aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Svalevegen 18b.

MAURA Svalevegen 18B

Flott 3-roms selveierleilighet i 1.etasje (2020) - Markterrasse med gode solforhold - Garasjeplass - Lave felleskostn.!

 • kr 2 990 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 077 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmeglging har gleden av å presentere Svalevegen 18B! Dette er en leilighet som ligger i første etasje med solrik markterrasse og som var ferdigstilt i 2020. Planløsningen er god med entré, pent innredet kjøkken med fine overflater og masse skapplass, en romslig stue med gode møbleringsmuligheter, 2 soverom av god størrelse samt et delikat og flislagt bad. Leiligheten har et separat vaskerom/teknisk rom samt en utvendig bod i tilknytning inngangspartiet. Parkering gjøres i garasje. Leiligheten ligger i nærheten av Maura sentrum, som kan tilby ulike butikker og apotek, i tillegg til ulike serveringsteder. Fra leiligheten har du 5 minutters gange til både barneskole, barnehage og idrettsarenaer/fotballbane. Vel møtt!

Svalevegen 18B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 64 kvm Entré/gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom  Tomt
  nullm²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser i et etablert boligområde på Maura i Nannestad kommune. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen har en sentral beliggenhet i forhold til aktiviteter som lekeplass, fotballstadion, idrettshall og skøytebane m.m. Området har også kort vei til Nordåsen skistadion med lysløype og et godt skiløypenett (også for skiskyting), samt Åslia alpinanlegg. Det er fine badeplasser ved Steinelva og Hurdalsjøen, og store skogsområder for den som liker og ferdes ute i naturen. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 og Coop Extra. Amfi Eidsvoll har også et godt og variert utvalg av butikker og servicetilbud. Jessheim Storsenter med flere butikker og serveringssteder er kun ca. 20 minutter kjøring fra boligen. Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via Dal togstasjon og buss. Nærmeste holdeplass er Kopperudmoen og ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er god buss- og togforbindelse til Jessheim, Oslo og Oslo Lufthavn. Med bil fra Maura tar det ca. 6 min til Nannestad, 12 min til Råholt, 13 min til Oslo Lufthavn og 41 min til Oslo S. Eiendommen har gangavstand til Maura barneskole og skolebussordning til Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Flermannsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille støpt såle i betong.

  Innhold
  Entré: Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt entré med garderobeløsning. Det er plass til ytterligere oppbevaringsmøblemet dersom det er ønskelig. I tilknytning inngangspartiet er det en romslig sportsbod på ca. 6 kvm. Kjøkken: Leilighetens kjøkken er lyst og hyggelig med en stilren innredning fra Sigdal. Kjøkkenet er innredet med hvite/slette fronter, laminat benkeplate med nedfelt vaskekum og kjøkkenventilator med avtrekk ut. Skapene er takhøye og det er rikelig med oppbevaring i både skap og skuffer. Hvitevarer som medfølger handelen er integrert koketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Stue: Stuen fremstår arealsmart og har godt med lysinnslipp. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter og det er bl.a. plass til sofaseksjon og spisestueseksjon. Fra stuen er det utgang til solrik markterrasse. Bad: Leilighetens bad er flislagt og fremstår som tidsriktig og moderne med downlights i taket. Innredet med vegghengt klosett, servant på underskap, speil med skap og dusjhjørne med svingbare dører. Det ble gjort tilvalg med regnfallsdusj. Badet har vannbåren gulvvarme. 2 soverom: Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Det er satt inn en stor gaderobeløsning i modellen Pax fra Ikea som medfølger. Soverom 2 fremstår romslig og kan benyttes som soverom/gjesterom eller kontor. Begge soverommene har godt inntak av dagslys og gir en god romfølelse. Vaskerom/teknisk rom: Vaskerommet har belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Det er godt med plass til vaskemaskin samt oppbevaring. Alt det tekniske er lokalisert i dette rommet.

  Standard
  Samtlige bygningsdeler har fått TG1. Tilstandsrapport er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en garasjeplass. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, teknisk rom/vaskerom og bad. Elektriske panelovner. Balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  9344

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  802350

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2888459

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Årlig velavgift
  2400

  Velforening
  Det betales inn kr. 200 i måneden til sameiet for brøyting.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  64/640

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring. Sparing til maling av boligene.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Husk at det er båndtvang hele året på sameiets eiendom. Hunde- og katteeiere plikter å påse at hunden eller katten ikke går i sandkassene til barna. Styret kan nekte den enkelte beboer retten til å holde husdyr hvis en eller flere av disse regler blir brutt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/145/186/6: 11.02.1961 - Dokumentnr: 437 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3036 Gnr:145 Bnr:186 Gjelder denne registerenheten med flere 23.09.1968 - Dokumentnr: 5530 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Telegrafverket Overført fra: Knr:3036 Gnr:145 Bnr:186 Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.1999 - Dokumentnr: 6939 - Bestemmelse om kloakkledn Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. MED TILHØRENDE KUMMER Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Overført fra: Knr:3036 Gnr:145 Bnr:186 Gjelder denne registerenheten med flere 26.01.2021 - Dokumentnr: 103979 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 64/640

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 06.09.2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Svalevegen er offentlig, men interne stikkveier blandt eiendommene er private.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 39 900,- Markedspakke: 20 000,- Oppgjør: 6 500,- Tilrettelegging: 16 000,- Utlegg: 4 297,-

Celine Beatrice Schmidt Holm

Megler

Celine Beatrice Schmidt Holm

48 15 89 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev