aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nattergaltoppen 16 C!
Velkommen til Nattergaltoppen 16 C!

MAURA Nattergaltoppen 16 C

Pent rekkehus med god planløsning fra 2021 med uteplass, carport og bod - meget barnevennlig beliggenhet!

 • kr 3 690 000
 • BRA-i 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 106 690
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 796 690
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • Tomt5 845 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   106 690,- (Omkostninger totalt)   3 796 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Nattergaltoppen 16 C! Dette er et flott rekkehus fra 2021 med god planløsning og standard. Boligen inneholder entre med flislagt gulv og gulvvarme, lys stue med vedovn, fint Aubo kjøkken med integrerte hvitevarer, to gode soverom med garderobeskap i begge, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Utgang fra stuen til terrasseplatting og hagedel på baksiden av bygget. Det medfølger carport og sportsbod til boligen. Boligen ligger fint til i et barnevennlig område i Maura, i Nannestad kommune. Det er kort gangavstand til Maura skole og du finner flere barnehager i nærområdet. På Maura har du også dagligvarebutikker, post i butikk, apotek, mm. Det er gangavstand til bussholdeplass, med gode forbindelser til bla. OSL Gardermoen med videre tilknytning til Oslo.
Overbygget inngangsparti med tretrem. Velkommen inn!

Nattergaltoppen 16 C, Akershus

 • Tomt
  5845m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er delvis flat og stedvis skrånende. Bruksrett til hagedel i bakkant av rekkehuset, som er opparbeidet med plen og hekk rundt.

  Beliggenhet
  Boligen har en attraktiv beliggenhet i Maura, i Nannestad kommune, øverst i et nyere boligområde. Maura ligger sentralt med kort vei til Oslo lufthavn Gardermoen, noe som har gjort stedet svært populært. På Maura finner du skole, barnehager, dagligvarebutikker og kollektivtilbud. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 med post i butikk, Kiwi og Coop Extra. Ved Kiwi er det apotek. Det er ellers kort vei til Amfi Eidsvoll på Råholt og Jessheim storsenter, hvorav sistnevnte har 140 butikker, serveringssteder og attraktive servicetilbud. Maura kan by på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalssjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalssjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. Bjerke IL er områdets idrettslag, og har stor satsning innen skisport. Maura byr på et meget flott skiskytteranlegg på Nordåsen skistadion, Åslia slalåmbakke, samt lysløyper innover i naturen. Det er her spesielt gode vilkår for aktive mennesker som er glade i skisport og friluftsliv. Med bil fra Maura tar det ca 8 min til Nannestad, 12 min til Råholt, 15 min til Oslo Lufthavn, 20 min til Jessheim og 45 min til Oslo. For ytterligere informasjon se www.nannestad.kommune.no

  Adkomst
  Fra E16. Ta av mot Maura på Nannestadvegen/ FV120 og følg denne til du kommer til rundkjøringen (Maurakrysset). Her tar du til høyre i rundkjøringen og kommer inn på Mauravegen. Følg veien i noen hundre meter forbi skolen og ta så til venstre inn Sangsvanelia. Følg Sangsvanelia oppover til du kommer til Nattergaltoppen på toppen, og hold til venstre. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" skilt.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av frittliggende småhusbebyggelse, leiligheter og skolen.

  Barnehage/skole/fritid
  Ikke langt unna ligger Maura barneskole, og det er for øvrig skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Bjerke barnehage ligger like i nærheten.

  Skolekrets
  Maura skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplasser er "Kopperudmoen" og ligger nede i Mauravegen. Her går det busser bla. til/fra Oslo lufthavn, Jessheim og til Nannestad torg.

  Byggemåte
  Boligen er etablert med støpt plate på mark. Vegger av bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning. Pulttak tekket ned papp. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass. Terrasseplatting etablert med impregnert bjelkelag og terrassebord i tre. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Tilsyn/feiing av Øvre Romerike. - Ladestasjon i carport - fungerer som vanlig stikkontakt strøm messig.

  Innhold
  Boligen fremstår som meget pen og med svært lite bruksslitasje. Lyst om moderne og meget god planløsning. Planløsning; 1. etasje: Entre, stue, kjøkken og bod. 2. etasje: Gang, bad og 2 soverom. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser i entre og bad. Vegger: Malte overflater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater. Downlights i flere rom. Kjøkken: Pent kjøkken fra Aubo med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har slette fronter og laminert benkeplate. Mellom benk og overskap er det montert dekkplater. Det er inntrukket sokkel på underskap. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, som medfølger, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, speil med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Pent rekkehus fra 2021 over to plan. - Entre med gulvvarme og plass til å henge fra seg yttertøyet. - Pent Aubo kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stue med peisovn. - To gode soverom, begge med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Det er montert spotter i stue og markise på vindu i stue. - Balansert ventilasjon. - Innvendig bod med lagringsmuligheter. - Terrasse på ca. 20 kvm. - Terrassemarkise. - Hagedel med plen. - Carport. - Utebod på ca. 5 kvm. - Meget fin og barnevennlig beliggenhet i Maura.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Det er påvist dårlig festing av trapp, noe bevegelse i trappen. Det registreres i form av noe knirk i trappen. Kunde informerer om at utbygger er kontaktet i forbindelse med dette avviket. Tiltak: Innfestingen av trappen bør undersøkes nærmere og foreta nødvendige tiltak. Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjoner til bad med hulltaking, da badet er nyere enn 5 år. Ved overflatesøk inne i våtrommet er det ikke påvist unormale forhold. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 19.03.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Internett/TV til sameiet leveres av Telenor/T-We. Den enkelte sameier kan kjøpe tilleggstjenester direkte fra Telenor på egen regning.

  Parkering
  Det medfølger carport til rekkehuset. Sameiet har også en felles gjesteparkeringsplass foran carportene.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer
  90863361

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger i form av ferdigattest.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   106 690,- (Omkostninger totalt)   3 796 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme i entre og bad og panelovner for øvrig. Vedfyring i vedovn i stuen.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16031

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkl.: Vann, avløp, renovasjon og feiing. Kommunale avgifter vil variere årlig og etter forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

  Formuesverdi primær
  869328

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  3477311

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3238/131/204/18: 14.08.2019 - Dokumentnr: 935422 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/1641 11.12.2020 - Dokumentnr: 3473640 - Reseksjonering Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 89/1623 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Annet Fjerning av seksjon Endring av sameiebrøk Endring av fellesareal Endring av tegninger Endring av tilleggsdel Heftelsene omhandler seksjoneringen og reseksjoneringen av eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring va rekkehus med adresse Nattergaltoppen 14 og 16. Datert 06.01.2022.

  Vei, vann og avløp
  Nattergaltoppen er en privat vei. Denne driftes av sameiet. Tilknyttet Sangsvanelia, som er en kommunalt driftet vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til åpen småhusbebyggelse i reguleringsbestemmelser i tilknytning til "Detaljregulering for Øvre Lauvåsen". Datert 29.01.2016. Øvrig del av planen er regulert til frisikt, renovasjonsanlegg, lekeplass, kjørevei og tekniske anlegg. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2018-2035 avsatt til nåværende boligbebyggelse og hensynssone H910.

  Adgang til utleie
  All utleie skal underrettes styret. Det gjelder også hvis det leies ut via utleietjenester som Airbnb.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   106 690,- (Omkostninger totalt)   3 796 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  106690

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,75 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 1.000,- for 2 stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 29.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 36.328,-. Utleggene omfatter foto, takst og kommunale opplysninger, samt forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr    20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev