aktiv-eiendomsmegling

Elverum Eivind Torps veg 2, H0207 (B26)

Meget pen og bovennlig selveierleilighet i nye Sentrum Park 2. Unik veranda på 48 kvm med gode solforhold. Heis. Garasje

 • 4 890 000
 • BRA 88 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 890 000
 • OMKOSTNINGER140 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 030 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 81 m²
 • FELLESKOST./MND4 739
 • TOMT3 295 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 890 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  122 250,- (Dokumentavgift)
  5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  140 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 030 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten (også kalt eiendommen) ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré/gang, to soverom, bad/wc, bod og stue/kjøkken.

Parkeringsplass (p-plass 1 i plan T1) i lukket garasjeanlegg og sportsbod (nr. 4 i plan P0).

Eivind Torps veg 2, H0207 (B26), Innlandet

 • Denne flotte leiligheten i Sentrum Park gir deg et godt hjem med gjennomgående høy standard midt i sentrum av Elverum. Det er gjort tilvalg som gjør at leiligheten får et enda bedre uttrykk og et moderne preg. Her kan selger blant annet friste med oppgradert kjøkken med hvitevarer og innredning, elbillader i garasje, ekstra opplegg for TV, markise på terrassen og kontrastvegg fra kjøkken mot soverom. I tillegg byr leiligheten på kvalitetsrike materialvalg, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Leiligheten er unik i bygget med en veranda på hele 48 kvm, som utgjør den største i Sentrum Park. Her er det gode solforhold og fine muligheter for å skape et hyggelig uterom som du kan dele med venner og familie.

  Bygg- og planløsning er utført av arkitekter i Plan1 og denne leiligheten har særdeles bovennlig løsning med praktiske detaljer. I Sentrum Park bor du midt i sentrum av Elverum med alt du trenger i hverdagen rett utenfor døren.

  Velkommen
  Inn døren er en romslig gang med god plass til garderobeskap. Herfra er det videre adkomst til kjøkken, soverom og bad.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredningen er oppgradert og har grå, glatte fronter og takhøye overskap som gir gode oppbevaringsmuligheter. Integrert komfyr og koketopp (induksjon), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Fra kjøkkenet er det videre adkomst til stuen.

  Stue med utgang til veranda
  Stuen er møbleringsvennlig med plass til både sitte- og spisegruppe. Vindusflatene er store og gir godt med innlys og fint utsyn mot fellesarealene i bakgården.

  Verandaen er helt unik og har flotte solforhold store deler av dagen. Den gir plass til flere sittegrupper, gir et godt uterom og er en naturlig forlengelse av stuen på sommeren.

  Bad
  Badet blir levert som tidsriktige med fliser i standard format og farge. Innredning med integrert belysning i tak, porselenvask og underskap med glatte hvite dører. Opplyst speil og stikkontakt over servant. Det leveres ettgreps servantbatteri, ettgreps dusjarmatur med termostat, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med hengslede glassdører.

  Soverom
  Leiligheten har to soverom av god størrelse med god plass til seng og garderobeskap.

  Bod
  Leiligheten vil også få en teknisk bod.

  Eksempel på materialvalg:
  Parkett, fliser og malte gipsplater.
 • Sentrum Park ligger nærmest midt i sentrumskjernen i Elverum med alle by fasiliteter enkelt tilgjengelig nærmest rett utenfor døren. Her ligger torget, kjøpesenter med forretninger og matbutikker like ved i tillegg til flere spisesteder, cafeer og servicetilbud. Er du glad i fysisk aktivitet, så er det det flere treningssentre i umiddelbar nærhet. I tillegg ligger Glomma rett nedenfor bygget hvor Elverums vakre sykkel- og gangsti som går fra Sentralidrettsplassen og helt ut til Heradsbygd, innbyr til tur og trening. Langs turstien er det opparbeidet flere sittegrupper, lekeplass og friområder for kos og hygge langs elvebredden. En populær ettermiddagstur er å gå over Gamlebrua og via museene som har koselige uteareal for både små og store. Både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet har ulike aktiviteter for liten og stor gjennom hele året!

  Ønsker du å oppsøke bymarka vår så er det ikke lange turen opp til friluftsområdet i Svartholtet hvor myke skogstier brer seg i et stort nettverk innover i skogen. Her er det også oppkjørte skiløyper på vinterstid. Rett utenfor Sentrum Park er det også gang- og sykkelstier til Høgskolen i Hedmark på Terningen Arena, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen vår fra hjemmet ditt.

  Å bo i Sentrum Park vil gi deg en enkel hverdag med kort radius til alt du trenger i byen vår.
 • Bygg- og planløsning er utført av arkitekter i Plan1. Entreprenør i prosjektet har vært Martin M. Bakken AS.

  Alle bærekonstruksjoner er av betong og stål. Gulv i garasjeanlegg inkl. bodareal er asfaltert. Gulv i øvrige arealer i kjeller er i betong. Utvendig tak er tekket med takpapp/-folie. Yttervegger i isolert bindingsverk med isolasjonstykkelse iht. forskriftskrav og varmetapsberegning. Utvendig fasadekledning med plater i kombinasjon med behandlet panel. Vinduer er levert med aluminiumsbeslåtte trevinduer på utsiden, innvendig er vinduene hvitmalte. Innglasset balkong i glass og stål/aluminium.

  Bygget tilfredsstiller gjeldende forskrifter hva angår isolering, brann og lyd (TEK10). Det er røykvarsler og slukningsutstyr i henhold til myndighetenes krav. Brannvarsling er delt inn i to deler, egen sikring i boenheten og egen i fellesareal. Branndeteksjon iht. TEK10 inne i leiligheten, med avstillingsmulighet. Boligsprinkleranlegg. Kjelleretasje og fellesareal inklusive trapper er fullsprinklet.
 • 2. etasje - Bra/P-rom: 88 m²/81 m².

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré/gang, to soverom, bad/wc og stue/kjøkken.

  Areal er hentet fra plantegning utarbeidet i forbindelse med salg av prosjektet. Ovennevnte areal er oppgitt samlet for bruksareal (Bra) og primærareal (P-rom), i henhold til NS 3940. Bruksareal er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger, fratrukket kanaler, etc. som er over 0,5 m. Omsluttende vegger er yttervegger, eventuelle vegger mot naboenhet eller felles del. Romareal på plantegning er oppgitt som netto gulvareal innenfor omsluttende vegger. Primærareal er lik bruksareal minus innvendig bod. Det tas forbehold om mindre arealavvik.
 • Leilighetens primæroppvarming består av vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeleveranse. Det er i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Iht. forretningsfører er det egen vannmåler i hver leilighet som måler varmt-/kaldtvann. I tillegg er det energimåler i hver leilighet for måling av varme. Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtakelse, av ny eier.
 • Felles eiertomt på ca. 3.295 m².

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Sentrum Park har et pent opparbeidet og velholdt uteområde for beboerne sine. Her er det park-/grøntområder, lekeområde og pergola. I gårdsrommet er det belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering. Det er asfaltert innkjøring til garasjeanlegg.
 • Tilhørende parkeringsplass i felles garasjekjeller. Øvrig parkering skjer i tilstøtende sentrumsgater.
 • Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal (ned-/innkjøring). Tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.
 • OBOS Innlandet AS Elverum
  Storgata 15 2408 Elverum
  Tlf: 22 86 55 00
 • Eierseksjonen er en del av Sentrum Park Boligsameie (org.nr. 921 519 699), bestående av totalt 89 seksjoner (salgsobjektets sameiebrøk er 88/6804).

  Sameiet hadde et årsresultat i 2021 på kr 24.156,-. De disponible midlene var per 31.12.2021 kr -74.469,- og viser sameiets likviditet.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
  1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område.
  2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
  3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser, samt er det ikke tillatt å benytte hageareal som luftegård for dyr.
  4. Frittgående dyr tillates ikke i sameiets fellesarealer. dette gjelder også uteareal.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg forsikring med polisenr. 6801547.

  Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Ikke fastsatt enda.

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2019. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom).
 • Per mai 2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 4.739,-. Av disse går kr 754,- til á konto fjernvarme og ca. kr 1 613,- dekker felleskostnader med bla. bygningsforsikring, kollektiv tv-/bredbåndspakke, vedlikehold, strøm på/i fellesareal, samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  * Det opplyses om at felleskostnaden på kr 4.739,- inkluderer en midlertidig økning fra kr 3.188,-. Det er uvisst hvor lenge den midlertidige økningen vil vare.
 • Leiligheten/seksjonen overdras til kjøper uten fellesgjeld.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven.
 • Offentlige/kommunale avgifter vil bestå av vann- og avløpsgebyr, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter vil faktureres direkte til sameieren (ikke sameiet). Leiligheten har ikke vannmåler.

  For 2019 gjelder følgende satser (inkl. mva.):
  Vann pr. m² beregnet areal: Ca. kr 21,- per m².
  Avløp pr m² beregnet areal: Ca. kr 32,- per m².
  Renovasjon per leilighet: Ca. kr 3 476,-.
  Eiendomsskatten vil utgjøre 4,35 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt.

  Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Elektrisitet, innboforsikring, tv/internett (utover kollektivpakke) etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for hele bygget/byggetrinnet den 12.09.2019. Følgende gjenstår før ferdigattest kan begjæres:
  Tilrettelegging for redning- og slokkemannskap hos MHBR IKS jf. rapport datert 10.09.2019
  Utomhusarbeider jf. reguleringsbestemmelser og kommunalteknisk avtale datert 12.12.2016
  Koordinater for prosjektering og utført jf. avtale med var enhet for Geodata.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Utleie meldes som regel til sameiets styre for registrering. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Utbygger av prosjektet har stilt garanti overfor selger pålydende 5% av opprinnelig kjøpesum. Garantiens pålydende er på kr 212 500,- og gjelder i 5 år regnet fra og med 18.09.2019. Garantien gjelder også for ny kjøper av leiligheten.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Sameiet har panterett i seksjonen for krav mot sameieren. Pantekravet kan ikke overstige et beløp tilsvarende folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Sameiets fellestomt er fradelt gnr. 28, bnr. 59 og på denne er det tinglyst bestemmelse om adkomstrett, bruk av fellesareal, parkeringsplasser m.m. Bestemmelsene har betydning for og er hensyntatt ved utbyggingen av Sentrum Park (se også avsnittet under). Det er tinglyst rettigheter i form av adkomstrett og bebyggelse. Begge rettigheter er gitt av bnr. 59. Bestemmelse om bebyggelse er nærmere omtalt under punktet «Reguleringsmessige forhold».

  Følgende tinglyste heftelser er tinglyst på sameiets fellestomt og vil også følge med salgsobjektet:
  Dagboknr. 580822, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder avtale om tilgang/bruksrett til lekeplass/fellesområde, med flere bestemmelser. Avtalen regulerer adgang, bruk og drift av grøntområde som ligger på sameiets tomt, som også skal disponeres/brukes av det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59. Retten gjelder også for inntil 8 leiligheter i bygg på gnr. 28, bnr. 59.
  Dagboknr. 580879, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder erklæring/avtale vedrørende plassering av renovasjonsdunker. Molokk-anlegg er plassert på sameiets tomt og avtalen gir det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59 tilgang til området.
  Dagboknr. 580896, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder bestemmelse om adkomstrett, med flere bestemmelser. Avtalen omhandler rettigheter og forpliktelser i forbindelse med adkomstrett over sameiets tomt og som er gitt til fordel for det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59.
  Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  I forbindelse med utbygging av prosjektet Sentrum Park er det disponert et areal mellom svømmehallen og Sentrum Park. Arealet er benyttet til plassering av ny trafo-stasjon og som Sentrum Park sin bebyggelse er tilknyttet. Sentrum Park Boligsameiet vil få ansvaret for beskjæring av beplantning samt rydding av søppel etc. rundt trafostasjonen.
 • Eiendommen er omfattet av reguleringsplan for Sentrum Park fra 2014. Det er per salgsoppgavedato ikke kjent med at det er planlagt flere utbyggingsprosjekt i tilstøtende områder. Bnr. 59 (naboeiendom i sør og omtalt over) er regulert til bolig/forretning/kontor. Det er tinglyst bestemmelse om at bnr. 59 ikke kan bebygges høyere enn dagens to etasjer. Det gjøres ellers oppmerksom på at sentrumsområder som dette alltid vil være gjenstand for utvikling og ny bebyggelse over tid.
 • Gnr. 28, bnr. 1138, snr. 46 i Elverum kommune.
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver bør likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring da salgsobjektet er en nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk.
 • Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til meglerforetaket.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 01.02.2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos meglerforetaket samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.

  Eiendommen har mangel dersom kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt.

  Ved forbrukerkjøp har eiendommen mangel dersom den ikke er i samsvar med offentligrettslige krav som er stilt i lov eller i medhold av lov, og som gjaldt for eiendommen på den tiden da avtalen ble inngått. Dette gjelder likevel ikke dersom forholdene viser at kjøper ikke bygde på selgers kunnskap og vurdering, eller ikke hadde rimelig grunn til å gjøre det.

  Ved forbrukerkjøp har eiendommen også mangel dersom eiendommen har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selger.

  Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da handelen ble inngått.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med meglerforetaket for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Når handel er kommet i stand, har oppdragstaker krav på 1,5 % provisjon av salgssummen, minimum kr. 42.900,-. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Camilla Inez K Verngård
Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev