aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ringduevegen 17 C! En lys og pen 3-roms selveierleilighet i toppetasjen.

MAURA Ringduevegen 17C

Lys og pen 3-roms selveierleilighet i toppetasjen med garasjeplass og balkong med flott utsikt!

 • kr 4 000 000
 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 113 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 113 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 75 m²
 • Felleskostnaderkr 3 197
 • Tomt6 123.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 100 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000)) 113 042 (Omkostninger totalt) 4 113 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Ringduevegen 17 C! Dette er en lys og pen 3-roms selveierleilighet i toppetasjen med god planløsning. Leiligheten inneholder gang, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, lys og romslig stue, to gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og innvendig bod. Hele leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme. Overbygget balkong på ca. 15 kvm med flott utsikt mot Romeriksåsen. Det følger garasjeplass og sportsbod. Fin beliggenhet sentralt på Maura i Nannestad kommune, med kort vei til Gardermoen. På Maura er det skole, barnehager, dagligvarebutikker og flotte rekreasjonsmuligheter. Det er også kort gangavstand til bussholdeplass med avganger i retning Gardermoen og Jessheim. Med bil tar det ca 8 min til Nannestad, 15 min til Gardermoen, 20 min til Jessheim og 45 min til Osl

Ringduevegen 17C, Viken

 • Tomt
  6123.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet eiet flat tomt for boligsameiet. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, sittegrupper og lekeplass. Asfalterte internveier på eiendommen.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt og barnevennlig boområde på Maura i Nannestad kommune. Området er meget sentralt med kort vei til Oslo lufthavn, noe som har gjort stedet svært attraktivt. Det er også gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra med post/bank i butikk som ligger rett ved siden av sameiet eller Rema 1000 og Kiwi. Disse ligger også innen gangavstand. Ved Kiwi er det apotek. Det er ellers kort vei til Amfi Eidsvoll og Jessheim storsenter, hvorav sistnevnte har 140 butikker, serveringssteder og attraktive servicetilbud. Eiendommen ligger ca 600 meter fra Maura barneskole og har skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Maura kan by på en rekke fine tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalssjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalssjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. Bjerke IL - områdets idrettslag har stor satsning innen skisport og fotball. Her er også et meget flott skiskytteranlegg på Nordåsen skistadion, og lysløyper innover i naturen. Med bil fra boligen tar det ca 10 min til Nannestad, 13 min til Råholt, ca 15 min til Oslo Lufthavn, ca 20 min til Jessheim og ca 45 min til Oslo S.

  Adkomst
  Fra E16. Ta av mot Maura på Nannestadvegen/ FV120 og følg denne veien til du ser Extra Bjerke på din høyre hånd. Ta så inn Svarttrostvegen , like før butikken. Ta til venstre inn Ringduevegen(bak butikken) og du vil snart finne Bjerketunet på din venstre hånd.

  Bebyggelse
  Dette er et veletablert boligområde hovedsakelig bestående av nye boligblokker, eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Maura skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplasser er Bjerkesenteret og Haugengården som begge ligger ca 4 min gange fra boligen.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført i 2018 i tre- , mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskiler i betongelementer. Vinduer i tre med 2- og 3-lags energiglass. Balkong utenfor stuen på ca. 15 kvm med støpt gulv og rekkverk i metall. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  4. etasje 75 kvm. p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 3 kvm. Det medfølger også garasjeplass og sportsbod.

  Standard
  Lys og pen 3-roms selveierleilighet i 4.etasje, oppført i 2018. Leiligheten holder en god standard. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på bad. Vegger: Malte glatte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte glatte flater. Kjøkken: Flott kjøkken med laminerte skrog, glatte fronter og benkeplate i heltre. Det er flislagt over kjøkkenbenken, samt benkebelysning. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne med glassvegger og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin på bad. Kort fortalt: - Pen 3-roms selveierleilighet i toppetasjen! - Gang/entre. - Flott kjøkken ekstra skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys og romslig stue. - 2 gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod/tek.rom. - Vannbåren gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Trivelig overbygget balkong på ca. 15 kvm med god utsikt. - Garasjeplass i garasjeanlegg. - Sportsbod. - Heis i bygge. - Felles tomt for sameiet med bla. lekeplass. - Sentral og barnevennlig beliggenhet i Maura, med kort vei til dagligvarebutikker, skole, barnehager og bussholdeplass. Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjon til våtrom da dette ikke lot seg gjøre. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Amund Forset, datert 21.05.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger en garasjeplass i felles garasjekjeller til leiligheten.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 100 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000)) 113 042 (Omkostninger totalt) 4 113 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

  Formuesverdi primær
  892430

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3391235

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  79/3559

  Felleskostnader pr. mnd
  3197

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, a-konto fjernvarme, kommunale avgifter, tv/bredbånd, garasjeplass og felles bygningsforsikring.

  Andel fellesformue
  23033

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Bjerketunet består av 51 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 147 Bnr. 11 i Nannestad kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Sameiet skal asfaltere diverse områder på eiendommen til sommeren(2023), og kan i den forbindelse bli økninger i felleskostandene for å dekke dette.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/147/11/49: 24.03.1961 - Dokumentnr: 1174 - Bestemmelse om kloakkledn Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere 03.10.2017 - Dokumentnr: 1081793 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere 03.10.2017 - Dokumentnr: 1081793 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:11 Gjelder denne registerenheten med flere 20.06.2018 - Dokumentnr: 914028 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:18 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:45 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:45 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:172 Rettighetshaver: Knr:3036 Gnr:147 Bnr:256 Kan ikke slettes uten samtykke fra gnr. 147 bnr. 11, 45, 18, 256 og 172 Gjelder denne registerenheten med flere 24.05.2018 - Dokumentnr: 796571 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/3559 Heftelsene omhandler bla. rett for kommunen til å anlegg og vedlikeholde ledninger over eiendommen, rett for Elvia til å ha elektiske kabler og anlegg over eiendommen, rett for Evia til adkomst på eiendommen for vedlikehold av anlegg, veiretter og seksjoneringsbegjæring.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokker, datert 05.02.2021.

  Vei, vann og avløp
  Ringduevegen er en kommunal vei. Sameiet har privat avkjørsel fra denne. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, veigrunn, energianlegg, renovasjonsanlegg, vei og fortau i eldre reguleringsplan for Maura sentrum. Eiendommen er regulert i detaljregulering for Bjerketunet til annen veigrunn, kjørevei og gangvei. Avsatt i kommuneplanens arealdel for 2018-2035 til nåværende vei, offentlig tjenesteyting, nåværende sentrumsformål og hensynssone H910. Eiendommen, som i store deler av kommunen, ligger under marin grense og muligheten for marin leire på eiendommen er stor. Dette fører til at eiendommen og nærområdet er regulert med ras- og skredfare i kommune og reguleringsplaner.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 100 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000)) 113 042 (Omkostninger totalt) 4 113 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  113042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500, -per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 30.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 23.000,-. Utleggene omfatter tilstandsrapport, foto, forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev