aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Lauvlia 70!

Lauvlia - koselig og usjenert hytte beliggende i naturskjønne omgivelser. 3 soverom - biotoalett - innlagt strøm

 • BRA 63 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER61 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 961 142
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 963
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 63 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT990 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 1 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  45 000,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  61 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 961 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Fritidseiendommen inneholder: 2 gang, kjøkken, 3 soverom, stue, stellerom og toalettrom.
Eindommen inneholder også en utebod på 24 kvm.
Plantegning

Lauvlia 70, Innlandet

 • Velkommen inn!
  Du ønskes velkommen inn et hyggelig delvis overbygd inngangsparti med plass til et cafésett. Her kan du nyte morgenkaffen i rolige omgivelser. Videre kommer du rett inn til spisestue/stuen med plass til å henge fra seg yttertøy.

  Stue
  Stuen er lys og koselig med plass til både sofagruppe og spisestue med nærhet til kjøkken. Stua har peis og to ovner som gir god varme og stemning på kjøligere dager. Fra stuen er det utgang til en lun terrasse med gode møbleringsmuligheter.

  Fra spisestuen er det en avtagbar stige som leder opp til hemsen. Hemsen er brukt til alt fra oppbevaring til lekerom og ekstra overnattingsplasser.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter og heltre benkeplate med kjøkkenkum. Plass til frittstående komfyr og kjøleskap. Ingen ventilering.

  Soverom
  Hytta har 3 soverom, med to soveromsavdelinger. Hver soveromsavdeling har hvert sitt toalettrom/stellerom. To av soverommene har praktiske køyesenger og et soverom med dobbeltseng.

  Bad
  Toalettrom med gulvbelegg, panel på vegger og panel i himling. Biotoalett/forbrenningsdo som tømmes ca. 1 gang i året (alt etter mengde bruk, opplyst av eier). Mekanisk avtrekksvifte i toaletten som gir god lufting og minimalt med lukt. Mulighet for å sette inn hyttedusj, da det er lagt opp til det med rør under gulvet.

  Hytta har også et stellerom med utslagsvask.

  Materialvalg i leiligheten:
  Gulv: Heltregulv og gulvbelegg.
  Vegger: Panel.
  Himlinger: Trepanel.

  Spisestue, salongen, utemøbler og kjøkken inventar medfølger om ønskelig.
 • Hytta har flott og usjenert beliggenhet på Lauvlia. Hytta ligger i et attraktive og veletablert hytteområde i Ringsakerfjellet, og ligger med lett adkomst slik at hytta kan nytes hele året. Hytta har gode lys- og solforhold.

  Nærmeste dagligvare er Joker som ligger i Mesnali ca. 14 km unna. Lauvlia ligger kun en kjøretur på ca. 2,5 time unna Oslo. Ned til Brumunddal er det ca. 35 km, og til Lillehammer er det ca. 29 km. Her er det alt av butikker og servicefasiliteter man trenger i hverdagen.

  Det er gode turmuligheter både sommer og vinter med oppkjørte skiløyper og fine turstier i umiddelbar nærhet. Områdene er kjent for å være snøsikkert på vinterstid og like i nærheten finner du et stort løypenett med velpreparerte skiløyper på Hedmarksvidda, mot Ringsakerfjellet og Sjusjøen, og løype og turnett som strekker seg innover Birkebeinerriket. Sjusjøen og Sjusjøfjellet har ett av landets beste skiløyper og ligger ca. 20 km unna. Her finner du også alpinanlegg med flere nedfarter på vinterstid. Andre aktiviteter i nærheten er ridning på Mesna Islandshest Senter som ligger ca. 7 km unna. Området byr også på flere fiskevann, blant annet i Ljøsvannet, Grunna og i elva Åsta. Ringsakerfjellet er også fint for den som ønsker å plukke blåbær og multe eller dra på jakt - og fisketur.
 • Spredt fritidsbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Fritidsboligen er fra 1963. Tilbygg: Toalett 1999. Peisestue 1977. Soveroms avdeling 1975. Årstall er omtrentlig.

  Tilbygg/modernisering:
  2001 (Modernisering) Nytt tak og takrenner.
  2010 (Modernisering) Vinduer og utvendig kledning.
  2020 (Modernisering) Overflatebehandlet vegger.
  2021 (Modernisering) Skiftet vindu på stort soverom.

  Fundamentert på blokker. Krypekjeller. Vegger i bindingsverk. Utvendig kledd med stående kledning. i hovedsak 2 lags vinduer. Tredør. Balkongdør med 2 lags isolerglass. Mønet tak i trekonstruksjon tekket med plater. Ventilasjon består av naturlig ventilasjon. El. anlegg med automatsikringer.

  Taket er tekket med plater opplyst av eier fra ca. 1999/2000. Det er tekket over eternittplater iflg. eier. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall.
  Yttervegger i trekonstruksjoner. Stående utvendig trekledning fra 2010. Overflatebehandlet 2021. Mønet skråtak i trekonstruksjoner. Plassbygde
  takstoler. Undertaksbord. Lufteventiler i gavl. Ikke mulig å inspisere takkonstruksjon. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Trevinduer med 1+1 lags glass fra byggeår, gis TG 2 lokalt. I hovedsak nyere vinduer fra 2010 i gammel del. 2016 i nyere del. Et vindu fra 2020. et vindu fra byggeår. Ytterdør i treverk. Balkongdør i treverk med 2- lags isolerglass. Balkongdør fra 2016. Platting ved inngang. Terrasse med utgang fra peisestue. Trapp i treverk.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Svein Erik Myrvang.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Byggegrunn: Det er avvik: Etasjeskiller har fått noe skjevheter. Byggegrunn er ikke kontrollert.


  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Taktekking: Det er avvik: Taktekking har oppnådd mere enn halvparten av forventet brukstid. Noe matte overflater.
  -Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket,
  men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Noe ufagmessig utførelse i gradrenne på taket.
  -Veggkonstruksjon: Det er avvik: Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår.
  -Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Det er avvik: Det er krav om rekkverk over 50cm. Terrassen er 70 cm på det høyeste punktet og 50cm på midten.
  -Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Etasjeskiller har noe skjevheter. Nivåforskjell mot peisestue.
  -Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  -Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  -Kjøkken: Det er avvik: Forventet brukstid er oppnådd for kjøkkenet. Kjøkkenet er funksjonelt for dagens eier.
  -Kjøkken: Det er påvist andre avvik: Kjøkkenvifte med avtrekk ut er anbefalt.
  -Ventilasjon: Det er avvik: Ikke mekanisk vifte over komfyr.
  -Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  -Grunnmur og fundamenter: Det er avvik: Fundamentering er ikke frostsikret. Ved utskifting av fundamentering anbefales det å benytte betongfundamenter. Det er betongfundamenter på deler av bygget.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 63 m²/P-rom: 63 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  2 ganger, kjøkken, 3 soverom, stue, stellerom og toalettrom.
 • - Røykvarsler
  - Brannslukningsapparat

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av vedfyring og strøm
  I hovedsak ved hjelp av ildsted og panelovner.
 • Festet tomt på ca. 990 m². Tomten er flat/skrånende med naturtomt .

  Bortfester er Nes Almenning. Det er etablert festekontrakt for 60 år, gjeldende fra og med 1963. Årlig festeavgift utgjør kr 7000,-. Årlig serviceavgift utgjør kr 750,-. Serviceavgift kan bli innført ved tilføring av ytterligere infrastruktur fra bortfester. Festeavgiften reguleres hvert 10 år. Neste regulering av festeavgiften vil skje i 01.01.2023.

  Bortfester opplyser om at ved ønske om innløsning av tomten, må bestyrer kontaktes.

  Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at ved utløp/forlengelse av festeforholdet etter tomtefestelovens § 33, kan bortfester kreve at den årlige festeavgiften blir regulert en gang (såkalt engangsløft) slik at den svarer til 2 prosent av tomteverdien, med fradrag for verdiøkning som festeren har tilført tomten.
 • parkering på egen gårdsplass.
 • Det er ikke installert vann i fritidsboligen. Enkelt avløp med gråvann ut på terreng.
 • Formuesverdi kr 47 898 per
 • For 2021 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Hytterenovasjon: Kr 1.743,75-.
  Feiing hvert 15 år fritidsbolig: Kr 42,50,-.
  Tilsyn fyringsanlegg fritidsbolig: Kr 156,25-.
  Eiendomsskatt: kr 2.360,10,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.

  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Hytta selges delvis møblert. Kjøper kan få med spisestue, sofagruppe og kjøkken inventar.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 1993, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll burde blitt gjort i 2013.

  Feiing ble utført siste gang i 2017. Tilsyn ble sist gang utført i 2017. Ved tilsyn, ble det anmerket mangler ved sprekk i topp plate på Jøtul 118. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 3134, tinglyst den 10.08.1963. Gjelder festekontrakt.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 2286, tinglyst den 03.03.1995. Gjelder bruksrett ved feste.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Lauvlia, fra 18.05.2005. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Kommuneplanens arealdel 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av planforslag kommuneplan for Kommuneplanens arealdel 2022-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 817 Bnr. 1 Fnr. 4 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Tidligere eier har selv utført vedlikehold og tilbygg.
  -Tidligere eier har utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade.
  -Eiendommen har vært i familiens eie siden 1963, men jeg overtok juli 2021 da min mann døde.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 39.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kari Andersen
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev