aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Boligfelt nord for rådhuset i Meråker

MERÅKER Trøa 21

Sentralt beliggende enebolig med gode sol- og utsiktsforhold. 3 soverom.

 • kr 2 190 000
 • BRA 192 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 70 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 260 892
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 986
 • Soverom3
 • ArealP-rom 155 m²
 • Tomt1 152 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2190000)) 70 892 (Omkostninger totalt) 2 260 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Enebolig i 1 etasje med sokkeletasje. Tomt er 1 152 m². Garasje .

Trøa 21, Trøndelag

 • Tomt
  1152m²

  Beskrivelse av tomt
  Sørvendt utsiktstomt

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Boligfelt

  Barnehage/skole/fritid
  Ca. 1, 5 km til handelssentrum i Meråker , med butikker, barnehage, barne- og ungdomsskole, samt Meråker videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Buss, linje 670 ca. 1 km.

  Byggemåte
  Enebolig oppført i en etasje over sokkeletasje. Grunnmur utført i betong og lettklinkerstein. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og kledd med stående kledning brutt med liggende panel. Taket har saltaksform tekket med profilerte metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 3-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Dette er et dødsbo gjennom advokat, og egenerklæring er ikke fylt inn.

  Innhold
  Primærrom sokkel: Entre, gang, kjellerstue, bad, vaskerom og soverom. Primærrom 1 etg.: Stue, kjøkken, 2 soverom og toalettrom. Sekundærrom sokkel: 2 boder og garasje

  Standard
  Sokkel Entre: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Gang: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Trapp. Kjellerstue: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Vedovn. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, badekar, servant, servantskap og naturlig avtrekk. Vaskerom: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, skyllekum, bereder, naturlig avtrekk, stoppekran og vannmåler. Bod 1: Flis på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Bod 2: Flis på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Sikringsskap. Soverom: Teppe på gulv, panel og malt glassfiberstrie på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Garasje: Støpt gulv og betong på vegger. Betong i tak. Vippeport og inngangsdør. 1. etasje Stue: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Vedovn og varmepumpe. Trapp og utgang til terrasse. Soverom 1: Belegg på gulv og tapet på vegger. Panel i himling. Garderobeskap. Soverom 2: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Panel i himling. Garderobeskap. Toalett: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Utstyrt med servant, wc og naturlig avtrekk. Kjøkken: Belegg på gulv, flis på vegg over benkeplate og tapet på vegger. Panel i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin Forhold som har fått TG3: Ingen Forhold som har fått TG2: 1. Drenering, settes på grunn av alder. Det er ikke registrert tegn til svikt i drenering /fuktsikring. 2. Radonsikring. Det erikke utført radonmålinger i boligen. 3. Sokkeletasje: Settes grunnet at utforede veggerunder terreng er å anse som risikokonstruksjon hvor det er små for at skader kan oppstå. 4. Terrasse foran stue: Rekkverker for lavt i henhold til dagens referansenivå på 100 cm. Rekkverket har enkelte skjevheter. 6. Terrasse over garsje: Fuktgjennomtrekk i tak og skjevheter i rekkverk. 7. Vinduer/Dører: Det er regisrert glass som er punktert. Vinduskarmer med fuktmerker . 8. Yttervegger: Malingsavskalling. 9. Takkonstruksjon: Kontroller takgjennomføring og tilliggende konstruksjon over toalettrom/soverom. 10. Ildsted: Kort avstand mellom ubrennbvart materiale under sotluke mot gulv. 11. Kjøkken: Høy slitasjegrad, løst blandebatteri. 12. Toalettrom: Tg2 grunnet alder og slitasje . 13. Trapp: Tiltak anbefales for å bedre personsikkerhet. 14: Elektrisk : Det foreligger ikke dokumentasjon fror anlegget i sin helhet. 15: Vannledninger: På grunn av alder. 16: Bad: Totalvurering, slitasje. 17: Vaskerom: Etablere mekaniske avtrekk. 18. Garasje: Garasje har behov for utbedring betongdekke, utbedring port og vindu.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Bad og vaskerom er utbedret etter vannskade for ca. 10 år siden. Utbedret gjennom forsikringsoppgjør.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber, Altibox

  Parkering
  På egen gårdsplass. Enkel garasje 

  Forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring

  Polisenummer
  5633342

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2190000)) 70 892 (Omkostninger totalt) 2 260 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Varmepumpe og vedfyring. Varme i golv på bad.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4482

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Vann: Årlig abonnementsgebyr kr 1.443, kubikkmeterpris kr 10,56 Avløp: Årlig abonnementsgebyr kr 2.467 for boliger + forbruksgebyr kr. 15,54 pr. kubikkmeter Renovasjon: Ekstern leverandør Branntilsyn,feiing: Gebyr pr. pipe kr 572,-, for pipe 2 samme tak kr 286,- eks.mva.

  Info om eiendomsskatt
  P.t . Ingen eiendomsskatt

  Formuesverdi primær
  409564

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1474431

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Feiing

  Info vannavgift
  Kr 10,56 per kubikkmeter

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5034/22/75: 16.12.2022 - Dokumentnr: 1434169 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Stjørdal AS
  Org.nr: 999 079 377
  14.09.1984 - Dokumentnr: 9878 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5034 Gnr:22 Bnr:48
  01.01.2018 - Dokumentnr: 44054 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1711 Gnr:22 Bnr:75


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2190000)) 70 892 (Omkostninger totalt) 2 260 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  70892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag kr 50 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000 ,- oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr  1 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, fotograf, markedsføring, Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg pluss avtalt minstehonorar.  Alle beløp er inkl. mva. 

Henrik Valstad

Megler

Henrik Valstad

95 73 48 60

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev