aktiv-eiendomsmegling
4993555_1-kmeitb1.jpg

MAURA Nannestadvegen 522

Maura - Lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2022 med fin balkong og garasjeplass!

 • kr 3 290 000
 • BRA 55 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 95 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 385 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 51 m²
 • Felleskostnaderkr 3 470
 • Tomt9 106.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000))

  95 292 (Omkostninger totalt)

  3 385 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Nannestadvegen 522! Dette er en pen 2-roms selveierleilighet beliggende i 3. etasje, og oppført i 2022. Leiligheten inneholder gang/entre, flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, soverom med garderobeskap, flislagt bad og innvendig bod. Utgang til balkong på ca. 9,5 kvm. Det følger også garasjeplass og sportsbod i kjelleranlegg. Perfekt førstegangsbolig eller utleieobjekt! Fin beliggenhet sentralt på Maura i Nannestad kommune, med kort vei til Gardermoen der det er gode togforbindelser til Oslo. På Maura er det flere dagligvarebutikker og flotte rekreasjonsmuligheter. Det er også kort gangavstand til bussholdeplass med avganger i retning Gardermoen og Jessheim. Med bil tar det ca 8 min til Nannestad, 15 min til Gardermoen, 20 min til Jessheim og 45 min

Nannestadvegen 522, Viken

 • Tomt
  9106.1m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger svært sentralt til på Maura i Nannestad kommune. Området er meget sentralt med kort vei til Oslo lufthavn, noe som har gjort stedet svært attraktivt. Det er også gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra med post/bank i butikk som ligger rett over gaten, Kiwi like bortenfor eller Rema 1000. Alle butikkene ligger innen kort gangavstand fra leiligheten. Ved Kiwi er det apotek. Det er ellers kort vei til både Amfi Eidsvoll og Jessheim storsenter, hvorav sistnevnte har 140 butikker, serveringssteder og attraktive servicetilbud. Eiendommen ligger ca 600 meter fra Maura barneskole og har skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Maura kan by på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalssjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalssjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. Bjerke IL - områdets idrettslag har stor satsning innen skisport og fotball. Her er også et meget flott skiskytteranlegg på Nordåsen skistadion, og lysløyper innover i naturen. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass er Haugengården. Med bil fra boligen tar det ca 10 min til Nannestad, 13 min til Råholt, ca 15 min til Oslo Lufthavn, ca 20 min til Jessheim og ca 45 min til Oslo S.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Maura er et veletablert boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger, nye boligblokker, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med panel. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Balkong utgang fra stue på ca 9,5 m2. Betongkonstruksjon og herdet glass i rekkverk. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema: Opplegg for el-bil lader er klart, man må bestilles ladeboks og "abonnement" selv.

  Innhold
  3. etasje 51 kvm. p-rom: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 4 kvm. Det følger garasjeplass og sportsbod i kjelleranlegg.

  Standard
  Fin nyere selveierleilighet fra 2022, beliggende i 3. etasje. Leiligheten holder en normalt god standard og har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 i vedlagte tilstandsrapport. Boligen fremstår som ny uten bruksslitasje. Overflater: Gulv: Parkett på gulv. Fliser på baderomsgulv med gulvvarme. Vegger: Malte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte flater. Kjøkken: Pent Sigdal kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med grå, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin. De integrerte hvitevarene medfølger i handelen. Frittstående kjøleskap medfølger ikke. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Lys og pen 2-roms selveierleilighet med god planløsning. - Gang/entre. - Pent kvalitetskjøkken fra Sigdal. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys stue med parkettgulv. - Soverom med 2 garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Vannbåren varme. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom. - Trivelig balkong med plass til utemøblement. - Garasjeplass - Sportsbod i kjeller. - Perfekt førstegangskjøp eller utleieobjekt! - Svært sentral og attraktiv beliggenhet i Maura, med kort vei til dagligvarebutikker, skole og kollektivtransport For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Øyvind Nåmo, datert 13.03.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er klargjort opplegg og for el-bil lader til garasjeplassen. Ladeboks må ev. monteres.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000))

  95 292 (Omkostninger totalt)

  3 385 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren varme til radiatorer og varmekabler på baderomsgulv.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale er inklurert i fellesutgifter

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

  Formuesverdi primær
  604802

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2298247

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier vil selv stå ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  54/6027

  Felleskostnader pr. mnd
  3470

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkl.: drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, vannbåren varme a-konto og forretningsførsel.

  Andel fellesformue
  11043

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Bjerkealleén Boligsameie består av 99 boligseksjoner og 1 næringsseksjon på eiendommen Gnr. 147 Bnr. 56 i Nannestad kommune. Sameiet ble startet opp i september 2022. Forretningsfører opplyser at det ikke foreligger årsrapport eller regnskap for sameiet enda da dette. Dette skal utarbeides på årsmøte i mai.

  Forkjøpsrett
  Ikke forkjøpsrett

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for 2 boligblokker med tilhørende anlegg, datert 21.09.2022.

  Vei, vann og avløp
  Nannestadvegen er en fylkesvei. Det er privat adkomst til sameiets felles tomt. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse, kontor, renovasjonsanlegg, energianlegg, kjøreveg, grøntområde og henssynsone for flom i detaljreguleringsplan for Nannestadvegen 522-528, del av S06 i Maura sentrum. Detaljregulering med samme navn for parkeringsanlegg under bakken. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2018-2035 for Nannestad avsatt til fremtidig sentrumsformål, nåværende sentrumsformål og henssynsone for ras- og skredfare. Eiendommen, som i store deler av kommunen, ligger under marin grense og muligheten for marin leire på eiendommen er stor. Dette fører til at eiendommen og nærområdet er regulert med ras- og skredfare i kommune-og reguleringsplaner.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000))

  95 292 (Omkostninger totalt)

  3 385 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  95292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450 -, oppgjørshonorar kr. 5.950,- og visninger kr. 2.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 31.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 16.000,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket r. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev