til oppvarming.
5 års reklamasjonsrett: Du har 5 års reklamasjonsrett på nye boliger.

Bare en ny bolig er ny! Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir en helt spesiell følelse.

Holakervegen 14, Viken

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligene blir liggende i et nyetablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus nær Maura sentrum i Nannestad kommune. Barnevennlig beliggenhet i et område med kort vei til skog og mark.

  Fra eiendommen er det gangavstand til flere barnehager, og kort vei til skole og idrettsplass, samt skolebussordningen til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Bussholdeplass 600 meter fra eiendommen med hyppige avganger i retning Jessheim, Gardermoen og Oslo. Ønsker du å ta bilen er det hhv. 15 min til Oslo lufthavn og 50 min til Oslo sentrum.

  5 min fra eiendommen finner du Maura sentrum med bl.a. butikker, frisører, legesenter og tannlege. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det bare en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med bredt utvalg av butikker og spisesteder.

  Maura kan by på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark, sommer som vinter. I tillegg finnes det flere fine badeplasser rundt Hurdalsjøen og ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalsjøen kan også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter.
 • Nyetablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Boligene får et moderne utseende med gode innvendige og utvendige materialvalg.

  Utvendig fasade:
  Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk med 48 mm krysslekting på innsiden, fullisolert. Til utvendig kledning er det benyttet stående kledning grunnet + 1 mellomstrøk i en mørk farge.

  Flatt yttertak leveres som kompakttak.

  Innvendig:
  Alle vegger og himlinger leveres med malte gipsflater. På gulv leveres det slitesterk 1 stavs eikeparkett i hvitpigmentert utførelse.

  På bad leveres det fliser på gulv med mosaikkfliser i dusjsone og Glade Cinca 60x60cm fliser på vegger og gulv. I gang/ entré leveres det Minos Vulcanic 30x60cm fliser på gulv. Det blir varme i gulv i alle flislagte rom.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger.

  Det henvises forøvrig til leveransebeskrivelse fra utbygger for utfyllende informasjon, vedlagt i prospekt.
 • ca. 110kvm P-rom, ca. 170kvm Bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: 3 soverom, bad og entrè/hall
  2.etasje: Soverom, stue/kjøkken og bad

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Balansert ventilasjon iht. gjeldende teknisk krav
 • Boligen nærmer seg ferdigstilt og det er begrensede muligheter for tilvalg og endringer. Ta kontakt med megler for å avklare.
 • Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Boligene leveres med integrert carport samt biloppstillingsplass til hver bolig.
 • Offentlig
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • Faktureres direkte fra kommunen
 • Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering
 • Boligen kan fritt leies ut
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 149 Bnr. 96 Snr. 3 i Nannestad kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon pr enhet på kr 45 000,-, oppgjørskostnad kr 5.900,- og tilretteleggingsgebyr for hele prosjektet på kr 16. 000,-. Markedsføring avtales separat. Alle summer er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kasa Eiendom AS Karlsen

Dokumenter

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev