aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Holakervegen 9 A! En lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2022!

MAURA Holakervegen 9A

Maura - Lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2022 med Sigdal kjøkken, trivelig terrasse med hage og tilhørende carport!

 • kr 2 675 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 675 000
 • Omkostningerkr 79 912
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 754 912
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 48 m²
 • Felleskostnaderkr 1 000
 • Tomt1 868.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 675 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 675 000))

  79 912 (Omkostninger totalt)

  2 754 912 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Holakervegen 9 A! Dette er en lys og pen 2-roms selveierleilighet oppført i 2022. Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder gang med gulvvarme, flott Sigdal kjøkken, lys stue med peisovn, soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Utgang fra stuen til terrasse på ca. 7 kvm. Det følger carportplass og sportsbod på ca. 5 kvm til leiligheten. Leiligheten har en fin beliggenhet sentralt på Maura i Nannestad kommune, med kort vei til Gardermoen der det er gode togforbindelser til Oslo. På Maura er det skole, barnehager, dagligvarebutikker og flotte rekreasjonsmuligheter. Det er også gangavstand til bussholdeplass med avganger i retning Gardermoen og Jessheim. Med bil tar det ca 8 min til Nannestad, 15 min til Gardermoen, 20 min til Jessheim og 45 min til

Holakervegen 9A, Viken

 • Tomt
  1868.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med bla. plen og asfalterte arealer. Det er bruksrett til hagedel utenfor leilighetens terrasse ihht. seksjoneringsplan. Stor hagedel opparbeidet med plen utenfor.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boområde, tilbaketrukket fra trafikk, på Maura i Nannestad kommune. Området er meget sentralt med kort vei til Oslo lufthavn, noe som har gjort stedet svært attraktivt. Fra boligen er det gangavstand til Maura sentrum hvor du har barneskole, og det er kort gangvei til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Maura kan by på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalssjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalssjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. På Maura ligger også Nannestad skisenter, Åslia, med familievennlige bakker, samt snowboard- og skiskole. Bjerke IL er områdets idrettslag, og har stor satsning innen skisport og fotball. Her er det også et meget flott skiskytteranlegg på Nordåsen skistadion, samt lysløyper innover i naturen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på en nyere Rema 1000 butikk, Kiwi og Coop Extra med post/bank i butikk. Ved Kiwi er det apotek. I tillegg ligger Felleskjøpet, flere frisører og blomsterbutikk i sentrum. Det er ellers kort vei til Amfi Eidsvoll og Jessheim storsenter, hvorav sistnevnte har 140 butikker, serveringssteder og attraktive servicetilbud. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Åmål som ligger ca. 760 m fra boligen. Med bil fra Maura tar det ca. 6 min til Nannestad, 12 min til Råholt, 13 min til Oslo Lufthavn og 41 min til Oslo S. Eiendommen har gangavstand til Maura barneskole og skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Boligbygg over to etasjer med etasjeskillere av betongdekke. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Skråtak/pulttak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med malt trekledning. Grunnmur/ringmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsprerre og dokumentasjon foreligger via kontrollerklæringer. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Terrasseplatting på ca. 7 kvm utenfor stuen, som er delvis overbygget. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  1. etasje 48 kvm. p-rom: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 4 kvm. Det følger også carport og utebod på ca. 5 kvm. Det er også fellesbod for sameiet på ca. 5 kvm.

  Standard
  Flott 2-roms selveierleilighet fra 2022. Leiligheten holder en god standard og har en fin planløsning. Overflater: Gulv: Parkett og laminat. Flislagt på bad. Vegger: Malte plater. Flislagte vegger på baderom. Himlinger: Himlingsplater. Kjøkken: Pent kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin i kjøkken, som medfølger i handelen. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Opplegg for vaskemaskin på bad. Kort fortalt: - Lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2022. - Gang/entre med gulvvarme. - Pent Sigdal kjøkken med glatte overflater. - Integrert stekeovn og oppvaskmaskin i kjøkken. - Lys stue med peisovn. - Soverom av god størrelse. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom på ca. 4 kvm. - Utebod på ca. 5 kvm med gode lagringsmuligheter. - Skjermet terrasse på ca. 7 kvm. - Bruksrett til flott hagedel utenfor leiligheten. - Carportplass. - Fellebod for sameiet på ca. 5 kvm. - Bygget etter TEK 17 standard. - Balansert ventilasjon. - Fint førstegangskjøp! - Beliggende i Maura med kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker m.m. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik: Innvendige overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Synlig stripe og at parkett har hevet seg i endekant. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport utført av Øyvind Nåmo Rønning, datert 28.02.2023 for mer omfattende beskrivelse av eiendommen. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger parkeringsplass i carport til leiligheten.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Sameiet er nyoppstartet, og det vil derfor foreligge mer informasjon når første styremøte er avholdt og det er satt opp regnskap og budsjett. Utbyggingen av boligprosjektet Holaker er planlagt gjennomført i flere byggetrinn. Sameierne er innforstått med at deler av uteoppholdsarealet, veier og adkomster vil bli benyttet i anleggsperioden. Utbygger har rett til å ha stående anleggsmaskiner på sameiets eiendom i byggeperioden. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 675 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 675 000))

  79 912 (Omkostninger totalt)

  2 754 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i gang og bad. For øvrig panelovner. Peisovn i stuen for vedfyring.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10309

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk. Kommunale avgifter inkl.: vann, avløp, renovasjon og feiing.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune

  Formuesverdi primær
  650620

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2472357

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring mm. Listen er ikke uttømmende

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  57/707

  Felleskostnader pr. mnd
  1000

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkl: Drift, forretningsførsel og felles bygningsforsikring.

  Om sameiet
  Holakervegen 9-11 Boligsameie er et nyoppstartet sameie bestående av 10 boligseksjoner. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskifte skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring ASA

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/149/98/1: 22.04.2002 - Dokumentnr: 4622 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:1 DRIFTSVEG FOR TØMMER M.V. Overført fra: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:98 Gjelder denne registerenheten med flere 09.11.2020 - Dokumentnr: 3302207 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggene nettstasjon Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om byggeforbud og ferdsel Overført fra: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:98 Gjelder denne registerenheten med flere 03.02.2022 - Dokumentnr: 136102 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:98 Gjelder denne registerenheten med flere 12.10.2022 - Dokumentnr: 1151793 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:149 Bnr:90 Snr:14 Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 02.03.2023 - Dokumentnr: 226110 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 Elektronisk innsendt 28.02.2022 - Dokumentnr: 225540 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/707 Overnevnte heftelser følger eiendommen i salget. Heftelsene omhandler tinglyst pliktig medlemskap i velforening, rett for Elvia til å oppføre og drifte frittliggende nettstasjon på eiendommen med kabel/luftledningsanlegg og tilkomst til denne, adkomstrett for gnr/bnr/snr 149/90/1-14 over eiendommen 149/98/1-10, veirett for gnr/bnr 149/1 med avtale om frakt av tømmer etc. over eiendommen og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for en firemannsbolig og en seksmannsbolig med carporter, datert 30.03.2022.

  Vei, vann og avløp
  Holakervegen er en privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse med feltnavn BKS% i reguleringsplan for B13 Holaker, samt del av eiendommen er regulert til vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg. Avsatt i kommuneplanens arealdel 2018-2035 til fremtidig boligbebyggelse. Sameiets naboeiendom er regulert til fremtidig næringsbebyggelse og er del av Hol Næringspark. Eiendommen, som i store deler av kommunen, ligger under marin grense og muligheten for marin leire på eiendommen er stor. Dette fører til at eiendommen og nærområdet er regulert med ras- og skredfare i kommune-og reguleringsplaner.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 675 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 675 000))

  79 912 (Omkostninger totalt)

  2 754 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  79912

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450-, oppgjørshonorar kr. 5.950,- og visninger kr. 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 27.620,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 7.950,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,- . Alle beløp er inkl. mva.

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev